BMW 2-SERIEN.

OVERSIKT OVER BMW 2-SERIEN.

OVERSIKT OVER BMW 2-SERIEN.

OVERSIKT OVER BMW 2-SERIE.

Kompromissløs, selvsikker og uttrykksfull: Som etterfølger til BMW 1 Coupé-kjøretøyene fører BMW 2-seriens Coupé, Cabriolet og Gran Coupé dette konseptet fremover. Slik står BMW 2-serien for kraftige, kompakte kjøretøy – de beste i sin klasse. Det gjelder også for BMW 2-serie Active Tourer: Sportslighet og effektivitet forenes her med fleksibilitet og allsidighet, og blir til bil som bringer mer spenning og komfort inn i hverdagen.

Les mer
BMW 2-serien BMW sett skrått forfra kjørende på vei foran landskap

EN OVERSIKT OVER HISTORIEN TIL BMW 2-SERIEN.

Oppdag historien til BMW 2-serien og de ulike kjøretøyvariantene – sporty Coupé, åpen og lukket Cabriolet, men også den fleksible og allsidige Tourer.

Les mer

EN OVERSIKT OVER HISTORIEN TIL BMW 2-SERIEN.

DEN FØRSTE GENERASJONEN AV 2-KJØRETØY

BMW 2-SERIE ACTIVE TOURER (F45).

BMW 2-serien BMW 2 Active Tourer F45 sett skrått fra siden kjørende på vei

Siden 2014 har BMW 2-serie Active Tourer presentert seg som en urban og moderne ledsager i et aktivt liv. Like allsidig som den er effektiv mestrer den alle utfordringer som sentrumsmiljøet kan utsette den for. Den klarere seg imidlertid like god på biltur ut i det fri.

Det sporty utseendet skyldes ikke minst den horisontale sidelinjen, som tar opp de tydelig utformede lengdedragerne. Også i kupeen skaper den horisontale innpregingen, sammen med de tydelig delte overflatene, en behagelig romfølelse.

Moderne 3- og 4-sylindrede motorer gir forhjulsdrift – det kan også fås et xDrive-alternativ med firehjulsdrift. Det kan også en hybridmotor, som driver bakhjulene på BMW eDrive. Sammen med forbrenningsmotoren er alt mulig: helt utslippsfri lokalt, nesten lydløs kjøring, dynamisk akselerasjon og en samlet rekkevidde på rundt 500 kilometer.

Modelloppgraderingen i 2018 sørget for en enda mer markant front og hekk, nydesignede lykter samt gjennomarbeidede motorer med enda lavere utslipp.

Produksjonstidsrom: 2014–i dag
Motorer: 1,5–2,0 liter (75–170 kW, 102–231 hk), 3- og 4-sylindret
Lengde/bredde/høyde: 4342–4354 mm / 1800 mm / 1555 mm

 

BMW 2-serien BMW kjøretøy parkert foran BMW forhandler

BMW BRUKTBILER.

BMW 2-serien BMW 2 Coupé M-kjøretøy G42 MP sett skrått fra siden kjørende på vei

BMW 2 SERIES COUPÉ M AUTOMOBILE.

BMW 2 Series BMW 2 Series Active Tourer F45 three-quarter side view driving on the street

BMW 2 SERIES ACTIVE TOURER.