LYNRASK OG LADET MED KJØREGLEDE.

Helt nye BMW i3s.

LYNRASK OG LADET MED KJØREGLEDE.Helt nye BMW i3s.

Hvis fremtiden ligger i sportslige og utslippsfrie biler, er BMW i3s forut for sin tid. Den akselererer fra 0 til 60 km/t på imponerende 3,7 sekunder, har en typisk one-pedal-følelse og en sportslig design. Den er fulladet med kjøreglede.

Finn ut mer

EKSTRA SPORTSLIG.

EKSTRA SPORTSLIG.

Frontskjørtet og den høyglansede støtfangerkledningen gjør bilen bredere. Sorte hjulbuer og eksklusive 20" lettmetallfelger i ny design gjør bilen sportsligere. Hekkens skarpe kanter og 40 millimeter større sporvidde gjør bilen mer markant. Å kjøre BMW i3s vekker større kjøreglede.

Finn ut mer

  • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

    Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

    * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.


    Elektrisk rekkevidde avhenger av kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering.

    Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.