Sett forfra BMW X2 F39 2020 Brooklyn grå
DrivstofftypeBensinDiesel

THE X2

BMW X2: ALLE HØYDEPUNKTER

DrivstofftypeBensinDiesel
THE X2BMW X2: ALLE HØYDEPUNKTER

Absolutt enestående. Ekstremt uvanlig. BMW X2 viser tydelig sin sportslige fremtoning ved første øyekast. Den byr på uvanlig dynamiske og smidige kjøreegenskaper. Sammen med innvendig design med høy kvalitet og innovativ teknologi gjør dette bilen ledende i denne klassen. Er du klar for nye opplevelser?

Les mer

BMW X2 xDRIVE25e PLUG-IN HYBRID.

Oppdag fordelene og de tekniske høydepunktene ved BMW X2 xDrive25e med innovativ hybriddrift.

Det beste fra to verdener: Med BMW X2 xDrive25e opplever du bærekraftig mobilitet og effektiv kjøredynamikk. Oppdag alle fordelene med de innovative BMW hybridbilene, og finn ut mer om drivkonsept, kjøredynamikk, BMW Charging og praktiske digitale tjenester til BMW ConnectedDrive\Det beste fra to verdener: Med BMW X2 xDrive25e opplever du bærekraftig mobilitet og effektiv kjøredynamikk. Oppdag alle fordelene med de innovative BMW hybridbilene, og finn ut mer om drivkonsept, kjøredynamikk, BMW Charging og praktiske digitale tjenester til BMW ConnectedDrive.

Plug-in-hybrid BMW X2 xDrive25e F39 Sett forfra foran garasje med modell

Plug-in hybrid teknologien i BMW X2 xDrive25e.

Plug-in hybriden BMW X2 xDrive25e forener den elektriske drivverksteknologien BMW eDrive med en kraftig BMW forbrenningsmotor. Sammen skaper de to drivenhetene en effektiv og unik kjøreopplevelse. Optimal dynamikk og trekkraft sikres med den unike firehjulsdriften BMW xDrive Plug-in hybride for dette kjøretøysegmentet.

Bli kjent med BMW elektromobilitet
Plug-in-hybrid BMW X2 xDrive25e F39 sett skrått fra siden kjørende på veien

Kjøremodusene til BMW X2 xDrive25e.

Helt elektrisk og utslippsfritt på vei til arbeidet eller kraftfull, dynamisk og med lang nok rekkevidde til helgeturen – med BMW X2 xDrive25e med hybriddrift er alle muligheter åpne. Dra nytte av intelligente kjøremoduser, som i alle situasjoner sørger for et optimalt samspill mellom forbrennings- og elmotoren.
Bli kjent med BMW elektromobilitet
Plug-in-hybrid BMW X2 xDrive25e F39 Sett skrått bakfra under lading, med modell

Lading av BMW X2 xDrive25e.

BMW Charging tilbyr deg skreddersydde løsninger for å lade din Plug-in hybrid. I tillegg til standardladekabelen for vanlig stikkontakt som leveres med BMW X2 xDrive25e, leveres også en ladekabel (Mode 3) for offentlig lading samt et BMW Charging Card, som tilbyr attraktive betingelser for offentlig lading markedsspesifikt tilbud

Finn ut mer om temaet lading
Plug-in-hybrid BMW X2 xDrive25e F39 navigasjonssystem nærbilde

Digitale tjenester for BMW X2 xDrive25e.

BMW tilbyr innovative digitale tjenester som gjør hverdagen din med BMW X2 xDrive25e enda mer komfortabel. BMW Connected Charging viser deg nærmeste offentlige ladestasjon på pålitelig vis. Andre digitale tjenester, som My BMW-appen, gjør mobilitet i hverdagen enda enklere.
Mer om de digitale tjenestene

DESIGNET TIL BMW X2.

Med sitt ekstroverte design og sin coupé-karakter definerer BMW X2 på nytt hva det vil si å være sportslig. Interiøret i BMW X2 møter passasjerene på en like sportslig og stilig måte: Flotte designhøydepunkter som M sportsseter i skinn Dakota/Alcantara-kombinasjon sørger for sportslig premium-eleganse.

Les mer

DYNAMISK TIL MINSTE DETALJ.

Sett skrått forfra BMW X2 F39 2020 Brooklyn grå
Luftinntak BMW X2 F39 2020 Brooklyn grå, sett forfra

Luftinntak.

Fronten preges av den kraftfulle støtfangeren og de store tredelte luftinntakene som sørger for bedre kjøling av bremser og motor. I tillegg bidrar Air Curtain som er integrert i luftinntakene, til å redusere karosseriets luftmotstand.
Hjulbuelister BMW X2 F39 2020 Brooklyn grå, sett fra siden

Hjulbuelister.

Sportslig totalbilde: De markante frostgrå hjulbuelistene fra M Sport X-pakken gir de spektakulære hjulene en spesielt dynamisk ramme. Sammen med sideskjørtene viser de tydelig at BMW X2 tilhører X-familien.
Sideskjørt BMW X2 F39 2020 Brooklyn grå, sett skrått fra siden

Sideskjørt.

Uansett hva BMW X2 starter med, så blir den med til slutten: Det beviser også den nye kledningen over sideskjørtene i frostgrått. De danner en sømløs overgang til hjulbuelistene, som også er i frostgrått. Samspillet mellom lakkfargen og dekorelementene er gjennomført i hele bilens lengde.
Sett bakfra BMW X2 F39 2020 Brooklyn grå

Hekkdesign.

Konsekvent gjennomtenkt til slutten: Det unike formspråket er gjennomført helt til bilens hekk. Bakluken går i ett med hekkskjørtet, noe som skaper et estetisk særpreg. I tillegg er håndtaket på bakluken diskré integrert i BMW-logoen.
Cockpit BMW X2 F39 2020 interiør

Førerplass med fokus på føreren.

Den ergonomiske førerplassen som setter føreren i sentrum, understreker den høye kvaliteten på kupeen til BMW X-modellene. Alle instrumenter og funksjoner er lett tilgjengelig og kan betjenes intuitivt. Spesielt sportslig: M skinnratt (ekstrautstyr) med multifunksjonstaster og girhendler ligger perfekt i hendene og gir fri sikt til de to oversiktlige rundinstrumentene.
Instrumentpanel BMW X2 F39 2020 Interiør

Progressivt betjeningskonsept.

Velkommen til komfortsonen: Det innovative betjeningskonseptet gir høy komfort og setter nye standarder for kommunikasjon i denne klassen. Det oversiktlige konseptet er intuitivt og behagelig å bruke med iDrive-multikontrollen eller med berøring og stemmestyring. Enten navigasjon, connectivity eller underholdning: Plassering av de seks dynamiske feltene kan velges fritt, og informasjonen blir også gitt i sanntid.
Skinninteriør BMW X2 F39 2020 interiør

Førsteklasses setetrekk.

Du kan velge mellom en rekke behagelige setetrekk i høy kvalitet som passer til den innvendige designen. Her er et trekk i Micro Hexagon-stoff/Alcantara med gul kontrastsøm avbildet. Det leveres kun til M Sportspakke og M Sport X-pakken til BMW X2. Høydepunktet: Det går også igjen på armlene, midtkonsoll og instrumentpanel og skaper dermed en gjennomført sportslig stil i kupeen.

KJØREDYNAMIKKEN TIL BMW X2.

Oversikt over understells- og drivverkskomponenter til BMW X2.

Kraftige motorer. Direkte styring. Valgfritt M sportsunderstell. Høypresis handling, som setter standarder i klassen. Resultatet er temperamentsfull kjøredynamikk og rask akselerasjon på lange og korte turer, i byen og på svingete landevei. I tillegg kan du velge det intelligente firehjulsdriftsystemet BMW xDrive (ekstrautstyr). Det gir BMW X2 fremragende veigrep og retningsstabilitet, selv de krappeste svingene går som på skinner. Kjøreglede med høy puls er inkludert.
Sett fra siden BMW X2 F39 2020 Brooklyn grå, kjørende
Girspak BMW X2 F39 2020 interiør

Sportsgirkasse med dobbelclutch.

Den 7-trinns sports-automatgirkassen med dobbelclutch legger til rette for ekstra sportslig giring. Du kan velge automatisk giring eller gire manuelt med girspaken eller girhendlene på rattet uansett om du har en rolig eller dynamisk kjørestil. I SPORT-modus og med velgerspaken i S/M-sporet til venstre er giringen optimert for maksimal ytelse.
BMW X2 xDrive F39 2020 Brooklyn grå, sett bakfra

BMW xDrive.

xDrive, det intelligente firehjulsdriftsystemet fra BMW, fordeler drivkraften fleksibelt og trinnløst mellom for- og bakaksel. Det gir bedre veigrep, kjøredynamikk og sikkerhet i alle situasjoner. Den elektronisk styrte kraftfordelingen motvirker også over- og understyring i svinger og bidrar dermed til smidigere styring.
Adaptivt understell BMW X2 F39

Adaptivt understell.

Med adaptivt chassis, som er senket med 10 mm, kan du tilpasse demperegenskapene til kjøresituasjonen for å få best mulig kjørekomfort og -dynamikk sammen med høyest mulig sikkerhet. Med Driving experience-knappen kan du velge standardinnstillingen COMFORT eller SPORT-modus.

KJØREASSISTENSYSTEMENE TIL BMW X2.

I BMW X2 kan du nyte en optimal forbindelse mellom smarttelefon og kjøretøy takket være den innovative My BMW-appen. Du kan planlegge avtaler eller reiseruter og sende dem til navigasjonssystemet og dele bilens posisjon med andre i sanntid. Når du kommer frem, kan telefonen vise vei det siste stykket til fots. BMW Connected-appen gjør livet enklere.
Driving Assistant Plus BMW X2 F39 2020 Interiør instrumentpanel

Driving Assistant Plus.

Utstyret Driving Assistant Plus betyr økt sikkerhet og mer komfort. Det omfatter sammenstøt- og fotgjengervarsling med City-bremsefunksjon, Lane Departure Warning, fjernlysassistent, Speed Limit Info, kamerabasert Cruise Control med Stop & Go-funksjon.
Head-up display BMW X2 F39 2020 Interiør instrumentpanel

BMW Head-Up Display.

BMW Head-Up Display i farger projiserer relevante kjøredata i førerens synsfelt. Dette gjør det lettere å fokusere på det som skjer i trafikken. Her vises blant annet bilens hastighet, navigasjonsmeldinger og Speed Limit Info inkl. visning av forbikjøringsforbud. I tillegg kan telefon- og underholdningslister vises.
Cockpit Aktiv hastighetsregulering med Stop & Go-funksjon BMW X2 2020 F39 Interiør

Aktiv Cruise Control med Stop & Go-funksjon.

Aktiv Cruise Control med Stop & Go-funksjon og sammenstøtvarsling med bremsefunksjon holder den innstilte hastigheten og avstanden til kjøretøyet foran. Bilen overtar igangkjøring og bremsing og holder den valgte avstanden også i saktegående trafikk og kø helt til bilen står stille.
Navigasjon Plus BMW X2 2020 F39 Interiør

Navigasjon Plus.

Navigasjon Plus omfatter BMW Head-Up Display, iDrive-multikontroll med touchfunksjon, fastmontert 8,8-tommers berøringsskjerm og kombiinstrument med høyoppløselig 5,7-tommers TFT-skjerm. Systemet betjenes intuitivt med iDrive-multikontrollen med touchfunksjon, hurtigtaster og åtte favorittaster, stemmestyring eller med berøringsskjermen med dynamiske felter.
Smarttelefon-integrering BMW X2 F39

Integrering av smarttelefon.

Du vil ikke klare deg uten funksjonene til smarttelefonen i din BMW og bruke den som vanlig? Med Smartphone Integration støtter din kjøretøy Apple CarPlay og Android Auto ved å bruke en trådløs forbindelse mellom smarttelefon og kjøretøy. Slik kan du bruke dine vante funksjoner og forskjellige apper i bilen.
Trafikkinformasjon i sanntid RTTI BMW X2 F39 2020 Interiør

Real Time Traffic Information.

Sløse bort ferietid i kø? Med RTTI kommer du raskere frem. Tjenesten registrerer trafikksituasjonen så å si i sanntid og beregner automatisk alternative ruter. Tilleggsfunksjonen varsling av lokale farer advarer mot dårlige veiforhold og ulykker på ruten.
Concierge Services BMW X2 2020 F39 Interiør

Concierge Service.

Er det meldt sol i Roma i morgen? Når går flyet? Hvor er byens beste restaurant? Du trenger bare trykke på tasten, og Concierge Service hjelper deg med spørsmålene du måtte ha. Uansett hvor du befinner deg og hva du lurer på.

BMW X2-MODELLER.

Modell Advantage.

Advantage-modellen til BMW X2 ser ekstremt atletisk ut og typisk for BMW X. Med sine kraftige proporsjoner og utadvendte design presenterer den seg som selvsikker og innovativ. Utvendig skaper sorte kledninger foran, bak og på sidene et blikkfang. Kledningene danner en dynamisk kontrast til bilens farge og betoner den sportslige X stilen. Det moderne innvendige designet er preget av høy kvalitet.
 • Automatisk baklukebetjening
 • Park Distance Control (PDC) bak, eventuelt Park Distance Control foran og bak inkludert parkeringsassistent som tilleggsutstyr (funksjonene er ikke avbildet her)
 • Klimaautomatikk med to soner
 • Fartsholder med bremsefunksjon
BMW X2 sDrive20i F39 2018 Modell Advantage Middelhavsblå metallic, sett skrått forfra

Modell M Sport.

Modell M Sport forsterker bilens sportslige preg. Mange innvendige og utvendige elementer preger utseendet til modell M Sport og bidrar til å øke kjøregleden. Blant annet M sportsunderstell og M aerodynamikkpakke optimerer bilens kjøredynamikk.
 • M aerodynamikkpakke med frontskjørt med innlegg i Dark Shadow metallic, spesialdesignede luftinntak og lengdedragere i karosserifarge med innlegg i Dark Shadow metallic, hjulhuslister og claddings i karosserifarge samt hekkskjørt med diffusorinnlegg i Dark Shadow metallic
 • 19" M lettmetallfelger dobbelteike 715 M med punkteringsfrie dekk (andre hjul tilgjengelig)
 • Sportsseter foran i stoffet "Micro Hexagon" Sensatec sort eller stoff-/Sensatec-kombinasjon antrasitt med grå uthevinger (andre setetrekk tilgjengelig)
 • M skinnratt
BMW X2 sDrive20i F39 2018 Modell M Sport Misanoblå metallic, sett skrått forfra

Modell M Sport X.

Modell M Sport X er inspirert av rallysport. Spesifikke designfunksjoner i frostgrå metallic karakteriserer front, side og hekk. De gir sterke konturer og understreker det høye nivået på kjøretøyet. I interiøret understreker spesifikke M Sport-detaljer X-karakteren.
 • M Sport X eksteriørpakke med frontskjørt med innlegg i Frozen Grey metallic, spesialdesignede luftinntak og lengdedragere i Frozen Grey metallic med innlegg i karosserifarge, hjulhuslister, claddings og diffusorinnlegg i hekkskjørt i Frozen Grey metallic
 • 19" M lettmetallfelger Y-eike 722 M med punkteringsfrie dekk, andre hjul tilgjengelig
 • Sportsseter foran i stoffet "Micro Hexagon" Sensatec sort med gule uthevinger (andre setetrekk tilgjengelig)
 • M skinnratt
BMW X2 sDrive20i F39 2018 Modell M Sport X Sparkling storm med briljanteffekt, sett skrått forfra
 • Modell Advantage.
 • Modell M Sport.
 • Modell M Sport X.

TEKNISKE DATA FOR BMW X2.

BMW X2 xDrive20i.

Effekt i kW (hk) ved o/min:

131 (178) /5000-5 500

Akselerasjon fra 0 til 100 km/t i sek:

7,3

Drivstofforbruk, blandet kjøring, i l/100km:

7,6–6,9

CO₂-utslipp ved blandet kjøring i g/km:

174–156

BMW X2 F39 Brooklyn grå sett forfra
BMW medarbeider i samtale med kunde

ØNSKER DU PERSONLIG RÅDGIVNING?

For spørsmål eller ønsker om ytterligere informasjon eller konkrete tilbud angående BMW X2, vennligst kontakt en BMW-forhandler i ditt område. Vi har flinke BMW-servicemedarbeidere som kan gi deg gode råd per telefon eller ansikt til ansikt.