FREMTIDEN ER INNENFOR REKKEVIDDE.

Nye BMW i3 og nye BMW i3s.

FREMTIDEN ER INNENFOR REKKEVIDDE.

Nye BMW i3 og nye BMW i3s.

FREMTIDEN ER INNENFOR REKKEVIDDE.Nye BMW i3 og nye BMW i3s.

BMW i3 er full av fremtidsrettet teknologi som gjør hverdagen enklere. Den gir deg nettilgang, slik at du er oppdatert, hjelper deg å organisere hverdagen og kjører deg dit du skal. Den stilfulle designen viser at du foretrekker elektrisk kjøreglede.

Finn ut mer
BMW i

CHARGED PLUS.

Charged Plus

CHARGED PLUS.

Inkludert: Navigasjonssystem Business, Multifunksjonsratt, Automatisk avblendbart sladrespeil, Regnsensor, Oppbevaringspakke, Kimaautomatikk, Alarmsystem, Ryggekamera, Solbeskyttende ruter, Parking Assistant (ikke for i3s), Parkeringssensorer fram og bak, Lettmetallfegler 20" Double-Spoke 430, Driving Assistant Plus, RTTI og Concierge Services.

Inkluderer også komplett sett vinterhjul på 19" felg 427.

 

Kampanjepris i3: kr. 49.900,-

 

Kampanjepris i3s: kr. 39.900,-

CHARGED PROFESSIONAL.

Charged Professional

CHARGED PROFESSIONAL.

Inkludert: Navigasjonssystem Professional, BMW i Interiørdesign Suite, Metallic lakk, Comfort Access, Adaptive LED frontlykter, Fjernlysassistent, Bluetooth Professional Wireless Charging, HiFi høyttalersystem Harman Kardon, Elektrisk soltak, Multifunksjonsratt, Automatisk avblendbart sladrespeil, Regnsensor, Oppbevaringspakke, Kimaautomatikk, Alarmsystem, Ryggekamera, Solbeskyttende ruter, Parking Assistant (ikke for i3s), Parkeringssensorer fram og bak, Lettmetallfegler 20" Double-Spoke 430, Driving Assitant Plus, RTTI og Concierge Services. 

Inkluderer også komplett sett vinterhjul på 19" felg 427.

 

Kampanjepris i3: kr. 79.900,-

 

Kampanjepris i3s: kr. 69.900,-

FÅ ET PRISTILBUD.

ELBIL I TO VERSJONER.

NYE BMW i3.

NYE BMW i3s.

FREMTIDSRETTET PÅ ALLE MÅTER.

FREMTIDSRETTET PÅ ALLE MÅTER.

BMW i3 følger ingen trender, den er et uttrykk for en bevisst livsstil. Den har en markant utvendig utforming og en komfortorientert kupé. Designen er preget av bærekraftige materialer og praktiske detaljer. Dette er bilen for deg som vil vise at du bryr deg.

Finn ut mer
BMW i Online Store

BMW i ONLINE STORE.

Besøk BMW i Online Store.

AVSLAPPET MOBILITET.

Amazon Alexa Car Integration gjør det mulig å bruke stemmestyringen i bilen.
 • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  Verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Verdiene refererer til et kjøretøy med standardutstyr i Tyskland, og den beregnede rekkevidden tar hensyn til ulik størrelse på de valgte felgene og dekkene. Modellene som er avbildet, kan ha utstyr og tilbehør som ikke hører med til standardmodellenes spesifikasjoner. Ta kontakt med din BMW-forhandler for nærmere informasjon. Vi forbeholder oss retten til endringer i konstruksjon og utstyr og tar forbehold om feil. Det er ikke tatt hensyn til spesialutstyr for det enkelte land her.

  Verdiene som gjelder kjøretøy merket med (2), er beregnet i henhold til den nye WLTP-reguleringen og blir deretter omregnet til ekvivalente NEDC-verdier for å sikre et riktig grunnlag for sammenligning av kjøretøyene. I forbindelse med kjøretøyrelaterte skatter og avgifter basert på (blant annet) beregnet CO2-utslipp, kan CO2-verdiene avvike fra verdiene som er oppgitt her, avhengig av nasjonal lovgivning. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.

  (4) Rekkevidden er basert på WLTP-testsyklusen, avhengig av valgt dekkdimensjon og utstyrsnivå.

  (5) Verdier basert på BMWs rekkeviddemålinger i vanlig bruk ved bykjøring, en utetemperatur på 20 °C, varmeapparat/klimaanlegg, forhåndstemperering og COMFORT-kjøremodus.

  Rekkevidden avhenger av ulike faktorer, fremfor alt kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering.

  Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.