BMW 2-serie Coupé er en unik rebell med alle egenskapene som kjennetegner en sportslig coupé. Den unike designen symboliserer bilens kjøredynamikk, som gjør den til den beste i sin klasse. Den har en perfekt aksellastfordeling på 50:50 og er utstyrt med en av BMWs kraftige TwinPower turbomotorer samt BMW EfficientDynamics. Det dynamiske høydepunktet er M235i, som tar pusten fra deg når den akselererer fra 0 til 100 km/t. Den lever opp til løftet om kompakt kjøreglede.
BMW 2-serie Cabriolet har en avslappet stil og kompakte proporsjoner. Det markante formspråket med korte overheng, kraftfulle linjer og atletisk hekk gjenspeiler bilens kjøreegenskaper. Med Luxury Line, Sport Line og M Sportspakke og det store utvalget av BMW-tilbehør kan du forsterke dette inntrykket. BMW 2-serie Cabriolet følger ikke mengden, den går sine egne veier. BMW M235i har enda mer spontan respons. Den 6-sylindrede M Performance TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren skaper fartsvind og ikke minst kjøreglede.
De kompakte, kraftfulle proporsjonene og langstrakte linjene gir den allsidige og romslige BMW 2-serie Active Tourer et gjennomført sportslig utseende. Bilens kompakte ytre får den romslige kupeen til å virke enda større. Her finner du mange praktiske funksjoner, som justerbare og nedfellbare seter, sammenleggbart bagasjeromsgulv og en rekke oppbevaringsmuligheter.