BMW M340i xDrive Touring (G21), sett fra siden foran urban glassbygning
DrivstofftypeBensinDiesel

THE 3

BMW M340i xDrive Touring (G21), sett fra siden foran urban glassbygning

BMW M340i xDrive & M340d xDrive Touring

DrivstofftypeBensinDiesel
THE 3BMW M340i xDrive & M340d xDrive Touring

BMW M340i xDrive og M340d xDrive Touring gir ekte motorsport-følelse i hverdagen. Med opptil 375 hk (275 kW) kraftige 6-sylindrete BMW M TwinPower Turbo-rekkemotorer og M-understellskomponenter konstruert for maksimal dynamikk, avslører den på brøkdels sekunder en drivlinje som gjør lidenskapen for motorsport synlig. Sammen med et bagasjeromsvolum på imponerende 1510 m3 samt mange innovative oppbevaringsløsninger i kupéen viser den hva den er verdt, både i forbikjøringsfeltet og på lange turer.

Les mer

HØYDEPUNKTER FOR BMW M340i xDrive & M340d xDrive TOURING.

Endrer forhåndsglede til kjøreglede.

Av kjærlighet til motorsport: BMW M340i xDrive og M340d xDrive Touring med originale BMW M understellskomponenter garanterer nervepirrende opplevelser på høyeste nivå. De er konstruert for maksimale dynamikkbehov og begeistrer derfor med inntrykksfull ytelse og perfeksjonerte kjøreegenskaper. Adaptive M sportsunderstellet med variabel sportsstyring – støttet av M sportsdifferensialen med permanent differensialsperrereguleringen – sørger da for sportslig kjøremoro samt økt smidighet, optimalt grep og uovertrufne kjøreegenskaper.
BMW M340i xDrive Touring (G21), kjøredynamikk
BMW M340i xDrive Touring (G21), 8-trinns Sport automatgirkasse

8-trinns Sport automatgirkasse.

Den 8-trinns sports-automatgirkassen legger til rette for ekstra sportslig giring. Du kan velge automatisk giring eller gire manuelt med girspaken eller girhendlene på rattet uansett om du har en rolig eller dynamisk kjørestil. I SPORT-modus og med girspaken i S/M-sporet til venstre er giringen optimert for toppytelse.
BMW M340i xDrive Touring (G21), M sportbremser

M sportsbremser.

M sportsbremser med faste 4-stemplers bremsekalipere foran og ettstempels kalipere bak i blått med M-logo har større bremseskiver og dermed større bremseeffekt.
BMW M340i xDrive Touring (G21), adaptivt M sportsunderstell

Adaptivt M understell.

Adaptivt M sportsunderstell er senket med ti millimeter og tilpasses elektronisk etter kjøreforholdene og kjøresituasjonen. Du kan også tilpasse understellkarakteristikken til en komfortabel eller sportslig kjørestil med Driving experience-knappen.
BMW M340i xDrive Touring (G21), M sportsdifferensial

M sportsdifferensial.

M sportsdifferensial gir økt veigrep og kjørestabilitet når du skifter kjørefelt, akselererer ut av svinger eller holder høy hastighet gjennom svinger, og når du kjører på ulike underlag. Det økte veigrepet skyldes en elektronisk lamellsperre som reduserer turtallsforskjeller mellom bakhjulene.
BMW M340i xDrive Touring (G21), BMW laserlys

BMW laserlys.

I laserfjernlysmodus lyser adaptive BMW laserlys inntil 530 meter. Det er nesten dobbelt så langt som vanlige lykter. Det gir bedre sikt og dermed økt sikkerhet. Blå detaljer og BMW Laser-signaturen i lyktene fremhever bilens avanserte teknologi og sportslige preg.
BMW M340i xDrive Touring (G21), 19'' M lettmetallfelg dobbelteke 792 M tofarget

19" M lettmetallfelger Dobbelteke 792 M, tofarget.

19" M lettmetallfelger Dobbelteke 792 M i tofarget ceriumgrått med maskinert finish, dekk med nødkjøringsegenskaper og ulik dekkdimensjon foran og bak, 8J x 19 med dekkdimensjon 225/40 R19 foran og 8,5J x 19 med dekkdimensjon 255/35 R19 bak.
BMW M340i xDrive Touring (G21), M høyglanset Shadow Line

M høyglanset Shadow Line.

M høyglanset Shadow Line har tallrike utstyrsdetaljer i høyglanset sort. Det omfatter blant annet vindusspaltelister, vindusrammer og -profiler, B-stolper, sidespeilrammer, speiltrekanter og speilfester.
BMW M340i xDrive Touring (G21), eksklusive enderør

Eksklusive enderør.

Eksklusivt for M340i xDrive og M340d xDrive Touring: venstre og høyre bakre del av eksosrør med friform i ceriumgrå farge. Enderørene gir et visuelt uttrykk og fremhever det sportslige inntrykket til M340i xDrive og M340d xDrive Touring.
BMW M340i xDrive Touring (G21), sportsseter og M sikkerhetsbelter

Sportsseter og M sikkerhetsbelter.

Sportsseter for fører og passasjer gir optimal støtte og tallrike justeringsalternativer. M sikkerhetsbelter med beltestrammere og beltekraftbegrensere har innvevd dekor i typiske M-farger.
BMW M340i xDrive Touring (G21), M spesifikt kombiinstrument

M spesifikt kombiinstrument.

M spesifikt kombiinstrument viser i tillegg til rene kjøretøydata som hastighet og turtall også tilleggsinformasjon for spesielt sportslig kjøring.
BMW M340i xDrive Touring (G21), M skinnratt

M skinnratt.

M skinnratt med tre eker har multifunksjonstaster, M-logo og integrert kollisjonspute for føreren. Rattkrans i sort nappaskinn med sorte sømmer og tommelstøtter gir en sportslig og direkte styrerespons.

ATLETISK KRAFTPAKKE.

Spennende allerede før du setter deg inn: Det moderne og dynamiske designet til BMW M340i xDrive og M340d xDrive Touring kombinerer kraft og estetikk i hver detalj. Eksklusive designdetaljer i progressiv ceriumgrå metallic, som rammene og ribbene i den markante BMW frontgrillen, understreker den sportslige genetikken. Innvendig utstyr er ikke noe mindre sportslig: Utstyr som de ergonomiske sportssetene og det eksklusive M skinnrattet samt flotte materialer gjør det hele til en ekte sportsbil-cockpit, som lover – og gir – gåsehud.

Les mer

TEKNOLOGIER OG FUNKSJONER FOR BMW 3-SERIE TOURING.

Intuitiv og forutseende.

BMW M340i xDrive og M340d xDrive Touring har ambisjoner om å ta deg trygt frem til reisemålet – og kjøringen blir samtidig en sportslig opplevelse. I tillegg gjør de intelligente førerassistentsystemene Driving Assistant Professional og Parking Assistant det mulig med delautomatisert kjøring. I tillegg til aktiv cruisekontroll med Stop & Go-funksjon inkl. varsling av sammenstøt/fotgjengere/syklister med bremsefunksjon, har du også tilgang på styre- og kjørefeltassistenten som hjelper deg opptil 210 km/t. Veien i retning autonom kjøring jevnes også ut av parkeringsassistenten, som kjører selvstendig inn og ut av parkeringsplassen, samt den automatiske ryggeassistenten. For optimal komfort og maksimal sikkerhet – i alle kjøresituasjoner. Derfor står den innovative BMW Intelligent Personal Assistant alltid på din side. Den legger merke til dine personlige avgjørelser og innstillinger og blir dermed bedre kjent med deg fra dag til dag. Etter ønske styrer den navigasjons-, underholdnings-, og kontorfunksjoner og kan alltid den korteste veien til den italienske restauranten du liker best. Som en ekte assistent svarer den på spørsmålene dine om bilen og gjør deg dermed intuitivt kjent med din BMW M340i xDrive eller M340d xDrive Touring og alt den har av innovativt utstyr og funksjoner.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring (G21), Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional gir optimal komfort og sikkerhet i kritiske og monotone trafikksituasjoner. I tillegg til funksjonene til Driving Assistant omfatter den blant annet styre- og kjørefeltassistent med utvidede funksjoner, feltskifte- og nødstoppassistent samt sporassistent med aktiv sidekollisjonsbeskyttelse.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring Parking (G21), Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus.

Parkeringsassistent Plus gjør det enklere å parkere og manøvrere bilen. Den omfatter Surround View-systemet inkl. Top View, Panorama View, Remote 3D View, nødbremsfunksjonen active park distance control og parkeringsassistent som parkerer bilen automatisk parallelt med og på tvers av veibanen, og ryggeassistent.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring (G21), BMW Drive Recorder

BMW Drive Recorder.

BMW Drive Recorder gjør det mulig å filme området rundt bilen og spille av opptaket på det sentrale kontrolldisplayet. Det kan også lastes over på en USB minnepinne og spilles av på eksempelvis en PC eller nettbrett. Viktig kjøretøyinformasjon, som hastighet og GPS-posisjon, lagres parallelt med video-opptaket. BMW Drive Recorder har to underfunksjoner, event recorder og crash recorder.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring (G21), BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigasjonsfunksjon viser informasjon på et 10,25-tommers kontrolldisplay med høy oppløsning og berøringsfunksjon samt et digitalt kombiinstrument på 12,3 tommer. BMW Operating System 7 kan blant annet betjenes med iDrive-multikontrollen med touchfunksjon.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring (G21), Connected Music

Connected Music.

Lytt til din favorittmusikk uansett hvor du befinner deg. Velg klassisk på motorveien, jazz i køtrafikken og pop mens du cruiser. Med Connected Music med Spotify kan du streame millioner av sanger ubegrenset og direkte via det innebygde SIM-kortet i kjøretøyet via BMW-musikkpartneren Spotify.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring (G21), Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade.

Alltid den nyeste programvareversjonen i kjøretøyet. Med Remote Software Upgrade er din BMW alltid oppdatert. Du kan enkelt laste ned oppgraderingene via My BMW-appen eller SIM-kortet som er installert i kjøretøyet, og deretter installere dem. På denne måten kan også andre tilgjengelige funksjoner i kjøretøyet låses opp.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring (G21), oppbevaringspakke

Oppbevaringspakke

Oppbevaringspakken omfatter et oppbevaringsrom med lokk i instrumentpanelet på førersiden, nett på forseteryggene og to USB-porter til lading i midtkonsollen bak. I bagasjerommet er det et ekstra oppbevaringsnett til høyre for mindre gjenstander og et strammebånd på høyre side.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive (G21), bakrute som kan åpnes separat

Bakrute som kan åpnes separat.

Bakruten som kan åpnes separat, er særlig praktisk for å legge fra seg eller ta ut små gjenstander uten å måtte åpne hele bakluken.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring (G21), gjennomlastingssystem

Gjennomlastingssystem.

Gjennomlastingssystemet med bakseterygg som kan deles og legges ned i forholdet 40:20:40, er svært fleksibelt. Det er for eksempel god plass til lange gjenstander som ski og snowboard selv om det sitter to personer i baksetet. I tillegg er det to praktiske koppholdere i midtarmlenet.

TEKNISKE DATA FOR BMW M340i xDrive & M340d xDrive TOURING

BMW M340d xDrive Touring

Effekt i kW (hk) ved o/min:

250 (340)/4400

Akselerasjon fra 0 til 100 km/t i sek:

4,8

Drivstofforbruk, blandet kjøring, i l/100km:

6,1 - 6,7

CO₂-utslipp ved blandet kjøring i g/km:

160 - 177

BMW M340d xDrive (G21), tekniske data

BMW SERVICE.

RÅDGIVNING OG TJENESTER FOR BMW M340i / M340d xDRIVE TOURING.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Bekymringsfri elektrisk mobilitet: Denne pakken gir deg full oversikt og komfortabel forutsigbarhet. Du velger selv en løpetid på 4 eller 6 år – eller 3 år som leasingkunde. Serviceytelser:
  • Kontroll av bilen ved service
  • Service på mikrofilter
  • Bremsevæskeservice
Finn ut mer BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Med de innovative Teleservices fra BMW ConnectedDrive holder BMW ditt hode klart: Hvis vedlikehold er nødvendig eller i tilfelle funksjonsfeil, vil den gi din foretrukne BMW servicepartner all relevant kjøretøyinformasjon. Deretter kontakter han deg for å avtale verkstedtime. Så du kan stole på rask og ukomplisert tjeneste, og du trenger ikke tenke på alt selv. Eneste forutsetning: Du har registrert bilen din online i BMW ConnectedDrive portalen og har registrert en servicepartner. Oppdag nå hvordan BMW Teleservices gjør livet ditt mer behagelig.
BMW Mobile Care

BMW Mobile Care

Den kostnadsfrie assistent-servicen til BMW Veihjelp er tilgjengelig for alle BMW-sjåfører hele døgnet, 365 dager i året. En oppringing – og våre eksperter står kompetent klare for deg – per telefon eller ved behov der du er.
Finn ut mer om BMW Veihjelp.