BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 sofistogrå, sett nesten rett forfra kjørende i by
DrivstofftypeBensinDieselHybrid

THE 5

BMW 5-SERIE TOURING:

ALLE HØYDEPUNKTER

DrivstofftypeBensinDieselHybrid
THE 5BMW 5-SERIE TOURING: <p> ALLE HØYDEPUNKTER</p>

STOR STASJONSVOGN DU FØLER DEG VEL I PÅ VEIEN.

En klassiker som alltid er aktuell – både som privatbil og firmabil. Velkommen til en stabil allround Touring.

Bekvemmelighet, kjøreglede, plass og sikkerhet – med BMW 5-serie Touring får du alt i én bil. Her kan alle passasjerer synke ned i førsteklasses komfort. Med et sjenerøst bagasjerom og fleksible sitteløsninger, er denne trofaste tjeneren like godt egnet for lange forretningsreiser som bilturer med hele familien.

Plug-in hybridene BMW 530e og BMW 530e xDrive kjører henholdsvis opptil 57 km og 52 km helt på elektrisitet.

 

 

Les mer

VELG DIN BMW 5-SERIE TOURING.

BMW 530e Touring

BALANCE

BMW 530d xDrive Touring

SIGNATURE

VELG DIN BMW 5-SERIE TOURING.

BMW 530e Touring

BASISLINJE

 • LED-frontlykter og LED-baklykter
 • Klimaautomatikk med 2-soners regulering inkl. luftdyser bak
 • Delelektriske justerbare seter foran

BMW 530e Touring

LUXURY LINE

 • Sensatectrukket instrumentpanel
 • Chrome Line eksteriør (Ruteinnramming)
 • Sportsratt i skinn

BMW 530e Touring

M SPORTSPAKKE

 • M Sport skinnratt
 • Bakrute med separat åpning
 • Klimaautomatikk med 2-soners regulering inkl. luftdyser bak

HØYDEPUNKTER VED BMW 5-SERIE TOURING PLUG-IN HYBRIDER.

Oppdag fordelene og de tekniske høydepunktene ved BMW 530e og BMW 530e xDrive Touring med innovativ hybridmotor.

Det beste fra to verdener. Med BMW 5-serie Touring plug-in hybridene BMW 530e og BMW 530e xDrive opplever du bærekraftig mobilitet og effektiv kjøredynamikk. Oppdag alle fordelene med de innovative BMW hybridbilene og finn ut mer om drivkonsept, kjøredynamikk, BMW Charging og praktiske digitale tjenester til BMW ConnectedDrive.
Plug-in hybrid BMW 5-serie Touring 2021 G21 LCI, sett forfra under lading, med modell
Plug-in hybrid BMW 5-serie Touring 2021 G31 LCI, sett skrått fra siden under lading med modell

Plug-in hybrid-teknologien i BMW 5-serie Touring.

To i perfekt harmoni: BMW 5-serie Touring plug-in-hybridene BMW 530e og BMW 530e xDrive forener den elektriske motorteknologien BMW eDrive med en kraftig BMW-forbrenningsmotor. Sammen genererer begge drivenhetene en kjøreopplevelse som kombinerer høy effektivitet med stor kjøreglede – utslippsfritt og nesten lydløst eller med imponerende dreiemoment og med nok reserver også til lengre strekninger, avhengig av kjøremodus. Optimal dynamikk og trekkraft sikres på BMW 530e xDrive med den smarte firehjulsdriften BMW xDrive. Et verdifullt bidrag til effektiv kjøreopplevelse yter også såkalt rekuperasjon, der bevegelsesenergi omvandles til elektrisk energi i løpet av bremsing og mates inn i batteriet.

Mer om BMW plug-in-hybridmotor
Plug-in hybrid BMW 5-serie Touring 2021 G31 LCI, sett skr&aring;tt forfra mens den kj&oslash;rer p&aring; vei

Driftsmoduser for BMW 5-serie Touring plug-in hybrider.

Helt elektrisk og utslippsfritt på vei til arbeidet eller kraftfull, dynamisk og med lang nok rekkevidde til helgeturen – med BMW 5-serie Touring hybridkjøretøyene BMW 530e og BMW 530e xDrive er alle mulighetene åpne. Dra nytte av intelligente kjøremoduser, som i alle situasjoner sørger for et optimalt samspill mellom forbrennings- og elmotoren – og opplev fascinasjonen til en fremtidsvisende teknologi og en enestående føreropplevelse.

Mer om BMW plug-in-hybridmotor
Plug-in hybrid BMW 5-serie Touring 2021 G31 LCI, sett fra siden under lading med modell

Lading av BMW 5-serie Touring plug-in hybrider.

Om du er hjemme eller på farten: BMW Charging gir deg skreddersydde løsninger for å lade din BMW 5-serie Touring med hybridmotor. I tillegg til standardladekabelen (modus 2) for husholdningsstikkontaktene kan du lade spesielt raskt, sikkert og komfortabelt med BMW Wallbox. I tillegg til standard ladekabel (Mode 2) som leveres med BMW 5-serie Touring plug-in hybrider, leveres også en ladekabel (Mode 3) for offentlig lading samt et BMW Charging Card, som tilbyr attraktive betingelser for offentlig lading. Ladetiden (0–100 %) til BMW 5-serie Touring BMW 530e og BMW 530e xDrive er ca. 3,6 timer ved 3,7 kW ladeeffekt (BMW Wallbox, Flexible Fast Charger, offentlige ladestasjoner) og ca. 6,0 timer ved 2,3 kW ladeeffekt (vanlig stikkontakt).

Mer om BMW Charging
Plug-in hybrid BMW 5-serie Touring 2021 G31 LCI navigasjonssystem, nærbilde

Digitale tjenester for BMW 5-serie Touring plug-in hybrider.

Få mest mulig ut av hver meters kjøring: BMW tilbyr innovative digitale tjenester som gjør hverdagen din med BMW 530e eller BMW 530e xDrive Touring både enklere og mer komfortabel. BMW Connected Charging peker ut de nærmeste offentlige ladestasjonene underveis og leverer mer detaljert informasjon som for eksempel hvilken ladestasjon som er ledig, påløpende kostnader og viser deg hvor du kan utnytte ventetiden. Med My BMW-appen har du alltid full transparens over ladestatusen og de siste ladesyklusene. Med en push-melding blir du for eksempel informert så snart bilen din er fulladet. Andre digitale tjenester, som BMW Intelligent Personal Assistant eller smarttelefon-integrering, gjør i tillegg den daglige mobiliteten enklere – for avslappet kjøreglede i din BMW 5-serie Touring med plug-in hybridmotor.

Mer om de digitale tjenestene

DESIGNET TIL BMW 5-SERIE TOURING.

BMW 5-serie Touring setter ny målestokk for funksjonelle sportsbiler. Den lange akselavstanden og det lange motorpanseret understreker suvereniteten, mens presise konturer og reduserte overflater sikrer et moderne utseende. Spesielt BMW-grillen og BMW-laserlyset gir fronten en dynamisk og nyskapende karakter. Frontlyktene er sømløst forbundet med grillen, noe som ytterligere understreker bilens bredde. I det totale bildet sikrer dette en sporty eleganse og en spesiell tilstedeværelse som er gjennomgående til friform enderørene i hekkskjørtet.

Les mer

DESIGN OG FUNKSJONER FOR BMW 5-SERIE TOURING.

Panoramatak i glass BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 interiør

Panoramatak i glass.

Når panoramataket i glass er åpent, slipper masse friskluft inn i kupeen, og når det er lukket, skaper det en lys og innbydende stemning i kupeen. Taket åpnes og lukkes automatisk med et trykk på en knapp eller med bilnøkkelen. Det har en skyve- og hevefunksjon, elektrisk rullegardin og vindavviser.
Tilhengerfeste BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 nærbilde

Tilhengerfeste.

Tilhengerfeste med elektrisk utvippbart kulehode er tillatt for tilhengervekter opptil 2 000 kg. Tilhengerstabilitetskontrollen bremser bilen automatisk hvis tilhengeren begynner å pendle, slik at tilhengeren stabiliseres. Når kulehodet med elektrisk vippefunksjon er vippet under hekkskjørtet, er det skjult.
Bagasjeromspakke BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

Bagasjeromspakke.

Bagasjeromspakken gjør bagasjerommet mer funksjonelt med nesten trinnløs justering av seteryggen inkl. cargostilling, festeskinner på venstre og høyre side med to forskyvbare festeringer, festestropp med kunststofframme på den høyre sidekledningen samt en multifunksjonskrok.

TEKNOLOGIEN I BMW 5-SERIE TOURING.

BMW 5-serie Touring står alltid til din tjeneste. Avanserte assistansesystemer og connectivity-funksjoner sikrer maksimal sikkerhet og komfort, mens innovative business- og entertainmentfunksjoner underholder og informerer. Og takket være de smarte digitale tjenestene, holder du deg alltid godt tilkoblet mens du er på farten - for bekymringsløs og avslappet mobilitet.
BMW 5-serie Touring LCI G31 BMW med Live Cockpit Professional 12,3" Central Information Display på førerplass, nærbilde
Driving Assistant Professional BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 interiør førerplass

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional gir optimal komfort og sikkerhet i kritiske og monotone trafikksituasjoner. I tillegg til funksjonene til Driving Assistant omfatter den blant annet styre- og kjørefeltassistent med utvidede funksjoner, feltskifte- og nødstoppassistent samt sporassistent med aktiv sidekollisjonsbeskyttelse.
Ryggeassistent BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 interiør førerplass

Ryggeassistent.

Under kjøring framover opptil 35 km/t lagrer ryggeassistenten de siste 50 m av den tilbakelagte strekningen for å kjøre tilbake igjen her hvis du ønsker å rygge. Du avlastes fra styringen og kan konsentrere deg om å følge med på bilens omgivelser.
BMW laserlys BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 nærbilde front

BMW laserlys.

I laserfjernlysmodus har BMW laserlys en lyslengde på inntil 650 meter og lyser nesten dobbelt så langt som vanlige lykter. Det gir bedre sikt og dermed økt sikkerhet. Blå detaljer og BMW Laser-signaturen i lyktene fremhever bilens avanserte teknologi og sportslige preg.
BMW Live Cockpit Professional BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 interiør førerplass

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigasjonsfunksjon viser informasjon på et 12,3-tommers kontrolldisplay med høy oppløsning og berøringsfunksjon samt et digitalt kombiinstrument på 12,3 tommer. BMW Operating System 7 kan blant annet betjenes med iDrive-multikontrollen med touchfunksjon.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 interiør førerplass

BMW Intelligent Personal Assistant.*

Ville det ikke vært fantastisk hvis din BMW også var din personlige kjøretøyekspert? Med BMW Intelligent Personal Assistant kan du kommunisere med din BMW. Si helt naturlige kommandoer for å betjene tallrike kjøretøyfunksjoner. Den kan forklare emner knyttet til kjøretøyet og hjelper deg å bli bedre kjent med din BMW. *Språkfunksjonen er per i dag ikke tilgjengelig på norsk.
Remote Software Upgrade BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 interiør førerplass

Remote Software Upgrade.

Alltid den nyeste programvareversjonen i kjøretøyet. Med Remote Software Upgrade er din BMW alltid oppdatert. Du kan enkelt laste ned oppgraderingene via My BMW-appen eller SIM-kortet som er installert i kjøretøyet, og deretter installere dem. På denne måten kan også andre tilgjengelige funksjoner i kjøretøyet låses opp.
Integrering av smarttelefon BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 interiør førerplass

Integrering av smarttelefon.

Du vil ikke klare deg uten funksjonene til smarttelefonen i din BMW og bruke den som vanlig? Med Smartphone Integration støtter din kjøretøy Apple CarPlay og Android Auto ved å bruke en trådløs forbindelse mellom smarttelefon og kjøretøy. Slik kan du bruke dine vante funksjoner og forskjellige apper i bilen.

KJØREDYNAMIKKEN TIL BMW 5-SERIE TOURING.

Oversikt over drivverks- og understellskomponenter.

Alle innstillinger for kjøreglede. Fra den spesielt økonomiske 4-sylindrede dieselmotoren til den turtallsvillige og kraftige 6-sylindrede bensinmotoren: BMW 5-serie Touring er alltid sporty på veien. Optimal trekkraft og maksimal kjøreglede er garantert med perfekt koordinerte drivverks- og chassiteknologier som det adaptive chassiset, integrert aktiv styring eller det intelligente firehjulstrekksystemet xDrive.
Mild-hybrid-teknologi BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 drivverk

Mild-hybrid-teknologi.

Mild-hybrid-teknologi brukes til å gjenvinne bevegelsesenergien under bremsing, og bistår forbrenningsmotoren under akselerasjon. Dette reduserer drivstofforbruket og utslippene samtidig som du har fordelen med økt dynamikk. Mild-hybrid-teknologien gjør også Auto Start Stopp-funksjonen enda raskere og mer komfortabel.
Adaptivt understell BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 nærbilde Start-/Stopp-knapp

Adaptivt understell.

Adaptivt chassis gjør det mulig å tilpasse demperegenskapene kontinuerlig til kjøresituasjonen, slik at bilen får bedre rullekomfort og kjøredynamikk. Standardinnstillingen COMFORT gir høy kjørekomfort. I tillegg kan du velge innstillingen SPORT som tilpasser dempingen for en mer sportslig kjørestil.
Integrert aktiv styring BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 sett skrått forfra, kjørende

Integrert aktiv styring.

Integrert Active Steering kombinerer variabel styreutveksling på forhjulene med svingbare bakhjul. I lave hastigheter svinger bakhjulene i motsatt retning av forhjulene, slik at bilen blir smidigere og lettere å manøvrere. I hastigheter fra ca. 60 til 80 km/t svinger bakhjulene på samme måte som forhjulene, og øker dermed kjørestabiliteten og komforten.
BMW xDrive BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 emblem

BMW xDrive.

xDrive, det intelligente firehjulsdriftsystemet fra BMW, fordeler drivkraften fleksibelt og trinnløst mellom for- og bakaksel. Det gir bedre veigrep, kjøredynamikk og sikkerhet i alle situasjoner. Den elektronisk styrte kraftfordelingen motvirker også over- og understyring i svinger og bidrar dermed til smidigere styring.

KJØRETØY AV TYPEN BMW 5-SERIE TOURING.

BMW 5-serie Touring

BMW 5-serie Touring begeistrer i standardversjonen med sin allsidighet og forskjellige funksjoner, som øke komforten og sikkerheten.
 • Klimaautomatikk
 • 18" lettmetallfelger Dobbelteke 844 (andre felger kan leveres)
 • BMW Individual Exterior Line i satinert aluminium
BMW 5-serie Touring 530i G31 2020 standardmodell i sofistogrå

Luxury Line

Luxury Line bringer frem bilens elegante side. Elegante designelementer i høyglanset krom preger den utvendige designen. Kupeen er også gjennomført elegant med setetrekk i kvalitetsskinn og smakfulle interiørlister.
 • Seter i dakotaskinn med spesielt sømmønster og kantbånd (andre setetrekk kan leveres)
 • Innstigningslister i aluminium med Luxury Line-logo
 • Instrumentpanel i Sensatec sort, eventuelt BMW Individual sort skinn
BMW 5-serie Touring 530i G31 2020 Luxury Line mineralhvit

M Sportspakke

M Sportspakke forsterker bilens sportslige preg. Mange innvendige og utvendige elementer preger utseendet til bilen med M Sportspakke og bidrar til å øke kjøregleden. Blant annet M sportsunderstell og M aerodynamikkpakke optimerer bilens kjøredynamikk.
 • M Sportsratt i skinn
 • 18" M lettmetallfelger Dobbelteke 662 M, dekk med ulik dekkdimensjon foran og bak (andre felger kan leveres)
 • Sportsseter foran i stoff/Alcantara-kombinasjon med eksklusiv M-design (andre setetrekk kan leveres)
BMW 5-serie Touring 530e G31 2020 M sportspakke tansanittblå II metallic sett skrått forfra
 • BMW 5-serie Touring
 • Luxury Line
 • M Sportspakke

BMW ORIGINALTILBEHØR OG BMW M PERFORMANCE PARTS FOR BMW 5-SERIE TOURING.

En vanlig god følelse.

Kjøregleden blir delt ut til alle BMW-sjåfører fra fabrikk. For dine spesielle behov finnes det BMW Originaltilbehør. Naturligvis med individuelle tillegg og ekstrautstyr som er perfekt tilpasset din BMW 5-serie Touring når det gjelder kvalitet, design og ytelse, noe som gir deg maksimal merverdi – uansett hva du planlegger.
BMW universalholder for nettbrett med BMW Safety Case, Travel & Comfort BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

BMW universalholder for nettbrett med BMW Safety Case.

Universalholderen festes til grunnstativet (leveres separat) eller “Travel & Comfort”-systemet (ekstrautstyr). Størrelsen på holderen kan justeres. Den gjør det enkelt å feste mange typer nettbrett fra Apple og Samsung ved hjelp av BMW nettbrettetui på 7–11 tommer. Vinkelen kan justeres, og rammen kan roteres 360 grader.
BMW bagasjeromsmatte BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

BMW bagasjeromsmatte.

Den sklisikre og vannavstøtende og slitesterke formmatten med omkransende høy kant og vakker design beskytter bagasjerommet mot skitt og fuktighet. Leveres i sort med dekor i rustfritt stål som er tilpasset den innvendige designen.
BMW LED-dørprosjektorer BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

BMW LED-dørprojektorer.

De nye BMW LED-dørprojektorene med forbedret projeksjonskvalitet og lange levetid gjør inn- og utstigning til en unik opplevelse. De aktiveres automatisk når dørene åpnes og lyser perfekt opp innstigningsområdet ved å projisere grafikk på bakken ved siden av kjøretøyet. Med utskiftbare motiver kan sjåføren selv bestemme den projiserte grafikken, og kan velge mellom BMW logo og BMW M logo.
M Performance sidespeilhus i karbonfiber BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

M Performance sidespeilhus i karbonfiber.

Håndverk av høy kvalitet i karbonfiber: Markante M Performance sidespeilhus understreker bilens avanserte teknologi. Det dynamiske designet gir bilen et ekstra sportslig preg.
Smidd 20" M Performance felg multieke 732 M tofarget BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

Smidd 20" M Performance felg multieke 732 M tofarget.

Smidd 20" M Performance felg multieke 732 M i tofarget Night Gold holder høy kvalitet og leveres med maskinert og glansfrest finish og M-logo i farger. RDC komplett sommerhjulsett med nødkjøringsegenskaper. felgdimensjon 8J x 20 med dekkdimensjon 245/35 R20 95Y XL RSC foran og 9J x 20 med dekkdimensjon 275/30 R20 97Y XL RSC bak.
M Performance ratt BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

M Performance ratt.

Håndfaste argumenter: M Performance-rattet med rattkrans trukket i Alcantara ligger ekstra godt i hendene – for en mer direkte styrefølelse. De markante konturene og midtmerket i rødt skinn understreker motorsportspreget i kupeen.

TEKNISKE DATA FOR BMW 5-SERIE TOURING.

BMW 5-serie Touring.

Systemeffekt i kW (hk):

215 (292)

Akselerasjon fra 0 til 100 km/t i sek:

6,1

Drivstofforbruk, blandet kjøring, i l/100km:

1,8 - 1,5

CO2-utslipp ved blandet kjøring i g/km:

41 - 35

BMW 530e Touring G31 LCI i sofistogrå metallic, kjørende i trafikk

BMW SERVICE.

RÅDGIVNING OG TJENESTER FOR BMW 5-SERIE TOURING.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

Bekymringsfri elektrisk mobilitet: Denne pakken gir deg full oversikt og komfortabel forutsigbarhet. Du velger selv en løpetid på 4 eller 6 år – eller 3 år som leasingkunde. Serviceytelser:

 • Kontroll av bilen ved service
 • Service på mikrofilter
 • Bremsevæskeservice
Finn ut mer BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Med de innovative Teleservices fra BMW ConnectedDrive holder BMW ditt hode klart: Hvis vedlikehold er nødvendig eller i tilfelle funksjonsfeil, vil den gi din foretrukne BMW servicepartner all relevant kjøretøyinformasjon. Deretter kontakter han deg for å avtale verkstedtime. Så du kan stole på rask og ukomplisert tjeneste, og du trenger ikke tenke på alt selv. Eneste forutsetning: Du har registrert bilen din online i BMW ConnectedDrive portalen og har registrert en servicepartner. Oppdag nå hvordan BMW Teleservices gjør livet ditt mer behagelig.
Finn ut mer om BMW TeleServices
BMW Mobile Care

BMW Veihjelp.

Den kostnadsfrie assistent-servicen til BMW Veihjelp er tilgjengelig for alle BMW-sjåfører hele døgnet, 365 dager i året. En oppringing – og våre eksperter står kompetent klare for deg – per telefon eller ved behov der du er.
Finn ut mer om BMW Veihjelp