BMW X7 M50d M-modeller G07 2019 Mineralhvit kjørende på landevei sett skrått bakfra
DrivstofftypeBensin

Luksus i alle terreng: BMW X7 M50i-modellene kombinerer høyeste eleganse med sportslig Offroad-Performance. Med de tydelige SAV-genene og de M-spesifikke designelementene vitner det imponerende utseendet kjøretøyenes unike kjøredynamiske potensiale. Et løfte om kraft som BMW X7 M50i enkelt oppfyller takket være de kraftige M TwinPower Turbo-motorene og M-spesifikk drivverks- og understellsteknologi.

Les mer

BMW X7 M50i – PRODUKTHØYDEPUNKTER.

Kjøredynamikk- og designutstyr til BMW X7 M50i.

Perfeksjonert kjøreglede: Kjøredynamikken og designet til BMW X7 M50i-modellene setter nye standarder i sin klasse. Det sportslige karakteren understrekes av svært kraftige motorsportkomponenter som 8-trinns Steptronic Sport-girkassen og M sportseksosanlegg – standardutstyr på BMW X7 M50i. Det sportslige og luksuriøse uttrykket rundes av med sportslig og eksklusivt M-spesifikt utstyr og designaksenter i eksteriør og interiør.  

BMW X7 M-modell G07 2019 Mineralhvit sett skrått forfra stående
BMW X7 M50i G07 2019 Modellbetegnelse på hekken

BMW X7 M50i.

BMW X7 M50i tilbyr enestående presisjon og smidighet. Understell som er spesielt tilpasset M50i og den variable sportsstyringen, standard M sportsbremser, M sportsdifferensial og M sportseksosanlegg hever de dynamiske egenskapene og sørger for intens kjøreglede.
BMW X7 M-modell med M sportsdifferensial, G07 2019, nærbilde av hekken

M sportsdifferensial.

M sportsdifferensial gir økt veigrep og kjørestabilitet når du skifter kjørefelt, akselererer ut av svinger eller holder høy hastighet gjennom svinger, og når du kjører på ulike underlag. Det økte veigrepet skyldes en elektronisk lamellsperre som reduserer turtallsforskjeller mellom bakhjulene.
BMW X7 M-modell med Steptronic Sport-girkasse G07 2019 førerplass

Sports-automatgirkasse.

Den 8-trinns sports-automatgirkassen legger til rette for ekstra sportslig giring. Du kan velge automatisk giring eller gire manuelt med girspaken eller girhendlene på rattet uansett om du har en rolig eller dynamisk kjørestil. I SPORT-modus og med girspaken i S/M-sporet til venstre er giringen optimert for toppytelse.
BMW X7 M-modell med M sportseksosanlegg G07 2019 nærbilde av hekken

M sportseksosanlegg.

M sportseksosanlegget har en motorlyd som blir mer intens lys i kjøremodiene SPORT og SPORT+ med Driving experience-knappen. Modusen med mer komfortable innstillinger gir en mer diskré lyd.
BMW X7 M-modell med M sportsbremser G07 2019 zoomet inn på lettmetallfelg

M sportsbremser.

M sportsbremser med faste fire-stemplers bremsekalipere foran og ettstempels kalipere bak i blått med M-logo har større bremseskiver og dermed høyere bremseeffekt.
BMW X7 M-modell med M aerodynamikkpakke G07 2019 sett skrått fra siden

M aerodynamikkpakke.

M aerodynamikkpakke understreker bilens sportslige utseende og endrer luftstrømmen. Den inneholder et frontskjørt med større luftinntak, spesielle sideskjørt og hekkskjørt med diffusorinnsats i Dark Shadow metallic.
BMW X7 M-modell med chassisreguleringssystemet Executive Drive Pro G07 2019 sett skrått bakfra kjørende

Executive Drive Pro.

Executive Drive Pro er et chassisreguleringssystem som gir ekstra høy kjørekomfort og samtidig fremragende kjøredynamikk. Systemet er basert på aktive krengningsstabilisatorer som kontinuerlig regulerer elektromekanisk under kjøring og dermed reduserer karosseriets krengning til et minimum.
BMW X7 M-modell med M-spesifikke enderør G07 2019 nærbilde av enderør

M-spesifikke enderør.

De eksklusive M-spesifikke enderørene i ceriumgrått gir bilen et markant utseende og understreker bilens sportslige karakter.
BMW X7 M-modell med M lettmetallfelger V-eke 755 M, G07 2019 nærbilde av felg

M lettmetallfelger.

22'' M lettmetallfelger V-eke 755 M i tofarget ceriumgrått med maskinert finish, dekk med nødkjøringsegenskaper og ulik dekkdimensjon foran og bak, felgdimensjon foran 9,5J x 22 med dekk 275/40 R22 og felgdimensjon bak 10,5J x 22 med dekkdimensjon 315/35 R22.
BMW X7 M-modell med M Skinnratt G07 2019 Førerplass

M skinnratt.

M skinnratt med tre eker har multifunksjonstaster, M-logo og integrert kollisjonspute for føreren. Rattkrans i sort nappaskinn med sorte sømmer og tommelstøtter gir en sportslig og direkte styrerespons.
BMW X7 M-modell med M multifunksjonsseter G07 2019 nærbilde av setejustering

M multifunksjonsseter.

M multifunksjonssetene foran har en eksklusiv design og M-logo som gjenspeiler bilens sportslige stil. Dype sitteflater og høye sidevanger understreker bøttesetestilen og garanterer perfekt sidestøtte. De mange innstillingsmulighetene sørger for høy komfort.
BMW X7 M-modell med panorama-glasstak Sky Lounge G07 2019 interiør

Sky Lounge panoramatak i glass.

Sky Lounge panoramatak i glass skaper en behagelig stemning i mørket med en lysgrafikk som består av over 15 000 lyselementer. Du kan velge farge på lysgrafikken blant de seks fargene til bakgrunnsbelysningen.
BMW X7 M-modell med utvidet skinninteriør fra BMW Individual i merinoskinn G07 2019 interiør

BMW Individual utvidet skinninteriør i merinoskinn.

Utvidet skinninteriør fra BMW Individual i finnarvet merinoskinn VATQ Trøffelfarget, sort interiørfarge.

BMW X7 M50i: INNOVATIVE TEKNOLOGIER.

Digitale tjenester, førerassistentsystemer og komfort-funksjoner i BMW X7 M50i.

Den eksepsjonelle komforten til BMW X7 M50i begynner allerede før ombordstigning: I fremtiden sørger Digital Key for at du ikke lenger trenger bilnøkkelen. Innovative teknologier, som førerassistentsystemene til BMW Personal CoPilot og flere avanserte ConnectedDrive-tjenester gjør hver kjøretur så behagelig som mulig. Det moderne infotainmentsystemet kan betjenes med håndbevegelser og oppdateres regelmessig.

BMW X7 M-modell med BMW Live Cockpit Professional G07 2019

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigasjonsfunksjon viser informasjon på et 12,3-tommers kontrolldisplay med høy oppløsning og berøringsfunksjon samt et digitalt kombiinstrument på 12,3 tommer. BMW Operating System 7 kan blant annet betjenes med iDrive-multikontrollen med touchfunksjon.
BMW X7 M-modell med BMW Gesture Control G07 2019

BMW Gesture Control.

Med BMW Gesture Control kan du styre spesielt definerte funksjoner med håndbevegelser. Systemet kan gjenkjenne håndbevegelser for visse betjeningsfunksjoner. Det registrerer for eksempel sveipe- og pekebevegelser, som du blant annet kan bruke for å motta eller avvise et anrop, og du kan regulere volumet ved å snurre med pekefingeren.
BMW X7 M-modell med Driving Assistant Professional G07 2019 kombiinstrument

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional gir optimal komfort og sikkerhet i kritiske og monotone trafikksituasjoner. I tillegg til funksjonene til Driving Assistant omfatter den blant annet styre- og kjørefeltassistent med utvidede funksjoner, feltskifte- og nødstoppassistent samt sporassistent med aktiv sidekollisjonsbeskyttelse.
BMW X7 M-modell med Parking Assistant Plus G07 2019 kontrolldisplay

Parking Assistant Plus.

Parkeringsassistent Plus gjør det enklere å parkere og manøvrere bilen. Den omfatter Surround View-systemet med Top View, Panorama View, 3D View samt parkeringshjelp på siden, parkeringsassistent for parkering på tvers av og parallelt med veibanen og ryggeassistent.
BMW X7 M-modell med parkeringsplassassistent G07 2019 kontrolldisplay

Parkeringsplassassistent.

Finne en parkeringsplass i nærheten av destinasjonen? Med parkeringsplassassistenten er dette enkelt. Den foreslår ledige plasser i parkeringshus eller langs veien, og basert på ditt valg finner den ruten med størst sannsynlighet for å finne en ledig plass.
BMW X7 M-modell med Remote Software Upgrade G07 2019 kontrolldisplay

Remote Software Upgrade.

Alltid den nyeste programvareversjonen i kjøretøyet. Med Remote Software Upgrade er din BMW alltid oppdatert. Du kan enkelt laste ned oppgraderingene via My BMW-appen eller SIM-kortet som er installert i kjøretøyet, og deretter installere dem. På denne måten kan også andre tilgjengelige funksjoner i kjøretøyet låses opp.
BMW X7 M-modell med Experience Modes Upgrade G07 2019 cockpit

Experience-moduser.

Satser du på understatement eller produktivitet når du er underveis? Med Experience-modusene Executive eller Expressive kan du skape en opplevelse for sansene dine som passer perfekt til humøret ditt takket være en perfekt orkestrert total iscenesettelse i kupéen. Si for eksempel: „Hey BMW, activate Executive Mode.“
BMW X7 M-modell med Welcome Light Carpet G07 2019

Welcome Light Carpet.

Welcome Light Carpet projiserer en lysgrafikk i området foran bildørene. Det gjør det mer behagelig å sette seg inn, med en hyggelig, inviterende atmosfære. Utstigning i mørket er enda tryggere og mer komfortabelt.
BMW X7 M-modell med Harman Kardon Surround Sound System G07 2019 næropptak høyttaler

Harman Kardon surroundlydsystem.

Harman Kardon surroundlydsystemet utmerker seg med 464-watts digitalforsterker, ni kanaler og 16 høyttalere. Det skaper et differensiert lydbilde som fyller hele kupeen.
BMW X7 M-modell med Entertainment-system Professional for baksetet G07 2019

Entertainment-system Professional for baksetet.

Entertainment-system Professional for baksetet omfatter to separate høyoppløselige 10,2-tommers fargeskjermer med berøringsfunksjon (vinkelen kan justeres) og Blu-ray-spiller. Systemet gir tilgang til navigasjonssystemet og Internett under kjøring (krever gyldig mobilabonnement). I tillegg har det en USB-port og tilkobling for MP3-spiller, spillkonsoller og hodetelefoner (også trådløse).
Temperert koppholder i BMW X7 M-modell G07 2019

Tempererte koppholdere.

Koppholderen med varme-/kjølefunksjon i midtkonsollen holder drikke varmt eller kaldt. Funksjonen aktiveres med to taster. I tillegg viser bakgrunnsbelysningen hvilken funksjon som er aktiv (blått for kjøling og rødt for oppvarming).
BMW X7 M-modell med klimaautomatikk med 5-soners regulering G07 2019

Klimaautomatikk med femsoners regulering.

Med klimaautomatikk med femsoners regulering kan personene i forsetene, på hver side i andre seterad og på tredje seterad regulere temperaturen separat. Det gir behagelig klima på alle plasser.

TEKNISKE DATA FOR BMW X7 M50i.

BMW X7 M50i.

Effekt i kW (hk) ved o/min:

390 (530)/ 5500–6000

Maks. dreiemoment i Nm ved o/min:  

750/1800– 4600

Akselerasjon 0–100 km/t i sek:

4,7

Drivstofforbruk, blandet kjøring, i l/100km:

12,8–12,3

BMW X7 M50i G07 2019 Strektegning dimensjoner
BMW X7 M50i i Arktisk grå, sett skrått forfra, G07, 2019

THE BMW X7

I tillegg til sitt imponerende utseende imponerer BMW X7 med eksklusiv luksus, rikholdig med plass og topp komfortabel kjøredynamikk.

BMW SERVICE INCLUSIVE FOR BMW X7 M50i.

BMW-servicemedarbeider hilser på kunder

#whateverhappens. Bekymringsfri mobilitet: Denne pakken deg 100% åpenhet og praktisk planlegging for valg av kjørelengde eller kjøreegenskaper.

  • Kontroll av bilen ved service i henhold til BMWs spesifikasjoner
  • Service på mikrofilter
  • Bremsevæskeservice