BMW i3 I01 2018 Jucarobeige med detaljer i frostgrå metallic sett forfra kjørende i bylandskap

THE i3

BMW i3 I01 2018 Jucarobeige med detaljer i frostgrå metallic sett forfra kjørende i bylandskap

BMW i3: MODELLER OG UTSTYR

BMW i3 er full av innovative teknologier som gjør hverdagen enklere. Finn ut mer om rekkevidde, lading og energiutnyttelse i denne fascinerende elbilen. Og i tillegg til den attraktive BMW i3s Edition Roadstyle, kan du oppdage utvalget av digitale tjenester og innovative førerassistentsystemer.

Les mer
THE i3BMW i3: MODELLER OG UTSTYR

VELG DIN BMW i3

BMW i3

Charged.

BMW i3 Charged
Kampanjepris fra 299900 NOK
  • 20" Dobbelteke lettmetallfelger
  • Navigasjonssystem Business
  • Multifunksjonsratt

BMW i3

Charged Plus.

BMW i3 Charged Plus.
Kampanjepris fra 324900 NOK
  • Solbeskyttende ruter.
  • Driving Assistant Plus.
  • Parkeringssensorer (PDC) fram og bak.

BMW i3

Fully Charged.

BMW i3 charged
Kampanjepris fra 349900 NOK
  • BMW i Interiørdesign Suite.
  • Comfort Access.
  • Adaptive LED frontlykter.

REKKEVIDDE, LADING OG ENERGIUTNYTTELSE I BMW i3.

Kjør raskt og lengre. Med glede og null utslipp.

BMW i3 har alt som trengs for å takle den moderne hverdagen uten en lyd. Batteriet kan lades inntil 80 prosent på ca. 45 minutter ved en hurtigladestasjon. Den intelligente energistyringen gjør den fleksibel med effektiv energiutnyttelse både i bytrafikk og på lange strekninger.*
*BMW i3 må ikke lades med ladekabler som er over 30 meter lange.
 

BMW i3s I01 2018 Fluid sort med detaljer i BMWi blått sett skrått bakfra foran garasje med BMW Wallbox
BMW i3 I01 2018 Jucarobeige med detaljer i frostgrå metallic sett skrått bakfra kjørende på landevei

Rekkevidde.

Å komme videre har aldri vært så enkelt: Den økte hverdagsrekkevidden til BMW i3 dekker opptil 260 kilometer. Det nye kraftige batteriet forsyner elmotoren med mer strøm, og du kan nyte den elektriske kjøregleden lenger.
BMW i3 I01 2018 Jucarobeige med detaljer i frostgrå metallic under lading ved BMW Wallbox

Lading hjemme.

Du kan lade BMW i3 hjemme med BMW Wallbox* Essential, BMW Wallbox Plus eller BMW Wallbox Connect trygt, raskt og komfortabelt til opptil 80% av ladekapasiteten på omtrent tre timer. Det er den trefasede ladeeffekten til den nye BMW-Wallbox* på inntil 11 kW for BMW i3 som gjør dette mulig. BMW Wallbox kan monteres av kvalifiserte elektrikere fra BMW installasjonsservice. Du har også muligheten til å bruke grønn strøm og egenprodusert solcellestrøm til bærekraftig lading. (*Wallbox muliggjør ladeeffekter på inntil 22 kW.)
Et par lader sin BMW i3 ved en offentlig ladestasjon I01 2018 Jucarobeige med detaljer i frostgrå metallic

Digital Charging Service.

Hvordan kan jeg forsyne kjøretøyet mitt med strøm på dagtid? Og blir min BMW ladet i tide før jeg må dra? Med Digital Charging Service trenger du ikke lenger stille deg selv slike spørsmål. Fordi den intelligente ladeassistenten gjør ladingen på ladestasjonen din hjemme, på dagtid eller om natten, eller ved stikkontakten helt automatisk, effektivt og fremfor alt miljøvennlig. Angi strømtariffen, ønsket avreisetid og din foretrukne lademodus i BMW Connected-appen. Basert på denne informasjonen sørger Digital Charging Service for at din BMW forsynes med strøm til de billigste tarifftider og blir ladet punktlig til avreise.* (* Er bare mulig i kombinasjon med en BMW Wallbox.)
Et par lader sin BMW i3 ved en offentlig ladestasjon I01 2018 Jucarobeige med detaljer i frostgrå metallic

Lading mens du er på farten.

Det er mange grunner til å kjøre en tur med BMW i3 – og mange muligheter til å lade den når du er på farten. Det praktiske: Med BMW i3 kan det lades fra offentlige ladestasjoner både med vekselstrøm (AC) og med likestrøm (DC). Det gir deg flere muligheter og gjør det mulig å lade bilen fort. På en offentlig DC-ladestasjon overføres energien til bilens høyenergibatteri med en konstant strømstyrke. På den måten lades BMW i3 til 80 prosent på ca. 40 minutter. Du kan også enkelt lade BMW i3 til inntil 80 prosent på ca. tre timer fra en AC-ladestasjon. Offentlige AC-ladestasjoner egner seg spesielt godt til lading når bilen står parkert over lengre tid, f.eks. når du handler.
BMW Wallbox

BMW Wallbox

Du kan lade raskt, sikkert og komfortabelt med BMW Wallbox Essential, BMW Wallbox Plus eller BMW Wallbox Connect. Det er mulig å koble BMW-Wallbox Connect til et eget solcellepanel og lade med grønn strøm. Hvis ønskelig, kan vår BMW-installasjonstjeneste installere det hjemme hos deg.

Bærekraften til BMW i3.

Går ikke glipp av noe. Gir alt for kjøreglede uten utslipp.

BMW i3 er et eksempel på en ny holdning til bilkjøring. Bilen er basert på en helhetlig tilnærming, fra utvikling og produksjon til gjenbruk. Mange av materialene er laget av fornybare råstoffer, og BMW i3 produseres 100 prosent ved hjelp av strøm fra fornybare kilder. Bedre kjøreglede får du ikke.

Les mer
Det bærekraftige kretsløpet i BMW i3

BÆREKRAFTIGE LØSNINGER.

Bærekraftige løsninger er ikke bare et uttrykk hos BMW i. Det er retningsgivende. Derfor er hele livssyklusen til BMW i3 basert på ressursbesparende og bærekraftige løsninger.

Les mer
Det innovative karosseriet til BMW i3 lettvekts karbon

UTVIKLING.

Hele modellkonseptet er utviklet for elektrisk mobilitet. Innovative aerodynamiske tiltak reduserer luftmotstanden og energiforbruket, mens bruken av fornybare og resirkulerte materialer erstatter tradisjonelle materialer som plast, og skåner miljøet.

Les mer
Vindturbiner

PRODUKSJON.

Spesielt bærekraftig: Karbonfibrene i BMW i3 produseres ved hjelp av 100 prosent vannkraft. Ved fabrikken i Leipzig produserer vi BMW i3 ved hjelp av 100 prosent vindkraft. Energibehovet under produksjonen er redusert med 50 prosent i forhold til energibehovet ved produksjon av andre BMW-modeller.

Les mer
BMW i3 I01 2018 Jucarobeige med detaljer i frostgrå metallic sett fra siden med åpne dører i park

BRUK.

Du kjører uten utslipp, lyd og lukt med BMW i3. Det reduserer luftforurensningen i byene. I tillegg er det mulig å lade med grønn strøm eller strøm fra eget solcelleanlegg. ECO PRO-modus øker rekkevidden og reduserer strømforbruket.

Les mer
Resirkulerte materialer i BMW i3

RESIRKULERING.

Inntil 95 prosent av BMW i3 kan resirkuleres. Batterimodulene kan gjenbrukes som batteri i solcelleanlegg. Overflødige karbonfibre kan tilbakeføres til produksjonen.

Les mer
BMW i3s Edition RoadStyle 2019 I01 Fluid Black med E-kobber-detaljer, sett skrått forfra
BMW i3s Edition RoadStyle, Fluid Black med E-kobber-detaljer front sett fra siden med felger
BMW i3s Edition RoadStyle 2019 I01 Fluid Black med E-kobber-detaljer, sett skrått bakfra
BMW i3s Edition RoadStyle 2019 I01 kupé, sete med „Edition RoadStyle“ mønster

BMW i3s EDITION ROADSTYLE.

Elektrisk kjøreglede: BMW i3s Edition RoadStyle komplementerer kjøretøyets individualitet med den spesielle lakkfargen Fluid Black med E-kobber-detaljer på grillrammen, luftinntakene i frontskjørtet og sideskjørtene. Imponerende 20" lettmetallfelger i dobbeltekedesign i dypsort og det solreflekterende glasset understreker det markante utseendet ytterligere. Når du setter deg inn i den eksklusive elbilen blir du møtt av vakre og holdbare materialer, som naturskinnkombinasjonen Stellaric i dalbergiabrunt og treflater i mørk matt eik. En spesiell detalj og umiskjennelig symbol for den eksklusive Edition: Hodestøttene på forsetene er brodert med navnet "Edition RoadStyle".

FØRERASSISTENTSYSTEMER & DIGITALE TJENESTER I BMW i3.

Støtter din mobilitet. På nye veier og i alle kanaler.

Vær på farten og ikke gå glipp av noe. Alltid være oppdatert. BMW i3 hjelper deg med en rekke digitale tjenester og førerassistentsystemer. Den byr på de beste tilkoblingsmulighetene i sin klasse. Det betyr at den byr på høyere komfort og sikkerhet enn noen andre.

Dame med solbriller kjører en blå BMW i3

Amazon Alexa Car Integration.

"Alexa, sett teposer på handlelista.". "Alexa, spill en sang av Pink." Med Amazon Alexa Car Integration kan du bruke Amazons taletjeneste ved rattet like komfortabelt som du er vant til hjemme. Alexa gir også visuell tilbakemelding på kontrolldisplayet i bilen. (*Amazon, Alexa og alle tilhørende logoer er varemerker for Amazon.com, Inc. eller tilsluttede selskaper.)
Send to Car i BMW Connected-appen på smarttelefonen

Send to Car.

Når du har funnet et reisemål og vil dra med en gang, kan du bruke send-to-car-funksjonen. Finn interessante steder, som favorittrestauranten din eller den neste dagsutflukten i området "Destinasjoner" i BMW Connected-appen. De nærmeste ladestasjonene på ruten din vises også der. Klikk deretter på "Start" eller send dataene direkte til navigasjonssystemet til din BMW. Hvis du klikker for å starte, starter veivisningen automatisk når du setter deg i bilen, og smarttelefonen kobles til bilen med Bluetooth. Har du sendt målet til navigasjonssystemet, finner du adressen under menypunktet Meldinger. Der kan du starte veivisningen straks eller på et senere tidspunkt.
eDrive Remote Services i BMW Connected-appen på smarttelefonen

Remote Services for eDrive.

Er ladestatusen tilstrekkelig for en tur inn i byen, kan jeg finne en ladestasjon på stedet? eDrive Remote Services kan du bruke BMW Connected-appen på smarttelefonen til å sjekke om ladenivået holder til en tur til byen, og finne en ladestasjon der. Du kan på avstand også regulere temperaturen, låse kjøretøyet eller aktivere lyshornet for å finne bilen for eksempel på en parkeringsplass.
Driving Assistant Plus

Driving Assistant Plus.

Utstyret Driving Assistant Plus betyr økt sikkerhet og mer komfort. Det omfatter sammenstøt- og fotgjengervarsling med City-bremsefunksjon, Speed Limit Info, kamerabasert cruise control med Stop & Go-funksjon pluss køassistent.
Parkeringsassistent kontrolldisplay BMW i3 kupé

Parkeringsassistent.

Parkeringsassistenten gjør det lettere å lukeparkere parallelt med kjørebanen. Passende luker vises og velges på kontrolldisplayet. Etter at du har satt på blinklyset, stanset bilen og trykker og holder PDC-tasten, overtar systemet girvalg, styring, gass og bremsing og parkerer bilen helt automatisk.