BMW 3-serie Touring

THE NEW

3

DEN NYE BMW 3-serie TOURING.

BMW 320d xDrive Touring[1]: Drivstofforbruk, blandet kjøring WLTP i l/100 km: -; CO2-utslipp, blandet kjøring WLTP i g/km: 0

[1] Foreløpige verdier, verdiene som mangler var ikke tilgjengelig ved siste redaktørfrist.

KJØREGLEDE.

Nye BMW 3-serie Touring kombinerer fleksibiliteten og hverdagsegnetheten til en Touring med sportslig kjøredynamikk og gjennomtenkt komfort. Utvendig er den atletisk og elegant. Det store bagasjeromsvolumet, den innovative teknologien og de intelligente førerassistansesystemene gjør den til den ideelle følgesvennen også på lengre reiser. Oppdag alle modellvariantene til nye BMW 3-serie Touring, dens utstyrsvarianter, tekniske data og et bredt utvalg av leasing- og finansieringsmuligheter.

TEKNISKE DATA

VARIANTER.

   BMW 320d xDrive Touring
   BMW 320d xDrive Touring

   Effekt[1]

   140 kW (190 hk)

   Dreiemonent[1]

   400 Nm

   0-100 km/t[1]

   7,5 s

   Vmax[1]

   225 km/t

   BMW 320d xDrive Touring[1]: Drivstofforbruk, blandet kjøring WLTP i l/100 km: {techdata.consumptionWltpCombined}; CO2-utslipp, blandet kjøring WLTP i g/km: {techdata.emissionsWltpCombined}

   [1] Foreløpige verdier, verdiene som mangler var ikke tilgjengelig ved siste redaktørfrist.

   DIN NYE BMW 3-serie TOURING.

    Plassholder for informasjonsinnhold

    DESIGN

    INTERIØR-DESIGN.

    Bagasjeromsvolum BMW 3-serie Touring

    NOK PLASS TIL DINE PLANER.

    Med en bagasjeromsvolum på 500 - 1510[1] liter er den fleksibel i hverdagen og på reiser. Kjøretøyet har nok plass til alle innkjøp og all bagasje. Baksetebenken kan enkelt felles ned for enda mer oppbevaringsplass.

    EKSTERIØR-DESIGN.

    TEKNOLOGIER

    NETTVERKSTILKOBLET FOR MER KJØREGLEDE.

    INTELLIGENT VED DIN SIDE.

    Alltid i rett kjørefelt og på rett avstand.

    Driving Assistant Professional holder deg trygt i kjørefeltet og på riktig avstand i hastigheter opptil 210 km/t. Dette er spesielt nyttig i tett trafikk. Om nødvendig bremser din BMW ned til stillestående og kjører videre igjen av seg selv.

    Rygging, gjort enkelt.

    Ryggeassistenten hjelper deg ved manøvrering, f.eks. i trange innkjøringer. Den registrerer opptil 50 m av veien som er kjørt fremover. Om ønskelig kjører din BMW samme vei tilbake på egen hånd.

    Bilnøkkelen kan bli igjen hjemme.

    Din smarttelefon overtar og blir til BMW Digital Key. Du bare holder den mot dørhåndtaket og stiger inn. For å starte din BMW er det bare å legge den i oppbevaringsskåla.

    Se mer med ett blikk.

    BMW Head-Up Displayet projiserer navigasjons- og kjørerelevant informasjon direkte i synsfeltet. Augmented View viser veiledningsinformasjon via et live videobilde i kontrolldisplayet eller i kombiinstrumentet.

    KJØREDYNAMIKK

    KOMBINERER KJØREGLEDE OG KOMFORT.

    BMW Financial Services BMW 3-serie Touring

    LEASING OG FINANSIERING

    DIN NYE BMW 3-serie TOURING.

    Utvid ditt skreddersydde leasing- eller finansieringstilbud med attraktive tjenester og forsikring i én pakke.

    All in. Simply smart. BMW Financial Services

    RÅDGIVNING OG TJENESTER

    PROACTIVE SERVICE I NYE BMW 3-serie TOURING.

    Service – nøyaktig når du trenger det.

    Alltid i forkant. Enten det er en kommende service eller dekkslitasje: Vi kontakter deg på et tidlig tidspunkt. Du kan bestille time direkte via meldingen i My BMW App. For en avslappende videre reise.

    Drivstofforbruk og CO2-utslipp.

    BMW 320d xDrive Touring[1]: Drivstofforbruk, blandet kjøring WLTP i l/100 km: {techdata.consumptionWltpCombined}; CO2-utslipp, blandet kjøring WLTP i g/km: {techdata.emissionsWltpCombined}

    [1] Foreløpige verdier, verdiene som mangler var ikke tilgjengelig ved siste redaktørfrist.

    Opplysningene om effekten til bensinmotorer er basert på drift med drivstoff av kvaliteten 98 oktan. Informasjon om forbruk er basert på drift med referanse-drivistoff iht. EU-forordning 715/2007. Drivstoffkvaliteter blyfri oktan 91 og høyere med en maksimal etanolandelpå 10 % (E10) er tillatt. BMW anbefaler bruk av drivstoff med oktan 95. For high performance-biler anbefaler BMW bruken av et drivstoff med oktan 98.

    Offisielle verdier for drivstofforbruk, CO2-utslipp, strømforbruk og elektrisk rekkevidde er blir beregnet i henhold til foreskrevne målemetoder og i henhold til EU-forordning (EF) nr. 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. WLTP-angivelsene tar hensyn til spennvidden av eventuelt ekstrautstyr (i dette tilfellet for det tyske markedet). For nye kjøretøyer typegodkjente etter 01.01.2021 eksisterer det offisielle angivelser kun i henhold til WLTP. I tillegg, i henhold til EU-forordning 2022/195, vil NEDC-verdiene i EF-samsvarssertifikatene utelates fra 01.01.2023. Du finner mer informasjon om målemetodene NEDC og WLTP på www.bmw.com/wltp

    Mer informasjon om offisielt drivstofforbruk og offisielt spesifikt CO2-utslipp for nye personbiler finner du i “Leitfaden über Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen”, som er gratis tilgjengelig hos alle forhandlere, hos Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern-Scharnhausen eller på https://www.dat.de/co2/.