ÉN BIL FOR ALLE BEHOV.

BMW X6 M50d MED 381 HK.

BMW M Performance

ÉN BIL FOR ALLE BEHOV.

BMW X6 M50d MED 381 HK.

ÉN BIL FOR ALLE BEHOV.BMW X6 M50d MED 381 HK.

BMW X6 M50d er et solid bevis på BMW M-ingeniørenes erfaringer med motor, chassis og design. Denne M Performance-modellen er en bil med en imponerende kombinasjon av ren dynamikk, komfort og fleksible løsninger. Den forener kvalitetene til BMW X-modellene med ytelsen til BMW M GmbH. Resultatet er en helt egen klasse.

Finn ut mer
Design

BMW X6 M50d MED M PERFORMANCE DESIGN.

BMW X6 M50d har M i genene og overlegen kjøredynamikk. Eksklusive detaljer skiller M Performance-modellen fra de andre modellene i serien. M Sportspakke er standardutstyr og omfatter blant annet spesielle luftinntak i det brede frontskjørtet, som understreker bilens sportslige utseende. BMW X6 M50d setter standarden på alle områder i SAV-klassen med spissede dynamiske kjøreegenskaper og et utpreget eksklusivt og sportslig utseende.

EKSKLUSIVE ELEMENTER PÅ BMW X6 M50d.

Design features

Designelementer i kontrastfarge.

Spesielle ferrisgrå rammer på luftinntakene i det brede frontskjørtet understreker særpreget til BMW X6 M50d.
Finn ut mer
M Double-spoke 468 M

20" M Dobbelteke 468 M.

Lettmetallfelgene leveres kun til M Performance-modellen (ekstrautstyr) og understreker det sportslige og elegante utseendet.
Finn ut mer
Exterior mirror caps

Sidespeilhus i kontrastfarge.

De elegante speilhusene er ferrisgrå. Den aerodynamiske designen gir fartsvinden lite motstand.
Finn ut mer
M logo

M-logo i mørk krom.

M-logoen i mørk krom understreker på elegant vis at BMW X6 M50d er en M Performance-modell.
Finn ut mer
Exhaust pipe finishers

Trapesformede enderørsdeksler.

Bilens dynamiske utseende understrekes av enderørene i sort krom på hver side.
Finn ut mer
Model designation

Modellogo i mørk krom.

Modellogoen i kontrastfarge på hekken understreker det nære slektskapet mellom BMW X6 M50d og BMW M-modellene.
Finn ut mer
Door sill finishers

Innstigningslister med modellogo.

Eksklusive innstigningslister med aluminiumsinnlegg og modellogo skaper forventninger om kjøreopplevelsene som venter deg.
Finn ut mer

6-SYLINDRET M PERFORMANCE TWIN POWER TURBO DIESEL-REKKEMOTOR.

BMW X6 M50d er utstyrt med 6-sylindret M Performance TwinPower Turbo diesel-rekkemotor som er både dynamisk og svært økonomisk. Dette er blant annet mulig på grunn av den tretrinns turboladeren med variabel turbingeometri. Den avanserte motoren reagerer svært spontant. Den har høyt dreiemoment ved lave turtall, og turtallsområdet er ekstra bredt. Tallenes tale er klar: 381 hk, 740 Nm dreiemoment ved 2.000–3.000 o/min og 0 til 100 km/t på 5,2 sekunder. Topphastigheten er 250 km/t. Det gir et forbruk ved blandet kjøring på 0,97-0,92 liter per mil* og et CO2-utslipp ved blandet kjøring på 254-240 gram per km*. Takket være BMW BluePerformance-teknologien tilfredsstiller BMW X6 M50d som standard utslippsstandarden Euro 6.

BMW X6 M50d MED M PERFORMANCE KJØREDYNAMIKK.

Kjøredynamikkonseptet til BMW X6 M50d er utformet med tanke på ytelse. Bilen er designet for økt kjøreglede samtidig som den skal være både komfortabel og fleksibel. Hver gang bilen kjører ut av en sving, merker du de smidige og presise kjøreegenskapene og hvor perfekt alle komponentene er tilpasset hverandre. Ingeniørene i BMW M GmbH har gjort omfattende endringer slik at styreegenskapene til den eksklusive sports activity coupé-modellen er optimert ned til minste detalj.

 • Sportsligere kjøreegenskaper med adaptivt M sportsunderstell

  BMW X6-modellene er kjent for smidige kjøreegenskaper, som blir enda sportsligere med adaptivt M sportsunderstell. Dynamic Damping Control og luftfjæringen på bakakselen er utviklet for svært sportslig kjøring. Resultatet er presis kontroll over bilen.

 • Enda smidigere med Dynamic chassispakke

  Dynamic adaptivt chassis-pakke gir BMW X6 M50d optimal smidighet, presisjon og tverrgående dynamikk. Modelltilpasset Dynamic Performance Control og Dynamic Drive gir mer nøytral styring og minimale krengninger i karosseriet når du kjører i svinger.

 • Bedre veigrep med BMW xDrive

  BMW X6 M50d har intelligent BMW xDrive firehjulsdrift med Performance Control som standard. Det gir enestående dynamikk, veigrep og smidige kjøreegenskaper i alle kjøresituasjoner. Bilen følger hver retningsendring presist på alle underlag med merkbart færre korrigerende styreinngrep. For å sikre kjøredynamikken som er typisk for M Performance-modellene, har systemet prioritert fordeling til bakhjulene.

Steptronic

8-TRINNS SPORTS-AUTOMATGIRKASSE.

BMW X6 M50d leveres med 8-trinns sports-automatgirkasse som standard. Giringsprogrammene er spesialtilpasset M Performance og motorens imponerende krefter. Med girhendlene på rattet kan du gire ekstra sportslig. Girkassen har også launch control. Dermed er du sikret optimal akselerasjon under alle forhold. Den kompakte konstruksjonen, den lave vekten og det perfekte samspillet med Auto Start Stopp-funksjonen bidrar til å redusere drivstofforbruket og utslippet.

M PERFORMANCE-FAMILIEN.

Det ypperste innen design, motorkraft og kjøredynamikk forenes perfekt i M Performance-modellene. Det eksklusive tilbudet fra BMW M GmbH forener det beste fra den enkelte BMW-modellserien med de dynamiske genene fra BMW M. Resultatet er en helt egen klasse.

Intens kjøreglede.

Bli kjent med alle M Performance-modellene.

 • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

  * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

  Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.