BMW X5 M-modeller F95 2020 SUV BMW X5 M Competition Marina Bay blå metallic sett skrått fra siden, froskeperspektiv, kjørende
DrivstofftypeBensin

THE X5 M

BMW X5 M-modeller F95 2020 SUV BMW X5 M Competition Marina Bay blå metallic sett skrått fra siden, froskeperspektiv, kjørende

BMW X5 M: ALLE HØYDEPUNTKER

DrivstofftypeBensin
THE X5 MBMW X5 M: ALLE HØYDEPUNTKER

BMW X5 M Competition og BMW X5 M50i.

BMW X5 M-modellene viser sitt lederskap med sine kraftige proporsjoner, eksklusivt M-design og fremragende ytelser. Opplev fire ekstroverte Sports Activity Vehicles (SAV): Modellene BMW X5 M50i imponerer med sin unike kombinasjon av ytelse, komfort og effektivitet. M xDrive imponerer med et luksuriøst interiør og en kjøredynamikk med gener fra racing. En adrenalin-ladet kjøreopplevelse, som blir enda mer intens i den kraftigere og ekstravagante BMW X5 M Competition med M xDrive.

Les mer

SAMMENLIGNING MELLOM BMW X5 M-MODELLENE.

Oversikt over de viktigste effektdataene: Motor, drivverk og ytelse.

BMW X5 M COMPETITION

Maksimal kjøredynamikk og topp eksklusivitet.
BMW X5 M Competition med F95 2020 SUV Marina Bay blå metallic sett skrått forfra

BMW X5 M50i

Kraftig ytelse sammenkoblet med en sportslig og eksklusiv atmosfære.
BMW X5 M50i G05 2018 i karbonsvart metallic, sett skrått forfra
  • BMW X5 M COMPETITION
  • BMW X5 M50i

PERFORMANCE-FUNKSJONER TIL BMW X5 M COMPETITION.

Inspirasjon fra motorsport: Oversikt over drivverks- og understellsteknologi.

Den eksepsjonelle ytelsen og dynamikken til BMW X5 M Competition er basert på avanserte drivverks- og understellsteknologier hentet fra motorsport. Det spiller ingen rolle om det er komfortabel hverdagskjøring eller på en racerbane: Enestående presisjon og smidighet preger alltid den typiske M-kjørefølelsen.
High-Performance BMW M TwinPower Turbo 8-sylindret bensinmotor BMW X5 M Competition F95 2020 SUV

High-Performance BMW M TwinPower Turbo 8-sylindret bensinmotor.

Tilstrekkelig effekt garanteres av det nyeste utviklingstrinnet for den 8-sylindrede High-Performance BMW M TwinPower Turbo bensinmotoren. Høyturtallsmotoren utvikler en effekt på 460 kW (625 hk). De to eksosturboladerne gir optimal respons takket være den tverrstilte eksosmanifolden. V8-drivverket er også konstruert for ekstreme belastninger på racerbanen.
M-spesifikt understell BMW X5 M Competition F95 2020 SUV

M-spesifikt understell.

Det M-spesifikke understell med aktiv M differensial gir bilen mer utpregede dynamiske kjøreegenskaper. I tillegg til de tre kjøremodusene COMFORT, SPORT og SPORT+ kan du velge mellom tre innstillinger for den dynamiske stabilitetskontrollen (DSC) for å tilpasse stabiliseringen av bilen til din foretrukne kjørestil.
BMW X5 M Competition med M xDrive Marina Bay blå metallic F95 2020 nærbilde hekk

M xDrive.

BMW M xDrive med aktiv M differensial garanterer maksimalt veigrep og maksimal kjøredynamikk i hverdagen og på banen. M-teknologien kombinerer den smidige bakhjulsdriften med fremkommeligheten til firehjulsdriften. Du kan velge mellom de to drivverksmodusene 4WD og 4WD Sport.
8-trinns M Steptronic Sport-girkasse med Drivelogic BMW X5 M Competition F95 2020 SUV interiør nærbilde girspak

8-trinns M Steptronic Sport-girkasse med Drivelogic.

8-trinns M Steptronic Sport-girkassen med Drivelogic har flere kjøreprogram: Fra ekstremt sportslig og dynamisk til spesielt komfortabel og økonomisk. Du kan gire manuelt med girspaken eller girhendlene på rattet eller la girkassen gire automatisk i automatisk drift.
BMW X5 M Competition med M Servotronic F95 2020 SUV cockpit

M Servotronic.

M Servotronic leverer passende styremoment i alle situasjoner ved å tilpasse styrekraften optimalt i forhold til bilens hastighet. Det gir en direkte og presis styrefølelse uansett hastighet. Systemet er spesifikt M-avstemt og har dermed to forskjellige karakteristikker.
M komposittbremser BMW X5 M Competition F95 2020 Nærbilde

M-komposittbremser.

Takket være ulike materialer har M komposittbremser fremragende retardasjonsverdier, høy stabilitet og lang levetid. De har også lavere vekt som bidrar til bedre smidighet, dynamikk og akselerasjon. Bremsekalipere i blå metallic med M-logo kjennetegner de effektive M-bremsene.
M sportseksosanlegg BMW X5 M Competition Marina Bay blå metallic F95 2020 SUV sett bakfra

M sportseksosanlegg.

M sportseksosanlegget påvirker motorlyden ved hjelp av den integrerte eksosspjeldteknikken. Når kjøremodusene SPORT og SPORT+ velges med kjøredynamikktasten, blir motorlyden mer intens, mens modusen med mer komfortable innstillinger gir en mer diskré lyd.

BMW X5 M COMPETITION – DESIGN-FUNKSJONER.

M-spesifikke design-høydepunkter i interiør og eksteriør.

Presisjon i hver detalj: BMW X5 M Competition er ikke bare et eksempel på suveren ytelse, men også for progressivt design. Karakteristiske M-funksjoner i sort kompletterer det dynamiske utseendet til denne High-Performance-SAV, fra M-grillen til de bakre eksostussene. I interiøret fremheves M-høydepunktene med M multifunksjonsseter med opplyst X5 M-logo og fullt integrerte nakkestøtter og den M-spesifikke girvelgeren den eksklusive sportsligheten til den førerorienterte cockpiten.
BMW X5 M Competition med F95 2020 SUV Marina Bay blå metallic sett skrått forfra
M-spesifikk frontgrill BMW X5 M Competition F95 2020 SUV Marina Bay blå metallic nærbilde

M-spesifikk frontgrill.

Den M-spesifikke frontgrillen med sorte ribber med dobbelprofil og ramme i sort har en X5 M-logo og understreker enda en gang bilens sportslige karakter.
M gjelle BMW X5 M Competition F95 2020 SUV Marina Bay blå metallic eksteriør

M gjelle i sort.

M gjellen i fremre sidepanel og den integrerte X5 M-logoen er utført i sort på X5 M Competition.
Speilhus i høyglanset sort BMW X5 M Competition F95 2020 SUV Marina Bay blå metallic eksteriør

Speilhus i høyglanset sort.

Speilhusene i høyglanset sort setter et spesielt sportslig preg på X5 M Competition.
Eksosstusser i sort krom BMW X5 M Competition F95 2020 SUV Marina Bay blå metallic eksteriør

Eksosstusser i sort krom.

De eksklusive M Competition-spesifikke eksosstussene i sort krom er plassert til venstre og høyre for hekkdiffusoren og understreker bilens spesielt sportslige ytelse.
Innstegslister med "X5 M Competition"-inskripsjon BMW X5 M Competition 2020 SUV F95 eksteriør

Innstegslister med "X5 M Competition"-logo.

Innstegslistene med "X5 M Competition"-logo møter deg og din passasjer når fordørene åpnes. Signaturen på sorte innlegg i innstegslistene foran setter et eksklusivt preg på bilen.
M multifunksjonsseter Merino helskinn BMW X5 M Competition F95 2020 SUV interiør

M multifunksjonsseter.

M multifunksjonssetene foran har en eksklusiv design og med belyst X5 M-logo som gjenspeiler bilens sportslige stil. Dype sitteflater og høye sidevanger understreker bøttesetestilen og garanterer perfekt sidestøtte. De mange innstillingsmulighetene sørger for høy komfort.
Kneputer BMW X5 M Competition F95 2020 SUV interiør

Kneputer.

Midtkonsollen i BMW X5 M Competition er utstyrt med kneputer for fører og passasjer, dette øker sidestøtten spesielt ved sportslig kjørestil.
M sikkerhetsbelter BMW X5 M Competition F95 2020 SUV interiør

M sikkerhetsbelter.

M-sikkerhetsbeltene med beltestrammere og beltekraftbegrensere har innvevd dekor i typiske M-farger. De fremhever kvaliteten og det sportslige preget på kupéen.
M girvelger med Drivelogic BMW X5 M Competition F95 2020 SUV interiør

M girvelger med Drivelogic-bryter.

M girvelger i nytt design med Drivelogic-bryter og P-tast ligger godt i hånden og er lett å betjene.
M-spesifikt kombiinstrument BMW X5 M Competition F95 2020 SUV cockpit

M-spesifikt kombiinstrument.

Det heldigitale M-spesifikke kombiinstrumentet gir deg all relevant informasjon, inkludert muligheten for at et utvalg av visningen tilpasses deg personlig. I tillegg kan du med M View begrense instrumentene til det mest vesentlige slik at du ved spesielt sportslig kjørestil kun har den mest nødvendige informasjon i synsfeltet.
M frontgrill BMW X5 M Mineralhvit F95 2020 SUV sett forfra
M gjeller BMW X5 M Mineralhvit F95 2020 SUV nærbilde
Sidespeildeksel BMW X5 M Mineralhvit F95 2020 SUV nærbilde
21-tommers M lettmetallfelger tofarget orbitgrå BMW X5 M Mineralhvit F95 2020 SUV nærbilde
Hekkskjørt BMW X5 M Mineralhvit F95 2020 SUV sett bakfra
M skinnratt med kontrastsømmer BMW X5 M F95 2020 SUV Cockpit
M multifunksjonsseter X5 M logo BMW X5 M F95 2020 SUV interiør
Merino helskinn BMW X5 M F95 2020 SUV interiør

BMW X5 M: DESIGN-HØYDEPUNKTER.

Suveren til minste detalj. Fra rammen på den mektige M-grillen via M-gjellene på sidene og speilhusene og eksosstussene samt M-logoen på hekken – forkrommede designelementer som gir BMW X5 M sportslige og elegante høydepunkter. Kraftig markert med store 21" M lettmetallfelger i tofarget orbitgrå. Kupeen har også en gjennomført eksklusiv karakter. Fra den belyste innstegslisten med X5 M-logo i børstet krom, viser interiøret seg med kvalitetsdetaljer som M-skinnratt med kontrastsømmer og M multifunksjonsseter for fører og passasjer i edelt fullnarvet merinoskinn. Den spesielle atmosfæren avrundes av kvalitetskomponenter som BMW Live Cockpit Professional med egen høyoppløst 12,3" kontrolldisplay og et heldigitalt 12,3" instrumentdisplay.

BMW X5 M50i – PRODUKTHØYDEPUNKTER.

Kjøredynamikk- og designutstyr i BMW X5 M50i.

Sportslig tvers igjennom: BMW X5 M50i gjør hver tur til en opplevelse med sine presist avstemte kjøredynamikk-funksjoner og eksklusive design-høydepunkter. Innovative teknologier som BMW-laserlys gir optimal sikt om natten, mens BMW xDrive intelligent firehjulsdrift sikrer stabilitet og maksimal trekkraft i alle terreng.

BMW X5 M50i og M50d G05 2018 SUV karbonsort metallic sett skrått forfra
BMW M TwinPower Turbo 8-sylindret bensinmotor BMW X5 M50i G05 2018 SUV

BMW X5 M50i.

Den 8-sylindrete BMW M TwinPower Turbo bensinmotoren i BMW X5 M50i kombinerer to turboladere med Valvetronic variabel ventilstyring og High Precision Injection direkteinnsprøyting. Den har en toppytelse på 390 kW (530 hk), og det maksimale dreiemomentet er på 750 Nm. To turboladere er plassert mellom sylinderrekkene.
BMW X5 M50i og M50d med Adaptivt M sportsunderstell karbonsort metallic G05 2018 SUV nærbilde hjul

Adaptivt M understell.

Adaptivt M sportsunderstell tilpasses elektronisk etter kjøreforholdene og kjøresituasjonen. Du kan også tilpasse understellkarakteristikken til en komfortabel eller sportslig kjørestil med Driving experience-knappen.
BMW X5 M50i og M50d med integrert Active Steering G05 2018 SUV Cockpit

Integrert aktiv styring.

Integrert Active Steering kombinerer variabel styreutveksling på forhjulene med svingbare bakhjul. I lave hastigheter svinger bakhjulene i motsatt retning av forhjulene, slik at bilen blir smidigere og lettere å manøvrere. I hastigheter fra ca. 60 til 80 km/t svinger bakhjulene på samme måte som forhjulene, og øker dermed kjørestabiliteten og komforten.
BMW X5 M50i og M50d med Steptronic Sport-girkasse G05 2018 SUV Interiør

Sport-automatgirkasse.

8-trinns Steptronic Sport-girkasse med Launch Control muliggjør sportslige girskift, med enten automatisk giring eller manuelt med girhendlene eller velgerspaken – for komfortabel kjøring eller en dynamisk kjørestil. I SPORT-modus og med velgerspaken i S/M-sporet til venstre er giringen optimert for maksimal ytelse.
BMW X5 M50d med BMW xDrive G05 2018 SUV sett bakfra

BMW xDrive.

xDrive, det intelligente firehjulsdriftsystemet fra BMW, fordeler drivkraften fleksibelt og trinnløst mellom for- og bakaksel. Det gir bedre veigrep, kjøredynamikk og sikkerhet i alle situasjoner. Den elektronisk styrte kraftfordelingen motvirker også over- og understyring i svinger og bidrar dermed til smidigere styring.
M Sportseksosanlegg BMW X5 M50i og M50d G05 2018 nærbilde hekk

M sportseksosanlegg.

M sportseksosanlegget har en motorlyd som blir mer intens lys i kjøremodiene SPORT og SPORT+ med Driving experience-knappen. Modusen med mer komfortable innstillinger gir en mer diskré lyd.
BMW Laserlys BMW X5 M50i og M50d karbonsort metallic G05 2018 SUV sett forfra

BMW laserlys.

I laserfjernlysmodus har BMW laserlys i unik X-design en lysrekkevidde på inntil 600 meter og lyser nesten dobbelt så langt som vanlige lykter. Det gir bedre sikt og dermed økt sikkerhet. Den blå X-designen og BMW laserlys-signaturen fremhever bilens avanserte teknologi.
Sidespeildeksler i ceriumgrått BMW X5 M50i og M50d G05 2018 SUV karbonsort metallic nærbilde

M-spesifikke designdetaljer i ceriumgrått.

BMW X5 M50i viser til sin sportslige opprinnelse med sine M-spesifikke detaljer i den eksklusive signaturfarven ceriumgrått. I tillegg til BMW-grillen og de ytre luftinntakene i frontspoileren inkluderer designdetaljene også utvendige speilhus og M takspoiler. For den markante hekken er de trapesformede eksosstussene og M-logoen også designet i ceriumgrått.

M lettmetallfelger 747 M BMW X5 M50i og M50d karbonsort metallic G05 2018 SUV

M lettmetallfelger 747 M.

De 22 tommer store M lettmetallfelgene 747 M gir BMW X5 M50i en kraftig basis. Utført med V-eke-design i den M-spesifikke lakkfargen ceriumgrått, kompletterer hjulene det sportslige utseendet til begge SAV-bilene.

Eksosstusser og hekkdiffusor BMW X5 M50d karbonsort metallic G05 2018 SUV

Eksosstusser og hekkdiffusor.

Uttrykksfulle detaljer som trapesformede eksosstusser i signaturfargen ceriumgrått og hekkdiffusor i bilens farge understreker det atletiske på BMW X5 M50i på en suveren måte.

M skinnratt BMW X5 M50i og M50d G05 2018 SUV cockpit

M skinnratt.

M skinnratt med tre eker har multifunksjonstaster, M-logo og integrert kollisjonspute for føreren. Rattkrans i sort nappaskinn med sorte sømmer og tommelstøtter gir en sportslig og direkte styrerespons.
Interiørlister tetragonmønstret aluminium BMW X5 M50i og M50d G05 2018 SUV interiør

M interiørlister i tetragonmønstret aluminium.

De forseggjorte interiørlistene i tetragonmønstret aluminium preger, sammen med markante detaljer som M skinnratt og M-spesifikt kombiinstrument, det sportslige og eksklusive interiøret til BMW X5 M50i.

BMW X5 M MODELLER: FØRERASSISTANSE & DIGITALE TEKNOLOGIER.

BMW X5 M-modellene imponerer ikke bare når det gjelder ytelse og design, de har også et omfattende utvalg av assistentsystemer og intelligente funksjoner. Innovative funksjoner som BMW Display Key gjør disse bilene komfortable allerede før du setter deg inn. Under kjøring og frem til parkering får du støtte av de fremtidsrettede kjøreassistentfunksjonene. Takket være BMW Live Cockpit Professional og det M-spesifikke Head-Up displayet har du alltid den perfekte informasjonen i synsfeltet, mens BMW Intelligent Personal Assistant hjelper deg med råd og assistanse uansett hvor du drar.
Driving Assistant Professional BMW X5 M-modeller F95 2020 G05 2018 SUV interiør

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional gir optimal komfort og sikkerhet i kritiske og monotone trafikksituasjoner. I tillegg til funksjonene til Driving Assistant omfatter den blant annet styre- og kjørefeltassistent med utvidede funksjoner, feltskifte- og nødstoppassistent samt sporassistent med aktiv sidekollisjonsbeskyttelse.
Parking Assistant Plus BMW X5 M-modeller F95 2020 G05 2018 SUV Interiør

Parking Assistant Plus.

Parkeringsassistent Plus gjør det enklere å parkere og manøvrere bilen. Den omfatter Surround View-systemet inkl. Top View, Panorama View, Remote 3D View, nødbremsfunksjonen active park distance control og parkeringsassistent som parkerer bilen automatisk parallelt med og på tvers av veibanen, og ryggeassistent.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW X5 M-modeller F95 2020 G05 2018 SUV interiør

BMW Intelligent Personal Assistant.*

Ville det ikke vært fantastisk hvis din BMW også var din personlige kjøretøyekspert? Med BMW Intelligent Personal Assistant kan du kommunisere med din BMW. Si helt naturlige kommandoer for å betjene tallrike kjøretøyfunksjoner. Den kan forklare emner knyttet til kjøretøyet og hjelper deg å bli bedre kjent med din BMW.

*Språkfunksjonen er per i dag ikke tilgjengelig på norsk

BMW Head-Up Display BMW X5 M-modeller F95 2020 SUV Interiør

M-spesifikt Head-Up Display.

BMW Head-Up Display inkl. spesiell M-visning projiserer alle relevante kjøredata i synsfeltet ditt. Dette gjør det lettere å fokusere på det som skjer i trafikken. Her vises blant annet bilens hastighet og, utstyrsavhengig, navigasjonsmeldinger og Speed Limit Info inkl. visning av forbikjøringsforbud. I tillegg kan telefon- og underholdningslister vises. * Kun tilgjengelig i BMW X5 M Competition og BMW X5 M.
BMW Live Cockpit Professional BMW X5 M-modeller F95 2020 G05 2018 SUV Interiør

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigasjonsfunksjon omfatter visninger på et 12,3-tommers kontrolldisplay med høy oppløsning og berøringsfunksjon samt et digitalt kombiinstrument på 12,3 tommer. BMW Operating System 7 kan blant annet betjenes med iDrive-multikontrollen med touchfunksjon.
BMW Display Key BMW X5 M-modeller F95 2020 G05 2018 SUV

Display Key med M Logo.

BMW Display Key med M-logo viser diverse data om bilens status og kan brukes til å betjene utvalgte funksjoner med det integrerte berøringsdisplayet. Dermed kan du styre bilfunksjoner med nøkkelen.

TEKNISKE DATA FOR BMW X5 M-MODELLER.

BMW X5 M Competition og andre modeller.

Effekt i kW (hk) ved o/min:  

460 (625) / 6000

Maks. dreiemoment i Nm ved o/min:  

750 / 1800-5860

Akselerasjon 0–100 km/t i sek:

3,8

Drivstofforbruk (blandet kjøring ) i l/100 km:  

13,2 - 13,6

BMW X5 M Competition med F95 2020 SUV Marina Bay blå metallic sett forfra, tekniske data
BMW X5 G05 2018 SUV Mineralhvit metallic sett skrått forfra kjørende om natten

THE X5

BMW X5 er utstyrt med nye teknologier for mer sikkerhet og høyeste kjøredynamikk på alle underlag.

BMW SERVICE INCLUSIVE FOR BMW X5 M-MODELLER.

BMW Service Inclusive kvinne foran BMW-bilforretning

#whateverhappens. Bekymringsfri mobilitet: Denne pakken deg 100% åpenhet og praktisk planlegging for valg av kjørelengde eller kjøreegenskaper.
 

  • Kontroll av bilen ved service i henhold til BMWs spesifikasjoner
  • Service på mikrofilter
  • Bremsevæskeservice