EN FØLELSE FOR DET FULLKOMNE.

Komfort i BMW 6-serie Gran Coupé.

Den førerorienterte førerplassen gjør at du kan konsentrere deg om det som skjer i trafikken, og baksetene er utformet som sportslige enkeltseter. Den innvendige designen er preget av kvalitetsmaterialer, og et utmerket høyttalersystem sørger for behagelig bakgrunnsmusikk. Legg til en rekke oppbevaringsmuligheter for drikke og småsaker, og alt ligger til rette for førsteklasses kjøreglede.

EN FØLELSE FOR DET FULLKOMNE.Komfort i BMW 6-serie Gran Coupé.

Den førerorienterte førerplassen gjør at du kan konsentrere deg om det som skjer i trafikken, og baksetene er utformet som sportslige enkeltseter. Den innvendige designen er preget av kvalitetsmaterialer, og et utmerket høyttalersystem sørger for behagelig bakgrunnsmusikk. Legg til en rekke oppbevaringsmuligheter for drikke og småsaker, og alt ligger til rette for førsteklasses kjøreglede.

Les mer

INSTRUMENTDISPLAY MED MULTIFUNKSJONER.

Instrumentdisplayet med multifunksjoner, black panel-teknologi og 10,25-tommers skjerm gir en visuell gjengivelse av kjøreopplevelsen. Samtidig viser det relevant informasjon, slik at det blir lettere å konsentrere seg om kjøringen og ikke bli distrahert.

Du kan velge mellom ECO PRO-, COMFORT- og SPORT-modus med ulike farge- og grafikktemaer i kombiinstrumentet. Sammenlignet med COMFORT-modus, som likner visningen du er vant til å se, domineres visningen i ECO PRO-modus av blåtoner, og de nye visningene av EfficientDynamics og bonusrekkevidde hjelper deg å kjøre mest mulig effektivt. SPORT-modus kjennetegnes av rødtoner i visningen i tillegg til ytelsesvisningen.

Instrumentdisplayet med multifunksjoner kan også vise navigasjonsinformasjon, meldinger fra Proactive driving assistant og lister fra underholdnings- og telefonfunksjonene.

ROMFØLELSE.

Alle detaljene i kupeen til BMW 6-serie Gran Coupé er utformet for å skape størst mulig komfort. Mens fører og sidepassasjer nyter den sportslige atomosfæren foran i bilen, kan baksetepassasjerene slappe av i det ergonomisk utformede baksetet med god plass.
I midtarmlenet i bakseteryggen er det koppholdere. Mindre gjenstander kan enkelt stues bort, og 4-soners klimaautomatikk sørger for at alle i bilen kan stille inn temperaturen de ønsker på sin plass. Elektriske rullegardiner i bak- og sidevinduer skjermer mot innsyn og skygger for solen på varme sommerdager. Ved behov er det plass til fem personer i bilen på korte strekninger.
Når du skal frakte mye bagasje, kan bagasjerommet på 460 liter enkelt utvides til 1265 liter ved hjelp av gjennomlastingssystemet og bakseteryggen som kan deles og legges ned i forholdet 40:60.

MED FØREREN I SENTRUM.

I BMW 6-serie Gran Coupé er alle brytere, instrumenter og betjeningselementer plassert akkurat der du forventer å finne dem, slik at du alltid er på den sikre siden.
Til venstre for rattet finner du brytere for førerassistentsystemer og lysinnstillinger. Rett foran deg har du kombiinstrumentet med all kjøre- og sikkerhetsrelatert informasjon. Denne informasjonen projiseres også direkte i synsfeltet ditt ved hjelp av BMW Head-Up Display (ekstrautstyr) i farger.
Litt til høyre for deg har du den frittstående fargeskjermen (ekstrautstyr) på 10,25 tommer. Under den finner du favorittastene som du kan bruke til å hente opp lagrede funksjoner og innstillinger. Litt lengre ned finner du funksjonstastene til klimaanlegget.
Lett tilgjengelig i midtkonsollen finner du velgerspaken med Driving experience-knapp. iDrive-multikontrollen med touchfunksjon er plassert ved siden av, slik at sidepassasjeren også enkelt kan betjene denne med én hånd.

COMFORT ACCESS.

Comfort Access er en innovativ funksjon med høy betjeningskomfort. Funksjonen gjør det mulig å åpne dørene på bilen og starte motoren uten å bruke bilnøkkelen. Bilnøkkelen, som du f.eks. har i vesken eller lommen, gjenkjennes automatisk når du nærmer deg bilen. Døren låses opp automatisk, og deretter kan du bare sette deg inn og starte motoren ved å trykke på start/stopp-knappen. Funksjonen forutsetter at du har med deg bilnøkkelen, og at bilen gjenkjenner den.

KUPÉVARMER.

Når det er kaldt ute, sørger kupévarmeren for at det er en behagelig temperatur i kupeen før du begynner å kjøre. Den har en praktisk tidsinnstilling og er ikke avhengig av at motoren går. Samtidig holder den vinduene frie for dugg og rim. Du kan stille inn og slå på kupévarmeren med den separate fjernkontrollen, My
BMW Remote-appen eller iDrive-multikontrollen. Som varmekilde brukes et vannvarmeapparat som bruker drivstoff fra drivstoffsystemet. Via kjølesystemet forvarmes også den kalde motoren. Dette reduserer
drivstofforbruket i varmkjøringsfasen. Kupévarmeren aktiveres med en forhåndsinnstilt starttid når utetemperaturen er under 15° C eller den kan slås på direkte.