BRING IT ON.

Helt nye BMW X4.

BRING IT ON.Helt nye BMW X4.

Uansett hvilke utfordringer du møter på veien, nye BMW X4 takler dem. Den progressive designen og den coupéinspirerte profilen utstråler fremdrift. Med førsteklasses kjøredynamikk, innovativ, lett konstruksjon og lavt tyngdepunkt i tillegg til høy ytelse byr den på ren kjøreglede.

Finn ut mer

FÅ ET PRISTILBUD.

FEM FORDELER

 • 01 Dynamisk utvendig design med markant coupéprofil
 • 02 Høy ytelse med 353 hk og 500 Nm (M40i)
 • 03 Sportslig og elegant innvendig design med instrumentpanel i Sensatec
 • 04 Utstyrt med Driving Assistent Plus, et av de smarteste førerassistentsystemene
 • 05 Innovative digitale tjenester og gode tilkoblingsmuligheter
BMW X4 kombinerer det solide X-preget med kreftene til en sportsbil.
Adrian van Hooydonk, leder for BMW Group Design
Den utvendige designen viderefører den markante stilen til den første generasjonen med et tydelig, moderne formspråk.
Marc Michael Markefka, designsjef for biler i mellomklassen hos BMW personbil

NETTBASERT YTELSE.

Digitale tjenester og førerassistentsystemer i BMW X4.

BMW X4 leverer også toppytelser på Internett. Toppmoderne assistentsystemer sørger for høy sikkerhet og komfort, mens det innovative infotainmentsystemet bidrar med både underholdning og informasjon. Ved hjelp av de smarte digitale tjenestene fra BMW ConnectedDrive har du optimale tilkoblingsmuligheter i bilen.

Finn ut mer

Lagspiller og multitalent.

Driving Assistant Plus gir økt komfort og sikkerhet i monotone og uoversiktlige situasjoner, som køer, saktegående trafikk og lange kjøreturer i byen, på landevei eller motorvei, i kryss og ved skifte av kjørefelt.
Finn ut mer

Gjør førerplassen til en kommandosentral.

Nå har betjeningen av infotainmentsystemet blitt enda enklere og mer oversiktlig. Du kan bruke berøringsskjermen, iDrive-multikontrollen eller Gesture Control. I stedet for statiske menyvinduer er det brukt dynamiske felter i hovedmenyen.
Finn ut mer

Bedre oversikt, færre distraksjoner.

BMW Head-Up Display i farger projiserer alle relevante kjøredata i førerens synsfelt. Dette gjør det lettere å fokusere på det som skjer i trafikken. Her vises blant annet bilens hastighet, navigasjonsmeldinger og Speed Limit Info inkl. visning av forbikjøringsforbud. I tillegg kan telefon- og underholdningslister vises.
Finn ut mer

Multifunksjonsdisplay på 12,3 tommer.

Det 12,3-tommers instrumentdisplayet med multifunksjoner og black-panel-teknologi gir en visuell gjengivelse av kjøreopplevelsen. Du kan velge mellom ECO PRO-, COMFORT- og SPORT-modus med ulike farge- og grafikktemaer i kombiinstrumentet.
Finn ut mer

Den korteste veien til målet.

Med tjenesten dør-til-dør-navigasjon i BMW Connected-appen kommer du frem i tide. Ved hjelp av smarttelefonen eller en tilkoblet smartklokke kan den føre deg det siste stykket frem til målet til fots etter at du har parkert bilen.
Finn ut mer

Alltid tidsnok.

Ved hjelp av en kompatibel smarttelefon eller smartklokke kan BMW Connected varsle deg om beregnet avreisetidspunkt, slik at du når målet i tide. Systemet beregner foreslått avreisetidspunkt basert på trafikkinformasjon i sanntid.
Finn ut mer

Dataknutepunkt.

Utstyret omfatter fastmontert WiFi-hotspot med LTE-standard, som gjør det mulig å ha et internettabonnement i bilen. Forbindelsen opprettes ved hjelp av SIM-kortet som er montert i bilen, og et Deutsche Telekom AG-abonnement.
Finn ut mer

X ANTALL VEIER TIL MÅLET.

BMW Originaltilbehør.

Hvorfor velge bare én mulighet, når du kan velge alle? Med BMW Originaltilbehør kan du velge utstyr som gjør hverdagen enklere, og utstyr som gjør den mer behagelig.

Finn ut mer

Sportslig statement.

De markante sidespeilhusene i karbonfiber er et resultat av kvalitetshåndverk og understreker bilens avanserte teknologi. Den dynamiske designen gir bilen et ekstra sportslig preg.
Finn ut mer

Bare fordeler, ingen ulemper.

Velurmattene foran og bak har perfekt passform og er smuss- og vannavvisende. De matcher fargen på teppet, beskytter gulvteppet og forenkler rengjøringen.
Finn ut mer

På vakt.

BMW Advanced Car Eye 2.0 er et svært følsomt FHD-kamera, som filmer hendelser ved bilen også om natten. Ved risting og uvanlige bevegelser utenfor bilen tar kameraet automatisk opp situasjonen og dokumenterer på den måten mulige ulykker eller innbrudd(sforsøk).
Finn ut mer

Smidde felger i tofarget finish.

De smidde 21" BMW M Performance lettmetallfelgene Y-eke 701 M holder høy kvalitet og er optimert for lavest mulig vekt. De har tofarget matt sort finish, er glanspolert og har BMW M-logo. Komplett sommerhjulsett med nødkjøringsegenskaper og ulik dekkdimensjon foran og bak. Felgdimensjon 8,5J x 21 med dekkdimensjon 245/40 R21 100Y XL RSC foran og 9,5J x 21 med dekkdimensjon 275/35 R21 103Y XL RSC bak.
Finn ut mer

Et sportslig statement i matt sort.

De 20" lettmetallfelgene Y-eke 695 i matt sort har to lag med eker og holder høy kvalitet. Komplett sommerhjulsett med dekktrykkindikator, nødkjøringsegenskaper og ulik dekkdimensjon foran og bak. Felgdimensjon 8J x 20 med dekkdimensjon 245/45 R20 103W XL RSC foran og 9,5J x 20 med dekkdimensjon 275/40 R20 106W XL RSC bak.
Finn ut mer

Markant design og smarte løsninger.

Den moderne takboksen med sidedeksler i titansølv rommer 420 liter. Takboksen passer alle takstativsystemer fra BMW. Den kan åpnes fra begge sider og har trippel sentrallås på begge sider som gir ekstra tyverisikring.
Finn ut mer

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

 • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr.

  * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

  Fra 1. januar 2020 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. WLTP, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.