BMW 3-serie Touring (G21), sett fra siden foran hus og fjell i bakgrunnen
DrivstofftypeBensinDieselHybrid

THE 3

BMW 3-SERIE TOURING:

ALLE HØYDEPUNKTER

DrivstofftypeBensinDieselHybrid
THE 3BMW 3-SERIE TOURING: <p> ALLE HØYDEPUNKTER</p>

BMW 3-serie Touring forener innovasjon, funksjonalitet og sportslig dynamikk til det perfekte. Som ekte atlet blant allrounderne begeistrer den takket være effektive TwinPower turbomotorer, perfekt avstemte understellskomponenter og topp moderne assistentsystemer med en kjøredynamikk som er uovertruffen i sitt segment. Denne suvereniteten er tydelig på veien selv når bilen står stille. Med innovative løsninger for kupéen og den intelligente, digitale BMW Personal Assistant, avlaster den deg med det du måtte ønske – slik at du får mer tid til de virkelig viktige tingene i livet.

Les mer

BYGG DIN BMW 3-SERIE TOURING.

330e xDrive Touring

MODEL ADVANTAGE.

BMW 330e Touring
 • Parkeringssensorer fram og bak
 • BMW Live Cockpit Professional
 • Connected-pakke.

330e xDrive Touring

MODEL M SPORT.

330e xDrive Touring Plug-in hybrid
 • M Sport bremser, rødlakkerte
 • Tilhengerfeste
 • Connected- og Travel-pakke

330e xDrive Touring

eDRIVE M SPORT EDITION.

320d xDrive Touring
 • eDrive M Sport Edition
 • M høyglanset Shadow Line
 • M Sportsseter

DESIGNET TIL BMW 3-SERIE TOURING.

Gjennomført atlet: Atletgenene til BMW 3-serie Touring er synlige fra første øyeblikk. Den moderne, flate frontdesignen tolker samspillet mellom den karakteristiske dobbeltgrillen og frontlyktene på en ny måte og understreker hvor ekstremt sportslig den er. Definerte linjer og myke flater danner den velkjente silhuetten med de kraftige skuldrene som er så typisk for Touring, og formidler ren kraft og svært aerodynamiske egenskaper. Interiøret viderefører denne kombinasjonen av eleganse og sportslighet på dyktig vis og forbinder det hele stilsikkert med moderne komfort og innovativ funksjonalitet.

Les mer

INNOVATIV FUNKSJONALITET I BMW 3-SERIE TOURING.

Familieferie, helgetur eller handletur – BMW 3-serie Touring gjør hverdagen komfortabel. En rekke innovative oppbevaringsmuligheter i kupéen og bagasjerommet gir nemlig plass til alt du vil ha med deg. For større bagasje er det enkelt å vippe ned baksetebenken ved å trykke på en knapp, og dermed får du på sekunder plass til tre ganger så mye bagasje. Også tung bagasje kan plasseres trygt takket være de innovative antiskli-skinnene på bagasjeromsgulvet – disse løftes helt automatisk når du begynner å kjøre, og fester bagasjen. Og takket være den innovative funksjonen Comfort Access åpnes og lukkes bakluken berøringsfritt med en kort fotbevegelse under støtfangeren bak. Dette og mye annet utstyr gjør BMW 3-serie Touring til den romsligste sportsbilen i sin klasse.
BMW 3-serie Touring (G21), bakrute som kan &aring;pnes separat

Bakrute som kan åpnes separat.

Bakruten som kan åpnes separat, er særlig praktisk for å legge fra seg eller ta ut små gjenstander uten å måtte åpne hele bakluken.
BMW 3-serie Touring (G21), BMW laserlys

BMW laserlys.

I laserfjernlysmodus lyser adaptive BMW laserlys inntil 530 meter. Det er nesten dobbelt så langt som vanlige lykter. Det gir bedre sikt og dermed økt sikkerhet. Blå detaljer og BMW Laser-signaturen i lyktene fremhever bilens avanserte teknologi og sportslige preg.
BMW 3-serie Touring (G21), Welcome Light Carpet.

Welcome Light Carpet.

Welcome Light Carpet lyser opp området foran bildørene med et lysteppe med grafikk. Det fører til en stemningsfull atmosfære når man setter seg inn. Lysteppet gjør det også enda mer komfortabelt og sikkert å gå ut av kjøretøyet når det er mørkt.
BMW 3-serie Touring (G21), gjennomlastingssystem

Gjennomlastingssystem.

Gjennomlastingssystemet med bakseterygg som kan deles og legges ned i forholdet 40:20:40, er svært fleksibelt. Det er for eksempel god plass til lange gjenstander som ski og snowboard selv om det sitter to personer i baksetet. I tillegg er det to praktiske koppholdere i midtarmlenet.
BMW 3-serie Touring (G21), oppbevaringspakke

Oppbevaringspakke

Oppbevaringspakken omfatter et oppbevaringsrom med lokk i instrumentpanelet på førersiden, nett på forseteryggene og to USB-porter til lading i midtkonsollen bak. I bagasjerommet er det et ekstra oppbevaringsnett til høyre for mindre gjenstander og et strammebånd på høyre side.
BMW 3-serie Touring (G21), bakgrunnsbelysning

Bakgrunnsbelysning.

Bakgrunnsbelysningen inkludert konturbelysning i for- og bakdørene skaper en avslappet og behagelig stemning i kupeen. Seks lysdesigner som kan dimmes, inneholder også en dynamisk funksjon i fire situasjoner. Welcome Light Carpet lyser opp området foran bildørene ved inn- og utstigning.

BMW 3-SERIE TOURING PLUG-IN HYBRID MODELLER.

Oppdag BMW 330e og BMW 330e xDrive Touring med innovativ hybridmotor.

Det beste fra to verdener. Med BMW 3-serie Touring plug-in hybridene BMW 330e og BMW 330e xDrive opplever du bærekraftig mobilitet og effektiv kjøredynamikk. Oppdag alle fordelene med de innovative BMW hybridbilene og finn ut mer om drivkonsept, kjøredynamikk, BMW Charging og praktiske digitale tjenester fra BMW ConnectedDrive.
Plug-in hybrid BMW 3-serie Touring 2021 G21 sett p&aring; skr&aring; fra siden ved lading, med modell

Plug-in hybrid-teknologien i BMW 3-serie Touring.

To i perfekt harmoni: 3-serie Touring plug-in hybridene BMW 330e og BMW 330e xDrive forener den elektriske motorteknologien BMW eDrive med en kraftig BMW forbrenningsmotor. Sammen genererer begge drivenhetene en kjøreopplevelse som kombinerer høy effektivitet med stor kjøreglede – utslippsfritt og nesten lydløst eller med imponerende dreiemoment og med nok reserver også til lengre strekninger, avhengig av kjøremodus. I BMW BMW 330e xDrive Touring sikres den optimale dynamikken og trekkraften i tillegg av firehjulsdriften BMW xDrive som er enestående for plug-in hybrider i dette kjøretøysegmentet. Et verdifullt bidrag til den effektive kjøreopplevelsen yter også den såkalte regenereringen, der bevegelsesenergi omdannes til elektrisk energi under bremsing, og mates inn i batteriet.
Mer om BMW plug-in hybridmotor
Plug-in hybrid BMW 3-serie Touring 2021 G21 sett p&aring; skr&aring; forfra mens den kj&oslash;rer p&aring; vei

Driftsmoduser for BMW 3-serie Touring plug-in hybrider.

Rent elektrisk og utslippsfritt på vei til jobben eller kraftfullt-dynamisk og med stor nok rekkevidde på helgeturen – BMW 3-serie Touring hybridbilene 330e og 330e xDrive gjør at du har alle muligheter åpne. Dra nytte av intelligente kjøremoduser som i alle situasjoner sørger for et optimalt samspill mellom forbrennings- og elmotoren – og opplev fascinasjonen ved en fremtidsrettet teknologi og en enestående kjøreopplevelse.
Mer om BMW plug-in hybridmotor
Plug-in hybrid BMW 3-serie Touring 2021 G21 sett p&aring; skr&aring; forfra ved lading foran en bygning

Lading av BMW 3-serie Touring plug-in hybrider.

Enten hjemme eller underveis: BMW Charging gir deg skreddersydde løsninger for å lade din BMW 3-serie Touring med hybridmotor. I tillegg til standard-ladekabelen (modus 2) til vanlige stikkontakter kan du lade raskt, sikkert og komfortabelt med BMW Wallbox. Ladetiden (0–100 %) for BMW 3-serie Touring-modellene BMW 330e og BMW 330e xDrive med 3,7 kW ladeeffekt (BMW Wallbox, Flexible Fast Charger, offentlige ladestasjoner) ligger på ca. 3,6 timer og med 2,3 kW ladeeffekt (vanlig stikkontakt) ca. 6,0 timer.
Mer om BMW Charging
Plug-in hybrid BMW 3-serie Touring 2021 G21 navigasjonssystem, n&aelig;rbilde

Digitale tjenester for BMW 3-serie Touring plug-in hybrider.

Hent ut det meste fra hver meter kjøring: BMW tilbyr innovative digitale tjenester som gjør hverdagen med din BMW 3-serie Touring 330e eller 330e xDrive enda enklere og mer komfortabel. BMW Connected Charging peker ut de nærmeste offentlige ladestasjonene underveis og leverer mer detaljert informasjon som for eksempel hvilken ladestasjon som er ledig, påløpende kostnader og viser deg hvor du kan utnytte ventetiden. Med My BMW-appen har du alltid full transparens over ladestatusen og de siste ladesyklusene. Med en push-melding blir du for eksempel informert så snart bilen din er fulladet. Andre digitale tjenester som BMW Intelligent Personal Assistant eller smarttelefon-integrering gjør i tillegg den daglige mobiliteten enklere – for avslappet kjøreglede i din BMW 3-serie Touring med plug-in hybridmotor.
Mer om de digitale tjenestene

ASSISTENTSYSTEMER OG TILKOBLINGER I BMW 3-SERIE TOURING.

BMW 3-serie Touring (G21), forseter og cockpit fra passasjersiden

BMW 3-serie Touring har ambisjoner om å ta deg trygt til reisemålet – og samtidig å gjøre kjøringen til en sportslig opplevelse. I tillegg gjør de intelligente førerassistentsystemene Driving Assistant Professional og Parking Assistant det mulig med delautomatisert kjøring. I tillegg til aktiv cruisekontroll med Stop & Go-funksjon inkl. varsling av sammenstøt/fotgjengere/syklister med bremsefunksjon, har du også tilgang på styre- og kjørefeltassistenten som hjelper deg opptil 210 km/t. Veien i retning autonom kjøring jevnes også ut av parkeringsassistenten, som kjører selvstendig inn og ut av parkeringsplassen, samt den automatiske ryggeassistenten. For optimal komfort og maksimal sikkerhet – i alle kjøresituasjoner. Derfor står den innovative BMW Intelligent Personal Assistant alltid på din side. Den legger merke til dine personlige avgjørelser og innstillinger og blir dermed bedre kjent med deg fra dag til dag. Etter ønske styrer den navigasjons-, underholdnings-, og kontorfunksjoner og kan alltid den korteste veien til den italienske restauranten du liker best. Som en ekte assistent svarer den på spørsmålene dine om bilen og gjør deg dermed intuitivt kjent med din BMW 3-serie Touring og alt den har av innovativt utstyr og funksjoner.

INTUITIV OG FORUTSEENDE.

BMW 3-serie Touring (G21), Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional gir optimal komfort og sikkerhet i kritiske og monotone trafikksituasjoner. I tillegg til funksjonene til Driving Assistant omfatter den blant annet styre- og kjørefeltassistent med utvidede funksjoner, feltskifte- og nødstoppassistent samt sporassistent med aktiv sidekollisjonsbeskyttelse.
BMW 3-serie Touring (G21), Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus.

Parkeringsassistent Plus gjør det enklere å parkere og manøvrere bilen. Den omfatter Surround View-systemet inkl. Top View, Panorama View, Remote 3D View, nødbremsfunksjonen active park distance control og parkeringsassistent som parkerer bilen automatisk parallelt med og på tvers av veibanen, og ryggeassistent.
BMW Drive Recorder

BMW Drive Recorder.

BMW Drive Recorder gjør det mulig å filme området rundt bilen og spille av opptaket på det sentrale kontrolldisplayet. Det kan også lastes over på en USB minnepinne og spilles av på eksempelvis en PC eller nettbrett. Viktig kjøretøyinformasjon, som hastighet og GPS-posisjon, lagres parallelt med video-opptaket. BMW Drive Recorder har to underfunksjoner, event recorder og crash recorder.
BMW 3-serie Touring (G21), BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigasjonsfunksjon viser informasjon på et 10,25-tommers kontrolldisplay med høy oppløsning og berøringsfunksjon samt et digitalt kombiinstrument på 12,3 tommer. BMW Operating System 7 kan blant annet betjenes med iDrive-multikontrollen med touchfunksjon.
Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade.

Ønsker du å holde din BMW oppdatert med den nyeste programvaren? Med Remote Software Upgrade er din BMW alltid oppdatert. Oppdateringene installeres trådløst akkurat som på smarttelefonen. På denne måten kan også andre funksjoner i bilen din låses opp.
BMW Maps

BMW Maps.

Under planlegging og forberedelse, under kjøring og også ved parkering: BMW Maps garanterer deg en enestående navigasjonsopplevelse. Gjør turen enda mer komfortabel og personlig – takket være den intuitive betjeningen og navigasjonen perfekt tilpasset føreren.

KJØREDYNAMIKK.

BMW 3-serie Touring (G21) dravittgr&aring;, sett p&aring; skr&aring; forfra mens den kj&oslash;rer i landlige omgivelser

Suveren kraftutfoldelse.

Best plassert allerede før start: BMW 3-serie Touring leder klassen hva gjelder ytelse og kjøredynamikk. Kraftige BMW TwinPower turbomotorer sørger for dette med sin garanti om maksimal kjøreglede allerede på det laveste turtallsområdet takket være den spontane responsen. Du kan når som helst velge hvor sportslig det skal kjøres: med Driving Experience-knappen kan du stille inn det adaptive M understellet og Steptronic Sport-girkassen individuelt fra en komfortabelt glidende til en spesielt sportslig kjørestil. I bakgrunnen sørger den valgfrie M sportsdifferensialen for optimal håndtering og svært smidige kjøreegenskaper sammen med den variable sportsstyringen.

KJØREDYNAMIKKEN TIL BMW 3-SERIE TOURING.

BMW 3-serie Touring (G21), adaptivt M understell.

ADAPTIVT M UNDERSTELL.

Adaptivt M sportsunderstell er senket med ti millimeter og tilpasses elektronisk etter kjøreforholdene og kjøresituasjonen. Du kan også tilpasse understellkarakteristikken til en komfortabel eller sportslig kjørestil med Driving experience-knappen.
BMW 3-serie Touring (G21), M sportsbremser.

M SPORTSBREMSER.

M sportsbremser med faste 4-stemplers bremsekalipere foran og ettstempels glidekalipere bak i blått med M-logo har store bremseskiver og dermed særlig høy bremseeffekt.
BMW 3-serie Touring (G21), variabel sportsstyring.

VARIABEL SPORTSSTYRING.

Variabel sportsstyring med Servotronic sikrer rask respons og smidige kjøreegenskaper uten at du må bruke så mye kraft når du dreier på rattet. Styringen tilpasser rattutvekslingen i forhold til rattutslaget. Dette gjør det lettere å manøvrere ved sportslig kjøring og reduserer den nødvendige styrekraften når du parkerer og svinger av veien.
BMW 3-serie Touring (G21), Steptronic Sport-girkasse

STEPTRONIC SPORT-GIRKASSE.

Den 8-trinns sports-automatgirkassen legger til rette for ekstra sportslig giring. Du kan velge automatisk giring eller gire manuelt med girspaken eller girhendlene på rattet uansett om du har en rolig eller dynamisk kjørestil. I SPORT-modus og med girspaken i S/M-sporet til venstre er giringen optimert for toppytelse.

MODELLER AV BMW 3-SERIE TOURING.

Modell Advantage

Modell Advantage utmerker seg med mye praktisk innvendig og utvendig utstyr som øker sikkerheten og komforten.
BMW 3-serie Touring (G21), modell Advantage

Modell Sport Line

Med modellen Sport Line fremstår bilen som enda dynamisk. Markante eksteriør- og interiørdetaljer i høyglanset sort sørger for et sportslig utseende. Sportsseter foran i sort stoff/Sensatec-kombinasjon sørger for maksimal komfort og sidestøtte. Innholdet i modell Advantage samt bakgrunnsbelysningen runder av tilbudet.
BMW 3-serie Touring (G21), modell Sport Line

Modell Luxury Line

Modell Luxury Line bringer frem bilens elegante side. Elegante designelementer i høyglanset krom preger den utvendige designen. Kupeen er også gjennomført elegant med setetrekk i kvalitetsskinn og smakfulle interiørlister.
BMW 3-serie Touring (G21), modell Luxury Line

Modell M Sport

Modell M Sport forsterker bilens sportslige preg. Mange innvendige og utvendige elementer preger utseendet til modell M Sport og bidrar til å øke kjøregleden. Blant annet M sportsunderstellet og M aerodynamikkpakken forsterker bilens kjøredynamiske kvaliteter merkbart.
BMW 3-serie Touring (G21), Modell M Sport
 • Modell Advantage
 • Modell Sport Line
 • Modell Luxury Line
 • Modell M Sport

TEKNISKE DATA FOR BMW 3-SERIE TOURING.

BMW 330i Touring

Effekt i kW (hk) ved o/min:

 190 (258)/5000–6500

Akselerasjon fra 0 til 100 km/t i sek:

6,0

Drivstofforbruk, blandet kjøring, i l/mil:

 7,7–6,8

CO2-utslipp ved blandet kjøring i g/km:

176–155

RÅDGIVNING OG TJENESTER FOR BMW 3-SERIE TOURING

Ganske enkelt bekymringsfritt underveis.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Bekymringsfri elektrisk mobilitet: Denne pakken gir deg full oversikt og komfortabel forutsigbarhet. Du velger selv en løpetid på 4 eller 6 år – eller 3 år som leasingkunde. Serviceytelser:
 • Kontroll av bilen ved service
 • Service på mikrofilter
 • Bremsevæskeservice
Finn ut mer BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Med de innovative Teleservices fra BMW ConnectedDrive holder BMW ditt hode klart: Hvis vedlikehold er nødvendig eller i tilfelle funksjonsfeil, vil den gi din foretrukne BMW servicepartner all relevant kjøretøyinformasjon. Deretter kontakter han deg for å avtale verkstedtime. Så du kan stole på rask og ukomplisert tjeneste, og du trenger ikke tenke på alt selv. Eneste forutsetning: Du har registrert bilen din online i BMW ConnectedDrive portalen og har registrert en servicepartner. Oppdag nå hvordan BMW Teleservices gjør livet ditt mer behagelig.
Finn ut mer
BMW Mobile Care

BMW Mobile Care.

Den kostnadsfrie assistent-servicen til BMW Mobile Care er tilgjengelig for alle BMW-sjåfører hele døgnet, 365 dager i året. En oppringing – og våre eksperter står kompetent klare for deg – per telefon eller ved behov der du er.
Finn ut mer