ET TYDELIG STATEMENT.

BMW 6-serie Gran Turismo.

ET TYDELIG STATEMENT.

BMW 6-serie Gran Turismo.

ET TYDELIG STATEMENT.BMW 6-serie Gran Turismo.

Motoreffekt i hk (kW) ved o/min (BMW 640i xDrive Gran Turismo1)

340 (250) / 5500–6500

Maks. dreiemoment i Nm ved o/min (BMW 640i xDrive Gran Turismo1)

450 / 1380–5200

Akselerasjon fra 0 til 100 km/t i sek (BMW 640i xDrive Gran Turismo1)

5,3

BMW 6-serie Gran Turismo har et unikt utseende og en romslig og luksuriøs kupé. De suverene kjøreegenskapene betyr at du kan nyte sportslig dynamikk og selvsagt høy komfort på langkjøring. Bilen byr på moderne design og kjøreglede på korte og lange turer.

BMW 6-serie Gran Turismo henvender seg til kunder med høye krav, og som legger vekt på tilpasningsmuligheter, elegant design og ekstra kjørekomfort.
ADRIAN VAN HOOYDONK, LEDER FOR BMW GROUP DESIGN

FULLENDTE FORMER.

Den utvendige designen til BMW 6-serie Gran Turismo.

FULLENDTE FORMER.

Den utvendige designen til BMW 6-serie Gran Turismo.

Skulpturerte former og en langstrakt profil gir BMW 6-serie Gran Turismo et markant utseende. De definerte flatene står i kontrast til den mykt skrånende taklinjen som betoner bilens eleganse og sportslige egenskaper. Den markante bakparten avslører de dynamiske ytelsene til dette uvanlige bilkonseptet.

Finn ut mer

STILFULLT REISEFØLGE.

Reisekomfort i BMW 6-serie Gran Turismo.

STILFULLT REISEFØLGE.

Reisekomfort i BMW 6-serie Gran Turismo.

Kombinasjonen av stilfull design, god plass og høy komfort gjør BMW 6-serie Gran Turismo til en pioner innen langkjøring. Aktiv chassisteknologi utnytter bilens kjøreegenskaper, slik at du kan nyte de smidige egenskapene i alle hastigheter.

Finn ut mer

STEDET DU VIL VÆRE.

Høydepunktene i kupeen til BMW 6-serie Gran Turismo.

STEDET DU VIL VÆRE.

Høydepunktene i kupeen til BMW 6-serie Gran Turismo.

BMW 6-serie Gran Turismo er et moderne, alternativt bilkonsept.
MICHAEL MARKEFKA, LEDER FOR UTVENDIG DESIGN HOS BMW AUTOMOBILE

BMW PERSONAL COPILOT.

Intelligente førerassistentsystemer fra BMW.

BMW PERSONAL COPILOT.

Intelligente førerassistentsystemer fra BMW.

Med Driving Assistant Plus fra BMW Personal CoPilot har du en egen assistent i bilen. Pakken med intelligente førerassistentsystemer hjelper deg i monotone og uoversiktlige kjøresituasjoner og øker sikkerheten og komforten i din BMW 6-serie Gran Turismo.

Finn ut mer

Drivstofforbruk og CO2-utslipp.

 • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  (1) Verdiene gjelder frem til 15.04.2018. Ta kontakt med din BMW-forhandler for nærmere informasjon om hva som leveres.

  Verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Verdiene refererer til et kjøretøy med standardutstyr i Tyskland, og den beregnede rekkevidden tar hensyn til ulik størrelse på de valgte felgene og dekkene. Modellene som er avbildet, kan ha utstyr og tilbehør som ikke hører med til standardmodellenes spesifikasjoner. Ta kontakt med din BMW-forhandler for nærmere informasjon. Vi forbeholder oss retten til endringer i konstruksjon og utstyr og tar forbehold om feil. Det er ikke tatt hensyn til spesialutstyr for det enkelte land her.

  Verdiene for modeller merket med (2) er foreløpige verdier.

  Verdiene som gjelder kjøretøy merket med (3), er beregnet i henhold til den nye WLTP-reguleringen og blir deretter omregnet til ekvivalente NEDC-verdier for å sikre et riktig grunnlag for sammenligning av kjøretøyene. I forbindelse med kjøretøyrelaterte skatter og avgifter basert på (blant annet) beregnet CO2-utslipp, kan CO2-verdiene avvike fra verdiene som er oppgitt her, avhengig av nasjonal lovgivning. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.

  Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.