BMW XM G09 Label Red 2023 Stage Teaser
DrivstofftypeHybrid

THE XM

BMW XM G09 Label Red 2023 Stage Teaser

DEN NYE BMW XM.

DrivstofftypeHybrid
THE XMDEN NYE BMW XM.

BMW XM: Forbruk elektrisk, blandet kjøring WLTP i kWh/100 km: 32,7 – 33,6; Elektrisk rekkevidde, WLTP i km: 76 - 81

Les mer

SAMMENLIGN BMW XM MODELLENE.

Motor, drivverk og ytelse.

BMW XM.

Den perfekte kombinasjonen av High-Performance til en BMW M og innovasjon til en Plug-in hybrid.
 • BMW M Hybrid, første elektrifiserte M High-Performance drivverk
 • High-Performance M TwinPower Turbo V8-sylindret bensinmotor
 • Adaptivt M sportsunderstell Professional for High-Performance kjøredynamikk
 • M xDrive med M sportsdifferensial
 • 480 kW (653 hk), dreiemoment 800 Nm, akselerasjon 0– 100 km/t på 4,3 s
BMW XM G09 Sett skrått forfra

BMW XM Label Red.

Maksimal Performance og eksklusivitet.
 • BMW M Hybrid, første elektrifiserte M High-Performance drivverk
 • High-Performance M TwinPower Turbo V8-sylindret bensinmotor
 • Adaptivt M sportsunderstell Professional for High Performance kjøredynamikk
 • M xDrive med M sportsdifferensial
 • 550 kW (748 hk), dreiemoment 1000 Nm, akselerasjon 0–100 km/h på 3,8 s[1]
BMW XM G09 Label Red Sett skrått forfra
 • BMW XM.
 • BMW XM Label Red.

BMW XM.

EKSTERIØRDESIGNET TIL BMW XM.

BMW XM G09 Eksteriørdesign høydepunkter
BMW XM G09 Eksteriør sett forfra

Frontdesign.

Den ikoniske fronten i stil med BMW luksusklassen imponerer med iscenesettelsen av frontgrillbelysningen "Iconic Glow" med tynne M typiske dagskjørelys. Den markante frontgrillen formidler luksus og eksklusivitet gjennom den integrerte BMW XM-logoen og eksklusive aksenter i Night Gold. Det kraftig skulpturerte panseret går flytende over i to Powerdomes.

BMW XM G09 Eksteriør sett fra siden

Sett fra siden.

Sett fra siden kombinerer karakterfullt design i stil med en coupé med kraftige proporsjoner og designhøydepunkter som de mørkeste vinduene i hele BMW-modellserien. Både de eksklusive 23'' lettmetallfelgene og aksentbandet, som gjør utformingen til BMW XM unik, ser spesielt eksklusiv ut i aksentfarge Night Gold.

BMW XM G09 Eksteriør sett bakfra

Hekkdesign.

De vertikale, sekskantede M doble enderørene gir hekken med gullfargede diffusor-aksenter og den nye XM-logoen et uttrykk for unik tilstedeværelse. BMW-logoene lasert på bakruten på begge sider refererer til den siste "M only" -modellen – BMW M1. De omsluttende baklyktene, sammen med hjulhusene, understreker den robuste, brede holdningen.

INTERIØRDESIGNET TIL BMW XM.

BMW XM G09 Interiør designhøydepunkter
BMW XM G09 Interiør belyst innertak

Belyst innertak.

Det indirekte opplyste innertaket imponerer med en tredimensjonal prismestruktur. Gjennom stemningsfull bakgrunnsbelysning er de forskjellige lysdesignene som velkomstscenarioet imponerende iscenesatt. Avhengig av kjøremodus og stemning kan fargevalget tilpasses individuelle behov.

BMW XM G09 Interiør bakseter M Lounge

M Lounge.

M Lounge skaper en ekstra romfølelse. Seteputen i ett stykke og detaljer som for eksempel diamantformede strukturer i nakkestøttene og sømmene, formidler komfort og luksus. Sammen med det skulpturelle, indirekte belyste innertaket, mørke ruter og komfortputer skaper dette en ny romfølelse.

BMW XM G09 Interiør Individual “Merinoskinn” med eksklusivomfang i Walknappa Vintage Coffee

Eksklusivt Vintage skinn.

Skinnet med vintagekarakter fascinerer med sin naturlige struktur og kvalitet og setter elegante aksenter i dørkledningene og instrumentpanelet. Materialet brukes eksklusivt i nye BMW XM for første gang og er unikt og individuelt i hvert kjøretøy takket være de spesielle bearbeidings- og foredlingsprosessene.

KJØREDYNAMIKKEN TIL BMW XM.

BMW XM G09 Kjøredynamikk høydepunkter
BMW XM G09 V8 Plug-in-hybrid kjørende

V8-sylindret-Plug-in-hybrid motor.

Den V8-sylindrede Plug-in hybridmotoren står for ren kjøreglede, overlegen kraftutvikling og den markante M-typiske lyden. Takket være det virtuose samspillet med en kraftig 145 kW elektrisk motor, skyver 4,4-liters V8 motoren til BMW XM seg ukuelig fremover – ikke minst takket være to turboladere, fullvariabel Valvetronic-ventilstyring og High Precision Injection.

BMW XM G09 Plug-in-hybrid Sett fra siden foran bygning

Professional adaptivt M understell.

Adaptivt M sportsunderstell Professional imponerer med sportslig kjøredynamikk uten å ofre komforten. Den integrerte aktive styringen stabiliserer kjøretøyet ved høyere hastigheter og reduserer samtidig vendekretsen. Aktive stabilisatorer reduserer karosseribevegelser og forbedrer dermed kjøredynamikken og komforten.

BMW XM G09 Sett bakfra kjørende i urban omgivelse

M sportsdifferensial.

M sportdifferensialen bringer kjøretøyets ytelse optimalt på veien. Den fordeler drivkraften variabelt mellom bakhjulene og forbedrer dermed trekkraften og kjørestabiliteten i ulike situasjoner – enten ved akselerasjon ut av kurver, ved høye hastigheter i svinger eller ved ulike kjørebaneforhold.

DEN NYE BMW XM LABEL RED.

HØYDEPUNKTER TIL NYE BMW XM LABEL RED.

BMW XM label G09 Eksteriør under parkering
BMW XM Label Red G09 Motordeksel med M Logo

Enestående motoreffekt.

Den V8-sylindrede plug-in hybridmotoren med overlegne 550 kW (748 hk) og 1000 Nm bringer enda større dynamikk til veien. I kombinasjon med to turboladere, fullvariabel ventilstyring og High Precision Injection, genererer den imponerende skyvekraft og markant M-typisk motorlyd.

BMW XM Label Red G09 rød BMW M frontgrill

Karaktersterk optikk.

Eksteriørmessig setter en eksklusiv hjulstyling, modellidentifikasjonen med rød kant og det røde aksentbåndet tonen for en Performance-fokusert lifestyle. Eksklusiv rød polstring, røde detaljer i ventilasjonsgrillen og komfortputer i sort 'Merinoskinn' med røde sømmer bærer denne stilen inn i interiøret.

BMW XM Label Red G09 med BMW Individual lakkering i

Individuelle lakkeringer.

Individuell karakter – også når det gjelder optikken til den nye BMW XM Label Red. Fra et bredt utvalg av ekstravagante BMW Individual spesiallakkeringer, velg den som best gjenspeiler din karakter.

BMW XM LABEL RED I FROZEN CARBON BLACK.

BMW XM G09 Label Red Cockpit
 • Svært begrenset: Kun 500 biler er tilgjengelige i spesiallakkeringen Frozen Carbon Black
 • I tillegg til omfangene til BMW XM Label Red, setter frontgrill- og diffusorapplikasjonene kontraststerke aksenter i Toronto Red
 • Elegant detail i rødt: “1 av 500“-påskrift i midtkonsollen under kontrolldisplayet

BMW INDIVIDUAL.

BMW XM G09 i BMW Individual Urban grønn sett skrått fra siden
BMW XM G09 i BMW Individual Anglesey grønn metallic sett fra siden
BMW XM G09 i BMW Individual Sepia fiolett metallic sett skrått forfra
BMW XM G09 i BMW Individual Petrol Mica metallic sett skrått bakfra

SPESIALLAKKERINGER FOR XM MODELLENE.

Ingenting er så suverent som individualitet. Din BMW XM uttrykker også enda mer karakter og personlig stil i en eksklusiv spesiallakkering. Med de eksklusive høykvalitets og varierte BMW Individual-lakkeringene kan du tilpasse det sportslige eksteriøret til dine individuelle preferanser. For mer informasjon om BMW M spesiallakkeringer, vennligst kontakt din BMW-forhandler.

PLUG-IN HYBRID KJØREOPPLEVELSE I BMW XM MODELLENE.

Innovativ teknologi når det gjelder elektrisk kjøring og lading.

BMW XM G09 PHEV elektrisk kjøring
BMW XM G09 Plug-in-hybrid M hybrid

M hybrid.

Skift mellom elektrisk drift og hybridmodus med knappetrykk i kombinasjon med en elektromotor og en kraftig bensinmotor. Intelligente kjøremoduser optimaliserer kjøreopplevelsen.

Finn ut mer
BMW XM G09 Plug-in-hybrid rekkevidde

Helt elektrisk.

Hvis ønskelig kjører det elektriske drivsystemet BMW eDrive, BMW XM modellene rent elektrisk, for eksempel i urbane områder. Det betyr at du er nesten lydløs og lokalt utslippsfri underveis.

Finn ut mer
BMW XM G09 Plug-in-hybrid BMW Charging

BMW Charging.

Om hjemme eller på veien: BMW Charging tilbyr deg skreddersydde ladeløsninger for enhver situasjon. Lad over hele Europa i et av de største og stadig voksende offentlige ladenettverkene. Sjekk ladestatusen til din BMW din og planlegg reisene dine enkelt fra My BMW App.
Finn ut mer

COCKPIT OG TEKNOLOGIER.

BMW XM G09 Cockpit og teknologier
BMW XM G09 M spesifikt visningskonsept med BMW Operating System 8

M spesifikt visningskonsept med BMW Operating System 8.

BMW Operating System 8 gjør det enda enklere å betjene kjøretøyfunksjonene, f.eks. språk og berøringsskjerm. Høydepunktet er den M-spesifikke utformingen: Innhold i 2D sikrer best gjenkjennelighet, M-logoen gjenspeiles i visningen av innholdet. Begge M-modusene ROAD og SPORT åpner for en individuell, emosjonell kjøreopplevelse.

BMW XM G09 BMW Curved Display

BMW Curved Display.

BMW Curved Display i én enhet viser informasjon om ditt kjøretøy på en stor og oversiktlig måte. Den kombinerer et 12,3” instrumentdisplay med et 14,9” berørings-kontrolldisplay. Betjeningen er ergonomisk optimalisert og intuitiv. Takket være den stilige integreringen i dashbordet er Curved Display også et blikkfang.

BMW XM G09 M oppsett

M oppsett.

Med M oppsett kan du tilpasse kjøreopplevelsen etter ønske. Konfigurer kjøredynamiske parametere i henhold til dine individuelle krav. Drivverket, chassiset, styringen, bremsene, energigjenvinningen og firehjulsdriftsystemet M xDrive kan stilles inn. Hent frem din lagrede konfigurasjon enkelt ved å bruke multifunksjonsknappene M1 og M2.

BMW XM G09 personlig eSIM

Personlig eSIM.

Enten det gjelder telefoni eller databruk – med personal eSIM kan du også bruke mobilabonnementet i din BMW. Din smarttelefon trenger ikke å befinne seg i kjøretøyet. Du drar nytte av bedre mottak fordi du automatisk bruker kjøretøyets utvendige antenner. Bedre tilkoblingsmuligheter: Din BMW er 5G-kompatibel og tilbyr Wi-Fi hotspot.

BMW XM G09 komforttilgang

Komforttilgang.

Spar deg selv bryet med å gripe etter kjøretøynøkkelen: Med komforttilgang låser ditt M kjøretøy opp dørene automatisk. Kjøretøyet kjenner deg igjen på nøkkelen langveis fra – du trenger ikke lenger å lete i lommene. I stedet for en klassisk nøkkel, kan du også bruke en kompatibel smarttelefon som Digital Key Plus eller Key Card.

BMW XM G09 Plass for trådløs lading

Plass for trådløs lading.

Mer orden, mer komfort: Med plassen for trådløs lading kan du lade din smarttelefon trådløst og komfortabelt. Den utvidede lagringsplassen har også plass til større enheter – innenfor rekkevidde og uten irriterende tildekking og kabelrot. Og alt dette med størst mulig sikkerhet: Den innebygde kjølingen beskytter din enhet mot overoppheting.

FØRERASSISTANSE OG DIGITALE TEKNOLOGIER.

BMW ORIGINALTILBEHØR.

Med BMW originaltilbehør kan du tilpasse din BMW til dine personlige ønsker: Produktene er perfekt tilpasset den nye BMW XM når det gjelder kvalitet, design og ytelsesevne.

BMW XM G09 BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro.

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro består av høykvalitets QHD og Full HD kameraer som holder øye med hva som skjer foran og bak kjøretøyet, også når det er parkert. Ved risting og uvanlige bevegelser utenfor kjøretøyet tar systemet automatisk opp hendelsen og dokumenterer på den måten mulige ulykker eller innbrudd(sforsøk).

BMW XM G09 Bakmontert sykkelstativ Pro 2.0

Hekkmontert sykkelstativ Pro 2.0

Det bakmonterte BMW sykkelstativet Pro 2.0 er lett og solid og kan lastes med inntil 60 kg. Det er svært enkelt å bruke og har plass til to sykler/E-Bikes (kan utvides med feste for en tredje sykkel). En vippefunksjon gjør at du har enkel tilgang til bagasjerommet.

BMW XM G09 BMW Nettbrettholder Pro

BMW Nettbrettholder Pro.

Sikkert hold for nettbrett med BMW Safety Case (Beskyttelseshylster). Holderen, som kan justeres til ulike posisjoner og vinkler, er festet til ekstrautstyret “Travel & Comfort” eller til baseholderen.

TEKNISKE DATA FOR BMW XM MODELLENE.

BMW XM.

Effekt i kW (hk) ved o/min[1]:

480 (653)

Akselerasjon 0–100 km/t i sek[1]:

4,3

Drivstofforbruk, blandet kjøring WLTP i l/100 km[1]:

1,6–1,5

CO₂-utslipp, blandet kjøring WLTP i g/km[1]

36–33

BMW XM G09 Label Red sett skrått fra siden stående

SERVICE OG RÅDGIVNING.

PROAKTIV SERVICE FOR BMW XM MODELLENE.

BMW XM G09 Proaktiv service

Proactive Care oppdager automatisk et kommende vedlikeholds- eller reparasjonsbehov for ditt kjøretøy og kontakter deg proaktivt.
 

 • Umiddelbar hjelp fra BMW.eksperter
 • Problemløsning via fjernvedlikehold
 • Unngå mulige havarier
 • Ytterligere individuelle servicetilbud
 • Kostnadsfri del av det aktive ConnectedDrive-abonnementet