SKINNET BEDRAR.

BMW X5 xDrive40e Plug-in-Hybrid.

BMW i Performance

SKINNET BEDRAR.

BMW X5 xDrive40e Plug-in-Hybrid.

SKINNET BEDRAR.BMW X5 xDrive40e Plug-in-Hybrid.

Det beste fra to verdener er samlet i den komfortable plug-in hybriden med firehjulsdrift, BMW X5 xDrive40e iPerformance. Innovative løsninger forenes med luksuriøse og allsidige egenskaper på en høyst vellykket måte. Det unike konseptet er perfekt tilpasset SAV-modellen. Resultatet er imponerende kjøredynamikk og svært effektiv energiutnyttelse.

Finn ut mer

MODELLKONSEPT.

Dette er en BMW X5 med forbruksverdiene til en småbil. Firehjulsdriftsystemet BMW xDrive sørger for best mulig veigrep, smidige og dynamiske kjøreegenskaper i alle kjøremodi. Den allsidige BMW X5 xDrive40e iPerformance innfrir alle forventninger med sine dynamiske egenskaper. På utsiden skiller iPerformance-modellen seg fra modellen med konvensjonell motor, blant annet med eDrive-emblemet på C-stolpen på begge sider og i-emblemet på sidene foran. I tillegg viser blå grillribber og blå hjulnav at bilen er full av innovativ motorteknologi. Det som virkelig er verdt å legge merke til, er rekkevidden i ren elmodus. Den kan kjøre ca. 30 kilometer uten lokale utslipp og uten å bruke drivstoff. Høyspentbatteriet er trygt plassert under bagasjerommet. Det romslige bagasjerommet rommer inntil 1720 liter, så du har plass til mye og stor bagasje. Du finner ikke maken til dette fremtidsrettede modellkonseptet.

PERSONLIG KJØRESTIL.

Som plug-in hybrid har BMW X5 xDrive40e iPerformance ulike driftsmodi som gir deg store muligheter til å påvirke bilens forbruk. Forbruket avhenger på den ene siden av hvilken kjøremodus du velger. På den andre siden avhenger det av hvordan du bruker bilen.
Når batteriet er fulladet, kan du kjøre inntil 31 kilometer uten å bruke en dråpe drivstoff. AUTO eDrive-modus fokuserer på en mest mulig effektiv energiutnyttelse med en optimal kombinasjon av el- og forbrenningsmotoren.

 • Bykjøring

  Ved bykjøring utnytter BMW X5 xDrive40e iPerformance kreftene til elmotoren fullt ut. Med fulladet batteri kan du kjøre kortere strekninger (inntil 31 km) uten lokale utslipp. Det vil si at du kan kjøre i byen uten å bruke en dråpe bensin.

 • Kjøring i hverdagen

  Når du kjører til jobben, kommer samspillet mellom de to motorene i plug-in-hybriden virkelig til sin rett. I AUTO eDrive-modus sørger den intelligente kombinasjonen av forbrennings- og elmotor for et svært lavt forbruk. Det ligger betydelig lavere enn forbruket til andre biler i denne klassen. Kort sagt, nyt den komfortable luksusen i en BMW X-modell med minimalt forbruk.

 • Langkjøring

  Opplev effektiv kjøreglede, også på langkjøring. Plug-in-hybriden er godt egnet til langkjøring, uten at det går ut over rekkevidde eller bilfunksjoner.

KJØREDYNAMIKK I STEDET FOR UTSLIPP.

Multimediepresentasjon: Opplev BMW X5 xDrive40e iPerformance.

KJØREDYNAMIKK I STEDET FOR UTSLIPP.

Multimediepresentasjon: Opplev BMW X5 xDrive40e iPerformance.

MOTORER.

En kraftig 4-sylindret BMW TwinPower Turbo bensinmotor og en høyeffektiv eDrive-elmotor driver BMW X5 xDrive40e iPerformance fremover. Det intelligente firehjulsdriftsystemet BMW xDrive sørger for optimalt veigrep. Basert på disse teknologiske løsningene fra EfficientDynamics har vi skapt en innovativ bil som har et økonomisk forbruk og samtidig utmerket kjøredynamikk og stabilitet uansett veiforhold.

INTELLIGENT ENERGISTYRING.

Den intelligente energistyringen er en av kjernefunksjonene i BMW iPerformance-konseptet. Dette systemet koordinerer samspillet mellom alle drivkomponentene, slik at bilen får både effektiv energiutnyttelse og dynamiske kjøreytelser.
Ved hjelp av en forutseende driftsstrategi optimerer den intelligente energistyringen hybriddriftens virkningsgrad. Den bruker tilgjengelige navigasjonsdata til å identifisere f.eks. strekninger og kjøresituasjoner der det lønner seg å bruke elmotoren eller å lade høyspentbatteriet.

 • AUTO eDrive-modus

  I AUTO eDRIVE-modus velger det intelligente systemet BMW EfficientDynamics den mest effektive kombinasjonen av el- og forbrenningsmotoren avhengig av hastighet og batterinivå. Denne modusen deles inn i to faser: Når batterinivået er mellom og 12 og 100 prosent, kan du kjøre utslippsfritt uten å forbruke drivstoff i inntil 70 km/t. Hvis hastigheten er høyere eller det er bruk for mer kraft, starter bensinmotoren automatisk. Hvis batteriets ladenivå synker under 12 prosent, kan BMW X5 xDrive40e iPerformance fortsatt kjøre i inntil 55 km/t bare på elmotoren med lett akselerasjon.

 • MAX eDrive-modus

  Maksimal elektrisk kjøreglede får du i MAX eDrive-modus. Da kan du kjøre i inntil 120 km/t bare med elmotoren. I høyere hastigheter og ved maksimal akselerasjon, kobles forbrenningsmotoren automatisk inn.

 • SAVE BATTERY-modus

  Når batterinivået er for lavt, kan du velge SAVE BATTERY-modus for å lade batteriet ved hjelp av forbrenningsmotoren eller holde batterinivået. På den måten kan du spare batterikapasitet, slik at du kan kjøre med bare elmotoren senere.

 • Forutseende energistyring.

  Når reisemålet er registrert i navigasjonssystemet, analyserer den forutseende energistyringen den planlagte strekningen ved hjelp av konstante data som fartsgrenser og sanntidsinformasjon om trafikksituasjonen. Systemet velger ren elektrisk driftsmodus når det er mest hensiktsmessig, effektiv energiutnyttelse og ikke minst det veivalget som lønner seg mest, for eksempel ved kjøring i byen.

LADING.

Det er enkelt å lade høyspentbatteriet. Du kan koble det til en vanlig stikkontakt eller BMW i-Wallbox fra det rikholdige utvalget av produkter og tjenester fra 360° ELECTRIC. Det finnes en rekke offentlige ladestasjoner der du kan lade bilen når du er på farten.

 • Lading hjemme

  Hjemme kan du lade bilen fra en vanlig 230-voltskontakt. Da er den ferdig ladet og klar til kjøring med elmotoren på under fire timer.. Ladekontakten sitter under et lokk foran på venstre side av bilen. Du trenger ladekabelen som følger med bilen, for å lade batteriet. Den oppbevares sikkert og kompakt under bagasjeromsgulvet. En spesiell pakning beskytter ladekontakten og -støpslet mot vær og vind. I stedet for en vanlig stikkontakt er det mulig å montere en Wallbox som ladestasjon på veggen. Den lader med høyere effekt og dermed raskere. En visning i instrumentpanelet viser høyspentbatteriets ladenivå.
  Avhengig av flere faktorer, som strømstyrke, antall aktive elektriske forbrukere i bilen under ladingen og om du bruker en Wallbox, tar det ca.3–4 timer å fullade et tomt høyspentbatteri. Når bilen er tilkoblet en lader, er det i tillegg mulig å varme opp / kjøle ned kupeen uten at det påvirker høyspentbatteriets ladenivå. Ved å bruke elmotoren ofte når du kjører, kan du redusere driftskostnadene merkbart.

 • Lading mens du er på farten

  Når du er på farten, kan du også enkelt lade bilen på offentlige ladestasjoner. For eksempel kan du lade mens du handler og så kjøre videre med elmotoren uten utslipp og med fulladet batteri. Du trenger ladekabelen som følger med bilen, for å lade batteriet. Den oppbevares sikkert og kompakt under bagasjeromsgulvet. Godt synlige LED-ringer på ladeporten viser ladetilstanden. Gjennom navigasjonssystemet og My BMW Remote-appen for plug-in hybrider får du informasjon om hvor du kan finne en ledig ladestasjon.

NETTILGANG.

I din BMW har du alltid nettilgang. Ved hjelp av smarttelefonen (iOS) har du tilgang til Remote Services, som fjernlåsing av bilen, og også spesielle funksjoner for hybridmodeller. Det gir deg oversikt over forbruksverdiene og energiutnyttelsen til BMW X5 xDrive40e iPerformance. BMW services er tilgjengelig i alle situasjoner, og kan brukes i og utenfor bilen.

 • BMW Connected-app for ladbare hybridmodeller

  Remote functions i BMW Connected-appen (iOS) for ladbare hybridmodeller viser detaljert informasjon om bilens status, for eksempel bilens posisjon, batterinivå og rekkevidde.
  Du kan fjernstyre ladingen ved hjelp av timeren, og du kan slå på klimareguleringen før kjøreturen begynner uten å måtte gå ut i bilen. Reisemål, såkalte spesialmål, og steder med ladestasjoner kan enkelt sendes fra appen til bilen.
  Remote functions i BMW Connected-appen (iOS) for ladbare hybridmodeller måler i tillegg hvor økonomisk hver kjøretur er, og gir deg tips som hjelper deg å kjøre mer effektivt, slik at rekkevidden blir lengre.

 • Behagelig kupétemperatur

  Om sommeren kan du sette deg inn i en komfortabelt kjølig kupé og om vinteren i en behagelig varm kupé med klare ruter. Det sørger kupévarmeren i BMW X5 plug-in hybrid for. Klimaautomatikken har en elektrisk kjølemiddelkompressor og et elektrisk gjennomstrømningsvarmeapparat som arbeider lydløst når motoren er slått av. Du kan programmere to ulike avreisetidspunkter.
  En halvtime før planlagt avreise starter et intelligent styringssystem oppvarming, kjøling og ventilasjon for å oppnå innstilt temperatur. Du betjener funksjonen med iDrive-multikontrollen i bilen eller med BMW Connected-appen for ladbare hybridmodeller på smarttelefonen.
  Forutsatt at det er nok strøm på høyspentbatteriet virker kupévarmeren uavhengig av om bilen er koblet til en lader eller ikke.

KOMFORT.

En innovativ bil som BMW X5 xDrive40e iPerformance byr selvsagt også på høy komfort. Comfort adaptivt chassis-pakke er standard og sørger for at de dynamiske kjøreegenskapene, stabiliteten og den behagelige kjørefølelsen opprettholdes på lange turer selv når bilen er tungt lastet. Variable støtdempere og en spesiell fjæring for nivåreguleringen på bakakselen sikrer høy stabilitet når du kjører med tung last.