EN SKJØNNHET OG ET UDYR.

BMW X6.

EN SKJØNNHET OG ET UDYR.

BMW X6.

EN SKJØNNHET OG ET UDYR.BMW X6.

Nominell effekt i hk (kW) ved o/min (50i)

450 (330) / 5500–6000

Akselerasjon 0–100 km/t i sek (50i)

4,8

Topphastighet i km/t (50i)

250

Bagasjeromsvolum

580

Kraftfull og atletisk. Like sportslig som en X-modell, like elegant som en coupé – BMW X6 sprenger alle grenser. De kraftige BMW TwinPower-turbomotorene fra BMW EfficientDynamics kombinerer dynamiske kjøreytelser med gunstig forbruk, mens BMW xDrive overfører kreftene til veien. Unike løsninger som Pure Extravagance-design og lekre materialer gjør dette til en bil som garantert blir lagt merke til. Samtidig er den overraskende praktisk.

ALT OM BMW X6.

Design.

Innta førersetet i BMW X6, som er skapt for bevegelse. Den har dynamiske former som gir den et energisk utseende selv når den står i ro. Designen utstråler målrettet fokus. Bilens bredde og stabile tyngde på veien avslører at den har X i genene. Samtidig gir den coupéinspirerte taklinjen BMW X6 et umiskjennelig utseende. Dette er en unik sports activity coupé.

Kjøredynamikk.

BMW X6 har en umiskjennelig design. Men det avgjørende er hvordan det er å kjøre denne kraftpakken. Standardchassiset på BMW X6 setter standarden. BMW xDrive garanterer fremragende veigrep på alle typer veier i allslags vær. Dessuten er bilen svært retningsstabil og fascinerende smidig. I tillegg kan du velge adaptivt chassis-pakker og active steering (begge deler ekstrautstyr) som sørger for enda mer kjøreglede.

Utstyr.

BMW X6 er en sports activity coupé som strutter av energi og vekker oppmerksomhet overalt. Pure Extravagance design omfatter en rekke unike detaljer, M Sportspakke fremhever de sportslige egenskapene til BMW X6 og BMW Individual tilbyr eksklusiv luksus. Og sist, men ikke minst gjør BMW Originaltilbehør din BMW komplett.