HÖJDPUNKTER FÖR BMW REMOTE SOFTWARE UPGRADE 22-07.

BMW REMOTE SOFTWARE UPGRADE
22-07.

Hold alltid din BMW oppdatert: Remote Software Upgrade 22- 07 gir mange nye funksjonsutvidelser, kvalitetsforbedringer og nye funksjoner. I følgende Release Notes finner du alle detaljer, oppdateringer og informasjon.

Les mer
BMW REMOTE SOFTWARE UPGRADE <br> 22-07.

HØYDEPUNKTENE TIL BMW REMOTE SOFTWARE UPGRADES 22- 07.

Remote Software Upgrade 22-07 – Highlights video

GLED DEG OVER FØLGENDE FORBEDRINGER.

FUNKSJONER OG FUNKSJONSFORBEDRINGER*:

 • Utvidede personaliseringer: Med nye og utvidede lydverdener, My BMW-appfunksjoner, innstillinger for Digital Owner Key, forbedret førergjenkjenning, My modes og et økt ConnectedDrive Store-tilbud i kjøretøyet, kan du gjøre din BMW digital enda mer individuell
 • Videreutviklet BMW Intelligent Personal Assistant: hjelper deg individuelt
 • Intelligent navigasjon: Støtter deg når du svinger av og finner ladepunkter og lærer seg preferansene dine
 • Optimaliserte assistenter: Hjelp med kjøring, parkering og spesielt i nødstilfeller
 • Intuitiv tjenesteytelse: BMW ConnectedDrive-Upgrades, utvidet talekommando og Apple CarPlay® hjelper i hverdagen
 • Informativ DAB- og FM-Tuner: Tilleggsinformasjon for dine radiostasjoner
 • Komfortabel vinterpakke: Endring av betjeningsmulighet for varmeflater

KVALITETSFORBEDRINGER*:

 • Låsindikator på andre seterad
 • Tilpasning av feilreaksjon ved ladeavbrudd
 • Visning av aktuelle kjøretøydata i My BMW-appen
 • Tilbakekalling: Programmere styreenheter (airbag)
 • Tilbakekalling: Programmere styreenhet (MGU Head Unit)
 • Programmere styreenhet (MGU Head Unit)

* Oppgraderingsmulighetene og innhold varierer etter land, kjøretøymodell, utstyr og kjøretøyets tilstand.

Les mer
Remote Software Upgrade Sett skrått forfra BMW iX (i20) og BMW i4 (G26 BEV)

GENERELL INFORMASJON:

 • Funksjonsoppdateringer og kvalitetsforbedringer
 • Gyldighet for Remote Software Upgrades og Release Notes
 • Informasjon om tidligere versjoner
 • Oppdatering av den integrerte instruksjonsboken i bilen
 • Bruk My BMW App for dataoverføring

FUNKSJONER OG FUNKSJONSFORBEDRINGER 22-07.

PERSONALISERINGER.

Curved Display Screen CID OS8 velkomstskjerm

Hilsning: Nå også akustisk.

Etter å ha låst opp og åpnet frontdørene, hilser din BMW deg ikke bare visuelt, men også akustisk. Velkomstlyden kan når som helst deaktiveres under lydinnstillingene. I tillegg vises velkomstskjermen enda raskere og du kan bruke infotainmentfunksjoner umiddelbart (kun tilgjengelig for kjøretøy med OS8).

Les mer
BMW IconicSounds Electric BMW kjører på bro

BMW IconicSounds Electric: Nye lydverdener for helelektrisk kjøreglede.

BMW IconicSounds Electric får nye og spesielt emosjonelle, lydverdener i flere lag. De ble skapt i et samarbeid mellom BMW Sound Design Studio og komponisten og Academy-Award-vinneren Hans Zimmer. De nye lydene legemliggjør designspråket til kjøretøyene gjennom en helhetlig opplevelse. De gjenspeiler den spesifikke effektkarakteristikken til drivsystemet og de merketypiske egenskapene til en elektrifisert BMW på en helt ny og samtidig autentisk måte. Lydverdener som genereres av BMW IconicSounds Electric varierer avhengig av kjøremodus valgt av føreren.

Les mer
Mann sitter i en BMW og ser på sin smarttelefon

Enklere å legge til og fjerne din BMW med My BMW-appen.

Logger du inn på ditt kjøretøy med din BMW ID, blir din BMW automatisk lagt til My BMW-appen på din smarttelefon. Etter at oppdateringen er installert skjer dette også automatisk med BMW ID-er som allerede er tilgjengelige i kjøretøyet. Dette lar hoved- og medbrukere dra nytte av omfattende funksjoner i My BMW-appen (f.eks. visning av kjøretøyets plassering, utførelse av eksterne tjenester, f.eks. for å åpne kjøretøyet). Det kan ta flere timer før brukeren automatisk legger til din BMW til My BMW-appen. Det blir også enklere å koble fra: Så snart en bruker sletter kjøretøyet fra sin My BMW app, vil hans BMW-ID også bli fjernet fra kjøretøyet. Så snart en bruker sletter kjøretøyet fra sin My BMW app, vil hans BMW-ID også bli fjernet fra kjøretøyet.

Les mer
Kvinne stående foran en BMW og ser på smarttelefonen sin

Økning i antall brukere for My BMW-appen.

Antall brukere som kan legges til samme kjøretøy i My BMW-appen har blitt økt for deg. Avhengig av kjøretøymodellen er opptil tre (en hovedbruker, to medbrukere) eller syv brukere (en hovedbruker, seks medbrukere) nå mulig. Hvis BMW-en allerede er registrert med din BMW-ID i My BMW-appen, blir din BMW ID til hovedbruker. Ellers blir den første brukeren som legger til BMW-en i My BMW-appen automatisk til hovedbruker. Alle andre blir medbrukere. Denne rolletilordningen gjelder også BMW ID-er som allerede var til stede i kjøretøyet på tidspunktet for oppdateringsinstallasjonen. Hovedbrukeren har spesielle rettigheter overfor medbrukerne: f.eks. opprettelse og deling av BMW Digital Key, brukeradministrasjonsrettigheter (f.eks. sletting av BMW-ID-er i kjøretøyet) og overføring av hovedbrukerrollen til en annen BMW-ID. Når hovedbrukeren er fjernet, fjernes også alle medbrukere fra kjøretøyet. Tilbakestilling av kjøretøyet til fabrikkinnstillinger sletter hoved- og medbrukerne i kjøretøyet og fjerner kjøretøyet fra My BMW-appen for alle brukere.

Les mer

PERSONALISERINGER.

 • Forbedringer Digital Owner Key og radioinnstillinger.
 • Forbedrede kjøreegenskaper: Utvidelse av bruksscenariene.
 • My Modes: Utvidelse av eksisterende modi.
 • ConnectedDrive Store i kjøretøyet: Individualiser din BMW.

BMW REMOTE SOFTWARE UPGRADE 22-07.

Hold alltid din BMW oppdatert: Remote Software Upgrade 22- 07 gir mange nye funksjonsutvidelser, kvalitetsforbedringer og nye funksjoner. I følgende Release Notes finner du alle detaljer og informasjon om innholdet.

Les mer

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.*

*Språkfunksjonen er per i dag ikke tilgjengelig på norsk.

Informasjon Display Screen OS8 talekontroll med lyskuler BMW Software Update

Ny visualisering av talekontrollen.

Den nye visualiseringen av talekontrollen består av lyskuler i forskjellige størrelser og lysstyrkenivåer. Som et resultat blir stemmestyringen visuelt mer uttrykksfull. Med denne oppgraderingen kan den også gjenspeile emosjonelle tilstander og programspesifikke symboler for navigasjon, underholdning og kommunikasjon. Du kan velge mellom en harmonisk visualisering og en uttrykksfull visualisering basert på det menneskelige utseendet. En transkripsjon av de talte tekstene vises under visualiseringen (bare for utvalgte kjøretøy).

Kvinne ser på Central Information Display OS8 BMW programvareoppdatering

Mer informasjon om ubrukte funksjoner.

Din BMW har en rekke funksjoner som du kanskje ikke er kjent med. Derfor har utvalget av funksjoner blitt utvidet som din BMW kan informere deg om, forutsatt at de er tilgjengelige i ditt kjøretøy: Kartmoduser, oppsett av hjemmeadresse, push-to-talk langtidstrykk, eSIM og batteri varmestyring for optimalisert DC-lading. I tillegg er det kart som lærer, My Modes "Expressive", My Modes "Relax", konfigurasjon av kombinasjonsdisplayet og Head-Up Displayet samt stedsavhengige ladeinnstillinger (bare tilgjengelig for kjøretøy med OS8).

Dashboard visning med Curved Display Screen Widgets IPA BMW Software Update

Widget- og Player-forbedringer.

Med denne oppgraderingen endrer BMW Intelligent Personal Assistant Widget visningslogikken til de ubrukte funksjonene på den ene siden, og på den annen side får BMW Intelligent Personal Assistant Player en ny.layout. Begge visningsalternativene viser nå også følgende funksjoner: Kartmoduser, oppsett av hjemmeadresse, push-to-talk langtidsutskrift, eSIM, batteri varmestyring for optimalisert DC-lading, lærende navigasjon, My Modes "Expressive", My Modes "Relax", konfigurasjon av kombiinstrumentet og Head-Up Displayet samt stedsavhengige ladeinnstillinger (kun for kjøretøy med OS8).

BMW iX kjørende på veien

Proaktive merknader om ubrukte funksjoner.

For å øke kjørekomforten ble de proaktive forslagene utvidet til å omfatte aktiv hastighetsregulering og parkeringsmanøver-assistent, hvis de er inkludert i din kjøretøykonfigurasjon. Hvis du ikke bruker disse funksjonene eller bare sjelden, anbefaler din BMW at du aktiverer dem i passende situasjoner.

NAVIGASJON.

Dashboard visning med Curved Display Screen CID OS8 destinasjonsangivelse

BMW-Maps: Konsekvent visning av resultatlister for navigasjonsdestinasjoner.

Tidligere var resultatlistene for navigasjonsdestinasjoner forskjellige avhengig av om destinasjonen ble angitt ved hjelp av berøringsskjermen / iDrive-styrehjul eller ved talestyring. Nå skjer dette enhetlig. Funksjonene i destinasjonsvalget, som filtrering eller sortering, i resultatlistene, er tilgjengelige for deg uavhengig av type innlegging av destinasjonsinndata (bare tilgjengelig for kjøretøy med OS8).

Person i kjøretøy ser på Curved Display Screen med navigasjon

Kart som lærer: Viktig informasjon til tross for deaktivert ruteveiledning.

Med kart som lærer vises viktig informasjon til deg på vei til det foreslåtte reisemålet selv uten aktiv destinasjonsveiledning. Dette inkluderer for eksempel informasjon om trafikkhindringer eller farlige kurver. Hvis du forkaster den foreslåtte destinasjonen, vil den ikke lenger vises før neste gang du starter kjøretøyet (kun tilgjengelig for kjøretøy med OS8).

Kvinne foran parkert BMW ladestopp

Ladeoptimalisert rute: Mer informasjon og innstillingsmuligheter.

Når reisemålet angis, vil ruten nå bli beregnet for deg med alle nødvendige ladestopp. I ruteoversikten kan du også se forventet batterilading ved ankomst til ladestoppene og på destinasjonen. I tillegg kommer anbefalt batterilading ved avreise etter hver ladeprosess og tilhørende forventet ladetid. I tillegg kan det nå stilles inn hvor høy den respektive gjenværende rekkevidden skal være ved ladestoppene og ved destinasjonen (kun tilgjengelig for kjøretøy med OS8).

Informasjon Display Screen OS8 Aktiv aktiv navigasjon

Aktiv navigasjon: Registrering av nødvendige feltskift.

Den aktive navigasjonsveiledningen til styre- og kjørefeltassistenten gjenkjenner et nødvendig kommende feltskifte for å følge navigasjonsmålet på motorveier. Et kommende, nødvendig feltskifte blir optimalt forberedt i retning av en passende motorveiavkjørsel. På høyde med luken får sjåføren et varsel om filskifte: "Utløser filskifte for å følge ruten". Etter bekreftelse fra sjåføren gjøres nødvendige feltskift frem til avkjørselen.*

BMW iX kjørende på landevei navigasjonsdata

Klargjøring av navigasjonsdata til ulike kontrollenheter og funksjoner i kjøretøyet.

Videreutviklingen av Advanced Driving Assistance System Navigation (ADAS NG) protokollen drar nytte av å tilby ytterligere navigasjonsdata. I praksis betyr dette at blant annet funksjonaliteten til Speed ​​​​Limit Assistant eller Video Augmented Reality ble forbedret. I tillegg ble ytterligere optimaliseringer utført (kun tilgjengelig for kjøretøy med OS8).

Mann i BMW kjørende navigasjonssystem

Forberedelse for kontekstuelle anbefalinger i navigasjonssystemet.

Oppgraderingen forbereder den tekniske muligheten for at ditt infotainmentsystem i fremtiden skal kunne vise personlig tilpassede og kontekstrelaterte anbefalinger fra utvalgte tredjepartsleverandører og BMW-tilbud basert på ruteplanlegging, plassering og kjøretøydata som en del av potensielle nye BMW-tjenester. Oppgraderingen inneholder også forberedelse for tilhørende aktivering av online søkefunksjonen til ditt navigasjonssystem.

*Husk at assistansesystemet ikke fritar deg fra ditt føreransvar. Kjør fremsynt og tilpass din kjørestil til den aktuelle trafikksituasjonen, sikten og andre trafikkforhold for å unngå ulykker.

Les mer

KJØREKOMFORT & SIKKERHET.

Informasjon Display Screen OS8 Speed Limit Assist

Automatisk Speed Limit Assist: Din BMW vil nå tilpasse seg til tillatt hastighet

Den automatiske Speed Limit Assist overtar automatisk en fartsgrense som registreres av systemet som ønsket hastighet – for Limiter-funksjonen, avstandsreguleringen eller hastighetsreguleringen med bremsefunksjon.*

Les mer
BMW iX fra siden kjørende Speed Limit Assist

Speed Limit Assist: nå med automatisk stopp ved trafikklys

Den aktive hastighetsreguleringen (med Stop & Go-funksjon) med trafikklysgjenkjenning bremser kjøretøyet til stillstand ved trafikklys – automatisk eller med ditt samtykke. Om ønskelig kan kjøretøyet gi en visuell og akustisk påminnelse om å kjøre videre når det skifter til grønt.*

Les mer
Informasjon Display Screen OS8 Speed Limit info

Speed Limit Info: Automatisk deteksjon av fartsgrenser eller forbikjøringsforbud

Speed Limit Info med visning av forbikjøringsforbud gjenkjenner gjeldende fartsgrense eller forbikjøringsforbud via kamera og viser en melding. Hvis maksimal fartsgrense overskrides, vises alternativt en optisk advarsel.*

Les mer
Utsikt mot motorvei fra en BMW førerplass

Ruteregulering: Aktiv hastighetsreduksjon for å øke kjørekomforten

Rutereguleringen reduserer hastigheten automatisk med aktiv avstandsregulering hvis ruten fremover krever det. Systemet bruker veinformasjon fra navigasjonssystemet og får tilgang til f.eks. ved kurver, rundkjøringer eller kryss. Etter den respektive posisjonen akselererer ditt kjøretøy automatisk igjen opp til den innstilte ønskede hastigheten.*

Les mer

*Husk at assistansesystemet ikke fritar deg fra ditt føreransvar. Kjør fremsynt og tilpass din kjørestil til den aktuelle trafikksituasjonen, sikten og andre trafikkforhold for å unngå ulykker.

Les mer

KJØREASSISTENTER.

BMW iX kjørende sett skrått forfra

Tilpasning av varselsignalet.

Ved gjentatte styreinngrep fra feltskiftevarsleren sendes det ut et varselsignal. Fra kjøretøyets tredje styreinngrep i løpet av de neste tre minuttene forlenges varselsignalet med ytterligere ti sekunder med hvert ytterligere styreinngrep. Med oppgraderingen tilbakestiller føreraktiviteten varigheten av varselsignalet til den opprinnelige lengden (bare tilgjengelig for kjøretøy som har installert en kjørefeltsassistent fra fabrikk).*

BMW Touring kjørende sett skrått forfra

Optimert styreinngrep for å øke kjørekomforten.

Styreinngrepet til feltskiftevarsleren når kjørefeltet forlates blir mer behagelig, ettersom styretiden og styrekreftene tilpasser seg mer til din individuelle kjøresituasjon, dvs. jo langsommere du forlater kjørefeltet, jo mer skånsomt styrer kjøretøyet ditt tilbake.

For å få deg raskere tilbake i den optimale kjøreposisjonen igjen, retter din BMW seg nå inn nær veioppmerkingen du krysset tidligere.*

Informasjon Display Screen OS8 forkjørselsvarsel

Hjelp i farlige kryss.

Ditt vikepliktvarsel støtter deg i situasjoner der vikeplikt må gis. Dette gjelder «vikeplikt» og «stopp»-skilt og trafikklys (landsspesifikke).

Hvis det registreres at forkjørsretten kan bli tilsidesatt, vil du bli bedt om å reagere med et visuelt varsel i kombiinstrumentet / Head-Up Display – eventuelt supplert med et akustisk varsel.*

Informasjon Display Screen OS8 forkjørselsvarsel

Hjelp nå også ved trafikklys.

I tillegg til skiltene "Vær oppmerksom på forkjørsel" og "Stopp", støtter din forkjørselsvarsel deg nå ved trafikklys.*

Informasjon Display Screen OS8 frontkollisjonsvarsling

Hjelp i tilfelle farer med møtende trafikk.

Frontkollisjonsvarselet med bremseinngrep hjelper med å forhindre kollisjoner. Systemet kan registrere møtende kjøretøy. I nødstilfeller kan systemet forhindre en kollisjon eller redusere kollisjonshastigheten.*

Informasjon Display Screen OS8 frontkollisjonsvarsling

Hjelp ved farer i kollisjonssituasjoner bakfra.

Hvis frontkollisjonsvarselet tydelig oppdager start på en kø, kan systemet fremskynde tidspunktet for bremseinngrepet og sikre en betydelig reduksjon i kollisjonshastigheten i en nødsituasjon.*

Informasjon Display Screen OS8 automatisk dannelse av redningskorridor

Automatisk dannelse av redningskorridor: Nå også tilgjengelig i flere land.

Automatisk dannelse av redningskorridor som en del av Assisted Driving Mode gjør det lettere å danne en redningskorridor, noe som er lovpålagt i mange land. I en køsituasjon posisjonerer kjøretøyet seg automatisk på høyre eller venstre kant av veien, avhengig av kjørefeltet det kjører i. Tilgjengelig i følgende land: Tyskland, Østerrike, Luxembourg, Sveits, Slovenia, Ungarn, Tsjekkia, Polen, Slovakia og Belgia.*

Informasjon Display Screen OS8 nødstoppassistent

Nødstoppassistent: Hjelp fra din BMW ved medisinsk nødstilfelle.

Hvis et medisinsk nødstilfelle oppstår kan nødstoppassistenten styre bilen i kortere perioder og stanse den helt. Du kan når som helst overstyre funksjonen ved å styre eller trå på gasspedalen. Hvis du ikke reagerer, aktiverer nødstoppassistenten varselblinklys og nødanropet.*

BMW 3-serie Touring (G31) varsel ved utstigning

Varsel ved utstigning: Motta en varselmerknad når du går ut av din BMW.

Varsel ved utstigning advarer passasjerene ved utstigning om trafikanter som nærmer seg, og hjelper med å forhindre kollisjoner.*

Curved Display Screen CID OS8 panoramavisning

Panoramavisning: Aktivering via GPS-punkt.

Det er nå mulig for deg å aktivere panoramavisningen i Curved Display ved hjelp av GPS-data. For å gjøre dette, angi et GPS-punkt i systemet. Så snart du når disse koordinatene med din BMW, starter panoramavisningen automatisk.

Informasjon Display Screen OS8 tilhengerassistent

Tilhengerassistent: Hjelp ved rygging.

Ved rygging med tilhenger påkoblet, hjelper tilhengerassistenten deg med aktiv styring.*

*Husk at assistansesystemet ikke fritar deg fra ditt føreransvar. Kjør fremsynt og tilpass din kjørestil til den aktuelle trafikksituasjonen, sikten og andre trafikkforhold for å unngå ulykker.

Les mer

MERKNAD VED FØRERASSISTANSESYSTEMER: BEGRUNNELSE FOR IKKE-AKTIVERING.

Hvis du ønsker å aktivere hastighetsbegrenseren, hastighetsreguleringen, aktiv cruisekontroll eller Assisted Driving Mode, men dette er ikke mulig, vil du nå bli vist den spesifikke årsaken.

Les mer

TILKOBLINGSMULIGHETER.

Mann kjørende i BMW hendene på rattet

BMW ConnectedDrive Upgrades: Øker din kjørekomfort.

Når denne programvaren er installert, er ekstrautstyret Driving Assistant Plus, rattvarme, setevarme og fjernlysassistent tilgjengelig for deg i ConnectedDrive Store mot en avgift, så fremt disse ikke allerede er inkludert i din kjøretøykonfigurasjon.

Dashboard visning med Curved Display Screen CID OS8 Apple car play

Apple CarPlay®: Optimalisering av talegjenkjenning og nytt kompass.

For å sikre at din BMW nå oppfatter nøkkelordet "Hei Siri" enda bedre på språkene tysk, engelsk, mandarin og japansk, har registreringsalgoritmen blitt optimalisert i tillegg til ulike forbedringer. I tillegg viser kombiinstrumentet nå ankomsttiden og et kompass i navigasjonskartet. Dette krever aktivering i innstillingene i din iPhone. Dette er ikke tilgjengelig i alle land og bare for kjøretøy med OS8.

Dashboard visning med Curved Display Screen CID OS8 utvidet visning

DAB- og FM-tuner: Tilleggsinformasjon for dine radiostasjoner.

For bedre orientering mottar radioen nå tilleggsinformasjon for de fleste stasjonene dine, for eksempel stasjonsnavn, stasjonslogoer og tittelinformasjon (bare tilgjengelig for kjøretøy med OS8).

ENKLERE BETJENING.

 • Utvidet talekommando: Omfangsrik funksjonsutvidelse
 • Vinterpakke: Endring av betjeningsmulighet for varmeflater

KVALITETSFORBEDRINGER UPGRADE 22-07.

KVALITETSFORBEDRINGER.

 • Låsindikator på andre seterad
 • Tilpasning av feilreaksjon ved ladeavbrudd
 • Visning av aktuelle kjøretøydata i My BMW-appen
 • Tilbakekalling: Programmere styreenheter (airbag)
 • Tilbakekalling: Programmere styreenhet (MGU Head Unit)
 • Programmere styreenhet (MGU Head Unit)

BRUK AV MY BMW APP FOR DATAOVERFØRING.

Remote Software Upgrade Smartphone in Hand Visning My BMW App

En forklaring på hvordan du bruker My BMW-appen for dataoverføring for å installere programvareoppdateringen, finner du på Youtube.

GENERELL INFORMASJON.

FUNKSJONSOPPDATERING OG KVALITETSFORBEDRINGER.

Denne Remote Software Upgrade oppdaterer eksisterende funksjoner til den nyeste tekniske standarden og inkluderer kvalitetsforbedringer.

Les mer
 • Gyldighet for Remote Software Upgrades og Release Notes
 • Informasjon om tidligere versjoner
 • Oppdatering av den integrerte instruksjonsboken i bilen

BMW CONNECTED DRIVE: MER INFORMASJON & LENKER.

BMW ConnectedDrive digitale tjenester oversikt, Kvinne med smarttelefon foran BMW

TILBAKE TIL OVERSIKTEN.

Vil du bli kjent med andre tjenester og produkter fra BMW ConnectedDrive? Her kommer du tilbake til oversikten.
Remote Software Upgrade Nærbilde Curved Display BMW iX

REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Hold alltid kjøretøyets software oppdatert.
Remote Software Upgrade – mann foran BMW ser på smartphonen sin

ALLE REMOTE SOFTWARE UPGRADES.

Her finner du en oversikt samt Release Notes for alle tidligere Remote Software Upgrades for din BMW.