Attraktive servicetilbud for din bmw modell som er eldre enn 5 år.

BMW SERVICE 5+.

ATTRAKTIVE SERVICETILBUD FOR DIN BMW MODELL SOM ER ELDRE ENN 5 ÅR.

BMW SERVICE 5+.ATTRAKTIVE SERVICETILBUD FOR DIN BMW MODELL SOM ER ELDRE ENN 5 ÅR.

FOR DEG SOM ELSKER DIN BMW OG VIL FORTSETTE Å GJØRE DET I MANGE ÅR FREMOVER.

Gunstige servicetilbud for BMW modeller som er eldre enn 5 år.

Med din BMW har du tilbakelagt mange kilometer, og opplevd så mange eventyr at du kjenner din BMW svært godt. Derfor elsker du den. Og for at denne kjærligheten skal vare lenge, trenger du et BMW Serviceverksted som kjenner din BMW og dine behov. Dette sørger BMW Service 5+ for: Service for BMW modeller som er eldre enn 5 år, til en gunstig og forutsigbar totalpris.  Med vår hjelp kan din BMW forbli en ekte BMW i mange år fremover. Vårt mål er å gi deg alt du trenger og litt mer, derfor er BMW Veihjelp alltid inkludert frem til neste service når service er utført på et autorisert BMW Serviceverksted. Ordningen gjelder til bilen er 10 år gammel. Hos oss får du optimal service for din BMW, uten å tømme lommeboken.

Les mer

DINE EKSKLUSIVE FORDELER:

 • 01 Attraktiv prisfordel i motsetning til enkeltservice, gjelder BMW modeller som er eldre enn 5 år.
 • 02 Pakken omfatter service på blant annet olje, mikrofilter, bremser, inkl. BMW Originaldeler.
 • 03 Passer alle behov og BMW modeller.
 • 04 BMW Veihjelp er alltid inkludert når de reglementerte servicene blir utført på et autorisert BMW Serviceverksted. Dette gjelder opp til bilen er 10 år gammel.

HVA ER BMW SERVICE 5+?

BMW Service 5+ er et eksklusivt servicetilbud for modeller som er eldre enn 5 år. Enten det gjelder oljeskift, bremseservice eller kjøretøysjekk: Vår prisfordel for deg inkluderer arbeidet og alle BMW Originaldelene du trenger.
BMW Service Oversikt over BMW Service 5+
BMW Service BMW Service 5+ BMW motoroljeservice

BMW Service motorolje.

For å sikre BMW motoren din lang levetid og at den fungerer som den skal, benytter verkstedet utelukkende motorolje av høy kvalitet tilpasset din modell samt BMW Oljefilter. Spillolje og gamle oljefilter kasseres på en profesjonell måte. Serviceytelsene omfatter også skifte av batteriet i bilnøkkelen.* * Kan variere alt etter modellserie, modell, motor og vedlikeholdsintervaller.

BMW Service BMW Service 5+ BMW Service på bremseskiver og bremsebelegg

BMW Service på bremseskiver og bremsebelegg.

Av bilens sikkerhetskomponenter er det bremsene som er mest utsatt for belastning. Desto viktigere er det at de er i feilfri tilstand og at du kan kjøre trygt. BMW Bremseskiver og bremsebelegg er av svært høy kvalitet, har svært lav slitasje og veldig høy komponentstyrke. Et perfekt samspill av alle komponenter sørger for strålende kjøreegenskaper.
BMW Service BMW Service 5+ BMW Service Inspeksjon

BMW Service Inspeksjon.

Etter senest to år er det på tide med service på din BMW. Den enkle versjonen omfatter kontroll av væskenivåer som motorolje, bremsevæske og vindusspyleranlegg. Det foretas dessuten kontroll av karosseri, dekk og selvfølgelig bremser og lys. Det interne varselsystemet i din BMW viser når det er på tide med BMW Service og hvilke områder det gjelder.* * Kan variere alt etter modellserie, modell, motor og vedlikeholdsintervaller.
BMW Service 5+ Verkstedmedarbeider ser inn i kjøretøy

Kjøretøysjekk.

Med våre innovative diagnose- og programmeringsteknologier kontrollerer vi viktige funksjoner i din BMW og utbedrer mindre, aldersrelaterte feil umiddelbart – en avgjørende faktor for sikkerheten og verdibevaringen av ditt kjøretøy.
BMW Service 5+ Verkstedmedarbeider arbeider på kjøretøy

Vedlikehold og slitasje.

Selv deler av høy kvalitet vil slites over tid. Derfor sjekker vi for eksempel bremser, mikrofiltre og viskerblader for deg – og ved behov erstatter vi dem utelukkende med BMW Originaldeler.
 • Kjøretøysjekk i detalj
 • Vedlikehold og slitasje i detalj
 • Value Repair i detalj

ER BMW SERVICE 5+ TILGJENGELIG FOR MIN BMW MODELL?

BMW Service 5+ er tilgjengelig for utvalgte BMW modeller som er eldre enn 5 år (målt fra førstegangsregistrering og datoen for serviceterminen). Oppdag for hvilke byggeserier vårt eksklusive tilbud er aktivert:

Les mer
 • Kontroller nå
BMW Service Inclusive Mann foran BMW i4 ved kysten

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Ønsker du å nyte full bekymringsfrihet? Takket være BMW Service Inclusive kan vi tilby deg skreddersydde tilbud for å spare vedlikeholdskostnader på lang sikt. Med utvidelsen til BMW Service Inclusive Plus kan i tillegg kostnadene for vedlikehold og slitasje dekkes. Betal en fast pris én gang, og alt er dekket for varigheten av den valgte løpetiden eller kjørelengden.

BMW ORIGINAL MOTOROLJE.

Ytelse. Energiutnyttelse. Beskyttelse.

BMW TwinPower Turbo motorolje er spesielt tilpasset BMW motorenes egenskaper og gir full kraftutfoldelse med høy virkningsgrad: Den bidrar til å beskytte motoren mot slitasje og korrosjon. Den bidrar til å holde motoren ren og forlenge motorens levetid. Med BMW Original TwinPower Turbo motoroljer er du alltid på den sikre siden. Det være seg Select motoroljer i kategorien sølv, effektive Premium motoroljer i kategorien gull eller BMW M Performance motoroljer i kategorien rødt Oppdag den BMW Original motoroljen som passer perfekt for din BMW, og dra nytte av den langvarige ytelsen.

BMW Original motorolje BMW TwinPower Turbo Sølv

BMW TwinPower Turbo Silver.

BMW TwinPower Turbo Silver. Motorolje for bærekraftig kjøreglede: Den bidrar til høy motorytelse, til å holde vesentlige motorkomponenter rene og til beskyttelse av motoren.
BMW Original motorolje BMW TwinPower Turbo Gold

BMW TwinPower Turbo Gold.

BMW TwinPower Turbo Gold. Motoroljer for fremragende ytelse: Motoroljen i kategorien gull bidrar til høy motoreffekt og til beskyttelse av motoren. Olje med «FE» på etiketten (FE = fuel economy) viser seg ifølge NEDC å redusere drivstofforbruket sammenlignet med BMW Longlife-01-motorolje.
BMW Original motorolje BMW TwinPower Turbo Red

BMW TwinPower Turbo Red.

Hva med litt ekstra adrenalin? Motorolje i kategorien M TwinPower Turbo er tilpasset de spesielle kravene til BMW M høyeffektsmotorer og byr på fremragende beskyttelse av lagrene, selv under ekstreme ytelsesforhold og i billøp.

DINE EKSKLUSIVE FORDELER:

 • 01 Reduserer drivstofforbruket og dermed CO₂–utslippet.*
 • 02 Beskytter mot slamdannelse, slik at motorens levetid forlenges.**
 • 03 Binder partikler og reduserer avleiringer i motoren.
 • 04 Reduserer fordampingen, slik at oljeforbruket reduseres og dermed behovet for etterfylling.***
 • 05 Svært gode egenskaper ved lave temperaturer, selv ved temperaturer ned til -40 °C, og dermed optimerte kaldstartegenskaper.****

*Dokumentert reduksjon i drivstofforbruket for BMW Longlife-01 FE (LL01 FE 0W-30), LL12FE 0W-30, LL17FE+ 0W-20 i WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test) sammenlignet med BMW Longlife-01-motorolje testet i en BMW.
**
Basert på slamtester i henhold til industristandard.
***
Basert på NOACK-tester i henhold til industristandard.
****
Gjelder alle 0W-klasser, 5W-klasser gir god ytelse ved temperaturer helt ned til -35 °C.

Les mer
Kjøpe BMW Original motorolje Ta kontakt med BMW Service Finne et BMW-verksted

BMW ORIGINAL MOTOROLJE: PRODUKTER OG SERVICE.

Beskytt bilen med BMW Original motorolje som gir høy effekt og lang levetid. Ditt BMW Serviceverksted svarer på spørsmål om produktene og tjenestene som får BMW motoren til å yte optimalt i hele motorens levetid. Du kan avtale tidspunkt hos Ditt BMW Serviceverksted på nett.

BMW SERVICE 5+: DE VIKTIGSTE SPØRSMÅL OG SVAR.

 • Hva er BMW Service 5+?
 • Hvilke BMW servicetilbud finnes i tillegg til BMW Service 5+ for brukte kjøretøy?
 • Hvorfor er det så viktig at BMW Originale reservedeler og ikke generiske deler er installert som en del av BMW Service 5+ omfanget?