BMW remote software upgrade

BMW REMOTE SOFTWARE UPGRADE 23-07.

BMW REMOTE SOFTWARE UPGRADE 23-07.

BMW REMOTE SOFTWARE UPGRADE 23-07.

Med Remote Upgrade oppdaterer du programvaren til din BMW til nyeste versjon. Dra nytte av kostnadsfrie kvalitetsforbedringer over-the-air: Last ned via My BMW-appen eller SIM-kortet i din BMW og installer direkte i kjøretøyet. Avhengig av land, kjøretøymodell, utstyr og kjøretøystatus, vil du motta tilleggsfunksjoner eller funksjonsforbedringer.

Les mer

HØYDEPUNKTER TIL BMW REMOTE SOFTWARE UPGRADES 23-07.

NY HOVEDMENY FOR RASKERE BETJENING.

Central Information Display med det nye BMW Operating System 8.5

Ryddigere, mer brukervennlig og raskere. Med det nye BMW Operating System 8.5 endres strukturen i hovedmenyen i kontrolldisplayet fundamentalt. Den består av to visningslag: Vertikalt plasserte widgets som gir direkte tilgang til den viktigste informasjonen, og ulike lag i bakgrunnen. Nylig brukte funksjoner som musikk, navigasjon eller smarttelefonen vises som store felter. Skjermen har berøringsfunksjon. Et raskt trykk er alt som skal til for å aktivere funksjoner. Merk: Etter oppgraderingen er det ikke lenger mulig å gå tilbake til forrige visning.

KOMFORTABEL INN- OG UTSTIGNING.

Mann i kjøretøyet ser på Central Information Display

Mange kjenner situasjonen. Du vil gjerne stige inn, men det er for trangt mellom rattet og førersetet til at det er mulig. Spesielt hvis en mindre person har sittet bak rattet tidligere. Denne oppgraderingen endrer dette. Så snart kjøretøyet låses opp eller sikkerhetsbeltet åpnes, beveger setet seg til inn- og utstigsposisjonen som tilhører profilen. Med god plass mellom ratt og seterygg.

FLERE HØYDEPUNKTER I DENNE OPPGRADERINGEN.

KJØREKOMFORT, SIKKERHET OG TILKOBLINGSMULIGHETER.

Mann som krysser gaten bak en BMW

AKTIV PDC.

Ved rygging kan ikke alle bevegelser i utkanten av synsfeltet klassifiseres tydelig. Derfor er den aktive PDC nødbremsfunksjonen enda mer forutseende. Assistenten gjenkjenner nå også personer i det bakre området hvis bevegelser indikerer en forestående kollisjon. Før dette skjer, bremser din BMW trygt ned.

Les mer
Remote Software Upgrade Max Range på Central Information Display

MAX RANGE.

En aktiv Max Range i MyMode Efficient øker aksjonsradiusen til din elektriske BMW med 15 til 25 prosent. Med et knappetrykk reduseres motoreffekten og toppfarten begrenses til 90 km/t. Komfortfunksjoner som klimaanlegg eller oppvarmede seter og rattvarme er minimert. Den sparte energien går til rekkevidden.

Les mer
BMW iX (i20) parkert på offentlig vei

ROUTE CHARGING.

Søk etter en ladestasjon tar tid. Og så er den opptatt. Det er her denne oppgraderingen kommer inn i bildet. Den viser ladepunkter og deres status i navigasjonen. Men også mer enn det. Alle eller bare de foretrukne operatørene vises i veivisningen. Og mens din BMW lades, kan du også besøke restauranter og butikker i umiddelbar nærhet.

Les mer

VIT HVA SOM KOMMER TIL Å SKJE

Central Information Display interaktiv visning av navigasjonen

Enten det er kø, veiarbeid eller innsnevrede kjørefelt. Under kjøring er det ikke alltid lett å se neste rutehendelse i veivisningen. Derfor er navigasjonen supplert med et interaktivt display. På kanten av skjermen i kartvisningen vises hendelser på ruten og trafikksituasjoner i en lettlest liste.

ASSISTED DRIVING VIEW MED NY VISNING.

Remote Software Upgrade Central Assisted Driving View viser nåværende kjøresituasjon

Assisted Driving View er en visuell innovasjon for tydeligere kjøremomenter. Infodisplayet viser kontinuerlig den aktuelle kjøresituasjonen og kjøretøyene i nærheten. Statusgrafikk og varselfunksjoner for de sammenkoblede assistentsystemene vises nå også i displayet bak rattet eller i Head-up Displayet. Og dermed direkte i sysnsfeltet.

FUNKSJONSOPPDATERING OG KVALITETSFORBEDRINGER.

Denne Remote Software Upgrade oppdaterer eksisterende funksjoner til den nyeste tekniske standarden og inkluderer kvalitetsforbedringer.

Les mer
  • Gyldighet for Remote Software Upgrades og Release Notes
  • Informasjon om tidligere versjoner
  • Oppdatering av den integrerte instruksjonsboken i bilen

MER INFORMASJON & LENKER.

Remote Software Upgrade – mann foran BMW ser på smartphonen sin

ALLE REMOTE SOFTWARE UPGRADES.

Her finner du en oversikt samt Release Notes for alle tidligere Remote Software Upgrades for din BMW.
Remote Software Upgrade Nærbilde Curved Display BMW iX

REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Hold alltid programvaren i ditt kjøretøy oppdatert.
BMW ConnectedDrive digitale tjenester oversikt, Kvinne med smarttelefon foran BMW

TILBAKE TIL OVERSIKTEN.

Vil du bli kjent med andre tjenester og produkter fra BMW ConnectedDrive? Her kommer du tilbake til oversikten.

På grunn av regelmessige programvareoppdateringer kan skjermdesignet avvike fra det faktiske skjermdesignet i kjøretøyet. 

Les mer