BMW 2-serie Coupé er en unik rebell med alle egenskapene som kjennetegner en sportslig coupé. Den unike designen symboliserer bilens kjøredynamikk, som gjør den til den beste i sin klasse. Den har en perfekt aksellastfordeling på 50:50 og er utstyrt med en av BMWs kraftige TwinPower turbomotorer samt BMW EfficientDynamics. Det dynamiske høydepunktet er M240i, som tar pusten fra deg når den akselererer fra 0 til 100 km/t. Den lever opp til løftet om kompakt kjøreglede.

BMW 2-serie Cabriolet har en avslappet stil og kompakte proporsjoner. Det markante formspråket med korte overheng, kraftfulle linjer og atletisk hekk gjenspeiler bilens kjøreegenskaper. Med Luxury Line, Sport Line og M Sportspakke og det store utvalget av BMW-tilbehør kan du forsterke dette inntrykket. BMW 2-serie Cabriolet følger ikke mengden, den går sine egne veier. BMW M240i har enda mer spontan respons. Den 6-sylindrede M Performance TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren skaper fartsvind og ikke minst kjøreglede.

De kompakte, kraftfulle proporsjonene og langstrakte linjene gir den allsidige og romslige BMW 2-serie Active Tourer et gjennomført sportslig utseende. Bilens kompakte ytre får den romslige kupeen til å virke enda større. Her finner du mange praktiske funksjoner, som justerbare og nedfellbare seter, sammenleggbart bagasjeromsgulv og en rekke oppbevaringsmuligheter. BMW 225xe iPerformance Active Tourer med en kombinasjon av BMW eDrive og bensinmotor gir deg elektriske kjøreopplevelser og ubegrenset kjøreglede.

Dette er bilen for en hektisk hverdag og for komfortable ferieturer. BMW 2-serie Gran Tourer tilfredsstiller alle krav til komfort med stort bagasjerom, plass til inntil sju personer og rikelig med bagasje- og oppbevaringsplass. Dette er ikke bare en bil full av smarte løsninger. Med kraftfull design, turtallsvillige 3- og 4-sylindrede motorer med BMW TwinPower turboteknologi er den definitivt også sportslig.