BMW M8 Competition Coupé, sett bakfra, kjørende om natten ved fullmåne.

THE M8

BMW M8 COUPÉ

THE M8BMW M8 COUPÉ

BMW M850i xDRIVE COUPÉ, BMW M8 COUPÉ OG BMW M8 COMPETITION COUPÉ

BMW 8-serie Coupé M-modellene er selve definisjonen på luksuriøs kjøreglede. På en elegant måte kombinerer de rene M gener med høyeste eksklusivitet – for sportslige og eksklusive kjøreopplevelser både på veien og banen. Og dette i tre imponerende varianter: BMW M850i xDrive Coupé imponerer med en unik syntese av komfort, ytelse og effektivitet. BMW M8 Coupé med M xDrive tilbyr ikke bare en absolutt førsteklasses atmosfære, men også en ultimat motorsportsfølelse og er designet for å definere grenseområdene for kjøredynamikk på nytt. Høydepunktet er BMW M8 Competition Coupé med M xDrive som er en enda kraftigere og ekstravagant versjon av denne høyytelses sportsbilen.

Les mer

THE M8

Høydepunktene til BMW M8 Coupé.

Den første BMW M8 Competition Coupé i Marina Bay blå metallic, sett skrått forfra.

ENESTÅENDE YTELSER

8-SYLINDRET M TWINPOWER TURBO BENSINMOTOR MED TOPPYTELSE

Den kraftige 4,4-liters biturbomotoren i BMW M8 Competition Coupé yter overlegne 460 kW (625 hk) og har et dreiemoment på 750 Nm. En eksosmanifold i midten av V-en optimaliserer responsen til M-motoren som brukes i en lignende versjon i motorsport. To TwinScroll turboladere optimaliserer effektuttaket og gir utmerket ytelse – på veien og på banen.

BMW M8 Competition Coupé i Marina Bay blå metallic, sett skrått fra siden kjørende foran stjernehimmel.

ULTIMAT KJØREGLEDE

DRIVVERK OG UNDERSTELL BMW M8 COUPÉ OG BMW M8 COMPETITION COUPÉ

Kjøreopplevelsen i BMW M8 Coupé med M xDrive og BMW M8 Competition Coupé med M xDrive er rett og slett utrolig. Dette sikres av et perfekt koordinert samspill mellom sofistikerte drivverks- og understellskomponenter, som med sine motorsportsgener er selve symbolet på de tekniske ferdighetene til BMW M. For ubegrenset kjøreglede, hvert eneste sekund.

BMW M8 Competition Coupé i Marina Bay blå metallic med påslåtte LED-frontlykter, sett skrått forfra stående foran Villa om natten.

ET DESIGNIKON

UTVENDIG DESIGN BMW M8 COUPÉ OG BMW M8 COMPETITION COUPÉ

Perfekt utformede store flater med høypresise linjer fremhever den elegante sportsligheten til BMW M8 Coupé og BMW M8 Competition Coupé – og skaper samtidig et nytt designspråk for luksussportsbiler. Den dynamiske fronten, den flytende Coupé-silhuetten med skrånende taklinje og atletisk hekk er et uttrykk for dynamisk ytelse og umiskjennelig tilstedeværelse.

BMW M8 Competition Coupé, førerplass om natten med M skinnratt og blå bakgrunnsbelysning.

EKSTRAVAGANT SPORTSLIG

INNVENDIG DESIGN BMW M8 COUPÉ OG BMW M8 COMPETITION COUPÉ

Det eksklusive interiøret understreker den unike sportsligheten til en M-modell uten at det går på bekostning av luksus. Fra M skinnratt og M sportsseter i merinoskinn via presise lysledere på dører og midtkonsoll til M typisk, kontrastfargede røde konturer – hver detalj bekrefter den uttrykksfulle sportsbilkarakteren til denne bilen.

Styrke, eleganse og aerodynamisk optimalisering kombineres i det utvendige designet av den nye BMW M8, og skaper dermed en meget fascinerende bil.
Marcus Syring, designsjef BMW M

DESIGN BMW M8 COMPETITION COUPÉ

OPPLEV MED NOEN KLIKK HØYDEPUNKTENE NÅR DET GJELDER UTVENDIG OG INNVENDIG DESIGN

Det progressive designet av BMW M8 Competition Coupé imponerer med en unik dynamikk, men samtidig svært elegante designlinjer Resultatet er en fengende sportsbil som presenterer sitt luksuriøse preg fra alle sider. Ved hjelp av eksklusive materialer og ypperlig håndverk er interiøret den perfekte kombinasjonen av ren sportslighet og utsøkt luksus.
BMW M8 Competition Coupé i Marina Bay blå metallic med påslåtte LED-frontlykter, sett skrått forfra kjørende om natten.
BMW M8 Competition Coupé i Marina Bay blå metallic med påslåtte LED-baklykter, sett skrått bakfra stående ved fullmåne.
BMW M8 Competition Coupé i Marina Bay blå metallic, sett skrått fra siden stående om natten.
BMW M8 Competition Coupé i Marina Bay blå metallic, nærbilde av hekk med M diffusor i sort karbon.
BMW M8 Competition Coupé i Marina Bay blå metallic, nærbilde om natten av skulderpartiet med M hekkspoiler i karbon.
driver door. BMW M8 Competition Coupé, interiør om natten med M skinnratt og blå bakgrunnsbelysning ved åpen førerdør.
BMW M8 Competition Coupé, M sportssete med M8 emblem og setetrekk i sort merinoskinn med kontrast i midrandbeige.
BMW M8 Competition Coupé i Marina Bay blå metallic med påslåtte LED-frontlykter, sett skrått forfra kjørende om natten.

Smale frontlykter med BMW laserlys og en særegen M grill i høyglanset sort. I tillegg til et skulpturert M frontskjørt med store luftinntak og dekorgitter i bikakefinish. Disse karakteristiske elementene, kombinert med det lave karosseriet, gir inntrykk av overlegen dynamikk – som om denne luksussportsbilen hele tiden er klar til innsats.

BMW M8 Competition Coupé i Marina Bay blå metallic med påslåtte LED-baklykter, sett skrått bakfra stående ved fullmåne.

Den muskuløse hekken til BMW M8 Competition Coupé uttrykker maksimal ytelse. De markante skulderpartiene danner en kompakt enhet sammen med LED baklysene og de brede hjulbuene. M hekkspoileren er et blikkfang og en del av det motorsportinspirerte aerodynamiske totalkonseptet.

BMW M8 Competition Coupé i Marina Bay blå metallic, sett skrått fra siden stående om natten.

Den flytende silhuetten til denne luksussportsbilen presenterer med den langstrakte fronten, skrånende taklinje og den atletiske hekken med korte overheng elegante langstrakte proporsjoner. Dette ekstremt dynamiske inntrykket understrekes av de imponerende 20 tommers lettmetallfelgene og Air Breather dekorelementene i karbon.

BMW M8 Competition Coupé i Marina Bay blå metallic, nærbilde av hekk med M diffusor i sort karbon.

M Carbon utvendig designpakke (ekstrautstyr) understreker med alle sportslige og eksklusive detaljer det imponerende potensialet til BMW M8 Competition Coupé. M diffusoren i karbon sort preger det markante hekkskjørtet med 100 mm doble enderør på begge sider.

BMW M8 Competition Coupé i Marina Bay blå metallic, nærbilde om natten av skulderpartiet med M hekkspoiler i karbon.

M karbontaket er ikke bare et synlig kjennetegn i et autentisk høyytelses konsept, det reduserer også vekten til BMW M8 Competition Coupé betraktelig, og senker dermed tyngdepunktet for en spesielt dynamisk kjørestil.

driver door. BMW M8 Competition Coupé, interiør om natten med M skinnratt og blå bakgrunnsbelysning ved åpen førerdør.

Den sportslig-luksuriøse føreplassen til BMW M8 Competition Coupé med sine M spesifikke instrumenter vitner om kompromissløs førerorientering.

BMW M8 Competition Coupé, M sportssete med M8 emblem og setetrekk i sort merinoskinn med kontrast i midrandbeige.

Interiøret i BMW M8 Competition Coupé er både luksuriøst og samtidig uimotståelig sportslig. De håndsydde M sportssetene leveres i ekstremt elegant merinoskinn med belyst M8 logo i hodestøttene, og tilbyr perfekt sidestøtte samt utmerket komfort på lange turer.

BMW M8 COMPETITION COUPÉ OG BMW M8 COUPÉ I DETALJ: INFORMASJON OG TEKNISKE DATA

HØYDEPUNKTER BMW M850i xDRIVE COUPÉ

EFFEKTIV SPORTSLIGHET, KUN ET KLIKK UNNA: MOTOR, KJØREDYNAMIKK OG DESIGN

BMW M850i xDrive Coupé i Barcelona blå metallic, sett skrått forfra stående foran bygning.

OVERBEVISENDE KRAFT

MOTOR BMW M850i xDRIVE COUPÉ

Den kraftige M TwinPower Turbo 8-sylindrede bensinmotoren i BMW M850i xDrive Coupé sørger når som helst for ekte entusiasme med 4,4 liter slagvolum, 390 kW (530 hk) og 750 Nm dreiemoment.

BMW M850i xDrive Coupé i Barcelona blå metallic, sett skrått forfra kjørende om natten.

UTMERKET DYNAMIKK

KJØREDYNAMIKK BMW M850i xDRIVE COUPÉ

BMW M850i xDrive Coupé kombinerer utmerket kjøredynamikk med høy komfort. De 20 tommers høyytelses dekkene, firehjulsdriftsystemet BMW xDrive med M sportsdifferensial, adaptivt M understell og den elektromekaniske krengningsstabilisatoren (ekstrautstyr) sikrer perfekt grep og optimal retningsstabilitet.

BMW M850i xDrive Coupé i Barcelona blå metallic, sett skrått bakfra fra venstre, stående om natten.

EKSTRAVAGANT UTSEENDE

UTVENDIG DESIGN BMW M850i xDRIVE COUPÉ

Det utvendige designet til BMW M850i xDrive Coupé understreker sitt eksklusive utseende med mange galvaniserte deler av høy kvalitet i ceriumgrått.

BMW M850i xDrive Coupé, førerplass med BMW Live Cockpit Professional og M skinnratt.

KOMFORTABEL OG SPORTSLIG

INNVENDIG DESIGN BMW M850i xDRIVE COUPÉ

Interiøret i BMW M850i Coupé imponerer med de fineste materialene og kombinerer utmerket komfort med eksklusiv sportslighet.

DESIGN BMW M850i xDRIVE COUPÉ

OPPLEV MED NOEN KLIKK HØYDEPUNKTENE FOR UTVENDIG OG INNVENDIG DESIGN

Designet til BMW M850i xDrive Coupé formidler dynamikk og tilstedeværelse gjennom samspillet mellom presise linjer og kraftige proporsjoner. Dette inntrykket fremheves av markante M spesifikke designelementer i ceriumgrått, som er eksklusivt forbeholdt BMW M850i xDrive Coupé. Disse inkluderer for eksempel grillramme og -ribber, samt Air Breather-innlegg og spesielle enderør. I interiøret sørger svært eksklusive setetrekk og utstyr for en komfortabel og eksklusiv atmosfære – samtidig som hver detalj understreker den sportslige karakteren til denne luksussportsbilen.
BMW M850i xDrive Coupé i Barcelona blå metallic, sett skrått forfra fra venstre, stående foran bygning.
BMW M850i xDrive Coupé i Barcelona blå metallic, sett fra siden, stående foran bygning.
BMW M850i xDrive Coupé i Barcelona blå metallic, sett bakfra, kjørende om natten.
BMW M850i xDrive Coupé, interiør med multifunksjonsseter i BMW Individual merinoskinn trøffelfarget/sort.
BMW M850i xDrive Coupé i Barcelona blå metallic, sett skrått forfra fra venstre, stående foran bygning.

Den dynamiske fronten til BMW M850i xDrive Coupé synliggjør ved første øyekast det sportslige utseendet med den sekskantede grillen og med grillrammen og -ribbene i ceriumgrått. Dette inntrykket støttes av de ekstremt flate LED-frontlyktene med BMW laserlys og dekslene på luftinntakene i høyglanset sort.

BMW M850i xDrive Coupé i Barcelona blå metallic, sett fra siden, stående foran bygning.

Den langstrakte silhuetten og den skrånende taklinjen kombinert med sidekonturene etterlater et spesielt sportslig inntrykk for BMW M850i xDrive Coupé. Dette inntrykket forsterkes av 20 tommers lettmetallfelger og Air Breather-innlegg i ceriumgrått.

BMW M850i xDrive Coupé i Barcelona blå metallic, sett bakfra, kjørende om natten.

Den markante hekken til BMW M850i xDrive Coupé gjenspeiler med sitt brede spor og de muskuløse hjulhusene yteevnen til denne eksklusive sportsbilen. De smale LED-baklyktene og begge de trapesformede enderørsdekslene i ceriumgrått samt diffusoren i Dark Shadow metallic understreker dynamikken på en imponerende måte.

BMW M850i xDrive Coupé, interiør med multifunksjonsseter i BMW Individual merinoskinn trøffelfarget/sort.

Interiøret i BMW M850i xDrive Coupé har en svært dynamisk og luksuriøs appell. Komfortable multifunksjonsseter i BMW Individual merinoskinn understreker den eksklusive karakteren, det samme gjør M skinnrattet og interiørlistene som her er avbildet i vevd rustfritt stål. Edle detaljer som 'CraftedClarity' glassapplikasjoner på velgerspaken understreker dette luksuriøse inntrykket.

BMW M850i xDRIVE COUPÉ: MOTOR, UTSTYR OG TEKNISKE DATA

BMW M8 Competition Coupé, sett bakfra, kjørende om natten ved fullmåne.

BMW 8-SERIE COUPÉ M-MODELLER