FREMTIDSRETTET PÅ ALLE MÅTER.

Designen til den nye BMW i3.

FREMTIDSRETTET PÅ ALLE MÅTER.Designen til den nye BMW i3.

BMW i3 følger ingen trender, den er et uttrykk for en bevisst livsstil. Den har en markant utvendig utforming og en komfortorientert kupé. Designen er preget av bærekraftige materialer og praktiske detaljer. Dette er bilen for deg som vil vise at du bryr deg.

Finn ut mer

ET MODERNE UTTRYKK.

GJENNOMFØRT DYNAMISK.

Den utvendige designen til BMW i3 har en sportslig stil. Korte overheng og to ulike lakkfarger skaper et moderne uttrykk. Sportspakken (ekstrautstyr) har mange detaljer som understreker dette. Blant annet 20" lettmetallfelger i dypsort eller tofarget finish og større sporvidde betoner bilens sportslige utseende. Det samme gjelder sportsfjæringen som er senket med 10 millimeter, og aeroflap-sidekanalene.

Finn ut mer

GOD PLASS.

De bakhengslede bakdørene understreker den unike romfølelsen i BMW i3. Den åpne konstruksjonen gjør det enkelt å sette seg inn i bilen. Når dørene er lukket, overtar de funksjonen til B-stolpene, slik at sikkerheten er ivaretatt.

Finn ut mer

FASCINERENDE UTSEENDE.

BMW i3 har et dynamisk utseende. Den lukkede nyregrillen har U-formede LED-hovedlykter på hver side (standardutstyr). Støtfangeren med store designblinklys betoner bilens bredde.

Finn ut mer

SPORTSLIG UTSTRÅLING.

Støtfangeren bak dominerer bilens hekk. Den minner om en hekkdiffusor og er 40 millimeter større enn på forgjengeren. På bakluken av glass er en eDrive- og en i3-logo plassert langt ut til siden for å understreke bilens sportslige egenskaper. Sportslige BMW i-blå fargedetaljer i logoen danner en kontrast til det sorte båndet.

Finn ut mer

DETALJER MED STOR EFFEKT.

Utsøkte detaljer runder av designen til BMW i3. A-stolpene og de høyglansede sorte takstolpene med list i matt krom er eksempler på dette. De fremhever den innovative og elegante designen.

Finn ut mer

STRÅLENDE LYS.

Alt fra kjørelys og blinklys til nær- og fjernlys er utstyrt med LED-pærer med lavt energiforbruk. LED-lyktene har automatisk lyshøyderegulering og øker sikkerheten ved kjøring i mørket og i dårlig vær ved hjelp av optimal belysning og en fargenyanse nær dagslys.

LED-lykter med ekstra funksjoner (ekstrautstyr) har en Matrix-modul med nær-, fjern- og avkjøringslys.

Finn ut mer

GJØR NATT TIL DAG.

LED-baklyktene har U-formen som er typisk for BMW i, og omfatter baklys, bremselys og blinklys. Lykten er godt synlige selv ved dårlig sikt, og de strekker seg fra sidene og inn i bakluken med glass. Ryggelys, tåkebaklys og baklys er integrert i støtfangeren bak.

Finn ut mer

LAV VEKT, SMIDIGE KJØREEGENSKAPER.

Taket av karbonfiberforsterket plast (CFRP) er en av de intelligente konstruksjonene som bidrar til å redusere bilens vekt. I tillegg senker det tyngdepunktet. Dette gir smidigere og mer dynamiske kjøreegenskaper i svinger, under akselerasjon og når du bremser.

Finn ut mer

DYNAMISKE ELEMENTER.

Sportspakken understreker de dynamiske egenskapene til BMW i3. Den omfatter 20" store lettmetallfelger med dobbelteker i tofarget design eller dypsort (ekstrautstyr) med dekk med ulik dekkdimensjon foran og bak, sportsfjæring som er senket med 10 millimeter, brede hjulbuelister og aeroflap-sidekanaler i glanset sort.

Finn ut mer

EN BIL MED MANGE ANSIKTER.

Du kan velge mellom seks moderne lakkfarger til BMW i3. For eksempel elegant imperialblå og saftig melbournerød, begge med kontur i frostgrå metallic. Den lekre fargen jucarobeige er en nyhet. Til dette passer 19" og 20" lettmetallfelger med ulik felgdesign.

LYNRASK OG LADET MED KJØREGLEDE.

   

REKKEVIDDE, LADING OG ENERGIUTNYTTELSE.

  • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

    Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

    * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.


    Elektrisk rekkevidde avhenger av kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering.

    Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.