BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 safirsort metallic sett skrått forfra kjørende
DrivstofftypeBensin

THE 2

BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 safirsort metallic sett skrått forfra kjørende

DEN NYE BMW M240i xDRIVE COUPÉ

DrivstofftypeBensin
THE 2DEN NYE BMW M240i xDRIVE COUPÉ

Radikalt sportslig. Revolusjonerende uavhengig: Den nye BMW M240i xDrive Coupé imponerer med sin fantastiske dynamikk og temperamentsfulle smidighet, og byr på et opplevelse som mangler sin like i denne bilklassen. Og aller viktigst: å ha det gøy. Når det gjelder akselerasjon, enten det er i krappe svinger eller på rette strekninger – turtallssensoren stiger sammen med både pulsen og adrenalinnivået. Den progressivt skarpere 3-boksdesignen betoner det kompromissløst sporty uttrykket i alle detaljer og iscenesetter BMW M240i xDrive Coupé på en enestående måte.

Les mer

DIE PERFORMANCE DES BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

Antrieb, Fahrwerk und Leistung.

BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

Atemberaubende Dynamik und Agilität, gepaart mit uneingeschränkter Alltagstauglichkeit.
  • BMW M TwinPower Turbo Reihen-6-Zylinder Benzinmotor mit 374 PS
  • M Sportfahrwerk, M Sportdifferenzial und M Sportbremse als Serienausstattung
  • Intelligenter Allradantrieb BMW xDrive
  • 275 kW (374 PS), 500 Nm, 0–100 km/h in 4,3 Sek.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 Black Sapphire metallic Dreiviertel-Frontansicht

DESIGN DIN BMW M240i xDRIVE COUPÉ

BMW M240i xDRIVE COUPÉ – PRODUKTHØYDEPUNKTER.

Kjøredynamikk- og designutstyr for BMW M240i xDrive Coupé.

Spennende kjøreytelser og topp utseende: Med sin BMW M TwinPower bensindrevne 6-sylinders rekkemotor på 374 hk (275 kW) og sporty tekniske egenskaper, som adaptivt M sportsunderstell, M sportsdifferensial og variabel sportsstyring, byr BMW M240i xDrive Coupé på en dynamisk kjøreopplevelse full av kraft og smidighet – sammen med en utrolig presis håndtering. De sportslige egenskapene skjerpes ytterligere av M aerodynamikkpakken og M teknikkpakken. Det atletiske utseende kompletteres av M-spesifikke designelementer i ceriumgrått og eksklusive interiørhøydepunkter.

BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 safirsort metallic sett skrått bakfra kjørende
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 BMW M TwinPower Turbo 6-sylindret bensindrevet rekkemotor nærbilde

6-sylindret BMW M TwinPower Turbo bensindrevet rekkemotor.

En topp sportsbil som formidler ren kjøreglede: Den 6-sylindrede M TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren utmerker seg med overlegen kraftutfoldelse og markant M motorlyd. Dobbel-VANOS, Valvetronic, High Precision Injection og TwinScroll turbolader sørger for en fremragende effekt.
Variabel sportsstyring og adaptivt M sportunderstell BMW M240i xDrive Coupé G42 2021

Adaptivt M sportsunderstell og variabel sportsstyring.

Adaptivt M sportsunderstell tilpasses elektronisk etter kjøreforholdene og kjøresituasjonen. Du kan også tilpasse chassiskarakteristikken til en komfortabel eller sportslig kjørestil med Driving experience-knappen. Variabel sportsstyring med Servotronic sikrer rask respons og smidige kjøreegenskaper uten at du må bruke så mye kraft når du dreier på rattet. Styringen tilpasser rattutvekslingen i forhold til rattutslaget. Dette gjør det lettere å manøvrere ved sportslig kjøring og reduserer den nødvendige styrekraften når du parkerer og svinger av veien.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 BMW understell med M sportsdifferensial

M sportsdifferensial.

M sportsdifferensial gir økt veigrep og kjørestabilitet når du skifter kjørefelt, akselererer ut av svinger eller holder høy hastighet gjennom svinger, og når du kjører på ulike underlag. Det økte veigrepet skyldes en elektronisk lamellsperre som reduserer turtallsforskjeller mellom bakhjulene.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 safirsort metallic sett skrått fra siden med Sport-automatgirkasse

Sport-automatgirkasse.

Den 8-trinns sports-automatgirkassen legger til rette for ekstra sportslig giring. Du kan velge automatisk giring eller gire manuelt med girspaken eller girhendlene på rattet uansett om du har en rolig eller dynamisk kjørestil. I SPORT PLUS-modus og med girspaken i S/M-sporet til venstre er giringen optimert for toppytelse.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 med M sportsbremser mørkeblå metallic nærbilde

M sportsbremser.

M sportsbremser med faste 4-stemplers bremsekalipere foran og ettstempels kalipere bak i mørkeblå metallic med M-logo har store bremseskiver og dermed vesentlig høyere bremseeffekt. De er tilpasset bilens dynamiske kjøreegenskaper. Disse bremsene har en utmerket bremseevne også ved sportslig kjøring og på vått underlag.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 safirsort metallic frontdesign

Frontdesign.

Fronten av BMW M240i xDrive Coupé er kompromissløst atletisk og maksimalt uavhengig: Powerdome-panseret taler for seg. Den velkjente frontgrillen har en ceriumgrå ramme og nye nyreformede spjeld, som åpnes og lukkes alt etter luftbehov. Markante frontlykter siterer legendariske BMW Coupé-ikoner som BMW 2002, og det M-spesifikke frontskjørtet – del av den standard M aerodynamikkpakken – understreker den imponerende dynamikken til M-bilen med sine trekantede luftinntak med kraftige konturer i ceriumgrått.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 safirsort metallic hekkdesign

Hekkdesign.

Hekken på BMW M240i xDrive Coupé fremstår som ekstremt sporty. De bredt plasserte, kompakte baklyktene understreker bilens brede karosseri, mens den standard hekkspoileren lakkert i bilens farge forbedrer kjøreforholdene med optimert aerodynamikk, samtidig som den gir et sporty utseende. Det samme gjelder det M-spesifikke hekkskjørtet, som er utstyrt med en uttrykksfull diffusor i høyglanset svart samt en markant, sekskantet innsats. Det dynamiske utseende kompletteres av spesielle friforms enderør i ceriumgrått.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 safirsort metallic sett fra siden

Sidedesign.

Sidevisningen av BMW M240i xDrive Coupé fremviser en radikalt sporty Coupé-silhuett. Den smidige 3-boksdesignen med langt panser, korte overheng og innrykket passasjerrom gir et ekstremt dynamisk inntrykk. Det vinkelrette nyrepartiet, den såkalte Sharknose, gir bilens sidevisning ekstra dynamikk. M sidespeildeksel i ceriumgrått og presise skulderlinjer som strekker seg fra frontlyktene til baklyktene understreker bilens sportslige utseende.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 M sportsseter

M sportsseter.

M sportssetene foran med bøttesetepreg og delvis integrerte hodestøtter har mange innstillingsmuligheter og gir optimal sidestøtte for både deg og passasjeren din. Bredden på seteryggen kan stilles inn separat. Den spesifikke designen med sort M-logo fremhever bilens sportslige stil enda bedre.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 M skinnratt

M skinnratt.

M skinnratt med tre eker har multifunksjonstaster, M-logo og integrert kollisjonspute for føreren. Rattkrans i sort nappaskinn med sorte sømmer og tommelstøtter gir en sportslig og direkte styrerespons.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 M aksentflater dørkledning nærbilde

M aksentflater.

De belyste M-aksentflatene setter M-fargene i en unik visuell setting – for et helt spesiell blikkfang i interiøret. De bakgrunnsbelyste overflatene i dørkledningen i M-farger understreker kjøretøyets eksklusive, sportslige karakter. Fading-effekten understreker dynamikken som verdens sterkeste bokstav representerer.

FØRERPLASS OG TEKNOLOGIER.

Betjeningskonsept, digitale tjenester og førerassistentsystemer i BMW M240i xDrive Coupé.

Ekstremt fokusert og kompromissløst godt tilkoblet: BMW M240i xDrive Coupé har en førerplass med fokus på føreren og bruker topp moderne teknologi. Dra nytte av intelligente førerassistentsystemer under kjøring eller bruk BMW intelligent personlig assistent for å kommunisere med din BMW. Språkfunksjonen er per i dag ikke tilgjengelig på norsk. I tillegg har du tilgang på en rekke Connectivity-funksjoner og digitale tjenester som kobler deg sammen med både din BMW og hele verden – for moderne mobilitet på høyeste nivå.

BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 BMW med Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigasjonsfunksjon viser informasjon på et 10,25-tommers kontrolldisplay med høy oppløsning og berøringsfunksjon samt et digitalt kombiinstrument på 12,3 tommer. BMW Operating System 7 kan blant annet betjenes med iDrive-multikontrollen med touchfunksjon.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 BMW med Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.*

Ville det ikke vært fantastisk hvis din BMW også var din personlige kjøretøyekspert? Med BMW Intelligent Personal Assistant kan du kommunisere med din BMW. Si helt naturlige kommandoer for å betjene tallrike kjøretøyfunksjoner. Den kan forklare emner knyttet til kjøretøyet og hjelper deg å bli bedre kjent med din BMW.

*Språkfunksjonen er per i dag ikke tilgjengelig på norsk

BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 Driving Assistant

Driving Assistant.

Sikkerhetspakken Driving Assistant omfatter frontkollisjonsvarsler med bremsefunksjon, Speed Limit Assist inkludert Speed Limit Info med visning av forbikjøringsforbud og prognose samt varsel om kryssende trafikk bak. Feltskiftevarsler og blindsonevarsler med aktiv tilbakeføring og hekkollisjonsvarsel fullfører omfanget.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus.

Parkeringsassistent Plus gjør det enklere å parkere og manøvrere bilen. Den omfatter Surround View-systemet inkl. Top View, Panorama View, Remote 3D View, nødbremsfunksjonen active park distance control og parkeringsassistent som parkerer bilen automatisk parallelt med og på tvers av veibanen, og ryggeassistent.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 integrering av smarttelefon

Integrering av smarttelefon.

Du vil ikke klare deg uten funksjonene til smarttelefonen i din BMW og bruke den som vanlig? Kjøretøyet ditt støtter Apple CarPlay® og Android Auto® med trådløs forbindelse til smarttelefon og kjøretøy. Slik kan du bruke dine vante funksjoner og forskjellige apper i bilen.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade.

Alltid den nyeste programvareversjonen i bilen. Med Remote Software Upgrade er din BMW alltid oppdatert. Du kan enkelt laste ned oppgraderingene via My BMW appen eller SIM-kortet som er installert i bilen, og deretter installere dem. På denne måten kan også andre tilgjengelige funksjoner i bilen din låses opp.

TEKNISKE DATA FOR BMW 2-SERIE COUPÉ M-BILER.

BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

Effekt i kW (hk) ved o/min:  

275 (374)/5.500-6.500

Maks. dreiemoment i Nm ved o/min:  

500/1.900-5.000

Akselerasjon 0–100 km/t i sek:

4.3

Drivstofforbruk, blandet kjøring, i l/100km:

0,88-0,81

BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 safirsort metallic
BMW felger og dekk, EU dekketikett, nærbilde

BMW FELGER OG DEKK.

Alle dekkene på bilene våre gjennomgår strenge tester med inntil 50 ulike kvalitetskriterier – betydelig mer enn det forskriftene til EU-dekkmerking foreskriver. Her finner du all informasjon om egenskapene til dekkene som BMW bruker.

M PERFORMANCE DELER OG BMW ORIGINALTILBEHØR FOR BMW M240i 2-serie COUPÉ M.

BMW M240i xDrive Coupé tilbyr dynamisk kjøreglede og et bredt utvalg av sportslig utstyr. For dine spesielle behov finnes det BMW Originaltilbehør. Naturligvis med individuelle tillegg og ekstrautstyr som er perfekt tilpasset sportbilen din når det gjelder kvalitet, design og ytelse, noe som gir deg maksimal merverdi – uansett hva du planlegger.  

M Performance frontgrill i karbonfiber BMW 2-serie Coupé G42 2021

M Performance dekorgrill i karbonfiber.

Viser karakter: Rammen på M Performance dekorgrill er laget av høyverdig karbon. For et ekstra edelt, sportslig og individuelt utseende.
M Performance hekkspoiler i karbonfiber BMW 2-serie Coupé G42 2021

M Performance hekkspoiler i karbonfiber.

M Performance hekkspoiler i karbonfiber forsterker bilens elegante og sportslige utseende, samtidig som de aerodynamiske egenskapene optimeres.
M Performance hekkdiffusor i karbonfiber BMW 2-serie Coupé G42 2021

M Performance hekkdiffusor i karbonfiber.

M Performance hekkdiffusoren med karbonfiberutseende skaper et enda mer moderne ytre, samtidig som den forsterker bilens sportslige utseende.
Smidde 20" M Performance felger Y-eke 795 M i matt dypsort BMW 2-serie Coupé G42 2021

Smidde 20" M Performance felger Y-eke 795 M i matt dypsort.

Smidde 20" M Performance-felger Y-eke 795 M i matt dypsort. Komplett sommerhjulsett med dekktrykkontroll og nødkjøringsegenskaper.
M Performance ratt BMW 2-serie Coupé G42 2021

M Performance ratt.

Håndfaste argumenter: Rattet med rattkrans trukket i Alcantara ligger ekstra godt og behagelig i hendene – for en mer sporty styrefølelse.
M Performance seterygger i Alcantara / åpenporet karbonfiber BMW 2-serie Coupé G42 2021

M Performance seterygger i Alcantara / åpenporet karbonfiber.

M Performance seterygger av åpenporet karbonfiber og Alcantara gir setene et stilig racingutseende.
BMW takboks 320, sort/titansølv BMW 2-serie Coupé G42 2021

BMW takboks 320, sort/titansølv.

Låsbar takboks i sort/titansølv med 320 liter kapasitet, som skal åpnes på begge sider; passer til alle BMW takstativ.
BMW hekkmontert sykkelstativ Pro 2.0 BMW 2-serie Coupé G42 2021

BMW Pro 2.0 hekkmontert sykkelstativ.

Lettere, mer stabilt BMW hekkmontert sykkelstativ Pro 2.0 for to sykler/E-bikes. Tåler inntil 60 kg og kompakt sammenleggbart.
BMW allværsmatter foran BMW 2-serie Coupé G42 2021

BMW allværsmatter foran.

BMW allværsmattene har tilpasset form og beskytter gulvet foran mot fuktighet og skitt. Sort med dekor i rustfritt stål.
BMW bagasjeromsmatte BMW 2-serie Coupé G42 2021

BMW bagasjeromsmatte.

Sorte, sklisikre og holdbare matter med spesifikk passform beskytter mot fuktighet og skitt.
19" M Performance lettmetallfelger med Y-eke 898 M i Frozen Gunmetal Grey BMW 2-serie Coupé G42 2021

20" M Performance lettmetallfelger med Y-eke 898 M Frozen Gunmetal Grey.

19" M Performance lettmetallfelger med Y-eke 898 M i Frozen Gunmetal Grey. Komplett sommerhjulsett med dekktrykkontroll.
BMW Advanced Car Eye 2 BMW 2-serie Coupé G42 2021

BMW Advanced Car Eye 2.

Ved risting registrerer det følsomme FHD-kameraet automatisk hva som skjer foran eller bak bilen.

BMW SERVICE INCLUSIVE FOR BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

BMW servicemedarbeider ønsker kunden velkommen

#whateverhappens. Bekymringsfri mobilitet: Denne pakken deg 100 % åpenhet og praktisk planlegging for valget av løpetid eller kjørelengde.

  • Kontroll av bilen ved service i henhold til BMWs spesifikasjoner
  • Service på mikrofilter
  • Bremsevæskeservice