BMW iX3 G08 2021 M karbonsvart sideblikk
RekkeviddeOpptil till 461 km*
DrivstofftypeElektrisk

THE iX3

BMW iX3 G08 2021 M karbonsvart sideblikk

Privatleasing av BMW iX3 Fully Charged for 6 490 kr/mnd. *

RekkeviddeOpptil till 461 km*
DrivstofftypeElektrisk
THE iX3Privatleasing av BMW iX3 Fully Charged for 6 490 kr/mnd. *

BMW iX3: Forbruk elektrisk, blandet kjøring WLTP i kWh/100 km: 17,6 – 18; Elektrisk rekkevidde, WLTP i km: 461 - 471

Les mer

BMW iX3 – EN HELELEKTRISK MELLOMSTOR SUV.

Velkommen til en elektrisk drevet trofast tjener, som rommer hele familien og all bagasje. BMW iX3 leveres med vår populære M Sportspakke som standard.

BMW iX3 forener den karakteristisk designen til BMW med et elektrisk drivverk. Her får du behagelig komfort og en elektrisk rekkevidde på opptil 460 km. Den er enkel å komme inn og ut av, og du får en praktisk familiebil og kjøreglede i ett. Takket være den generøse, men fleksible størrelsen er den lett å parkere og romslig nok til bagasjen din.  BMW iX3 er den perfekte kombinasjonen av firmabil og familiebil. Like godt egnet for bykjøring som på landeveien. 

Les mer

SAMMENLIGN BMW iX3-MODELLENE.

BMW iX3 CHARGED

Standardmodellen ”Charged” inkluderer et imponerende utvalg av utstyr som øker komforten, sikkerheten og kjøregleden.
 • Driftstype: Helelektrisk
 • Elektrisk rekkevidde (WLTP): Opptil 461 km*
 • Effekt: Opptil 210 kW (286 hp)
 • Akselerasjon 0-100 km/t: 6,8 sek
BMW iX3 G08 2021 Sport Modell „Impressive“ M karbonsvart metallic sett skrått forfra

BMW iX3 CHARGED PLUS

100 % elektrisk: Modellen ”Charged Plus”, som er tilgjengelig som ekstrautstyr, bygger på standardmodellen ”Charged” og øker den eksklusive stilen og kjørekomforten til din BMW ytterligere.
 • Driftstype: Helelektrisk
 • Elektrisk rekkevidde (WLTP): Opptil 455 km*
 • Effekt: Opptil 210 kW (286 hp)
 • Akselerasjon 0-100 km/t: 6,8 sek
BMW iX3 G08 2021 M-sportmodellen „Inspiring“ sett skrått forfra

BMW iX3 FULLY CHARGED EDITION

100 % elektrisk: Modellen ”Fully Charged Edition”, som er tilgjengelig som ekstrautstyr, bygger på modellen ”Charged Plus” og øker den eksklusive stilen og kjørekomforten til din BMW ytterligere.
 • Driftstype: Helelektrisk
 • Elektrisk rekkevidde (WLTP): Opptil 453 km*
 • Effekt: Opptil 210 kW (286 hp)
 • Akselerasjon 0-100 km/t: 6,8 sek
BMW iX3 G08 2021 M-sportmodellen „Inspiring“ sett skrått forfra
 • BMW iX3 CHARGED
 • BMW iX3 CHARGED PLUS
 • BMW iX3 FULLY CHARGED EDITION

OPPDAG REKKEVIDDEN TIL BMW iX3.

Oppdag langdistanseegenskapene til BMW iX3! Dra nytte av innstillingene og se hvor overraskende langt du kan komme hvis du bare tar hensyn til noen få faktorer.
Velg modell
  • Hvorfor varierer rekkevidden?
  • Hva betyr det i detalj?
  • Generell rekkeviddeangivelser og -verdier i denne indikatoren
  • Hvilke forutsetninger er innstillingene om kjørestilen basert på?

  OPPTIL 471 KM* REKKEVIDDE MED BMW iX3.

  BMW iX3 G08 2021 M karbonsvart sett foran kjørende

  Takket være samspillet mellom et effektivt drivverkskonsept, aerodynamisk design og et kraftig høyvoltbatteri, tilbyr BMW iX3 en elektrisk rekkevidde på opptil 471 km*. Innovative teknologier som energigjenvinning ved bremsing sikrer ekstra rekkevidde og muliggjør energiforbruk fra 18,5 kWh/100 km.

  LADETIDER FOR 100 KM REKKEVIDDE.

  Med din BMW iX3 og BMW Charging, kan du dra nytte av mange skreddersydde tilbud for lading hjemme, underveis og på arbeidsplassen, samt en imponerende ladekapasitet på opptil 150 kW. Kjøretøyets leveringsomfang inkluderer standard ladeutstyr som består av den fleksible hurtigladeren for fleksibel og mobil lading hjemme, samt ladekabelen for offentlig lading og BWM Charging Card.

  Lad 100 km hjemme.

  01h 37min – Ladeboks (11 kW)

  14h 17min – Standard ladekabel eller Flexible Charger (1,4 kW) via vanlig vegguttak
  Kontakt forhandler for ladeløsninger
  BMW iX3 G08 2021

  Lade underveis for 100 km rekkevidde.

  7 min. – High Power Charging

  20 min – Hurtigladestasjon (50kW)

  Beregningen tar hensyn til forbruk og ladeeffekt. Verdier refererer til 29-33 °C som batteriets starttemperatur og omgivelsestemperatur med sertifiseringsverdier unntatt ekstra sideforbruk som setevarme, skjermer, klimaanlegg. Individuelt forbruk kan variere (avhengig av f.eks. kjøreprofil, temperatur, omgivelsesforhold) så vel som den individuelt oppnåelige ladeeffekten (avhengig av f.eks. batterinivå, kjøretøyets klimaanlegg). Grunnlaget for forbruket er WLTP Best Case. Grunnlaget for ladeeffekten er maksimal ladeeffekt (avhengig av ladetype og kjøretøy).

  Les mer

  OFFENTLIG LADING MED BMW CHARGING.

  BMW iX3 G08 2021 elektrisk SAV-lading på en offentlig hurtigladestasjon

  BMW Charging Card som inngår i leveringsomfanget er din nøkkel til det landsdekkende og stadig voksende BMW Charging Network med offentlige ladepunkter. Med tariffen Active kan du lade i hele Europa til attraktive betingelser.

  HØYDEPUNKTER VED EKSTERIØRET TIL BMW iX3.

  BMW iX3 G08 2021 sett forfra

  Frontdesign.

  Den nesten helt lukkede BMW i Nyre danner det sentrale visuelle elementet i den imponerende fronten. Sammen med de L-formede luftinntakene i BMW i Blau understreker det den helelektriske karakteren til den nye BMW iX3. De flate, adaptive LED -frontlysene i et nytt design gir fronten på BMW iX3 et fokusert utseende.
  BMW iX3 G08 2021 sett fra siden

  Sett fra siden.

  De generøse konturene rundt hjulbuene fokuserer trygt på det nye hjuldesignet til de 20" M-aerodynamiske hjulene 890 M i jet black med aluminiumsaksenter. På sideveggen bak forhjulet optimaliserer Air Breather i BMW M -design luftstrømmen.
  BMW iX3 G08 2021 sett mot hekk

  Hekkdesign.

  Nye LED-baklys med tredimensjonalt dekkglass, tanggrafikk og horisontale blinklys sikrer - i kombinasjon med de vertikale Air Breather - maksimal fokus. Diffusorer i blått lukker hekken fra gaten. Spennen som ligger imellom presenterer seg som av høy kvalitet i Frozen Grey.

  HØYDEPUNKTER I INTERIØRET TIL BMW iX3.

  Cockpit BMW iX3 G08 2021

  Cockpit.

  BMW Live Cockpit Professional kombinerer et 12,3 tommers heldigitalt instrumentdisplay med et 12,3 tommers kontrolldisplay med berøringsfunksjon. Blå BMW i-aksenter som på start-/stopp-knappen understreker det utslippsfrie drevet til den nye BMW iX3.
  Panoramaglasstak BMW iX3 G08 2021

  Panoramasoltak.

  Panoramaglastaket skaper en vennlig, lysoversvømmet atmosfære i bilens interiør, og sørger for mye frisk luft når den er åpen. Taket åpnes og lukkes automatisk med et trykk på en knapp eller med bilnøkkelen. Det har en skyve- og hevefunksjon, rullegardin og vindavviser.
  Sportsseter BMW iX3 G08 2021

  Sportsseter.

  Standard sportsseter i perforert Sensatec med fin kornethet sørger for høy komfort i interiøret i BMW iX3. M-skinnratt med multifunksjonstaster og M-logo har sportslig 3-ekers design. Interiørlister i 'Aluminium Rhombicle Dark' gir sporty aksenter.

  ORIGINALT BMW TILBEHØR FOR BMW iX3.

  19" BMW aerodynamikk doble eiker 842 tofarget BMW iX3 G08 2021

  19'' BMW aerodynamisk hjul med doble eiker 842, tofarget.

  19'' BMW aerodynamisk hjul med doble eiker 842, tofarget. Komplett vinterhjulmed dekktrykkontroll og nødkjøringsegenskaper, felgstørrelse 8J x 19.
  Til produktet
  BMW allværsmatter foran BMW iX3 G08 2021

  BMW allværsfotmatter foran.

  BMW-allværsmattene har tilpasset form og beskytter gulvet foran mot fuktighet og skitt. I sort med X3-logo i rustfritt stål.
  Til produktet
  Hekkmontert sykkelstativ Pro 2.0 BMW iX3 G08 2021

  Hekkmontert sykkelstativ Pro 2.0

  Lettere, mer stabilt BMW hekkmontert sykkelstativ Pro 2.0 for to sykler/E-bikes. Tåler inntil 60 kg og kompakt sammenleggbart.
  Til produktet

  BMW iX3 MED 210 kW (286 HK).

  BMW iX3 G08 2021

  DEN ELEKTRIFISERTE DREIEMOMENTET TIL BMW iX3.

  Mer dynamisk, effektiv og nyskapende enn noen gang: I BMW iX3 er BMWs femte generasjons eDriveteknologi installert. I kombinasjon med det nyutviklede høyspentbatteriet og det adaptive chassiset tilbyr denne SAVen elektrifiserende kjøreytelse og akselerasjon hver eneste meter.

  Adaptivt understell BMW iX3 G08 2021

  Adaptivt understell.

  Med adaptivt chassis kan du tilpasse demperegenskapene til kjøresituasjonen for å få bedre rullekomfort og kjøredynamikk. Standard-innstillingen COMFORT gir en høy kjørekomfort.
  Elektrisk driftsenhet BMW iX3 G08 2021

  Elektrisk driftsenhet.

  Den integrerte drivenheten kombinerer elektrisk motor, girkasse og kraftelektronikk i et aluminiumshus på en plassbesparende og vektoptimalisert måte. Den direkte, spontane responsen ved gasspådrag sikrer den BMW-typiske kjøregleden. Ved å eliminere sjeldne råvarer er den elektriske motoren spesielt bærekraftig.
  Gjenvinningssystem BMW iX3 G08 2021

  Gjenvinningssystem.

  Gjenvinningssystemet konverterer bevegelsesenergien som genereres under retardasjon og bremsing til elektrisitet, og mater den inn i høyvoltbatteriet til drivverket for å øke rekkevidden. Justerbarheten av gjenvinningsnivået i fire trinn muliggjør økt tilpasning og en betydelig økning i komfort.
  BMW IconicSounds Electric BMW iX3 G08 2021

  BMW IconicSounds Electric.

  Med BMW IconicSounds Electric blir den emosjonelle opplevelsen av ren elektrisk kjøring enda bedre. Lyd-bildene gir deg en umiddelbar akustisk tilbakemelding på forskjellige kjøremanøvrer. Lyden i interiøret kommer via lydanlegget, på utsiden via komponentene til den akustiske fotgjengerbeskyttelsen.

  BMW DIGITAL SERVICES I BMW iX3.

  BMW iX3 G08 2021 M karbonsvart sett mot hekk på hurtigladestasjon

  De innovative tjenestene til My BMW-appen og BMW Maps med Connected Charging og Connected Navigasjon, samt den utvidede Apple CarPlay® -integreringen, hjelper deg med å bruke rekkevidden til BMW iX3 effektivt og til å planlegge dine ruter tilsvarende. Du kan bruke disse tjenestene veldig enkelt ved å kommunisere med din BMW. Din BMW Intelligent Personal Assistant er alltid med deg og gjør at du kan styre mange kjøretøyfunksjoner ved hjelp av talekommandoer.

  TEKNOLOGIENE I BMW iX3.

  Nye BMW iX3 tilbyr deg et bredt spekter av digitale tjenester og intelligente assistansesystemer. Innovativ teknologi, fra parkeringsassistenten til den personlige stemmestyringen, øker komforten og sikkerheten når du kjører.
  BMW Intelligent Personal Assistant BMW iX3 G08 2021 kontrolldisplay interiør

  BMW Intelligent Personal Assistant.

  Med BMW Intelligent Personal Assistant kan du kommunisere med din BMW*. Si helt naturlige kommandoer for å betjene tallrike kjøretøyfunksjoner. Den kan forklare emner knyttet til kjøretøyet og hjelper deg å bli bedre kjent med din BMW. *Språkfunksjonen er per i dag ikke tilgjengelig på norsk.
  Connected Charging BMW iX3 G08 2020 kontrolldisplay interiør

  Connected Charging.

  Med de digitale tjenestene fra Connected Charging kan du utnytte den elektriske rekkevidden til din BMW i-modell fleksibelt og effektivt. Systemet støtter deg i søket etter offentlige ladestasjoner og gir viktig informasjon på forhånd. I tillegg har du alltid relevante kjøretøydata på et øyeblikk via appen.
  Digital Key BMW iX3 G08 2020

  Digital Key.

  Med Digital Key kan du låse og låse opp din BMW og attpåtil starte motoren. Du kan også gi opptil fem personer med kompatibel iPhone tilgang til din BMW. Her kan du begrense motoreffekt og topphastighet, f.eks. for uerfarne sjåfører.* * BMW Digital Key er bare kompatibel med utvalgte iPhone telefoner. Du finner en liste over kompatible iPhoner på bmw.com/digitalkey.
  Driving Assistant Professional BMW iX3 G08 2021

  Driving Assistant Professional.

  Driving Assistant Professional gir optimal komfort og sikkerhet i kritiske og monotone trafikksituasjoner. I tillegg til funksjonene til Driving Assistant omfatter den blant annet styre- og kjørefeltassistent med utvidede funksjoner, feltskifte- og nødstoppassistent samt sporassistent med aktiv sidekollisjonsbeskyttelse.
  Parkeringsassistent BMW iX3 G08 2021

  Parkeringsassistent.

  Parkeringsassistenten gjør det enklere å parkere bilen. Ryggekameraet gir bedre sikt bakover. Active park distance control gir bedre beskyttelse mot skader ved parkering. Parkeringsassistenten parkerer bilen automatisk og kjører den automatisk ut av parkeringsluker parallelt med og på tvers av veibanen. Ryggeassistenten hjelper deg under rygging, f.eks. i trange gater.
  BMW takrelingstativ BMW iX3 G08 2021

  Aktiv navigasjonsveiledning.

  Den aktive navigasjonsveiledningen som en utvidet funksjon av styre- og kjørefeltassistenten kan foreslå et bytte av kjørefelt hvis dette er nødvendig for å følge navigasjonsruten. For å gjøre dette, fastslår systemet et passende gap i den flytende trafikken i neste kjørefelt og gir deg deretter beskjed om filbytte.

  TEKNISKE DATA FOR BMW iX3.

  Motorene i BMW iX3.

  Effekt i kW (hk) ved o/min:

  210 (286)

  Maksimalt dreiemoment i Nm:  

  400

  Akselerasjon 0–100 km/t i sek:

  6,8

  Elektrisk rekkevidde i km (WLTP):

  Opptil 461*

  Maksimal ladeeffekt:  

  lad over 90 km på 10 min
  (High-Power ladestasjon)

  BMW iX3 G08 2021 tekniske data
  BMW felger og dekk, EU dekketikett, nærbilde

  BMW FELGER OG DEKK.

  Alle dekkene på bilene våre gjennomgår strenge tester med inntil 50 ulike kvalitetskriterier – betydelig mer enn det forskriftene til EU-dekkmerking foreskriver. Her finner du all informasjon om egenskapene til dekkene som BMW bruker.
  • Elektrisk rekkevidde påvirkes av faktorer som kjørestil, veiens beskaffenhet, utetemperatur, oppvarming/klimaanlegg og forvarming/kjøling av kupéen.