En mann holder ConnectedDrive-globusen i hånden og er fascinert.

DIGITALE TJENESTER FRA BMW CONNECTED DRIVE.

Din BMW kan hjelpe deg med det meste – å komme frem i tide, finne svar på spørsmålene dine og sørge for underholdning på reisen. De digitale tjenestene fra BMW ConnectedDrive omfatter en rekke nyttige løsninger. Smarte og innovative tjenester gjør livet litt enklere og hver kjøretur til en opplevelse.

Finn ut mer
DIGITALE TJENESTER FRA BMW CONNECTED DRIVE.
BMW Intelligent Personal Assistant tar deg med på en reise inn i en ny tidsalder med intelligente, digitale opplevelser.
Dieter May, visepresident for digitale produkter og tjenester
Kvinne kjører en BMW i mørket

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Now we’re talking.

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Now we’re talking.

KOM I GANG MED CONNECTED DRIVE.

KOM I GANG MED CONNECTED DRIVE.

Med BMW Connected-appen kan du utnytte BMWs innovative teknologi til fulle ved hjelp av smarttelefonen.

Finn ut mer

BMW INTELLIGENT PERSONLIG ASSISTENT – HØYDEPUNKTER.

To kvinner kjører en BMW og bruker In-Car-Experiences.

In-Car Experiences.

Din BMW passer på deg. Den holder deg opplagt når du er trøtt, får deg til å slappe av etter en stresset dag og tilpasser kupeen til stemningen din. Med In-Car Experiences*, som inkluderer Caring Car-programmene og Experience-modusene, får bilen deg til å føle deg bedre.

*Norsk språkversjon er ikke tilgjengelig. Tjenesten har også begrenset funksjonalitet når engelsk språkversjon er valgt.

Finn ut mer

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT HØYDEPUNKTER.

Kvinne kjører en BMW og bruker Car Expert

Car Expert.

Med BMW Intelligent Personal Assistant får du et svar på alt. Den er den ultimate bileksperten og hjelper deg uansett hva du vil vite om din BMW. Assistenten hjelper deg å bli kjent med bilens funksjoner, og den følger med på servicebehovet til din BMW. Språkfunksjonen er per i dag ikke tilgjengelig på norsk.

Finn ut mer
Kvinne kjører en BMW og bruker My Assistant

My Assistant.

BMW Intelligent Personal Assistant kjenner dine behov og er alltid klar til å hjelpe deg. Si, "Hey, BMW. Drive home!*" og den finner veien hjem. Si, "Hey, BMW. I’m hungry*". og den finner en restaurant. Den kan finne den med best omtale, om du ønsker det. Den gjør det mulig å arbeide når du er på farten, og kan lese e-postene dine eller finne yndlingsmusikken din. *Språkfunksjonen er per i dag ikke tilgjengelig på norsk.

Finn ut mer
Kvinne kjører en BMW i mørket

Naturlig interaksjon.

Du kan snakke med BMW Intelligent Personal Assistant, som alltid er beredt til å hjelpe deg. Du trenger ikke trykke på en knapp for å aktivere den eller vente på et bekreftelsessignal før du snakker til den. Du kan snakke uten pauser og si for eksempel: "Hey, BMW. Who are you?"* Du kan gi den et annet navn. Det er bare å si: "Hey, BMW. Change the activation word". *Språkfunksjonen er per i dag ikke tilgjengelig på norsk.

Finn ut mer
To kvinner kjører en BMW og bruker In-Car-Experiences

In-Car Experiences.

Din BMW passer på deg. Den holder deg opplagt når du er trøtt, får deg til å slappe av etter en stresset dag og tilpasser kupeen til stemningen din. Med In-Car Experiences, som inkluderer Caring Car-programmene og Experience-modusene, får bilen deg til å føle deg bedre.

Finn ut mer
Kvinne holder BMW ConnectedDrive-globus i hendene

BMW CONNECTED DRIVE HØYDEPUNKTER.

BMW CONNECTED DRIVE HØYDEPUNKTER.

MY ASSISTANT.

Alltid i godt selskap på veien.

Tjenestene fra BMW ConnectedDrive hjelper deg før og under kjøreturen uansett hvor du er, hva du skal og hva du trenger. Leter du etter byens beste italienske restaurant eller et døgnåpent apotek? Du trenger bare trykke på en tast og tjenester som Concierge Service, hjelper deg med spørsmålene du måtte ha underveis. Og med BMW Connected-appen kan du planlegge neste tur hjemmefra mens du har tilgang til viktige funksjoner i din BMW.

Finn ut mer
Kvinne kjører en BMW i mørket

BMW Intelligent Personal Assistant.

"Hey, BMW. Who are you?"* Hadde det ikke vært fantastisk om din BMW var som en personlig assistent? Med BMW Intelligent Personal Assistant kan du kommunisere med din BMW på en ny og enkel måte. Den gjenkjenner deg, lærer, slik at den blir stadig bedre, og hjelper deg i mange situasjoner. Du kan gi den et eget aktiveringsord. Den kan forklare alt om bilen og hjelper deg å bli bedre kjent med din BMW. *Språkfunksjonen er per i dag ikke tilgjengelig på norsk.

Finn ut mer
Concierge service: BMW-medarbeider sitter med headset foran skjerm

Concierge Service.

Er det meldt sol i Roma i morgen? Når går flyet? Hvor er byens beste restaurant? Du trenger bare trykke på tasten, og Concierge Service hjelper deg med spørsmålene du måtte ha. Uansett hvor du befinner deg og hva du lurer på.

Finn ut mer
En mann i BMW og en kvinne utenfor bruker BMW Connected på smarttelefonen

BMW Connected.

På nett med din BMW. BMW Connected-appen er en digital assistent som hjelper deg før og under kjøring. Den gir deg til gang til bilen med smarttelefonen, smartklokken eller Amazon Echo. Du kan bruke den til å sende reisemål til navigasjonssystemet eller få påminnelser om avtaler, slik at du komme frem i tide.

Finn ut mer
En mann og en kvinne sitter i sofaen og bruker Remote Services på smarttelefonene sine

Remote Services.

Har jeg husket å låse bilen, og hvor var det jeg parkerte? Med Remote Services og BMW Connected-appen kan du fjernstyre bilen. Du kan blinke med lysene, styre kupétemperaturen eller låse dørene på din BMW med smarttelefonen.

Finn ut mer

MY JOURNEY.

Gjør hver kjøretur unik.

Ingen kjøretur er lik, men du vet at du når målet avslappet og punktlig. Med Connected-navigasjonstjenester, som trafikkinformasjon i sanntid, har du oversikt over hendelsene i trafikken og kommer raskt og effektivt dit du skal. Parkeringsplassassistenten hjelper deg å finne den beste parkeringsplassen. Med Digital Charging Service kan du lade din BMW i- til en rimelig pris, slik at den er fulladet når du trenger den.

Finn ut mer
En kvinne bruker Connected-navigasjon på smarttelefonen

Connectivity-navigasjon.*

Connected-navigasjon hjelper deg med alt fra planlegging og forberedelser til parkering og lading. Vi ønsker å gjøre reisen fra A til B enklere og mer bekvem for deg. Du skal føle deg trygg og kose deg på alle stopp underveis. *Leveres ikke i Norge.

Finn ut mer
En mann bruker parkeringsplassassistenten på skjermen i sin BMW

Parkeringsplassassistent.*

Med parkeringsplassassistenten er det enkelt å finne en parkeringsplass nær målet. Den foreslår ledige plasser i parkeringshus eller langs veien, og basert på ditt valg finner den ruten med størst sannsynlighet for å finne en ledig plass. Parkeringen kan du betale uten kontanter med PARK NOW. *Leveres ikke i Norge.
 

Parkeringsplassassistenten er en del av navigasjonstilbudet fra Connected navigasjon som stadig oppdateres.

Finn ut mer
En BMW parkerer ved hjelp av PARK NOW i en parkeringsluke.

PARK NOW.*

PARK NOW inneholder praktiske funksjoner som du har tilgang til i navigasjonssystemet, og som alltid er synkronisert med PARK NOW-appen. Du kan parkere uten kontanter, parkeringsbillett og stress langs veien og i parkeringshus. Du får beskjed når du befinner deg i en sone med parkeringsavgift, og kan styre hele parkeringsprosessen i navigasjonssystemet.
 

Betalingen med PARK NOW er en del av navigasjonstilbudet fra Connected navigasjon som stadig oppdateres. *Leveres ikke i Norge.

Finn ut mer
En mann bruker trafikkinformasjon i sanntid på skjermen i sin BMW

RTTI (trafikkinformasjon i sanntid).

Med RTTI kommer du raskere frem, f.eks. hjelper den deg å unngå feriekøer. Tjenesten registrerer trafikksituasjonen så å si i sanntid og beregner altenative ruter. Tilleggsfunksjonen varsling av lokale farer advarer mot dårlige veiforhold og ulykker på ruten.


RTTI er en del av navigasjonstilbudet fra Connected navigasjon som stadig oppdateres.

Finn ut mer
To menn på en restaurant bruker funksjonen for å administrere favorittmålene sine på smarttelefonen

Administrer favorittmålene dine.

Du kan ha tilgang til favorittkafeen og treningssenteret i BMW Navigasjonssystem med funksjonen administrer favorittmålene dine. Den gjør at du alltid har dine egne spesialmål tilgjengelig i bilen, i BMW Connected-appen og i ConnectedDrive-kundeportalen. Du kan administrere funksjonen i alle grensesnittene, og den synkroniseres automatisk.


"Administrer favorittmålene dine" er en del av navigasjonstilbudet fra Connected navigasjon som stadig oppdateres.

Finn ut mer
En kvinne bruker funksjonen for å dele mål fra andre apper på smarttelefonen hjemme.

Dele mål fra andre apper.

Du kan opprette direkte kontakt mellom kartappen du bruker mest og din BMW med funksjonen for å dele mål fra andre apper. Du kan bruke den til å overføre mål fra kartapper som støtter delefunksjonen, til din BMW. Etter at adressen er overført, er den lagret og tilgjengelig i BMW Connected-appen på smarttelefonen, slik at den kan brukes igjen senere.


"Dele mål fra andre apper" er en del av navigasjonstilbudet fra Connected navigasjon som stadig oppdateres.

Finn ut mer
En kvinne på farten bruker time-to-leave-varsling på smartklokken.

Time-to-leave-varsling.

Sørg for at du rekker avtalene dine med time-to-leave-varsling. Denne funksjonen i BMW Connected-appen varsler deg på smarttelefonen eller en kompatibel smartklokke når det er på tide å dra. Den beregner det optimale avreisetidspunktet ved hjelp av trafikkinformasjon i sanntid, slik at du rekker frem til målet i tide.


"Time to leave-varsling" er en del av navigasjonstilbudet fra Connected navigasjon som stadig oppdateres.

Finn ut mer
En kvinne sitter ved vinduet og bruker Share live trip-status på smarttelefonen

Share Live Trip Status.

Med share-live-trip-status trenger ingen lure på når du kommer hjem. Du kan sende informasjon om hvor du er, målet og ankomsttid fra bilen eller fra Connected-appen til utvalgte personer. Mottakerne kan følge med på informasjonen om turen live.

Finn ut mer
En ung mann går gjennom byen og bruker dør-til-dør-navigasjon på smarttelefonen

Dør-til-dør-navigasjon.

Kom fram punktlig og avslappet. Dør-til-dør-navigasjon viser deg vei til destinasjonen og hjem igjen, selv de siste meterne frem til døren. Systemet inkluderer navigasjon til fots på smarttelefonen, informasjon på Connected Onboard Screen og push-meldinger fra BMW Connected-appen.

Finn ut mer
En mann og en kvinne sitter i stua og bruker funksjonen Send to Car på smarttelefonen

Send to Car.

Hvor går neste tur? I BMW Connected-appen kan du søke etter nye destinasjoner og sende dem til navigasjonssystemet i din BMW. Når du sitter i bilen og har koblet smarttelefonen til bilen via Bluetooth, kan du starte veivisningen med et klikk.

Finn ut mer
Kvinne går foran en BMW i3 og bruker Digital Charging Service på smarttelefonen

Digital Charging Service.*

Med Digital Charging Service kan du automatisk lade din BMW i eller BMW plug-in-hybrid på det beste og rimeligste tidspunktet, slik at den er fulladet når du trenger den. Du trenger bare oppgi avreisetidspunkt og strømpris, så sørger Digital Charging Service for resten. *Leveres ikke i Norge.

Finn ut mer
Kartoppdatering: motorvei og storby om natten

Over the Air Map Update.*

BMW er den første bilprodusenten som tilbyr tre måter å oppdatere kartene på: USB Full Map Update fra forhandleren eller ConnectedDrive Store og automatisk trådløs oppdatering gjennom det monterte SIM-kortet i bilen inntil fire ganger i året (for utvalgte regioner). Den trådløse oppdateringen medfører ingen kostnader verken for lisens eller dataoverføring, og navigasjonssystemet har alltid oppdaterte kartdata. *Leveres ikke i Norge.

Finn ut mer

MY CAR.

Fordi din BMW er mer enn bare en bil.

Du kan konsentrere deg om kjøringen i din BMW, og du behøver ikke tenke på noen annet. Med digital nøkkel på smarttelefonen har du enkel tilgang til bilen, mens trådløs Remote Software Upgrade sørger for at programvaren i din BMW alltid er oppdatert, slik at du slipper å ta turen innom forhandleren. Og hvis uhellet skulle være ute, skaffer intelligent nødanrop automatisk hjelp og sender viktig informasjon om passasjerene og bilen til nødetatene.

Finn ut mer
Mann kjører en BMW og bruker Caring Car

Caring Car.

Hold deg våken og opplagt, eller kvitt deg med stresset. Med Caring Car tar din BMW seg av deg. Når du sier "Hey, BMW. I'm tidy" eller "Hey, BMW. I’m feeling stressed"*, aktiverer BMW Intelligent Personal Assistant Caring Car Meditative- eller Relax-programmet. Begge programmene stimulerer sansene ved hjelp av ulike kupéfunksjoner. *Språkfunksjonen er per i dag ikke tilgjengelig på norsk.

Finn ut mer
Mann sitter i baksetet i en BMW og bruker Experience-moduser på smarttelefonen

Experience modus.

Foretrekker du en avslappet stil, eller vil du nyte litt tid for deg selv? Med de fire Experience-modusene, Executive, Expressive, Private og Wellbeing, kan du tilpasse kupéinnstillingene etter situasjon og humør.

Finn ut mer
Automate My Habits vises på BMW-skjermen

Automate My Habits.

Setter du alltid setevarmen på trinn tre når det er kaldt? Den smarte funksjonen Automate My Habits lærer seg dine foretrukne innstillinger og kan aktivere dem automatisk hvis du ønsker det. Det betyr at du kan nyte kjøreturen mens din BMW sørger for komforten. Flere automatiske funksjoner vil bli lansert.

Finn ut mer
Connected Command: tre personer sitter og hører på musikk i en BMW som kjører

Connected Command.

Når du vil konsentrere deg fullt og helt om kjøringen, Deretter overleveres vel kommandoen til dine passasjerer. med Connected Command. Ved hjelp av BMW Connected-appen kan du gi passasjerene tilgang til underholdnings- og navigasjonssystemet. Du kan også la dem stille inn klimaanlegget.

Finn ut mer
En mann åpner sin BMW med digital nøkkel på smarttelefonen

Digital nøkkel.

Du trenger ikke sette inn nøkkelen når du har med deg smarttelefonen. Med den digitale nøkkelen kan du låse og låse opp din BMW og starte motoren. Last ned den digitale nøkkelen på Android-smarttelefonen med BMW Connected-appen, og del den med familie og venner. 

Finn ut mer
En kvinne drikker kaffe hjemme mens Remote Software Upgrade kjører på smarttelefonen

Remote Software Upgrade.

Ønsker du å holde din BMW oppdatert med den nyeste programvaren? Med Remote Software Upgrade er din BMW alltid oppdatert.* Det er sikkert og praktisk uten at du må innom et BMW-verksted. Oppdateringene installeres trådløst akkurat som på smarttelefonen. 

*Fungerer for noen BMW-modeller utstyrt med Operating
System 7.0. Kontakt din BMW-forhandler for mer informasjon om hva som gjelder bilen din.

Finn ut mer
En mann bruker WiFI-hotspot i sin BMW

WLAN-hotspot.

Du kan delta på videokonferanser med nettbrettet eller strømme siste episode av yndlingsserien din på smarttelefonen. Hotspot gir deg internettilgang med LTE-hastighet (avhenger av det tilgjengelige nettverket) via SIM-kortet som er integrert i bilen. Dermed kan du og passasjerene dine surfe med inntil ti enheter samtidig.

Finn ut mer
Intelligent nødanrop-tast i taket i en BMW

Intelligent nødanrop.

Hvert sekund teller når ulykken er ute. Intelligent nødanrop sørger for at du får hjelp og kan redde liv ved en alvorlig ulykke. Systemet kontakter callsentret, og de kvalifiserte medarbeiderne der holder kontakten med deg og passasjerene dine til redningsmannskapene er på plass. De videreformidler også viktig informasjon til nødetatene.

Finn ut mer
BMW CarData: belyst motorvei og storby om natten

CarData.

Med BMW CarData kan du se vesentlige bildata om din BMW når du ønsker det. Ved behov kan du sende dem til en tredjepart. Du velger selv hvem du sender dataene til. Dermed har du kontroll over telematikkdataene. Du kan også dele dataene med tredjepart for å dra nytte av skreddersydde servicetilbud, som du tidligere ikke hadde tilgang til.

Finn ut mer
Kvinne sitter foran en rød BMW og bruker service og veihjelp

Service og veihjelp.

Servicefunksjonene i BMW Connected-appen gjør hverdagen enklere. Appen sender deg en melding når din BMW må på service. Du kan avtale tidspunkt hos ditt foretrukne BMW-verksted døgnet rundt på nettet. Og hvis det hender noe utenom det vanlige, sørger appen for direkte kontakt med BMW veihjelp.

Finn ut mer

MY LIFE.

Få alt uten begrensninger.

Din BMW gir deg tilgang til de digitale tjenestene du bruker ellers, når du er på farten. Med Apple CarPlay Preparation® har du tilgang til den viktigste funksjonene på din iPhone.

Finn ut mer
Apple CarPlay® vises på BMW-skjermen

Apple CarPlay Preparation®.

Du kan bruke funksjoner på din iPhone og betjene dem som vanlig i bilen. Med forberedelse for Apple CarPlay Preparation® har du trådløs tilgang til telefonfunksjoner, iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify og Apple Music. Ved hjelp av taletasten på rattet kan du bruke Apples taleassistent Siri.

Finn ut mer

ALLTID OPPDATERT.

BMW programvareoppdatering

Programvareoppdatering via USB.

Systemene for smarttelefoner, musikkspillere og nettbrett er under stadig utvikling. For at du når som helst skal kunne bruke dine mobile enheter i kjøretøyet ditt, holder BMW programvareoppdatering alltid applikasjonene og din BMW oppdatert.

Vi oppdaterer tjenesten og vil snart lansere en helt ny versjon. Vi beklager ulempen dette måtte medføre. 

FORUTSETNINGER/TILGJENGELIGHET.

Generell informasjon.

Bayerische Motoren Werke Aktiengesellschaft, Petuelring 130, 80788 München, hovedsete og registrert i handelsregisteret ved domstolen i München HRB 42243 (heretter kalt "BMW") gjør bilrelaterte informasjons- og hjelpetjenester (heretter kalt "tjenester") tilgjengelige for kunden under betegnelsen BMW ConnectedDrive. BMW verken innhenter, lagrer eller behandler kundedata i forbindelse med tjenestene som er oppført her, unntatt der dette spesifiseres i beskrivelsen av den enkelte tjenesten nedenfor. For tjenester der det er nødvendig å innhente, lagre og behandle personrelaterte data, blir kunden informert om dette og bedt om samtykke i forkant. Tjenesteytelsen skjer ved hjelp av et SIM-kort som er montert i bilen. Kostnadene for samtale- og dataforbindelse inngår i prisen for tjenestene. BMW innhenter, lagrer og behandler bilrelaterte data innenfor rammen av lovbestemmelsene såfremt dette er nødvendig for utforming av innholdet og bruk av tjenestene.

Finn ut mer

BMW ConnectedDrive grunntjenester.

Grunnlaget for bruk av digitale tjenester fra BMW ConnectedDrive er grunntjenestene ConnectedDrive services (6AK) og intelligent nødanrop (6AC).

Dersom du har bestilt en av disse grunntjenestene, kan du også bestille digitale tjenester fra BMW ConnectedDrive (RTTI, Concierge Service, Remote Services, online entertainment, Internett) som ekstrautstyr.

Ekstrautstyret BMW TeleServices (6AE) inkludert et fastmontert SIM-kort inngår i grunntjenestene. Ekstrautstyret leveres automatisk ved bestilling av funksjonene ConnectedDrive services (6AK) eller intelligent nødanrop (6AC).

Finn ut mer
 • BMW ConnectedDrive Services (SA6AK)
  • Dette ekstrautstyret er hovedmodulen du trenger for å kunne bestille flere separate digitale tjenester fra BMW ConnectedDrive.
  • Det er nødvendig å identifisere bilen og behandle relevant informasjon. Dataene slettes etter bruk.
  • Forespørsler videreformidles ev. (i forbindelse med søk etter spesialmål) til tjenesteytere. Dataene slettes etter bruk, de blir ikke videreformidlet til tredjepart.
 • Intelligent nødanrop (SA6AC)
  • Dette ekstrautstyret er en forutsetning for å kunne bestille flere separate digitale tjenester fra BMW ConnectedDrive.
  • Det er nødvendig å identifisere og lokalisere bilen og å overføre opplysninger som er relevante for hjelpemannskapene, til redningssentralen.
  • Forespørsler og nødvendige data videreformidles ev. til tjenesteytere. Dataene brukes bare i forbindelse med tjenesteytelsen, de blir ikke videreformidlet til tredjepart.
 • BMW Teleservices
  • Et SIM-kort som er fastmontert i bilen, danner grunnlaget for ekstrautstyret BMW Teleservices (6AE). Ekstrautstyret leveres automatisk ved bestilling av funksjonene ConnectedDrive Services (6AK) eller intelligent nødanrop (6AC).
  • Tjenesten brukes til å holde kunden mobil.
  • Tekniske data (f.eks. serviceinformasjon, informasjon om bilens tilstand osv.) videreformidles til BMW når bilen har behov for service, eller på forespørsel.
  • Ved behov for service overføres ingen kundespesifikke data.
  • Regelmessig overføring av tekniske data til BMW, såkalt BMW Teleservice Report. Disse dataene brukes til videreutvikling. De er rent tekniske og inneholder ikke personopplysninger. Funksjonen BMW Teleservice Report er ikke permanent aktiv. Systemet overfører etter behov tekniske data fra den enkelte bil til BMW regelmessig (basert på tidsperiode eller antall km). Disse tekniske dataene om bilens tilstand (f.eks. kjølevæsketermostatens status) brukes til videreutvikling av bilene.
  • Kontroll av batteriets ladetilstand ved hjelp av BMW Teleservices Battery Guard. Når batteriets ladestatus blir alarmerende lavt fordi parkerings-/markeringslyset står på, varsles kunden med en tekstmelding eller e-post (avhengig av hva kunden har registrert / stilt inn i kundeportalen).
 • RTTI (Trafikkinformasjon i sanntid) (SA6AM)
  • Forutsetning for bruk av tjenesten RTTI (6AM): ConnectedDrive services (6AK) og/eller intelligent nødanrop (6AC)
  • Nødvendig trafikkinformasjon innhentes ved hjelp av såkalt Floating Car Data. Alle BMW-modeller med ConnectedDrive-mulighet er mobile trafikkdatakilder (Floating Car).
  • Posisjons- og sensordata overføres anonymisert sammen med tidspunkt til BMW og en tjenesteyter.
 • Remote Services (SA6AP)
  • Forutsetning for bruk av tjenesten remote services (6AP): ConnectedDrive services (6AK) og/eller intelligent nødanrop (6AC)
  • Dette forutsetter registrering i Min BMW ConnectedDrive-kundeportal
  • Bilen kan låses opp og igjen ved hjelp av fjernstyrte funksjoner fra BMW callsenter eller med My BMW Remote App (smarttelefonapp).
  • My BMW Remote App er tilgjengelig i App Store eller Google Play™.
  • Andre fjernstyrte funksjoner: Lokalisering av bilen ved hjelp av lyshorn/horn, temperaturregulering i kupeen
 • Concierge Service (SA6AN)
  • Forutsetning for bruk av tjenesten concierge service (6AN): ConnectedDrive services (6AK) og/eller intelligent nødanrop (6AC)
  • Forbindelse til BMW callsenter må opprettes med et tastetrykk via den integrerte telefonmodulen.
  • Data videreformidles til tjenesteytere ved behov for identifisering og lokalisering av bilen og for bestemmelse av aktuell rute. Dataene oppbevares bare til behandlingen er fullført, de slettes etter bruk og videreformidles ikke til tredjepart.
 • Online Entertainment (SA6FV)
  • Forutsetning for bruk av tjenesten online entertainment (6FV): ConnectedDrive services (6AK) og/eller intelligent nødanrop (6AC)