Eksteriør BMW M2 modeller G87 G42
DrivstofftypeBensin

THE NEW M2

BMW M

DEN HELT NYE BMW M2 COUPÉ.

DrivstofftypeBensin
THE NEW M2DEN HELT NYE BMW M2 COUPÉ.

BMW M2 COUPÉ MODELLER I SAMMENLIGNING.

Oversikt over sportslige fakta.

BMW M2 COUPÉ.

Eksklusiv motorsportfølelse takket være overbevisende ytelsesverdier.
  • High-Performance M TwinPower Turbo 6-sylindret bensin-rekkemotor med 460 hk
  • Adaptivt M sportsunderstell med aktiv M differensial bakhjulsdrift
  • Manuell girkasse eller M Steptronic girkasse med Drivelogic
  • 338 kW, 550 Nm, 0–100 km/t på 4,1 s (M Steptronic)
Konfigurator BMW M2 Coupé G87

BMW M240i xDrive COUPÉ.

Atletisk ytelse og imponerende smidighet.
  • M TwinPower Turbo 6-sylindret bensin-rekkemotor med 374 hk
  • M sportsfjæring, M sportsdifferensial og M sportsbremser som standardutstyr
  • Smart firehjulsdrift BMW xDrive
  • 275 kW, 500 Nm, 0–100 km/t på 4,3 s
Konfigurator BMW M240i xDrive Coupé G42
  • BMW M2 COUPÉ.
  • BMW M240i xDrive COUPÉ.

BMW M2 COUPÉ – PRODUKTHØYDEPUNKTER.

M TwinPower Turbo 6-sylindret bensin-rekkemotor BMW M2 G87

High-Performance M TwinPower Turbo 6-sylindret bensin-rekkemotor.

En toppidrettsutøver som formidler ren kjøreglede: Den 6-sylindrede M TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren utmerker seg med en dynamisk kraftutfoldelse og fyldig M-typisk motorlyd. Høyeffektive teknologier som Dobbel-VANOS, Valvetronic, High Precision Injection og TwinScroll turbolader sørger for en fremragende effekt.

Manuell girkasse BMW M2 G87

Manuell girkasse.

Den manuelle sekstrinns girkassen lover ren kjøreglede. Ved å velge girene selv og legge dem inn manuelt, i motsetning til en automatgirkasse, opplever du en direkte, uforfalsket tilknytning til drivverket i din BMW – og dermed sportslig kjøring i sin reneste form. Du drar også nytte av det vektoptimerte girkassedesignet.*

Adaptivt M sportsunderstell BMW M2 G87

Adaptivt M understell.

Med adaptivt M sportsunderstell med variabel demperinnstilling kan chassiskarakteristikken justeres individuelt – fra komfortabel til spesielt sportslig med ekstremt smidig håndtering. Ved hjelp av kjøreopplevelsesbryteren kan du raskt og enkelt tilpasse det elektronisk styrte chassiset til veiforholdene og kjøresituasjonen.

Frontdesign BMW M2 G87

Frontdesign.

Kompakte proporsjoner og en klar linjeføring kjennetegner det karakteristiske designet til BMW M2 Coupé. Frontlyktene er basert på BMW 2002 og utformet som enkeltlykter.

M Carbontak BMW M2 G87

M Carbontak.

M taket i karbonfiber er en av de intelligente lettvektskonstruksjonene som merkbart bidrar til å redusere bilens vekt. Det består av karbonfiberforsterket plast (CFK) og er 6 kg lettere enn et sammenlignbart tak i stål. Som et resultat forskyves kjøretøyets tyngdepunkt nedover, og kjøredynamikken blir forbedret.*

Hekkdesign BMW M2 G87

Hekkdesign.

De muskuløse hjulhusene og de M-typiske hjulbuene understreker den brede og kraftige holdningen til nye BMW M2 Coupé på veien og formidler imponerende dens ytelse og atletikk til omverden. Baklysene har en helt ny tolkning av den karakteristiske L-formen og sprer seg pulserende mot sidene.

M Carbon bøttesete BMW M2 G87

M Carbon bøtteseter.

M karbonbøtteseter med belyst M2-logo og detaljer i M-fargene kombinerer lettheten og racingkarakteren til et bøttesete med funksjonaliteten til et M sportssete. Passformen gir optimal sidestøtte og høy komfort på lange distanser. Setet er kompatibel med flerpunktsbelter og er derfor fullt egnet for racing.**

M ratt BMW M2 G87

M ratt.

Med M-skinnrattet kan du nyte en sportslig, direkte styrefølelse og enkelt hente frem de forhåndsinnstilte M Drive-konfigurasjonene via tastetrykk.

BMW Curved Display BMW M2 G87

BMW Curved Display.

Det én-delte, heldigitale BMW Curved Display viser informasjon om din BMW på en tydelig og oversiktlig måte. Den kombinerer et 12,3” instrumentdisplay med et 14,9” berørings-kontrolldisplay. Betjeningen er ergonomisk optimalisert og intuitiv. Den buede, nesten frittflytende designet ser filigran og moderne ut på samme tid.

BMW M240i COUPÉ OG BMW M240i xDRIVE COUPÉ – PRODUKTHØYDEPUNKTER.

Kjøredynamikk- og designutstyr til BMW M240i Coupé og BMW M240i xDrive Coupé.

Eksteriør BMW M240i G42
M TwinPower Turbo 6-sylindret bensin-rekkemotor BMW M240i G42

M TwinPower Turbo 6-sylindret bensin-rekkemotor.

En topp sportsbil som formidler ren kjøreglede: Den 6-sylindrede M TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren utmerker seg med overlegen kraftutfoldelse og markant M-typisk motorlyd. Dobbel-VANOS, Valvetronic, High Precision Injection og TwinScroll turbolader sørger for en fremragende effekt.

Steptronic sportsgirkasse BMW M240i G42

Steptronic sportsgirkasse.

8-trinns Steptronic Sport-girkassen legger til rette for ekstra sportslig giring. Du kan velge automatisk giring eller gire manuelt med girspaken eller girhendlene på rattet uansett om du har en rolig eller dynamisk kjørestil. I SPORT PLUS-modus og med girspaken i S/M-sporet til venstre er giringen optimert for toppytelse.

BMW M240i G42 Steptronic sportsgirkasse

Adaptivt M sportsunderstell og variabel sportsstyring.

Adaptivt M sportsunderstell tilpasses elektronisk etter kjøreforholdene og kjøresituasjonen. Du kan også tilpasse chassiskarakteristikken til en komfortabel eller sportslig kjørestil med Driving experience-knappen. Variabel sportsstyring med Servotronic sikrer rask respons og smidige kjøreegenskaper uten at du må bruke så mye kraft når du dreier på rattet. Styringen tilpasser rattutvekslingen i forhold til rattutslaget. Dette gjør det lettere å manøvrere ved sportslig kjøring og reduserer den nødvendige styrekraften når du parkerer og svinger av veien.

Frontdesign BMW M240i G42

Frontdesign.

I fronten understreker Powerdome på panseret, den uttrykksfulle frontgrillen og det M-spesifikke frontskjørtet med de sterkt konturerte og trekantede luftinntakene på sidene dynamikken i BMW M240i Coupé og BMW M240i xDrive Coupé.

Sett fra siden BMW M240i G42

Sett fra siden.

Det smidige 3-boksdesignet til BMW M240i Coupé og BMW M240i xDrive Coupé med langstrakt panser, korte overheng og tilbaketrukket kupé skaper en sportslig coupé-silhuett.

Hekkdesign BMW M240i G42

Hekkdesign.

På hekken til BMW M240i Coupé og BMW M240i xDrive Coupé setter det M-spesifikke hekkskjørtet og den seriemessige hekkspoileren i bilens farge sportslige aksenter. Friform enderørdeksler i ceriumgrått kompletterer det atletiske utseendet.

M sportsseter BMW M240i G42

M sportsseter.

M sportssetene foran med bøttesetepreg og delvis integrerte hodestøtter har mange innstillingsmuligheter og gir optimal sidestøtte for både deg og passasjeren din. Bredden på seteryggen kan stilles inn separat. Den spesifikke designen med sort M-logo fremhever bilens sportslige stil enda bedre.

M skinnratt BMW M240i G42

M skinnratt.

M skinnratt med tre eker har multifunksjonstaster, M-logo og integrert kollisjonspute for føreren. Rattkrans i sort nappaskinn med sorte sømmer og tommelstøtter gir en sportslig og direkte styrerespons.

M aksentflater, belyst. BMW M240i G42

M aksentflater, belyst.

De belyste M-aksentflatene setter M-fargene i en unik visuell setting – for et helt spesiell blikkfang i interiøret. De bakgrunnsbelyste overflatene i dørkledningen i M-farger understreker kjøretøyets eksklusive, sportslige karakter. Fading-effekten understreker dynamikken som verdens sterkeste bokstav representerer.

COCKPIT OG TEKNOLOGIER.

Betjeningskonsept, digitale tjenester og førerassistentsystemer i BMW M2 Coupé og BMW M240i xDrive Coupé.

Teknologi BMW M2 modeller G87 G42
BMW Live Cockpit Professional BMW M2 modeller G87 G42

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med stort Curved Display utvider BMW Live Cockpit Plus med et helfarget Head-Up Display. Dette projiserer kjøreinformasjon som hastighet eller navigasjonsmeldinger direkte til synsfeltet – for en bedre oversikt og mer sikkerhet.

BMW Operating System 8 BMW M2 modeller G87 G42

M spesifikt visningskonsept med BMW Operating System 8.

BMW Operating System 8 gjør skjermene til den M-spesifikke, multifunksjonelle instrumentdisplayet i cockpiten spesielt dynamisk. Avhengig av kjøresituasjonen, skifter den mellom de tre forskjellige innstillingene Sport, Road eller Track og prioriterer skjermene som er ønsket for kjørestilen for sjåføren.

Plass for trådløs lading BMW M2 modeller G87 G42

Plass for trådløs lading.

Med oppbevaringsrommet for trådløs lading kan du lade din smarttelefon trådløst og komfortabelt mens du kjører. Den utvidede lagringsplassen har også plass til større enheter – innenfor rekkevidde og uten irriterende tildekking og kabler. Det induktive ladesystemet har også innebygd kjøling som beskytter enhetene dine mot overoppheting.

BMW Remote Software Upgrade BMW M2 modeller G87 G42

BMW Remote Software Upgrade.

Alltid den nyeste programvareversjonen i kjøretøyet: Med Remote Software Upgrade mottar din BMW M alle oppgraderinger automatisk via mobilkommunikasjon eller My BMW appen. Du kan ganske enkelt laste ned programvaren via din smarttelefon eller via SIM-kortet som er installert i kjøretøyet og deretter installere det. Dette gjør at du raskt og enkelt kan aktivere nye funksjoner i din BMW M.

Driving Assistant BMW M2 modeller G87 G42

Driving Assistant.

Sikkerhetspakken Driving Assistant omfatter frontkollisjonsvarsler med bremsefunksjon, Speed Limit Assist inkludert Speed Limit Info med visning av forbikjøringsforbud og prognose samt varsel om kryssende trafikk bak. Feltskiftevarsler og blindsonevarsler med aktiv tilbakeføring og hekkollisjonsvarsel fullfører omfanget.

Parkeringsassistent Plus BMW M2 modeller G87 G42

Parkeringsassistent Plus.

Mer oversikt ved parkering og manøvrering: Parkeringsassistent Plus utfyller standard parkeringshjelp med flere kameraer. Takket være panorama-og 3D-visning over kjøretøyets omgivelser, kan du manøvrere trygt selv på trange steder. Dette forhindrer parkeringsskader og ulykker i uoversiktlige situasjoner.

TEKNISKE DATA FOR BMW M2 COUPÉ.

BMW M2 COUPÉ OG BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

Effekt i kW (hk) ved o/min:

338 (460)

Akselerasjon fra 0 til 100 km/t i sek:

4,1

Drivstofforbruk, blandet kjøring, i l/100km:

10,2–9,6

CO₂-utslipp ved blandet kjøring i g/km:

230–218

Eksteriør motiv BMW M2 modeller G87 G42

BMW ORIGINALTILBEHØR OG BMW M PERFORMANCE DELER FOR BMW M2 COUPÉ MODELLER.

Gi din nye BMW M2 Coupé maksimal sportslig karakter med BMW M Performance deler – og tilpass kjøretøyet til dine personlige behov med BMW Originaltilbehør.

20”/21” M Performance smidde felger kryss-eke 1000 M i gullbronse BMW M2 G87

20"/21" M Performance smidde felger kryss-eke 1000.

20”/21’‘ M Performance smidde felger med kryss-eke 1000 M i gullbronse. Komplett sommerhjulsett med dekktrykkontroll.

M Performance enderør-Modul Titan BMW M2 G87

M Performance enderør-Modul Titan.

Vis hva som ligger bak: M Performance enderør i førsteklasses titan er et imponerende visuelt høydepunkt.

M Performance frontgrill i karbonfiber BMW M240i G42

M Performance frontgrill i karbonfiber.

Viser karakter: Rammen på M Performance dekorgrill er laget av høyverdig karbon. For et ekstra edelt, sportslig og individuelt utseende.

M Performance hekkspoiler i karbonfiber BMW M240i G42

M Performance hekkspoiler i karbonfiber.

M Performance-hekkspoileren i karbonfiber forsterker bilens elegante og sportslige utseende og gir optimale aerodynamiske verdier.

M Performance hekkdiffusor i karbonfiber BMW M240i G42

M Performance hekkdiffusor i karbonfiber.

M Performance hekkdiffusor i karbon sørger for et moderne ytre, samtidig som den forsterker bilens sportslige utseende.

BMW takboks 320, sort/titansølv BMW M240i G42

BMW takboks 320, sort/titansølv.

Låsbar takboks i sort/titansølv med 320 liter kapasitet, som skal åpnes på begge sider; passer til alle BMW takstativ.

BMW hekkmontert sykkelstativ Pro 2.0 BMW M240i G42

BMW Pro 2.0 hekkmontert sykkelstativ.

Lettere, mer stabilt BMW hekkmontert sykkelstativ Pro 2.0 for to sykler/E-bikes. Tåler inntil 60 kg og kompakt sammenleggbart.

BMW allværsmatter foran BMW M240i G42

BMW allværsmatter foran.

BMW-allværsmattene har tilpasset form og beskytter gulvet foran mot fuktighet og skitt. I sort med høyverdig dekor i rustfritt stål.