BMW 8-serie Coupé, sett skrått forfra, stående blikket rettet mot panseret.

8-SERIE

BMW 8-serie Coupé

8-SERIEBMW 8-serie Coupé

LINJER OG UTSTYR

Linjer og utstyr til BMW 2-serie Coupé

BMW 8-serie Coupé

BMW 8-serie Coupé forener sportslighet og eleganse med suverent lav vekt – og gir dermed en uimotståelig estetikk. Tallrike eksklusive detaljer for interiør og eksteriør og en maksimal komfort iscenesetter den oppsiktsvekkende dynamisk høye karakterer.

BMW 8-serie Coupé, utstyr

BMW 8-serie Coupé forener sportslighet og eleganse med suverent lav vekt – og gir dermed en uimotståelig estetikk. Tallrike eksklusive detaljer for interiør og eksteriør og en maksimal komfort iscenesetter den oppsiktsvekkende dynamisk høye karakterer.

  • Eksteriør

  • Interiør

M Sportspakke

M Sportspakke gir bilen et dynamisk preg. Frontskjørt, sideterskler med diffusorinnsats i Dark Shadow metallic og hekkskjørt med diffusorinnsats i Dark Shadow metallic fremhever utseendet utvendig og forbedrer samtidig aerodynamikk og smidighet. I tillegg forbedrer M sportsunderstellet og M lettmetallfelger bilens kjøredynamiske kvaliteter merkbart.

BMW 8-serie Coupé, M Sportspakke

M Sportspakke gir bilen et dynamisk preg. Frontskjørt, sideterskler med diffusorinnsats i Dark Shadow metallic og hekkskjørt med diffusorinnsats i Dark Shadow metallic fremhever utseendet utvendig og forbedrer samtidig aerodynamikk og smidighet. I tillegg forbedrer M sportsunderstellet og M lettmetallfelger bilens kjøredynamiske kvaliteter merkbart.

  • Eksteriør

  • Interiør

DESIGN

Designet til BMW 8-serie Coupé

Et fascinerende utseende: BMW 8-serie Coupé framstår ekstremt sportslig, med et luksuriøst utseende og med absolutt ytelse. Alle designelementer, fra Active Air Stream grill via M ta i karbonfiber til den eksklusive glasapplikasjonen “CraftedClarity”, forener komfortabel funksjonalitet med den dynamiske elegansen til denne luksussportsbilen.

BMW 8-serie Coupé, Barcelonablå metallic, sett skrått bakfra.
BMW 8-serie Coupé, fokus på front, ribber og innsats Air Breather.

Active air stream-nyregrill

Active air stream-nyregrillen åpner og lukker luftspjeldene i grillen etter kjølebehovet til motor, bremser og klimaanlegg. Når de bevegelige ribbene er lukket, reduseres også luftmotstanden, slik at bilens aerodynamiske egenskaper bedres.
BMW 8-serie Coupé, fokus på frontlys, BMW laserlys.

BMW laserlys

I laserfjernlysmodus har BMW laserlys en lyslengde på inntil 600 meter og lyser nesten dobbelt så langt som vanlige lykter. Det gir bedre sikt og dermed økt sikkerhet. Blå detaljer og BMW Laser-signaturen i lyktene fremhever bilens avanserte teknologi og sportslige preg.
BMW 8-serie Coupé, sett ovenfra, M tak i karbonfiber.

M tak i karbon

M tak i karbonfiber er en av de intelligente konstruksjonene som bidrar til å redusere bilens vekt. Det består av karbonfiberforsterket plast (CFRP) og er 800 gram lettere enn skyvetaket. Samtidig senkes bilens tyngdepunkt, og kjøredynamikken blir forbedret.
BMW 8-serie Coupé, galvanisk cerium grå, sidespeilhus.

Eksteriørelementer

Utvendige designelementer som speilhus, signaturer, enderørsdeksler, deksler til Air Breather, grillramme og -ribber er som kontrast til bilens farge utført i galvanisert ceriumgrått. De føyer seg harmonisk inn i det dynamiske helhetsbildet og understreker den sportslige stilen til bilen.
BMW 8-serie Coupé, multifunksjonsseter.

Multifunksjonsseter foran

Multifunksjonssetene foran har mange justeringsmuligheter og sørger for høy komfort og sikkerhet. Setene har elektrisk justering av seteryggbredden, variabel korsryggstøtte og manuell innstilling av setedybden, slik at du finner den perfekte sittestillingen.
BMW 8-serie Coupé, førerplass: Bakgrunnsbelysning.

Bakgrunnsbelysning

Bakgrunnsbelysningen består av en rekke lysdioder som skaper en avslappet stemning og romfølelse i kupeen i mørket. Du kan stille inn farger, lysstyrke og fargetemaer. Utstyret omfatter kontur- og kartlommebelysning pluss lysledere i midtkonsollen.
BMW 8-serie Coupé, girvelger, glassapplikasjon “CraftedClarity”.

CraftedClarity glassapplikasjon

Eksklusive “CraftedClarity” glassapplikasjoner hever kvaliteten på kupeen. De omfatter håndlagde elementer på velgerspaken, volumkontrollen, iDrive-multikontrollen og start/stopp-knappen.
BMW 8-serie Coupé, fokus på sete, BMW Individual skinnutrustning cognacfarget “Merino”.

BMW Individual skinnutrustning cognacfarget “Merino”

BMW Individual utvidet skinnutrustning cognacfarget “Merino” VARI, sort interiørfarge.

KJØREDYNAMIKK

Kjøredynamikk til BMW 8-serie Coupé

BMW 8-serie Coupé har sin kraft og motivasjon formelig skrevet i ansiktet. Takket være sterke og sporty BMW TwinPower Turbo-motorer, ekstremt nøyaktig håndtering og eksklusive motorsport-funksjoner som M Sportdifferensial, er det ingen grenser for luksuriøs kjøreglede.

BMW 8-serie Coupé,, 8-sylindret BMW TwinPower Turbo bensinmotor..

8-sylindret BMW TwinPower Turbo bensinmotor

Den 8-sylindrede BMW TwinPower Turbo bensinmotoren kombinerer to turboladere med Valvetronic variabel ventilstyring, og High Precision Injection direkteinnsprøytning. Den har en toppytelse på 390 kW (530 hk), og det maksimale dreiemomentet er på 750 Nm. To turboladere er plassert mellom sylinderrekkene.
BMW 8-serie Coupé, 6-sylindret BMW TwinPower Turbo dieselmotor.

6-sylindret BMW TwinPower Turbo diesel-rekkemotor

Den nye generasjonen av den 6-sylindrede BMW TwinPower Turbo diesel-rekkemotoren har høy effekt og forbilledlige forbruksverdier takket være kombinasjonen av turboladerteknologi med variabel turbingeometri og direkte common-rail-innsprøytning på 2 500 bar. Den yter 235 kW (320 hk) og har et maksimalt dreiemoment på 680 Nm.
BMW 8-serie Coupé, fokus på midtkonsoll, Steptronic Sport girkasse.

Sports-automatgirkasse

Den 8-trinns sports-automatgirkassen legger til rette for ekstra sportslige girskift. Du kan velge automatisk giring eller gire manuelt med girspaken, eller bruke girhendlene på rattet uansett om du har en rolig eller dynamisk kjørestil. I SPORT-modus og med velgerspaken i S/M-sporet til venstre er giringen optimert for toppytelse.
BMW 8-serie Coupé, sett bakfra, tekst BMW xDrive.

BMW xDrive

xDrive, det intelligente firehjulsdriftsystemet fra BMW, fordeler drivkraften fleksibelt og trinnløst mellom for- og bakaksel. Det gir bedre veigrep, kjøredynamikk og sikkerhet i alle situasjoner. Den nye tilknytningen til alle bilens reguleringsfunksjoner for tverrgående dynamikk muliggjør innstillinger som spenner fra prioritert veigrep til maksimal sportslig kjøredynamikk.
BMW 8-serie Coupé, sett kjørende ovenfra, integrert aktive styring.

Integrert aktive styring

Integrert aktive styring kombinerer variabel styreutveksling på forhjulene med svingbare bakhjul. I lave hastigheter svinger bakhjulene i motsatt retning av forhjulene, slik at bilen blir smidigere og lettere å manøvrere. I høyere hastigheter svinger bakhjulene samme vei som forhjulene, og øker dermed kjørestabiliteten og komforten.
BMW 8-serie Coupé, bremseskive sett fra siden, blå M sportsbrems.

M sportsbremser

M sportsbremser med faste 4-stemplers bremsekalipere foran og ettstempels kalipere bak i blått med M-logo har større bremseskiver og dermed større bremseeffekt.
BMW 8-serie Coupé, nedre del sett bakfra, eksosenderør og bakhjul.

M sportsdifferensial

M sportsdifferensial gir økt veigrep og kjørestabilitet når du skifter kjørefelt, akselererer ut av svinger eller holder høy hastighet gjennom svinger, og når du kjører på ulike underlag. Det økte veigrepet skyldes en elektronisk lamellsperre som reduserer turtallsforskjeller mellom bakhjulene.
BMW 8-serie Coupé, BMW sDrive.

BMW sDrive

sDrive er betegnelsen på en BMW som drives av hjulene på én aksel. På biler med rekkemotorer betyr sDrive klassisk bakhjulsdrift. Perfekt vektfordeling, stor akselkonstruksjon og nøyaktig avstemming av alle reguleringssystemer garanterer balansert dynamikk og veigrep.

INNOVASJONER

Innovasjoner til BMW 8-serie Coupé

Ennå raskere, ennå mer intuitiv: De innovative førerassistansesystemene og tilkoblingsmulighetene til BMW 8-serie Coupé bereder veien for en ny epoke innen kjøreglede. Og allerede i dag sørger de, med enklere betjening og framtidsrettede kommunikasjonssystemer, for at du nyter kjøreturen mer.

BMW 6-serie Coupé, interiør, instrumentdisplay.
BMW 8-serie Coupé, førerplass, ratt med instrumentdisplay.

BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional med navigasjonsfunksjon omfatter visninger på et 10,25-tommers kontrolldisplay med høy oppløsning og berøringsfunksjon samt et digitalt kombiinstrument på 12,3 tommer.
BMW 3-serie Coupé, førerplass, BMW Operating System 7.0

BMW Operating System 7.0

Det innovative betjeningskonseptet BMW Operating System 7.0 legger til rette for enkel og intuitiv betjening av bilens funksjoner med håndbevegelser, stemmestyring, berøringsskjerm og iDrive-multikontroll. I den forbindelse har multikontrollen fått nye funksjoner. Nå er det f.eks. mulig å velge alle digitale tjenester, som apper, direkte.
BMW 8-serie Coupé, Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional byr på optimal komfort og sikkerhet i mange kritiske og monotone trafikksituasjoner med styre- og kjørefeltassistent inkludert passeringsassistent, varsling om lokale farer, Lane Assist med aktiv sidekollisjonsbeskyttelse og andre sikkerhetsfunksjoner.
BMW 8-serie Coupé, sett fra siden, mann åpner BMW med digital nøkkel.

Digital nøkkel

Du trenger ikke sette inn nøkkelen når du har med deg smarttelefonen. Med den digitale nøkkelen eller nøkkelkortet kan du låse og låse opp din BMW og starte motoren. Last ned den digitale nøkkelen på Android-smarttelefonen med BMW Connected-appen, og del den med familie og venner.
BMW 8-serie Coupé, instrumentdisplay med Remote Software Upgrade.

Remote Software Upgrade

Ønsker du å holde din BMW oppdatert med den nyeste programvaren? Med Remote Software Upgrade er din BMW alltid oppdatert. Det er sikkert og praktisk uten at du må innom et BMW-verksted. Oppdateringene installeres trådløst akkurat som på smarttelefonen.
BMW 8-serie Coupé, instrumentdisplay med BMW Intelligent Personal Assistant.

BMW Intelligent Personal Assistant

“Hey BMW, who are you?“ Ville det ikke vært fantastisk hvis din BMW også var din personlige assistent? Med BMW Intelligent Personal Assistant kan du kommunisere med din BMW. Den gjenkjenner deg, og blir stadig bedre, og hjelper deg i mange situasjoner. Du kan gi den et eget aktiveringsord. Den kan forklare alt om bilen og hjelper deg å bli bedre kjent med din BMW.