ÉN BIL FOR ALLE BEHOV.

BMW X6 M50d MED 381 HK.

BMW M Performance

ÉN BIL FOR ALLE BEHOV.

BMW X6 M50d MED 381 HK.

ÉN BIL FOR ALLE BEHOV.BMW X6 M50d MED 381 HK.

BMW X6 M50d er et solid bevis på BMW M-ingeniørenes erfaringer med motor, chassis og design. Denne M Performance-modellen er en bil med en imponerende kombinasjon av ren dynamikk, komfort og fleksible løsninger. Den forener kvalitetene til BMW X-modellene med ytelsen til BMW M GmbH. Resultatet er en helt egen klasse.

Opplysninger for BMW X6 M50d:
Drivstofforbruk ved blandet kjøring: 0,66 l/mil
CO2-utslipp ved blandet kjøring: 173 g/km

Design

BMW X6 M50d MED M PERFORMANCE DESIGN.

BMW X6 M50d har M i genene og overlegen kjøredynamikk. Eksklusive detaljer skiller M Performance-modellen fra de andre modellene i serien. M Sportspakke er standardutstyr og omfatter blant annet spesielle luftinntak i det brede frontskjørtet, som understreker bilens sportslige utseende. BMW X6 M50d setter standarden på alle områder i SAV-klassen med spissede dynamiske kjøreegenskaper og et utpreget eksklusivt og sportslig utseende.

EKSKLUSIVE ELEMENTER PÅ BMW X6 M50d.

Designelementer i kontrastfarge.

Spesielle ferrisgrå rammer på luftinntakene i det brede frontskjørtet understreker særpreget til BMW X6 M50d.

20" M Dobbelteke 468 M.

Lettmetallfelgene leveres kun til M Performance-modellen (ekstrautstyr) og understreker det sportslige og elegante utseendet.

Sidespeilhus i kontrastfarge.

De elegante speilhusene er ferrisgrå. Den aerodynamiske designen gir fartsvinden lite motstand.

M-logo i mørk krom.

M-logoen i mørk krom understreker på elegant vis at BMW X6 M50d er en M Performance-modell.

Trapesformede enderørsdeksler.

Bilens dynamiske utseende understrekes av enderørene i sort krom på hver side.

Modellogo i mørk krom.

Modellogoen i kontrastfarge på hekken understreker det nære slektskapet mellom BMW X6 M50d og BMW M-modellene.

Innstigningslister med modellogo.

Eksklusive innstigningslister med aluminiumsinnlegg og modellogo skaper forventninger om kjøreopplevelsene som venter deg.

6-SYLINDRET M PERFORMANCE TWIN POWER TURBO DIESEL-REKKEMOTOR.

BMW X6 M50d er utstyrt med 6-sylindret M Performance TwinPower Turbo diesel-rekkemotor som er både dynamisk og svært økonomisk. Dette er blant annet mulig på grunn av den tretrinns turboladeren med variabel turbingeometri. Den avanserte motoren reagerer svært spontant. Den har høyt dreiemoment ved lave turtall, og turtallsområdet er ekstra bredt. Tallenes tale er klar: 381 hk, 740 Nm dreiemoment ved 2.000–3.000 o/min og 0 til 100 km/t på 5,2 sekunder. Topphastigheten er 250 km/t. Det gir et forbruk ved blandet kjøring på 0,66 liter per mil og et CO2-utslipp ved blandet kjøring på 173 gram per km. Takket være BMW BluePerformance-teknologien tilfredsstiller BMW X6 M50d som standard utslippsstandarden Euro 6.

BMW X6 M50d MED M PERFORMANCE KJØREDYNAMIKK.

Kjøredynamikkonseptet til BMW X6 M50d er utformet med tanke på ytelse. Bilen er designet for økt kjøreglede samtidig som den skal være både komfortabel og fleksibel. Hver gang bilen kjører ut av en sving, merker du de smidige og presise kjøreegenskapene og hvor perfekt alle komponentene er tilpasset hverandre. Ingeniørene i BMW M GmbH har gjort omfattende endringer slik at styreegenskapene til den eksklusive sports activity coupé-modellen er optimert ned til minste detalj.

 • Sportsligere kjøreegenskaper med adaptivt M sportsunderstell

  BMW X6-modellene er kjent for smidige kjøreegenskaper, som blir enda sportsligere med adaptivt M sportsunderstell. Dynamic Damping Control og luftfjæringen på bakakselen er utviklet for svært sportslig kjøring. Resultatet er presis kontroll over bilen.

 • Enda smidigere med Dynamic chassispakke

  Dynamic adaptivt chassis-pakke gir BMW X6 M50d optimal smidighet, presisjon og tverrgående dynamikk. Modelltilpasset Dynamic Performance Control og Dynamic Drive gir mer nøytral styring og minimale krengninger i karosseriet når du kjører i svinger.

 • Bedre veigrep med BMW xDrive

  BMW X6 M50d har intelligent BMW xDrive firehjulsdrift med Performance Control som standard. Det gir enestående dynamikk, veigrep og smidige kjøreegenskaper i alle kjøresituasjoner. Bilen følger hver retningsendring presist på alle underlag med merkbart færre korrigerende styreinngrep. For å sikre kjøredynamikken som er typisk for M Performance-modellene, har systemet prioritert fordeling til bakhjulene.

Steptronic

8-TRINNS SPORTS-AUTOMATGIRKASSE.

BMW X6 M50d leveres med 8-trinns sports-automatgirkasse som standard. Giringsprogrammene er spesialtilpasset M Performance og motorens imponerende krefter. Med girhendlene på rattet kan du gire ekstra sportslig. Girkassen har også launch control. Dermed er du sikret optimal akselerasjon under alle forhold. Den kompakte konstruksjonen, den lave vekten og det perfekte samspillet med Auto Start Stopp-funksjonen bidrar til å redusere drivstofforbruket og utslippet.

M PERFORMANCE-FAMILIEN.

Det ypperste innen design, motorkraft og kjøredynamikk forenes perfekt i M Performance-modellene. Det eksklusive tilbudet fra BMW M GmbH forener det beste fra den enkelte BMW-modellserien med de dynamiske genene fra BMW M. Resultatet er en helt egen klasse.

Intens kjøreglede.

Bli kjent med alle M Performance-modellene.

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

 • Verdiene for drivstofforbruk, CO2-utslipp og strømforbruk er avhengige av den valgte felg- og dekkdimensjonen. Forbruksverdiene er basert på EU-kjøresyklusen.

  Rekkevidden avhenger av ulike faktorer, fremfor alt kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering.

  Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.