BMW X5 kjører gjennom storbyen om natten

EN LEDERTYPE.

Helt nye BMW X5.

EN LEDERTYPE.

Helt nye BMW X5.

EN LEDERTYPE.Helt nye BMW X5.

Designen til den helt nye BMW X5 sier alt om egenskapene: den er kraftfull og elegant. Den store nyregrillen i én del gir motoren mye luft, og hovedlyktene har en markant X-design. Den helt nye BMW X5 er utstyrt med ny teknologi som øker sikkerheten og gir best mulig kjøredynamikk på alle typer underlag.

 

HOLD DEG OPPDATERT.

REGISTRER DIN INTERESSE FOR HELT NYE BMW X5.

Ved å fylle ut kontaktinformasjonen nedenfor er du automatisk blant de første som vil få eksklusiv informasjon om helt nye BMW X5. Du får også BMW’s nyhetsbrev med seneste nytt om våre modeller, produkter og events.

LEDEREGENSKAPER GANGER 5 .

  • 01 Karakteristisk X-laserlys med blå elementer
  • 02 xOffroad-pakke med luftfjæring på begge aksler for optimal kjøredynamikk
  • 03 En kraftfull utgave av den typiske X-designen
  • 04 Perfekte tilkoblingsmuligheter ved hjelp av innovativ Connectivity-teknologi og førerassistentsystemer
  • 05 Smart plassutnyttelse i bagasjerommet for maksimal komfort
BMW X5 sett fra siden med øvre og nedre del av bakluken åpen
Bilde av bagasjerommet i BMW X5

PERFEKT ORGANISERT.

Bagasjerommet i BMW X5 byr på nye komfortable funksjoner. Øvre og nedre del av den todelte bakluken kan åpnes og lukkes elektrisk for enkel lasting og lossing. I kombinasjon med Comfort Access er en kort bevegelse med foten under støtfangeren bak alt som skal til. Bagasjeromspakken* sørger for orden og sikkerhet. Når bakluken åpnes, trekkes den elektriske bagasjeromstildekningen tilbake og forsvinner under gulvplaten med et tastetrykk. De integrerte glide- og antiskliskinnene holder bagasjen på plass under kjøring.
 

*Planlagt levering fra 4. kvartal 2018.

Den nye BMW X5 er et typisk eksempel på BMW X-modellenes gener. Fjerde generasjon av modellen preges av moderne teknologi og et markant utseende. Den definerer det nye X-formspråket som er robust og tydelig. Kupeen har blitt mer luksuriøs og betjeningskonseptet mer intuitivt.
Adrian van Hooydonk, leder for BMW Group Design
Førerplass og betjeningskonsept i BMW X5

KONTROLLROMMET.

Det innovative betjeningskonseptet til BMW X5.

KONTROLLROMMET.

Det innovative betjeningskonseptet til BMW X5.

Det innovative betjeningskonseptet BMW Operating System 7.0 legger til rette for enkel og intuitiv betjening av bilens funksjoner med håndbevegelser, stemmestyring, berøringsskjerm og iDrive-multikontroll. I den forbindelse har multikontrollen fått nye funksjoner. Når er det f.eks. mulig å velge alle digitale tjenester, som apper, direkte.

ALLTID TO SKRITT FORAN.

Digitale tjenester og førerassistentsystemer i BMW X5.

BMW X5 er utstyrt med den nyeste generasjonen BMW Connectivity-teknologi som gir svært gode tilkoblingsmuligheter. Intelligente digitale tjenester og førerassistentsystemer sørger for god forbindelse til omverdenen, og intuitiv betjening sørger for maksimal komfort og høyest mulig sikkerhet.

BMW X5 Digital key

Nøkkelløs komfort.

Du trenger ikke sette inn nøkkelen når du har med deg smarttelefonen. Med den digitale nøkkelen kan du låse og låse opp din BMW og starte motoren. Last ned den digitale nøkkelen på Android-smarttelefonen med BMW Connected-appen, og del den med familie og venner.

Abonnementet varer ett år.

BMW X5 Navigate Door to Door

Den korteste veien til målet.

Dør-til-dør-navigasjon viser deg vei til målet og hjem igjen, selv de siste meterne frem til døren. Dermed kommer du frem i tide uten stress. Systemet inkluderer navigasjon til fots på smarttelefonen, informasjon på Connected Onboard Screen og push-meldinger fra BMW Connected-appen.

Abonnementet varer ett år.

BMW X5 Connected Package Professional

Smarte tilkoblingsmuligheter.

Du trenger ikke velge mellom tjenestene Concierge Service, Remote Services og RTTI (trafikkinformasjon i sanntid), du kan få alle. Med Professional Connected-pakken kan du få disse tjenestene fra BMW ConnectedDrive samt flere andre tjenester og prøve dem gratis.

Avtalen løper over tre år.

6-sylindret BMW TwinPower Turbo bensin-rekkemotor i BMW X5

FORBILLEDLIG ARBEIDSMORAL.

6-sylindret BMW TwinPower Turbo bensin-rekkemotor.

FORBILLEDLIG ARBEIDSMORAL.

6-sylindret BMW TwinPower Turbo bensin-rekkemotor.

BMW X5 xDrive40i* har nok krefter å ta av. Den videreutviklede BMW TwinPower turbomotoren har en ytelse som sammen med veigrepet til firehjulsdriften xDrive legger til rette for grenseløs kjøreglede. Den 6-sylindrede bensinmotoren yter 250 kW (340 hk). Den har et innsprøytingstrykk på inntil 350 bar, slik at drivstoffet forbrennes mer effektivt i sylinderne. Dette gir BMW X5 toppytelser.

BMW X5 M50d kjører i byen om natten

DEN NYE BMW X5 M50d.