BMW M340i xDrive Touring, sett forfra underveis i urbane omgivelser

THE 3

BMW M

BMW M340i xDRIVE TOURING OG BMW M340d xDRIVE TOURING: MODELLER OG UTSTYR

BMW M340i xDrive og M340d xDrive Touring kombinerer selvbevisst sportslighet med innovativ allsidighet. Og nettopp derfor kan et stort utvalg av M-spesifikt utstyr innenfor kjøredynamikk og design, samt en videreutviklet og kraftig BMW M TwinPower Turbo-motor, tilby det beste av sportslig individualitet.

Les mer
THE 3BMW M340i xDRIVE TOURING OG BMW M340d xDRIVE TOURING: MODELLER OG UTSTYR

KJØREDYNAMIKKEN TIL BMW M340i xDRIVE OG BMW M340d xDRIVE TOURING.

Endrer forhåndsglede til kjøreglede.

Av kjærlighet til motorsport: BMW M340i xDrive og M340d xDrive Touring med originale BMW M understellskomponenter garanterer nervepirrende opplevelse på høyeste nivå. De er konstruert for maksimale dynamikkbehov og begeistrer derfor med inntrykksfull ytelse og perfeksjonerte kjøreegenskaper. Det adaptive M understellet med variabel sportsstyring – støttet av M sportsdifferensialen med permanent differensialsperrereguleringen – sørger for da for eksempel for sportslig kjøremoro samt økt smidighet, optimalt grep og best mulig kjøreegenskaper.

BMW M340i xDrive Touring, kjøredynamikk
BMW M340i xDrive Touring, 6-sylindret BMW TwinPower Turbo bensin-rekkemotor

6-sylindrede BMW TwinPower turbomotorer.

M340i xDrive* drives av en 6-sylindret bensin-rekkemotor med et slagvolum på tre liter og BMW TwinPower turboteknologi. En effekt på 275 kW (374 hk) og et maksimalt dreiemoment på 500 Nm gir sportslige ytelser. 0 til 100 km/t går unna på bare 4,4 sekunder.
BMW M340i xDrive Touring, M sportsdifferensial

M sportsdifferensial.

M sportsdifferensial gir økt veigrep og kjørestabilitet når du skifter kjørefelt, akselererer ut av svinger eller holder høy hastighet gjennom svinger, og når du kjører på ulike underlag. Det økte veigrepet skyldes en elektronisk lamellsperre som reduserer turtallsforskjeller mellom bakhjulene.
BMW M340i xDrive Touring, 8-trinns automatgirkasse sports-girkasse

8-trinns sports-automatgirkasse.

Den 8-trinns sports-automatgirkassen legger til rette for ekstra sportslige girskift. Du kan velge automatisk giring eller gire manuelt med girspaken, eller bruke girhendlene på rattet uansett om du har en rolig eller dynamisk kjørestil. I SPORT-modus og med velgerspaken i S/M-sporet til venstre er giringen optimert for toppytelse.
BMW M340i xDrive Touring, eksklusive enderørsdeksler

Eksklusive enderørsdeksler.

Eksklusivt for M340i: fritt formede venstre og høyre enderør i farge ceriumgrått. Enderørdekslene gir et visuelt uttrykk og fremhever det sportslige inntrykket til M340i.
BMW M340i xDrive Touring, M sportbremser

M sportsbremser.

M sportsbremser med faste 4-stemplers bremsekalipere foran og ettstempels kalipere bak i blått med M-logo har større bremseskiver og dermed større bremseeffekt.
BMW M340i xDrive Touring, variabel sportsstyring

Variabel sportsstyring.

Variabel sportsstyring med Servotronic sikrer rask respons og smidige kjøreegenskaper uten at du må bruke så mye kraft når du dreier på rattet. Styringen tilpasser rattutvekslingen i forhold til rattutslaget. Dette gjør det lettere å manøvrere ved sportslig kjøring og reduserer den nødvendige styrekraften når du parkerer og svinger av veien.
BMW M340i xDrive Touring, adaptivt M understell

Adaptivt M understell.

Adaptivt M sportsunderstell er senket med ti millimeter og tilpasses elektronisk etter kjøreforholdene og kjøresituasjonen. I tillegg kan føreren også tilpasse chassiskarakteristikken slik som han ønsker – til en komfortabel eller sportslig kjørestil med Driving experience-knappen.

DESIGNET TIL BMW M340i xDRIVE OG BMW M340d xDRIVE TOURING.

Sportligs over hele linjen.

En atlet kjenner man igjen umiddelbart. Ekte M design også. Eksklusive designkomponenter fra BMW M som er utviklet for raske øyeblikk og en motorsportfølelse til å ta og føle på, gir BMW M340i xDrive og M340d xDrive Touring også sett utenfra utseendet til en ekte atlet.

BMW M340i xDrive Touring, M aerodynamikkpakke

M aerodynamikkpakke.

M aerodynamikkpakke med spesielle M frontskjørt, hekkskjørt og sideskjørt i bilens farge med diffusorinnsats i Dark Shadow metallic gir bilen en ekstra sportslig stil. Komponentene understreker bilens sportslige utseende og forbedrer de aerodynamiske egenskapene.
BMW M340i xDrive Touring, 19'' M lettmetallfelg Dobbelteke 792 M tofarget

19" M lettmetallfelger Dobbelteke 792 M, tofarget.

19" M lettmetallfelger Dobbelteke 792 M i tofarget ceriumgrått med maskinert finish, dekk med nødkjøringsegenskaper og ulik dekkdimensjon foran og bak, 8J x 19 med dekkdimensjon 225/40 R19 foran og 8,5J x 19 med dekkdimensjon 255/35 R19 bak.
BMW M340i xDrive Touring, BMW Individual høyglanset Shadow Line

BMW Individual høyglanset Shadow Line.

BMW Individual høyglanset Shadow Line omfatter en rekke utstyrsdetaljer i høyglanset sort. Det omfatter blant annet vindusspaltelister, vindusrammer og -profiler, B-stolper, sidespeilrammer, speiltrekanter og speilfester.
BMW M340i xDrive Touring, eksklusive enderørsdeksler

Eksklusive enderørsdeksler.

Eksklusivt for M340i xDrive og M340d xDrive Touring: venstre og høyre enderør med friform i farge ceriumgrå. Enderørdekslene gir et visuelt uttrykk og fremhever det sportslige inntrykket til M340i.
BMW M340i xDrive Touring, sportsseter og M sikkerhetsbelter

Sportsseter og M sikkerhetsbelter.

Sportssetene foran gir god støtte og har mange justeringsmuligheter, blant annet justering av bredden på seteryggen. M sikkerhetsbelter med beltestrammere og beltekraftbegrensere har innvevd dekor i typiske M-farger.
BMW M340i xDrive Touring, M skinnratt

M skinnratt.

M skinnratt med tre eker har multifunksjonstaster, M-logo og integrert kollisjonspute for føreren. Rattkrans i sort nappaskinn med sorte sømmer og tommelstøtter gir en sportslig og direkte styrerespons.
BMW M340i xDrive Touring, M spesifikt kombiinstrument

M spesifikt kombiinstrument.

M spesifikt kombiinstrument viser i tillegg til rene kjøretøydata som hastighet og turtall også tilleggsinformasjon for spesielt sportslig kjøring.

ASSISTENTSYSTEMER OG TILKOBLINGER I BMW M340i xDRIVE OG BMW M340d xDRIVE TOURING.

Intuitiv og forutseende.

BMW M340i xDrive og M340d xDrive Touring har ambisjoner om å ta deg trygt frem til reisemålet – og kjøringen blir samtidig en sportslig opplevelse. De intelligente førerassistentsystemene Driving Assistant Professional og Parking Assistant gjør det også mulig med delautomatisert kjøring. I tillegg til aktiv cruisekontroll med Stop & Go-funksjon inkl. varsling av sammenstøt/fotgjengere/syklister med bremsefunksjon, har du også tilgang på styre- og kjørefeltassistenten som hjelper deg opptil 210 km/t. Veien i retning autonom kjøring jevnes også ut av parkeringsassistenten, som kjører selvstendig inn og ut av parkeringsplassen, samt den automatiske ryggeassistenten. For optimal komfort og maksimal sikkerhet – i alle kjøresituasjoner. Derfor står den innovative BMW Intelligent Personal Assistant* alltid på din side. Den legger merke til dine personlige avgjørelser og innstillinger og blir dermed bedre kjent med deg fra dag til dag. Etter ønske styrer den navigasjons-, underholdnings-, og kontorfunksjoner og kan alltid den korteste veien til den italienske restauranten du liker best. Som en ekte assistent svarer den på spørsmålene dine om bilen og gjør deg dermed intuitivt kjent med din BMW M340i xDrive eller M340d xDrive Touring og alt den har av innovativt utstyr og funksjoner. *Språkfunksjonen er per i dag ikke tilgjengelig på norsk.

BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring førerassistentsystemer og tilkoblingsmuligheter
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional byr på optimal komfort og sikkerhet i mange kritiske og monotone trafikksituasjoner med styre- og kjørefeltassistent inkludert passeringsassistent, nødstoppassistent, varsling om lokale farer, Lane Assist med aktiv sidekollisjonsbeskyttelse og andre sikkerhetsfunksjoner.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring styre- og kjørefeltassistent

Styre- og kjørefeltassistent.

Styre- og kjørefeltassistenten inkl. passeringsassistent kan slås på for å avlaste deg i monotone trafikksituasjoner. I hastigheter opptil 210 km/t og på alle typer vei støtter systemet styringen av bilen og holder den midt i kjørefeltet ved hjelp av aktiv cruisekontroll.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring BMW Drive Recorder

BMW Drive Recorder.

BMW Drive Recorder gjør det mulig å filme området rundt bilen og spille av opptaket på det sentrale kontrolldisplayet. Det kan også lastes over på en USB minnepinne og spilles av på eksempelvis en PC eller nettbrett. Viktig kjøretøyinformasjon, som hastighet og GPS-posisjon, lagres parallelt med video-opptaket. BMW Drive Recorder har to underfunksjoner, event recorder og crash recorder.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring Kryssvarsel med bremseinngrep

Kryssvarsel med bremseinngrep.

Kryssvarslet med bremseinngrep registrerer trafikklys, trafikkskilt og kryssende kjøretøy og kan unngå ulykker. Hvis en ulykke ikke er til å unngå, hjelper systemet med å redusere kollisjonshastigheten.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus gjør det enklere å parkere og manøvrere bilen. Den omfatter Surround View-systemet inkl. Top View, Panorama View, parkeringshjelp på siden, nødbremsfunksjonen active park distance control og parkeringsassistent som parkerer bilen automatisk parallelt med og på tvers av veibanen, og ryggeassistent.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring Ryggeassistent

Ryggeassistent.

Under kjøring framover opptil 35 km/t lagrer ryggeassistenten de siste 50 m av den tilbakelagte strekningen for å kjøre tilbake igjen her hvis du ønsker å rygge. Du avlastes fra styringen og kan konsentrere deg om å følge med på bilens omgivelser.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring Automatisk Speed Limit Assist

Automatisk Speed Limit Assist.

Automatisk Speed Limit Assist tilpasser den aktive cruisekontrollen dynamisk til kommende fartsgrenser. Disse bestemmes av navigasjonssystemet langs den sannsynlige kjøreruten og kontrolleres av kameraet. Den klargjorte informasjonen oppdateres løpende av hele flåten.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring Connected Command

Connected Command.

Når du vil konsentrere deg fullt og helt om kjøringen, Deretter overleveres vel kommandoen til dine passasjerer. med Connected Command. Ved hjelp av BMW Connected-appen kan du gi passasjerene tilgang til underholdnings- og navigasjonssystemet. Du kan også la dem stille inn klimaanlegget.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring Concierge Service

Concierge Service.

Er det meldt sol i Roma i morgen? Når går flyet? Du trenger bare trykke på tasten, og Concierge Service hjelper deg med spørsmålene du måtte ha. Uansett om det gjelder bestilling av restaurant, hotell eller kino. Du kan til og med betale. Concierge Service står til tjeneste når du trenger det, uansett hvor du befinner deg.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring Caring Car

Caring Car.

Hold deg våken og opplagt, eller kvitt deg med stresset. Ikke noe problem med Caring Car. Når du sier: "Hey, BMW. I’m tired" eller "Hey, BMW. I’m feeling stressed"* Språkfunksjonen er per i dag ikke tilgjengelig på norsk. Begge programmene stimulerer sansene ved å aktivere et samspill av ulike kupéfunksjoner.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade.

Ønsker du å holde din BMW oppdatert med den nyeste programvaren? Med Remote Software Upgrade er din BMW alltid oppdatert. Oppdateringene installeres trådløst akkurat som på smarttelefonen. På denne måten kan også andre funksjoner i bilen din låses opp.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigasjonsfunksjon viser informasjon på et 10,25-tommers kontrolldisplay med høy oppløsning og berøringsfunksjon samt et digitalt kombiinstrument på 12,3 tommer. BMW operativsystem 7.0 kan blant annet betjenes med iDrive-multikontrollen.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring Connected Music

Connected Music.

Lytt til favorittmusikken din når du er på farten. Velg klassisk, jazz, pop eller noe annet du liker. Med Connected Music kan du ubegrenset strømme musikk gjennom SIM-kortet som er montert i bilen. Velg blant 30 millioner sanger fra BMW sine musikkpartnere Spotify, Deezer og Napster.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring Connected Drive Store

ConnectedDrive Store.

BMWs digitale tjenester ConnectedDrive Store lar deg bestille digitale tjenester. Når som helst. Over the air.