BMW M4 G82 2020 Sao Paulo gul sett skrått forfra kjørende
DrivstofftypeBensin

THE M4

BMW M

DE NYE BMW M4 COUPÉ-MODELLENE

DrivstofftypeBensin
THE M4DE NYE BMW M4 COUPÉ-MODELLENE

BMW M4 Competition Coupé, BMW M4 Coupé og BMW M440i xDrive Coupé.

BMW M4 Coupé-modellene kan tilby en fascinerende kombinasjon av estetikk, karakter og vanlig M-kjøreglede. Trekløveret ledes av BMW M4 Competition Coupé med hele 510 hk og 650 Nm dreiemoment. High-Performance BMW M TwinPower Turbo-drivverk, 8-trinns M automatgirkasse med Drivelogic, aktiv M differensial og en rekke teknologi fra motorsportbransjen garanterer alle for maksimal kjøredynamikk – både i hverdagen og på racerbanen. BMW M4 Coupé har hele 480 hk og 550 Nm dreiemoment. Kombinasjonen av bakhjulsdrift og optimalt tilpasset manuell 6-trinns M girkasse gjør det mulig med svært dynamisk kjøring i tillegg til at kjøretøyet blir en ekte idrettsutøver. Modellserien fullføres med BMW M440i xDrive Coupé: Den 374 hk kraftige sportscoupéen overbeviser med både attraktiv design og en svært balansert blanding av ytelse, effektivitet og komfortabel funksjonalitet. 

Les mer

SAMMENLIGNING MELLOM BMW M4 COUPÉ-MODELLENE.

Oversikt over de viktigste tekniske dataene: Design, motor, drivverk og ytelse.

BMW M4 Competition Coupé.

Maksimal kjøredynamikk med bakhjulsdrift.
 • High-performance BMW M TwinPower Turbo 6-sylindret bensinmotor med 510 hk
 • 8-trinns M Steptronic girkasse med Drivelogic
 • Bakhjulsdrift
 • 375 kW (510 hk), 650 Nm, 0–100 km/h opptil 3,5 sek. rask
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 Sao Paulo Gelb Dreiviertel-Frontansicht

BMW M4 Coupé.

Puristisk kjøredynamikk med bakhjulsdrift og manuell girkasse.
 • High-performance BMW M TwinPower Turbo 6-sylindret bensinmotor med 480 hk
 • 6-trinns M girkasse
 • Bakhjulsdrift
 • 353 kW (480 hk), 550 Nm, 0–100 km/h på 4,2 sek.
BMW M4 Coupé G82 2020 Brooklyn Grau metallic Dreiviertel-Frontansicht

BMW M440i xDrive Coupé.

Den perfekte kombinasjonen av ytelse, komfort og daglig bruk.
 • BMW M TwinPower Turbo 6-sylindret bensinmotor med 374 hp
 • 8-trinns Steptronic Sport girkasse
 • BMW xDrive
 • 275 kW (374 hk), 500 Nm, 0–100 km/h på 4,5 sek.
BMW M440i xDrive Coupé Arctic Race Blue metallic G22 2020 Dreiviertel-Frontansicht
 • BMW M4 Competition Coupé.
 • BMW M4 Coupé.
 • BMW M440i xDrive Coupé.

BMW M4 COMPETITION COUPÉ – PRODUKTHØYDEPUNKTER.

Kjøredynamikk- og designutstyr for BMW M4 Competition Coupé.

BMW M4 Competition Coupé er topputøveren blant BMW M4 Coupé-modellene. Utstyrt med en kraftig 6-sylindret High-Performance BMW M TwinPower Turbo bensin-rekkemotor med 510 hk og motor- og drivverksteknologi hentet motorsporten tilbyr denne sportscoupéen vanlig M kjøredynamikk på høyeste nivå. Kjøretøyets atletiske egenskaper underbygges av et kraftig designspråk i front, side og hekk samt av valgfrie M spesifikke karbonfunksjoner i eksteriøret og interiøret.

BMW M4 Competition Coupé G82 2020 Sao Paulo gul sett fra siden
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 BMW M TwinPower Turbo 6-sylindret bensin-rekkemotor nærbilde

6-sylindret BMW M TwinPower Turbo bensin-rekkemotor.

Den 6-sylindrede BMW M TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren utmerker seg med overlegen kraftutfoldelse og markant BMW M-motorlyd. To MonoScroll-turboladere, High Precision Injection direkteinnsprøytning, helvariabel ventilstyring og variabel kamakselstyring sørger for overlegen effekt.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 8-trinns M automatgirkasse nærbilde midtkonsoll interiør

8-trinns M automatgirkasse med Drivelogic.

Den 8-trinns M automatgirkassen med Drivelogic har flere giringsmuligheter fra ekstremt sportslig og dynamisk, spesielt komfortabel og nesten ikke merkbar, drivstoffbesparende. Du kan gire manuelt med velgerspaken eller girhendlene på rattet eller velge ett av de tre automatikk-programmene ved hjelp av Drivelogic.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 M karbon-keramiske bremser nærbilde

M karbon-keramiske bremser.

Med de karbon-keramiske M bremsene er bruken av bremsekraft enda mer direkte. Bremsene bidrar til bedre smidighet, dynamikk og akselerasjon takket være lavere vekt. Det tekniske utstyret er synlig på utsiden gjennom karbon-keramiske bremseskiver og bremsecalipere i fargen matt gull med M-logo på for- og bakaksler. Avhengig av de materialspesifikke egenskapene kan det oppstå økt funksjonsstøy ved bremsing, f.eks. etter en lengre periode med liten belastning eller når det er vått kort tid før kjøretøyet stopper. Denne konstruksjonsbetingede støyutviklingen kan unngås ved å bremse tørr bremsen etter at den er blitt fuktig, eller ved å belaste bremsen kraftigere igjen etter lengre tids lav bremsebelastning. På grunn av påvirkning av fuktighet eller veisalt, f.eks. etter bruk av vaskeanlegg, dugg om natten, kjøring i regn osv. kan bremseeffekten tilsvare den til et konvensjonelt bremseanlegg. Denne reduserte bremseeffekten kan kompenseres med økt pedaltrykk, om nødvendig. Funksjonsstøy har ingen innflytelse på effekten, driftssikkerheten og stabiliteten til bremsen.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 M sportseksosanlegg sett bakfra

M sportseksosanlegg.

M sportseksosanlegget påvirker motorlyden ved hjelp av den integrerte eksosspjeldteknikken. Når kjøremodusene SPORT og SPORT+ velges med SETUP-tasten, blir motorlyden mer intens, mens modusen med mer komfortable innstillinger gir en mer diskret lyd.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 frontdesign sett forfra

Frontdesign.

Fronten på BMW M4 Competition Coupé er et statement for teknisk renhet. I midten sitter den karaktersterke M nyregrillen i en mest mulig dynamisk og redusert utgave. Den helt sorte og for første gang rammeløse nyregrillen med vannrette M typiske dobbeltlameller muliggjør maksimal gjennomstrømning av kjøleluft for det kraftige M drivverket. Det store, trapesformede luftinntaket i midten fullfører frontdesignen sammen med frontlyktenes smale lyssylindre på en inntrykksfull måte.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 sett fra siden

Sidedesign.

BMW M4 Competition Coupé sett fra siden formidler konsentrert kraft og dynamikk. Det sorte karbontaket og de aerodynamisk optimaliserte kanalene med inspirasjon fra motorsporten trykker bilens silhuett både optisk og fysisk enda flatere ned mot veien. De M spesifikke sidespeilene utført i karbon som ekstrautstyr og M gjellene med modellbetegnelse fullfører det sportslige utseendet sammen med de markante M felgene på en inntrykksfull måte.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 19"/20" M smidde lettmetallfelger 826 M nærbilde

19"/20" M smidde lettmetallfelger Dobbelteke 826 M i sort med ulik dekkdimensjon foran og bak og dekk med track-egenskaper.

19"/20" M lettmetallfelger Dobbelteke 826 M i sort med ulik dekkdimensjon foran og bak og dekk med track-egenskaper. 9,5J x 19 med dekkdimensjon 275/35 R19 foran og 10,5J x 20 med dekkdimensjon 285/30 R20 bak.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 karbonfibertak nærbilde

Karbonfibertak.

Taket av karbonfiberforsterket plast (CFRP) er en av de intelligente konstruksjonene som bidrar til å redusere bilens vekt. I tillegg senker det tyngdepunktet. Dette gir smidigere og mer dynamiske kjøreegenskaper i svinger, under akselerasjon og når du bremser.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 hekkdesign sett bakfra

Hekkdesign.

Hekken på BMW M4 Competition Coupé formidler kraft og dynamikk. To M typiske doble endrerør rager ut av hekkpartiet som et sportslig statement – rammet inn av en diffusor som kan utføres i karbon, og har markante vertikale finner. Rundt diffusoren kommer en høyglanset sort flate ut av kanalen og rammer inn dette sportslige elementet. På kanten av bakluken sørger en M hekkspoiler som kan utføres i karbon, for en sportslig finish.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 M Carbon bøtteseter interiør

M Carbon bøtteseter.

M karbon bøttesetene med belyst M4-logo kombinerer lettheten og racingkarakteren til et bøttesete med funksjonaliteten til et M sportssete. Konturene gir perfekt sidestøtte og utmerket komfort på lange reiser. Det er kompatibel med flerpunktsbelte og er derfor fullt egnet for racing.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 M Carbon ratt førerplass

M Carbon ratt.

M Carbon rattet gjør at du føler deg som på racerbanen. Pyntelistene av karbon som er satt inn i ekene, rammer inn betjeningselementene og gir enda bedre grep på rattet. Det velutprøvde materialet passer også utseendemessig perfekt inn i det dynamisk utformede interiøret.

BMW M4 COUPÉ – PRODUKTHØYDEPUNKTER.

Kjøredynamikk- og designutstyr for BMW M4 Coupé.

BMW M4 Coupé er en ekte sportscoupé med fremragende kjøreegenskaper. Dette skyldes et 480 hk kraftig High-Performance BMW M TwinPower Turbo-drivverk, bakhjulsdrift og avansert teknologi fra motorsporten, som det M spesifikke drivverket med aktiv M differensial. En perfekt avstemt manuell 6-trinns M girkasse med korte og nøyaktige girbevegelser muliggjør ekstra intensiv samhandling mellom sjåfør og bil. Det atletiske eksteriørdesignet og markant M spesifikke utstyrs- og designfunksjoner understreker i tillegg den dynamiske personligheten til BMW M4 Coupé.

BMW M4 Coupé G82 2020 Brooklyn grå metallic sett skrått forfra
BMW M4 Coupé G82 2020 BMW M TwinPower Turbo 6-sylindret bensin-rekkemotor nærbilde

6-sylindret BMW M TwinPower Turbo bensin-rekkemotor.

Den 6-sylindrede BMW M TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren utmerker seg med overlegen kraftutfoldelse og markant BMW M-motorlyd. To MonoScroll-turboladere, High Precision Injection direkteinnsprøytning, helvariabel ventilstyring og variabel kamakselstyring sørger for overlegen effekt.
BMW M4 Coupé G82 2020 manuell 6-trinns M girkasse nærbilde midtkonsoll og girspak

Manuell M girkasse og bakhjulsdrift.

Den manuelle 6-trinns M girkassen for ekstra sportslig kjøring. Girkassen er lettsjaltet, har perfekt avstemte girtrinn og presise, korte girbevegelser. Girene er godt tilpasset slik at man kan utnytte motorkarakteristikken perfekt med tanke på effektuttak og virkning. Perfekt for en Trackday – bakhjulsdriften gjør bilen til en ekte idrettsutøver med frakoblet DSC. Ettersom kraftoverføringen kun går til bakhjulene har bilen enda mer følelse i grenseområdet.
BMW M4 Coupé G82 2020 M spesifikt drivverk sett skrått bakfra

M-spesifikt drivverk.

Det M spesifikke drivverket kombinerer gjennomgående lettvektskonstruksjon med ekstra stor stabilitet og optimalisert drivverksgeometri med bredt spor og aktiv M differensial. Presis respons og tilbakemelding fra styring og hjuloppheng sørger for perfekt kontroll over bilen. Med M Setup kan du tilpasse egenskapene etter ønske.
BMW M4 Coupé G82 2020 M komposittbremser nærbilde

M komposittbremser.

Takket være ulike materialer har M komposittbremser fremragende retardasjonsverdier i tillegg til høy stabilitet og lavere vekt. Bremsekalipere i høyglanset blått med M-logo gir høyeffektsbremsene et sportslig utseende.
BMW M4 Coupé G82 2020 M karbon-keramiske bremser nærbilde

M karbon-keramiske bremser.

Med de karbon-keramiske M bremsene er bruken av bremsekraft enda mer direkte. Bremsene bidrar til bedre smidighet, dynamikk og akselerasjon takket være lavere vekt. Det tekniske utstyret er synlig på utsiden gjennom karbon-keramiske bremseskiver og bremsecalipere i fargen matt gull med M-logo på for- og bakaksler. Avhengig av de materialspesifikke egenskapene kan det oppstå økt funksjonsstøy ved bremsing, f.eks. etter en lengre periode med liten belastning eller når det er vått kort tid før kjøretøyet stopper. Denne konstruksjonsbetingede støyutviklingen kan unngås ved å bremse tørr bremsen etter at den er blitt fuktig, eller ved å belaste bremsen kraftigere igjen etter lengre tids lav bremsebelastning. På grunn av påvirkning av fuktighet eller veisalt, f.eks. etter bruk av vaskeanlegg, dugg om natten, kjøring i regn osv. kan bremseeffekten tilsvare den til et konvensjonelt bremseanlegg. Denne reduserte bremseeffekten kan kompenseres med økt pedaltrykk, om nødvendig. Funksjonsstøy har ingen innflytelse på effekten, driftssikkerheten og stabiliteten til bremsen.
BMW M4 Coupé G82 2020 fremre hjulhus nærbilde

Fremre hjulhus.

De bredstilte hjulhusene til BMW M4 Coupé er et visuelt eksempel på styrken til sportscoupéen. De utgjør en passende ramme for store og presist konstruerte M smidde lettmetallfelger i tofarget sort.
BMW M4 Coupé G82 2020 M gjeller nærbilde

M gjeller.

M gjeller med modellbetegnelse og tredimensjonal design fremhever bilens sportslige ytelser og unike kjøreopplevelser. De symboliserer M-modellenes tekniske kvalitet og kraftfulle design.
BMW M4 Coupé G82 2020 M sidespeil nærbilde

M sidespeil.

Sidespeil i M typisk dobbelprofil med asfærisk glass kan stilles inn og varmes opp elektrisk. Speilfoten er visuelt integrert i vindusspaltelistene og fremhever bilens elegante, sportslige design.
BMW M4 Coupé G82 2020 19"/20" M smidde lettmetallfelger 826 M nærbilde

19"/20" M smidde lettmetallfelger Dobbelteke 826 M i tofarget sort med ulik dekkdimensjon foran og bak.

19"/20" M lettmetallfelger Dobbelteke 826 M i tofarget sort med ulik dekkdimensjon foran og bak, Translucent Shadow, 9,5J x 19 med dekkdimensjon 275/35 R19 foran og 10,5J x 20 med dekkdimensjon 285/30 R20 bak.
BMW M4 Coupé G82 2020 enderørsdeksler i krom nærbilde

Enderørsdeksler i krom.

De to M typiske doble enderørene til BMW M4 Coupé rager merkbart ut av diffusoren som er utført i høyglanset sort. De flotte kromdekslene sammen med de markante lamellene til diffusoren gir et sportslig utseende.
BMW M4 Coupé G82 2020 M sportsseter interiør

M sportsseter.

M sportssetene foran med bøttesetepreg og delvis integrerte hodestøtter har mange innstillingsmuligheter og gir optimal sidestøtte for både deg og passasjeren din. Bredden på seteryggen kan stilles inn separat. Den spesifikke designen med belyst M4-logo fremhever de sportslige egenskapene til kjøretøyet enda bedre.

BMW M440i xDRIVE COUPÉ – PRODUKTHØYDEPUNKTER.

Kjøredynamikk- og designutstyr for BMW M440i xDrive Coupé.

Med stil fra komfortsonen: BMW M440i xDrive Coupé setter standarden – ikke bare med fremragende ytelse, men også med enestående design. Karakteristiske M-spesifikke designfunksjoner ceriumgrått fullfører det dynamiske utseendet til sportskupéen fra den vertikale BMW-nyregrillen til enderørsdekslene. I interiøret understreker høydepunkter som M sportsseter og M skinnratt den eksklusive sportsligheten til den førerorienterte cockpiten.

BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 Arctic Race blå metallic Sett fra siden Modell sitter i bilen med døren åpen
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 BMW M TwinPower Turbo 6-sylindret bensin-rekkemotor nærbilde

6-sylindret BMW M TwinPower Turbo bensin-rekkemotor.

Den 6-sylindrede BMW M TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren fra den nyeste generasjon BMW EfficientDynamics kjennetegnes av suveren kraftutfoldelse, silkemyk motorgange og en herlig motorlyd. Takket være Dobbel-Vanos, Valvetronic, High Precision Injection og TwinScroll turbolader, presenterer den seg som spesielt kraftig og effektiv.
 BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 adaptivt M understell detalj hekkskjørt

Adaptivt M understell.

Adaptivt M sportsunderstell tilpasses elektronisk etter kjøreforholdene og kjøresituasjonen. Du kan også tilpasse chassiskarakteristikken til en komfortabel eller sportslig kjørestil med Driving experience-knappen.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 variabel sportsstyring interiør nærbilde

Variabel sportsstyring.

Variabel sportsstyring med Servotronic sikrer rask respons og smidige kjøreegenskaper uten at du må bruke så mye kraft når du dreier på rattet. Styringen tilpasser rattutvekslingen i forhold til rattutslaget. Dette gjør det lettere å manøvrere ved sportslig kjøring og reduserer den nødvendige styrekraften når du parkerer og svinger av veien.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 med M sportsdifferensial Arctic Race Blue metallic sett skrått fra siden

M sportsdifferensial.

M sportsdifferensial gir økt veigrep og kjørestabilitet når du skifter kjørefelt, akselererer ut av svinger eller holder høy hastighet gjennom svinger, og når du kjører på ulike underlag. Det økte veigrepet skyldes en elektronisk lamellsperre som reduserer turtallsforskjeller mellom bakhjulene.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 sports-automatgirkasse interiør detalj girspak

Sports-automatgirkasse.

Den 8-trinns sports-automatgirkassen legger til rette for ekstra sportslig giring. Du kan velge automatisk giring eller gire manuelt med velgerspaken eller girhendlene på rattet uansett om du har en rolig eller dynamisk kjørestil. I SPORT-modus og med velgerspaken i S/M-sporet til venstre er giringen optimert for toppytelse.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 M sportsbremser detalj lettmetallfelger

M sportsbremser.

M sportsbremser med faste 4-stemplers bremsekalipere foran og ettstempels kalipere bak i blå metallic med M-logo har store bremseskiver og dermed vesentlig høyere bremseeffekt. De er tilpasset bilens dynamiske kjøreegenskaper. Disse bremsene har en utmerket bremseevne også ved sportslig kjøring og på vått underlag.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 M grillramme i ceriumgrått sett forfra

M grillramme i ceriumgrått.

Den markante vertikale BMW-dobbeltgrillen henter frem minner om motorsportlegender som BMW 328. Grillrammen i ceriumgrått gir den progressive grillen en spesiell tilstedeværelse og tolker BMW-tradisjonen på nytt.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 M aerodynamikkpakke nærbilde frontskjørt

M aerodynamikkpakke.

M aerodynamikkpakke med spesielle M frontskjørt, hekkskjørt og sideskjørt i bilens farge med todelt diffusorinnsats i Dark Shadow og høyglans sort metallic gir bilen en ekstra sportslig stil. Diffusorinnsatsen til M440i er fullstendig utført i høyglanset sort.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 18" M lettmetallfelger 848 M nærbilde

18" M lettmetallfelger Dobbelteke 848 M i tofarget dypsort.

18" M lettmetallfelger Dobbelteke 848 M i tofarget dypsort med glanspolert finish og med ulik dekkdimensjon foran og bak. 7,5J x 18 med dekkdimensjon 225/45 R18 foran og 8,5J x 18 med dekkdimensjon 255/40 R18 bak.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 M sportsseter. interiør nærbilde

M sportsseter.

M sportssetene foran med bøttesetepreg og delvis integrerte hodestøtter har mange innstillingsmuligheter og gir optimal sidestøtte for både deg og passasjeren din. Bredden på seteryggen kan stilles inn separat. Den spesifikke designen med sort M-logo fremhever bilens sportslige stil enda bedre.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 M skinnratt interiør nærbilde

M skinnratt.

M skinnratt med tre eker har multifunksjonstaster, M-logo og integrert kollisjonspute for føreren. Rattkrans i sort nappaskinn med sorte sømmer og tommelstøtter gir en sportslig og direkte styrerespons.

FØRERPLASS OG TEKNOLOGI.

M spesifikke instrumenter og betjeningskonsept, digitale tjenester og førerassistentsystemer for BMW M4 Coupé-modeller.

Komfort, sikkerhet og M Feeling på høyeste nivå: BMW M4 Coupé-modellene assisterer deg på turen med en rekke typer nyskapende teknologi. Det M spesifikke kombiinstrumentet og det M spesifikke Head Up-displayet sørger for maksimal oversikt. Funksjoner som individuell konfigurerbar M Setup*, rød start/stopp-knapp* midtkonsoll med M MODE*- og SETUP*-knapper bidrar til motorsportfølelsen. Dra nytte av intelligente førerassistentsystemer under kjøring eller bruk BMW intelligent personlig assistent for å kommunisere med din BMW på en ny og enkel måte. Språkfunksjonen er per i dag ikke tilgjengelig på norsk. I tillegg har du tilgang på en rekke Connectivity-funksjoner og digitale tjenester som kobler deg sammen med både din BMW og hele verden og gjør det mobile livet enda mer komfortabelt. *Tilgjengelig for BMW M4 Competition Coupé og BMW M4 Coupé.

BMW M4 Coupé G82 2020 førerplass interiør
BMW M4 Coupé G82 2020 M spesifikt kombiinstrument

M spesifikt kombiinstrument.

Det M-spesifikke kombiinstrumentet tilbyr* en spesielt presis og fokusert visning av kjøredata i SPORT- og TRACK-modus. Verdier som ladetrykk eller dekktrykk og temperaturer holdes alltid i sikte, selv på racerbanen. Betjening og konfigurasjon utføres ved å bruke M MODE-knappen i betjeningsenheten i midtkonsollen. *Tilgjengelig for BMW M4 Competition Coupé og BMW M4 Coupé.
BMW M4 Coupé-modeller G82 G22 BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigasjonsfunksjon omfatter visninger på et 10,25-tommers kontrolldisplay med høy oppløsning og berøringsfunksjon samt et digitalt kombiinstrument på 12,3 tommer. BMW Operating System 7 kan blant annet betjenes med iDrive-multikontrollen med touchfunksjon.
BMW M4 Coupé G82 2020 BMW M4 M Setup

M Setup.

M Setup* gir deg muligheten til å konfigurere forskjellige kjøredynamiske parametre som motor, girkasse og styrekarakteristikk, demperinnstilling, styringsintensiteten til Dynamic Stability Control (DSC) i henhold til dine individuelle behov. *M Setup er tilgjengelig for BMW M4 Competition Coupé og BMW M4 Coupé.
BMW M4 Coupé G82 2020 integrert M spesifikt bremsesystem

Integrert M spesifikt bremsesystem.

Det integrerte M spesifikke bremsesystemet til BMW M4 Competition Coupé og BMW M4 Coupé tilbyr svært høy bremsedynamikk i tillegg til en vektbesparelse på ca. 2 kg. For maksimal individualisering kan føreren bruke M Setup til å bytte mellom bremsepedalkarakteristikkene «Komfort» og «Sport» i ulike situasjoner. Responsen varierer avhengig av karakteristikken. I modusen «Sport» er det ved lavere hastighet en høyere nedbremsing med samme pedalbane, ved høyere hastighet er responsen til de to karakteristikkene svært lik.
BMW M4 Coupé-modeller G82 G22 BMW Head-Up Display

BMW Head-Up Display.

BMW Head-Up Display med egen M visning* projiserer relevante kjøredata i farger direkte i ditt synsfelt. Med et tastetrykk kan du skifte til M-visning. Den viser girtrinn, turtall som et dynamisk bånd og optimalt giringstidspunkt med en indikator, og navigasjonsmeldinger. *M spesifikke funksjoner er tilgjengelige for BMW M4 Competition Coupé og BMW M4 Coupé.
BMW M4 Coupé G82 2020 betjeningsfelt på midtkonsollen

Betjeningsfelt på midtkonsollen.

I det enkle betjeningsfeltet på midtkonsollen kan du endre visningsinnholdet med M MODE*-tasten under start/stopp-knappen. SETUP*-tasten gir deg enda flere valgmuligheter for å konfigurere bilens egenskaper. Du åpner menyen for individuell tilpasning etter kjøredynamikken. Andre knapper slår de enkelte assistentsystemene av og på. *M MODE og SETUP er tilgjengelige for BMW M4 Competition Coupé og BMW M4 Coupé.
BMW M4 Coupé G82 2020 start/stopp-knapp i rødt

Rød start/stopp-knapp.

Den røde start/stopp-knappen brukes til nøkkelfri start av motoren etter at kjøretøyet er låst opp. Du bruker den også til å stoppe motoren. Bilnøkkelen registreres automatisk uten at du trenger å sette inn nøkkelen. *Den røde start/stopp-knappen er tilgjengelig for BMW M4 Competition Coupé og BMW M4 Coupé.
BMW M4 Coupé-modeller G82 G22 Digital Key (iPhone)

Digital key.

Du trenger ikke sette inn nøkkelen når du har med deg smarttelefonen. Med Digital Key kan du låse og låse opp din BMW og attpåtil starte motoren. Du kan også gi opptil fem personer med kompatibel iPhone* adgang til din BMW. Her kan du begrense motoreffekt og topphastighet, f.eks. for uerfarne sjåfører. *Digital Key er bare kompatibel med utvalgte iPhone-telefoner. Du finner en liste over kompatible iPhone-telefoner på bmw.com/digitalkey
BMW M4 Coupé-modeller G82 G22 Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade.

Ønsker du å holde din BMW oppdatert med den nyeste programvaren? Med Remote Software Upgrade er din BMW alltid oppdatert. Oppdateringene installeres trådløst akkurat som på smarttelefonen. På denne måten kan også andre funksjoner i bilen din låses opp.
BMW M4 Coupé Automobile G82 G22 integrering av smarttelefon

Integrering av smarttelefon.

Du vil ikke klare deg uten funksjonene til smarttelefonen i din BMW og bruke den som vanlig? Med Smartphone Integration støtter din kjøretøy Apple CarPlay og Android Auto ved å bruke en trådløs forbindelse mellom smarttelefon og kjøretøy. Slik kan du bruke dine vante funksjoner og forskjellige apper i bilen.
BMW M4 Coupé Automobile G82 G22 Wi-Fi-hotspot

Wi-Fi-hotspot.

Du kan delta på videokonferanser med nettbrettet eller strømme siste episode av yndlingsserien din på smarttelefonen. Wi-Fi-hotspot gir deg internettilgang med LTE-hastighet (avhenger av det tilgjengelige nettverket) via SIM-kortet som er integrert i bilen. Dermed kan du og passasjerene dine surfe med inntil ti enheter samtidig.
BMW M4 Coupé Automobile G82 G22 Connected Package Professional

Connected Package Professional.

Concierge Service, Remote Services, BMW Maps, Smartphone Integration inkl. Apple CarPlay og Android Auto eller In-Car Experiences? Hvorfor bestille enkeltvis, når du kan få alt? Med Connected Package Professional skaffer du deg disse tjenestene fra BMW ConnectedDrive.
BMW M4 Coupé-modeller G82 G22 trådløs lading av telefon

Trådløs lading av telefon.

Trådløs lading for telefon består av et ladeetui med en trådløs ladefunksjon og en ekstra mikrofon som gir bedre handsfreekvalitet i forsetene. Tilkobling til takantennen gir bedre mottaksforhold. To mobiltelefoner og en musikkspiller kan være tilkoblet samtidig via Bluetooth. I tillegg leveres forberedelse for Wi-Fi-hotspot.
BMW M4 Coupé G82 2020M Drive Professional

M Drive Professional.

Enten det er en Trackday eller en spontan Drift Session – M Drive Professional* er den ideelle følgesvenn for kjøring med en ekstra dose adrenalin. M Laptimer og M Drift Analyser støtter deg i jakten på de beste tidene og den perfekte driftevinkelen, M-modus TRACK og ti-trinns M Traction Control tillater en skreddersydd kjøreoppførsel. *M Drive Professional er tilgjengelig for BMW M4 Competition Coupé og BMW M4 Coupé.
BMW M4 Coupé Automobile G82 G22 Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional gir optimal komfort og sikkerhet i kritiske og monotone trafikksituasjoner. I tillegg til funksjonene til Driving Assistant omfatter den blant annet styre- og kjørefeltassistent med utvidede funksjoner, feltskifte- og nødstoppassistent samt sporassistent med aktiv sidekollisjonsbeskyttelse.
BMW M4 Coupé Automobile G82 G22 Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus.

Parkeringsassistent Plus gjør det enklere å parkere og manøvrere bilen. Den omfatter Surround View-systemet inkl. Top View, Panorama View, Remote 3D View, nødbremsfunksjonen active park distance control og parkeringsassistent som parkerer bilen automatisk parallelt med og på tvers av veibanen, og ryggeassistent.
BMW M4 Coupé Automobile G82 G22 Intelligent Personal Assistant

Intelligent Personal Assistant.

“Hey BMW, who are you?”* Ville det ikke vært fantastisk hvis din BMW også var din personlige assistent? Med BMW Intelligent Personal Assistant kan du kommunisere med din BMW. Den gjenkjenner deg, og blir stadig bedre, og hjelper deg i mange situasjoner. Du kan gi den et eget aktiveringsord. Den kan forklare alt om bilen og hjelper deg å bli bedre kjent med din BMW. *Språkfunksjonen er per i dag ikke tilgjengelig på norsk.

TEKNISKE DATA FOR BMW M4 COUPÉ-MODELLER.

BMW M4 Competition Coupé og andre modeller.

Effekt i kW (hk) ved o/min:

375 (510)/5 510-7 200

Maks. dreiemoment i Nm ved o/min:

650/2700–5510

Akselerasjon 0–100 km/t i sek:

3,9

Drivstofforbruk (blandet kjøring ) i l/mil:

1,02-1,01

BMW M4 Competition Coupé G82 2020 sett stående fra siden
BMW M4 Coupé BMW Individual Mint metallic G82 2021 Sett skrått forfra stående
BMW M4 Coupé BMW Individual Mint metallic G82 2021 Sett stående fra siden
BMW M4 Coupé BMW Individual Mint metallic G82 2021 Sett skrått bakfra stående
BMW Individual helskinninteriør 'Merino' Silverstone/sort BMW M4 Coupé G82 2021 interiør førerplass

BMW INDIVIDUAL FOR BMW M4 COUPÉ*.

BMW M4 Coupé setter på fascinerende vis sammen estetikk, karisma og høy ytelse. Med utstyret fra BMW Individual som er perfekt tilpasset bilen, fremhever du den eksklusive karakteren til den kraftige sportscoupéen. Velg mellom et antall briljante BMW Individual-lakkfarger, som metallic-fargen Mint som er vist her. I interiøret gir valgfrie M Carbon bøtteseter av det fineste merino-skinn den sportslige og elegante stemningen. Tilbudet omfatter blant annet BMW Individual helskinninteriøret 'Merino' Silverstone/sort med delperforering. 

BMW M PERFORMANCE PARTS.

*Ekstra sprekt utstyr for BMW M4 Competition Coupé og BMW M4 Coupé.

BMW M4 Competition Coupé og BMW M4 Coupé har et inntrykksfullt utseende med atletisk og karismatisk design. Med kvalitetsutstyr fra BMW M Performance Parts fremhever du bilens motorsportkarakter enda mer – for en mest mulig dynamisk fremtoning.

BMW M4 Coupé G82 2020 sett fra siden med BMW M Performance Parts
BMW M4 Coupé G82 2020 M Performance frontkomponent karbon nærbilde front

M Performance frontkomponent i karbonfiber.

Sett en kraftig standard: M Performance frontkomponent i 100 prosent karbonfiber forsterker bilens sportslige og eksklusive uttrykk. motorsportsuttrykk.
BMW M4 Coupé G82 2020 20"/21" M Performance felg 1000 M nærbilde

20"/21'' M Performance felg med kryss-eke 1000 M Frozen gullbronse.

Eksklusive 20"/21'' M Performance felger med kryss-eke 1000 M er utført i gullbronse.
M Performance lyddempersystem i titan BMW M4 Coupé G82 2020

M Performance lyddempersystem i titan.

Tar pusten fra ørene: M Performance lyddempersystem begeistrer med kompromissløs motorsportlyd. Lyddemperen og den sportslige enderørsdeksel-modulen består utelukkende av titan, som også brukes innen motorsporten.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Performance hekkspoiler i karbonfiber nærbilde

M Performance hekkspoiler i karbonfiber.

Mot strømmen: Den gjennomstrømte M Performance hekkspoileren er laget av 100 prosent karbonfiber og setter et umiskjennelig motorsportpreg på bilens hekk. Den har optimert aerodynamikk som øker de sportslige kjøreegenskapene. Dynamikk på sitt beste.
BMW M4 Coupé G82 2020 19"/20" M Performance felg 963 M nærbilde

19"/20'' M Performance felg med kryss-eke 963 M Frozen Gunmetal Grey.

Smidde 19"/20" M Performance felger Y-eke 963 M i Frozen Gunmetal Grey holder høy kvalitet og leveres med M-logo i farger og frest M Performance-signatur.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Performance hekkvingefinne i karbonfiber nærbilde

M Performance hekkvingefinne i karbonfiber.

Bredt oppstilt: M Performance hekkvingefinner får bilens bakpart til å virke enda bredere og mer sportslig. De er av karbonfiber og perfekt tilpasset den utvendige designen og andre utvendige karbonfiberkomponenter.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Performance Air Breather i karbonfiber nærbilde

M Performance Air Breather karbonfiber.

På den ene side: Sportslig. På den andre: Individuell. M Performance Air Breather er produsert i høyverdig karbon. Et edelt optisk høydepunkt for kjøretøysiden.
BMW M4 vG82 2020 M Performance ratt Pro interiør nærbilde

M Performance ratt Pro.

En rund sak med hjørner og kanter: M Performance Pro-rattet skaper ekte motorsportstemning i kupéen. Det har en markant form og grep trukket i Alcantara som gir en direkte styrefølelse. Med motorsportmerke i lyseblått skinn.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Performance interiørdetaljer i karbonfiber nærbilde

M Performance interiørdetaljer i karbonfiber.

Tydelig begeistring: M Performance interiørpaneler er laget av karbon med åpne porer. Den spesielle behandlingsmetoden gir ikke bare pyntelister et spesielt markert utseende - pyntelistene imponerer også med sitt unike preg. For en individuell motorsportatmosfære i bilens interiør.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Performance innstigningslist i karbonfiber nærbilde

M Performance innstigningslist i karbonfiber.

Elegant inngang: M Performance innstigningslister har et deksel av eksklusiv karbonfiber og fremhever bilens sportslige stil. De er perfekt tilpasset bilens design og er testet etter BMWs strenge kvalitetskrav. Med M Performance-signatur.
BMW M4 Coupé G82 2020 M Performance gulvmatter interiør nærbilde

M Performance-gulvmatter.

Gulvmattene har flott design, og ligger stødig på plass: M Performance gulvmatter setter et individuelt og sportslig preg på kupeen. Med M Performance-signatur. Kanter i skinnfinish med dekorsøm i kontrastfarger og et innsydd bånd i M-farger runder av kvalitetsdesignen.

THE 4

BMW 4-serie Coupé har et uforlignelig utseende, svært sportslig kjøredynamikk og interiør av høy kvalitet.

BMW-TJENESTER FOR BMW M4 COUPÉ-MODELLER.

Servicepakker og -tilbud for BMW M4 Competition Coupé, BMW M4 Coupé og BMW M440i xDrive.

BMW setter også standarden innenfor service og er alltid der for deg og din BMW M4 Competition Coupé, BMW M4 Coupé eller BMW M440i xDrive Coupé. Med BMW Mobile Care er våre eksperter tilgjengelige døgnet rundt i en nødsituasjon – 365 dager i året. Takket være innovative BMW Teleservices rapporterer din BMW M4 Coupéautomatisk vedlikeholdsbehov og feilrapporter til din BMW-servicepartner, som deretter tar kontakt med deg. Med tjenestene til BMW Service Inclusive dekkes disse og alle andre tjenester økonomisk under avtaleperioden for det valget du tar. Mer tid for de viktige ting i livet: Med det mangfoldige tjenestetilbudet fra BMW, er du alltid på den sikre siden.

BMW Service Inclusive kvinnen foran BMW-bilforretning

BMW Service Inclusive.

Bare kjør av gårde og konsentrer deg bare om det som faktisk betyr noe: den sportslige kjøregleden i din BMW M4 Competition Coupé, BMW M4 Coupé eller BMW M440i xDrive Coupé. Med BMW Service Inclusive er det mulig. Du betaler kun et engangsbeløp for tjenesten og alt service- og vedlikeholdsarbeid som avtalen omfatter, er dekket i avtaleperioden du har valgt.
Finn ut mer
BMW Teleservices kvinne ser på smarttelefonen sin og åpner døren til sin BMW

BMW Teleservices.

Med innovative Teleservices fra BMW ConnectedDrive har du ingen bekymringer med din BMW M4 Competition Coupé, BMW M4 Coupé eller BMW M440i xDrive Coupé: Hvis vedlikehold er nødvendig, eller i tilfelle funksjonsfeil, vil den gi din foretrukne BMW servicepartner all relevant kjøretøyinformasjon. Deretter kontakter han deg for å avtale verkstedtime. Så du kan stole på rask og ukomplisert tjeneste, og du trenger ikke tenke på alt selv. Eneste forutsetning: Du har registrert din BMW 4-serie Coupé-modell online i BMW ConnectedDrive-portalen og har registrert en servicepartner. Oppdag nå hvordan BMW Teleservices gjør livet ditt mer behagelig.
Finn ut mer
BMW Mobile Care kvinne foran BMW

BMW Mobile Care.

Den kostnadsfrie assistent-servicen til BMW Mobile Care er tilgjengelig for alle BMW-sjåfører hele døgnet – 365 dager i året. En oppringing – og våre kompetente eksperter er klare for deg – per telefon eller ved behov der du er.
Finn ut mer