Froskeperspektiv BMW X2 M35i ( F39 ) Safirsort metallic
DrivstofftypeBensin

THE X2

BMW M

BMW X2 M35i: ALLE HØYDEPUNKTER

DrivstofftypeBensin
THE X2BMW X2 M35i: ALLE HØYDEPUNKTER

Det er ikke du som velger den, det er den som velger deg: BMW X2 M35i presenterer seg som ekstremt atletisk og maksimalt sportslig. Med designet, som er blitt ytterligere skjerpet sammenlignet med basismodellen BMW X2, samt de kraftige proporsjonene, står dette medlemmet av M-familien enda mer selvsikker på asfalten.

Les mer

DESIGNET TIL BMW X2 M35I.

HIGH PERFORMANCE I TOPPFORM.

BMW X2 M35i imponerer med sin atletiske utstråling, ekstremt sportslige kraftpotensiale og unike allsidighet. Oppdag attraktivt utstyr innenfor design-området.
BMW dobbelgrill i nettingdesign BMW X2 M35i (F39) Safirsort metallic sett skrått forfra

BMW dobbelgrill i nettingdesign.

BMW-grillen i nettingdesign er i ceriumgrått og har en forseggjort utformet grill på innsiden. Denne gitterstrukturen gir dybde og verdi til fronten, og utstråler høy kvalitet og dynamikk.
M hekkspoiler BMW X2 M35i (F39) Safirsort metallic, nærbilde hekk

M hekkspoiler.

M hekkspoileren fremhever den sportslige silhuetten og reduserer uønsket oppdrift. Det gir bedre marktrykk på bakakselen, slik at bilen blir mer stabil.
M lettmetallfelger BMW X2 M35i (F39) Safirsort metallic nærbilde hjul

M lettmetallfelger Dobbelteke 716 M.

20" M lettmetallfelger Dobbelteke 716 M i jetblack med glanspolert finish, dekk med nødkjøringsegenskaper, 8J x 20 med dekkdimensjon 225/45 R20.
Sidespeilhus i ceriumgrått BMW X2 M35i (F39) Safirsort metallic, Eksteriør

Sidespeildeksler i ceriumgrått.

Den unike dynamikken på eksteriøret til BMW X2 M35i er understreket av spesifikke detaljer i ceriumgrått. Dette inkluderer blant annet innramming av speildekslene.
M sportsseter BMW X2 M35i (F39 ) Kupé

M sportsseter.

Sportssetene med høye sete- og seteryggvanger gir optimal støtte selv ved sportslig kjøring på svingete vei. I tillegg til innstillingene på standardsetet kan også setevinkel, setedybde, lårstøtte og ryggbredde på førersetet stilles inn separat. Designen er tilpasset bilens sportslige stil.

KJØREDYNAMIKKEN TIL BMW X2 M35I.

POWER. ENDELØS.

Samspillet mellom den mekaniske M-sportsdifferensialen på forakslen, det intelligente BMW xDrive firehjulsdriftsystemet og de kraftige M sportsbremsene betyr overlegne kjøreegenskaper og høypresis håndtering som setter standarder i denne klassen.
M TwinPower Turbo 4-sylindret bensinmotor BMW X2 M35i (F39)

M TwinPower Turbo 4-sylindret bensinmotor.

En topp sportsbil som formidler ren kjøreglede: Den 4-sylindrede bensinmotoren M TwinPower Turbo er spesielt kraftig, siden den er utstyrt med spesifikke stempler, større turbolader, optimalisert luftinntak, en høyeffektiv kjølepakke og et M eksosanlegg med spjeldstyrin.
BMW xDrive BMW X2 M35i (F39) Safirsort metallic, nærbilde hekk

BMW xDrive.

xDrive, det intelligente firehjulsdriftsystemet fra BMW, fordeler drivkraften fleksibelt og trinnløst mellom for- og bakaksel. Det gir bedre veigrep, kjøredynamikk og sikkerhet i alle situasjoner. Den elektronisk styrte kraftfordelingen motvirker også over- og understyring i svinger og bidrar dermed til smidigere styring.
Sportsgirkasse BMW X2 M35i (F39 ) Kupé

8-trinns Steptronic sportsgirkasse.

Den 8-trinns Steptronic Sport-girkassen legger til rette for ekstra sportslig giring. Du kan velge automatisk giring eller gire manuelt med girspaken eller girhendlene på rattet uansett om du har en rolig eller dynamisk kjørestil. I SPORT-modus og med velgerspaken i S/M-sporet til venstre er giringen optimert for maksimal ytelse.
M sportsunderstell BMW X2 M35i (F39)

M sportsunderstell.

M sportsunderstell er senket med 10 millimeter og har en sportslig understellskarakteristikk. Den har kortere fjærer og stivere demping. Dette gir et lavere tyngdepunkt som gjør at chassiset reagerer mer kontant, og at krengningen reduseres i svinger, slik at bilen blir smidigere å kjøre.
M sportsbremser BMW X2 M35i (F39) Safirsort metallic nærbilde hjul

M sportsbremser.

M sportsbremser med faste 4-stemplers bremsekalipere foran og ettstempels kalipere bak i blått med M-logo har større bremseskiver og dermed større bremseeffekt.

FØRERASSISTENSYSTEMENE TIL BMW X2 M35I.

DIGITALE TJENESTER OG INTELLIGENTE FØRERASSISTENTSYSTEMER I BMW X2 M35I.

I BMW X2 M35i kan du nyte optimalt nettverk mellom smarttelefon og kjøretøy takket være den innovative My BMW-appen. Du kan planlegge avtaler eller reiseruter og sende dem til navigasjonssystemet og dele bilens posisjon med andre i sanntid. Når du kommer frem, kan telefonen vise vei det siste stykket til fots. BMW Connected-appen gjør livet enklere.
Cockpit med aktiv Cruise Control med Stop & Go-funksjon BMW X2 M35i( F39 ) Kupé

Aktiv Cruise Control med Stop & Go-funksjon.

Aktiv Cruise Control med Stop & Go-funksjon og sammenstøtvarsling med bremsefunksjon holder den innstilte hastigheten og avstanden til kjøretøyet foran. Bilen overtar igangkjøring og bremsing og holder den valgte avstanden også i saktegående trafikk og kø helt til bilen står stille.
Skinnratt BMW X2 M35i( F39) Interiør

Køassistent.

Køassistenten avlaster deg ved ensformig kjøring. I hastigheter opptil 60 km/t lar systemet deg flyte med trafikken, slik at køkjøringen blir mindre krevende. Det holder automatisk avstanden, regulerer automatisk hastigheten til bilen står stille, og hjelper deg å styre bilen.
Driving Assistant Plus BMW X2 M35i (F39) Interiør instrumentpanel

Driving Assistant Plus.

Utstyret Driving Assistant Plus betyr økt sikkerhet og mer komfort. Det omfatter sammenstøt- og fotgjengervarsling med City-bremsefunksjon, Lane Departure Warning, fjernlysassistent, Speed Limit Info, kamerabasert Cruise Control med Stop & Go-funksjon.
Head-Up Display BMW X2 M35i (F39) Interiør instrumentpanel

BMW Head-Up Display.

BMW Head-Up Display i farger projiserer relevante kjøredata i førerens synsfelt. Dette gjør det lettere å fokusere på det som skjer i trafikken. Her vises blant annet bilens hastighet, navigasjonsmeldinger og Speed Limit Info inkl. visning av forbikjøringsforbud. I tillegg kan telefon- og underholdningslister vises.
Navigasjon Plus BMW X2 M35i (F39) Interiør

Navigasjon Plus.

Navigasjonssystem Plus omfatter BMW Head-Up Display, iDrive-multikontroll med touchfunksjon, fastmontert 8,8-tommers berøringsskjerm og kombiinstrument med høyoppløselig 5,7-tommers TFT-skjerm. Systemet betjenes intuitivt med iDrive-multikontrollen med touchfunksjon, hurtigtaster og åtte favorittaster, stemmestyring eller med berøringsskjermen med dynamiske felter.
Real Time Traffic Information RTTI BMW X2 M35i (F39) Kupé

RTTI (trafikkinformasjon i sanntid).

Sløse bort ferietid i kø? Med RTTI kommer du raskere frem. Tjenesten registrerer trafikksituasjonen så å si i sanntid og beregner automatisk alternative ruter. Tilleggsfunksjonen varsling av lokale farer advarer mot dårlige veiforhold og ulykker på ruten.
Concierge Service BMW X2 M35i (F39) Interiør

Concierge Service.

Er det meldt sol i Roma i morgen? Når går flyet? Hvor er byens beste restaurant? Du trenger bare trykke på tasten, og Concierge Service hjelper deg med spørsmålene du måtte ha. Uansett hvor du befinner deg og hva du lurer på.
Integrering av smarttelefon BMW X2 M35i (F39) Interiør

Integrering av smarttelefon.

Du vil ikke klare deg uten funksjonene til smarttelefonen i din BMW og bruke den som vanlig? Med Smartphone Integration støtter din kjøretøy Apple CarPlay og Android Auto ved å bruke en trådløs forbindelse mellom smarttelefon og kjøretøy. Slik kan du bruke dine vante funksjoner og forskjellige apper i bilen.
Online Entertainment BMW X2 M35i (F39) Interiør

Online Entertainment.

Lytt til din favorittmusikk uansett hvor du befinner deg. Velg klassisk, jazz, pop eller noe annet du liker. Med Online Entertainment kan du ubegrenset strømme musikk direkte gjennom SIM-kortet som er montert i bilen. Velg blant 30 millioner sanger fra BMW sin musikkpartner Spotify.

TEKNISKE DATA FOR BMW X2 M35i.

BMW X2 M35i.

Effekt i kW (hk) ved o/min:

225 (306) /5000–6250

Akselerasjon fra 0 til 100 km/t i sek:

4,9

Drivstofforbruk, blandet kjøring, i l/100km:

7,5-8,1

CO₂-utslipp ved blandet kjøring i g/km:

170-184

BMW X2 M35i (F39), Safirsort metallic, tekniske data
BMW medarbeider i samtale med kunde

ØNSKER DU PERSONLIG RÅDGIVNING?

Dersom du har spørsmål eller ønsker ytterligere informasjon eller konkrete tilbud angående BMW X2 M35i, vennligst kontakt en BMW-forhandler i ditt område. Vi har flinke BMW-servicemedarbeidere som kan gi deg gode råd per telefon eller ansikt til ansikt.