BMW X5 kjører gjennom storbyen om natten

HELT NYE BMW X5.

En ledertype.

HELT NYE BMW X5.

Helt nye BMW X5.En ledertype.

Designen til den helt nye BMW X5 sier alt om egenskapene: den er kraftfull og elegant. Den store nyregrillen i én del gir motoren mye luft, og hovedlyktene har en markant X-design. Den helt nye BMW X5 er utstyrt med ny teknologi som øker sikkerheten og gir best mulig kjøredynamikk på alle typer underlag.

 

Finn ut mer

FÅ ET PRISTILBUD.

LEDEREGENSKAPER GANGER 5.

 • 01 Karakteristisk X-laserlys med blå elementer
 • 02 xOffroad-pakke med luftfjæring på begge aksler for optimal kjøredynamikk
 • 03 En kraftfull utgave av den typiske X-designen
 • 04 Perfekte tilkoblingsmuligheter ved hjelp av innovativ Connectivity-teknologi og førerassistentsystemer
 • 05 Smart plassutnyttelse i bagasjerommet for maksimal komfort
BMW X5 sett fra siden med øvre og nedre del av bakluken åpen
Bilde av bagasjerommet i BMW X5

PERFEKT ORGANISERT.

Bagasjerommet i BMW X5 byr på nye komfortable funksjoner. Øvre og nedre del av den todelte bakluken kan åpnes og lukkes elektrisk for enkel lasting og lossing. I kombinasjon med Comfort Access er en kort bevegelse med foten under støtfangeren bak alt som skal til. Bagasjeromspakken* sørger for orden og sikkerhet. Når bakluken åpnes, trekkes den elektriske bagasjeromstildekningen tilbake og forsvinner under gulvplaten med et tastetrykk. De integrerte glide- og antiskliskinnene holder bagasjen på plass under kjøring.
 

*Planlagt levering fra 4. kvartal 2018.

Den nye BMW X5 er et typisk eksempel på BMW X-modellenes gener. Fjerde generasjon av modellen preges av moderne teknologi og et markant utseende. Den definerer det nye X-formspråket som er robust og tydelig. Kupeen har blitt mer luksuriøs og betjeningskonseptet mer intuitivt.
Adrian van Hooydonk, leder for BMW Group Design
Førerplass og betjeningskonsept i BMW X5

KONTROLLROMMET.

Det innovative betjeningskonseptet til BMW X5.

KONTROLLROMMET.

Det innovative betjeningskonseptet til BMW X5.

Det innovative betjeningskonseptet BMW Operating System 7.0 legger til rette for enkel og intuitiv betjening av bilens funksjoner med håndbevegelser, stemmestyring, berøringsskjerm og iDrive-multikontroll. I den forbindelse har multikontrollen fått nye funksjoner. Når er det f.eks. mulig å velge alle digitale tjenester, som apper, direkte.

Finn ut mer

ALLTID TO SKRITT FORAN.

Digitale tjenester og førerassistentsystemer i BMW X5.

BMW X5 er utstyrt med den nyeste generasjonen BMW Connectivity-teknologi som gir svært gode tilkoblingsmuligheter. Intelligente digitale tjenester og førerassistentsystemer sørger for god forbindelse til omverdenen, og intuitiv betjening sørger for maksimal komfort og høyest mulig sikkerhet.

Finn ut mer
BMW X5 Digital key

Nøkkelløs komfort.

Du trenger ikke sette inn nøkkelen når du har med deg smarttelefonen. Med den digitale nøkkelen kan du låse og låse opp din BMW og starte motoren. Last ned den digitale nøkkelen på Android-smarttelefonen med BMW Connected-appen, og del den med familie og venner.

Abonnementet varer ett år.

Finn ut mer
BMW X5 Navigate Door to Door

Den korteste veien til målet.

Dør-til-dør-navigasjon viser deg vei til målet og hjem igjen, selv de siste meterne frem til døren. Dermed kommer du frem i tide uten stress. Systemet inkluderer navigasjon til fots på smarttelefonen, informasjon på Connected Onboard Screen og push-meldinger fra BMW Connected-appen.

Abonnementet varer ett år.

Finn ut mer
BMW X5 Connected Package Professional

Smarte tilkoblingsmuligheter.

Du trenger ikke velge mellom tjenestene Concierge Service, Remote Services og RTTI (trafikkinformasjon i sanntid), du kan få alle. Med Professional Connected-pakken kan du få disse tjenestene fra BMW ConnectedDrive samt flere andre tjenester og prøve dem gratis.

Avtalen løper over tre år.

Finn ut mer
6-sylindret BMW TwinPower Turbo bensin-rekkemotor i BMW X5

FORBILLEDLIG ARBEIDSMORAL.

6-sylindret BMW TwinPower Turbo bensin-rekkemotor.

FORBILLEDLIG ARBEIDSMORAL.

6-sylindret BMW TwinPower Turbo bensin-rekkemotor.

BMW X5 xDrive40i har nok krefter å ta av. Den videreutviklede BMW TwinPower turbomotoren har en ytelse som sammen med veigrepet til firehjulsdriften xDrive legger til rette for grenseløs kjøreglede. Den 6-sylindrede bensinmotoren yter 250 kW (340 hk). Den har et innsprøytingstrykk på inntil 350 bar, slik at drivstoffet forbrennes mer effektivt i sylinderne. Dette gir BMW X5 toppytelser.

Finn ut mer

BMW X5 xDrive45e Plug-in Hybrid.

Elektriske kjøreopplevelser.

Fremtidsrettet teknologi er et viktig virkemiddel for oss som ønsker å ta vare på miljøet for fremtidige generasjoner. BMW X5 xDrive45e iPerformance er utstyrt med BMW EfficientDynamics-teknologien eDrive, som er et eksempel på dette. Resultatet er høyere effekt, raskere akselerasjon, lengre rekkevidde samt vesentlig lavere drivstofforbruk og utslipp. Kjøregleden i BMW X5 Plug-in hybrid kjenner ingen grenser.

Finn ut mer
BMW X5 xDrive45e Plug-in Hybrid

Den drivende kraften.

Det innovative drivkonseptet til BMW X5 xDrive45e iPerformance består av en kraftig 6-sylindret BMW TwinPower Turbo bensinmotor og en svært effektiv eDrive-elmotor. Systemet har en effekt på 395 hk (290 kW) og et dreiemoment på 600 Nm. Forbruket ved blandet kjøring er 0,21 liter per mil. BMW X5 Plug-in hybrid akselererer fra 0 til 100 km/t på 5,6 sekunder. Den har en elektrisk rekkevidde på opptil 80 km. BMW EfficientDynamics-teknologien bidrar til dynamiske kjøreytelser og redusert forbruk. I tillegg er CO2-utslippet redusert til 49 gram per km.

Finn ut mer

Smart energiutnyttelse.

BMW X5 Plug-in hybrid har en elektrisk rekkevidde på 80 km. Den oppnås ved hjelp av BMW iPerformance-konseptet, der den intelligente energistyringen spiller en viktig rolle. Den koordinerer samspillet mellom alle drivverkskomponentene og bruker en forutseende driftsstrategi for å optimere hybriddriftens virkningsgrad. Den bruker tilgjengelige navigasjonsdata til å identifisere f.eks. strekninger der det lønner seg å bruke elmotoren eller lade høyspentbatteriet. BMW X5 xDrive45e iPerformance har i tillegg ulike driftsmodi som gir deg store muligheter til å påvirke bilens forbruk. Høyspentbatteriet lader du enkelt fra en vanlig stikkontakt eller BMW i-Wallbox og ved offentlige ladestasjoner når du er på farten.

Finn ut mer

Innovasjoner for fremtiden.

Ved hjelp av BMW Connected-appen kan du følge med på forbruket og energiutnyttelsen til din BMW X5 xDrive45e iPerformance. Appen, som du installerer på smarttelefonen (iOS eller Android), viser hybridfunksjoner som batterinivå, rekkevidde og hvor du finner nærmeste ladestasjon. Med funksjonene for fjernstyring kan du styre ladingen og måle hvor effektiv hver kjøretur er. I tillegg kan du få nyttige tips om hvordan du får lengst mulig rekkevidde. Du kan bruke iDrive-multikontrollen eller BMW Connected-appen til å stille inn temperaturen i kupeen på forhånd, slik at den er behagelig når du starter kjøreturen.

Finn ut mer
 • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr.

  * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

  Fra 1. januar 2020 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. WLTP, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.