DEN NYE GENERASJONEN AV EN VISJON.

Den nye BMW i8 Coupé.

DEN NYE GENERASJONEN AV EN VISJON.Den nye BMW i8 Coupé.

Den nye BMW i8 Coupé er en bil for fremtiden. En bil med fascinerende design og innovativ plug-in-hybriddrift for fremtidens mobilitet. Den innovative plug-in-hybriddriften gir dette designikonet 374 hestekrefter og et dreiemoment på 570 Nm. Dermed akselererer den nye BMW i8 Coupé fra 0 til 100 km/t på 4,4 sekunder inn i fremtiden.

Finn ut mer
BMW i8 Coupé Ultimate Sophisto Edition, sofistogrå, sett skrått forfra
Lettmetallfelg i E-kobber, BMW i8 Coupé Ultimate Sophisto Edition, eksteriør
Innvendig Accaro E-kobber, BMW i8 Coupé Ultimate Sophisto Edition, interiør

BMW i8 COUPÉ ULTIMATE SOPHISTO EDITION.

Eksepsjonell på alle vis: BMW i8 Ultimate Sophisto Edition hever innovativ ytelse og ekstravagant design til neste nivå. Denne Edition er begrenset til 200 eksemplarer i hele verden, er tilgjengelig både for BMW i8 Coupé og BMW i8 Roadster og skiller seg fra mengden i sofistogrå med spesielle detaljer og eksklusive lettmetallfelger i E-kobber. De lakkerte bremsekaliperne understreker i tillegg de sportslige egenskapene. Interiøret understreker også eksklusiviteten til den dynamiske plug-in-hybrid sportsbilen med interiøret Accaro E-kobber, spesielle funksjoner som keramiske betjeningselementer og markante detaljer som innstegslist med Edition-preg eller "1 av 200" på merket i midtkonsollen. Denne Edition omfatter et Head-Up Displayet som holder deg konstant oppdatert mens du er omgitt av stemningen fra lyspakken og den gode lyden fra Harmann Kardon HiFi høyttalersystem.

FÅ ET PRISTILBUD.

ET BLIKK INN I FREMTIDEN.

BMW i8 Coupé har en gjennomført futuristisk design til minste detalj. Bilens formspråk utstråler ren dynamikk. Det mest markante designelementet er måkevingedørene av lett karbonfiber, som er enkle å åpne. Fronten domineres av BMW-grillen flankert av LED-hovedlykter og air curtains med ny utforming. Et V-formet black band som strekker seg bakover fra panseret, gir bilen et umiskjennelig utseende og understreker den flate profilen. Den imponerende strømlinjeformede designen bidrar også til bilens optimerte aerodynamiske egenskaper. Dette gjør BMW i8 Coupé til den perfekte kombinasjonen av form og funksjon.

"BMW i8 Coupé er allerede den mest solgte sportsbilen med hybriddrift i verden, og jeg er sikker på at denne bilen også blir en suksess."
KLAUS FRÖHLICH, STYREMEDLEM, BMW AG

MORGENDAGENS KONTROLLROM.

BMW i8 Coupé er like unik på innsiden som på utsiden. Et eksempel på det er den eksklusive utstyrsversjonen Accaro amido/E-kobber. De dynamiske linjene i den utvendige designen går igjen inne i kupeen og setter et futuristisk preg på førerplassen. Midtkonsollen og de intuitive betjeningselementene setter føreren i sentrum, slik at du alltid har full oversikt. De nye sportssetene med elektrisk justering gir god sidestøtte og høy komfort. LED-kupélys skaper en eksklusiv stemning i mørket. Det belyser konturlinjene i dørene, instrumentpanelet, midtkonsollen og rattet i enten EfficientDynamics-blått, ravgult eller hvitt.

EN NY DEFINISJON AV DYNAMIKK.

BMW i8 Coupé har en lekker design med strømlinjeformet karosseri, ekstremt lav vekt og LED-baklykter med lagdelt utforming som gjør at fartsvinden strømmer gjennom dem.

Finn ut mer

LAV VEKT I EN NY FORM.

LAV VEKT I EN NY FORM.

Den nye BMW i8 Coupé er en vinner. En av grunnene til det er LifeDrive-konstruksjonen som gir bilen ekstra lav vekt. Den består av Drive-modulen, chassiset av aluminium, og Life-modulen, kupeen av sterk karbonfiber. Begge deler er optimert for lavest mulig vekt og perfekt tilpasset maksimal sportslighet og gjennomtenkt bærekraft på veien.

FRIHET TIL Å NÅ ALT.

FRIHET TIL Å NÅ ALT.

Ved hjelp av det omfattende produkt- og tjenestetilbudet fra 360° ELECTRIC kan du lade den nye BMW i8 Coupé med strøm eller fylle drivstoff. Du kan lade din BMW i8 hjemme ved hjelp av BMW i-Wallbox eller ladekabel. Dersom du ønsker det, kan bilen lades med bærekraftig produsert strøm i regi av BMW Green Energy powered by NATURSTROM. En elektriker kan gi deg råd, montere og aktivere BMW i-Wallbox hjemme hos deg. Når du er på farten, kan du benytte deg av det stadig økende antallet offentlige ladestasjoner. CHARGE NOW-kortet gir deg enkel tilgang. Du finner nærmeste ladestasjon ved hjelp av CHARGE NOW-appen eller i din BMW i8 Coupé, f.eks. med nettjenester som BMW ConnectedDrive navigasjonstjenester.

MORGENDAGENS TILKOBLINGSMULIGHETER I DAG.

BMW ConnectedDrive byr på innovative løsninger for nettilgang i den nye BMW i8 Coupé. Dette bidrar til ubegrenset og bærekraftig mobilitet. For eksempel viser BMW i ConnectedDrive navigasjonstjenester deg den mest energieffektive veien til målet. I tillegg gir Remote Services i BMW Connected-appen for iOS og Android enkel tilgang til en mengde relevant informasjon om din BMW i8 Coupé. Og takket være BMW TeleServices er ditt BMW i-verksted alltid informert når du trenger service.

 • Send reiserutene mine til bilen

  Med funksjonen som sender reiserutene dine til bilen, kan du planlegge og sende smarte reiseruter før du setter deg i bilen. BMW Connected+ registrerer at tanknivået er lavt og legger inn en stopp for påfylling av drivstoff på ruten.

 • Del kjøreturen i sanntid

  Du kan dele turen din i sanntid med venner og familie mens du kjører, slik at de kan se ankomsttid og hvor du befinner deg. Mottakeren mottar en lenke til en nettside som viser målet og bilens posisjon på et kart.

BMW i PURE IMPULSE EXPERIENCE-PROGRAMMET.

BMW i PURE IMPULSE EXPERIENCE-PROGRAMMET.

Som eier av en BMW i8 Coupé får du tilgang til en rekke privilegier. BMW i Pure Impulse Experience-programmet tilbyr medlemmene eksklusive arrangementer og unike livsstiltilbud verden rundt. Programmet gir også interessante og inspirerende innblikk i teknikk, reise, kultur, gastronomi og design.

FULLT FOKUS PÅ SIKKERHET.

FULLT FOKUS PÅ SIKKERHET.

Takket være en rekke assistentsystemer er BMW i8 Coupé alltid forberedt. For eksempel sørger en funksjon for at bremsene bremses tørre med jevne mellomrom ved kjøring på våt vei, uten at du merker bremsetrykket. Dynamic Traction Control (DTC) gjør igangkjøring under vanskelige forhold enklere ved å redusere hjulspinn og sørge for maksimalt veigrep. Under kjøring sørger det intelligente firehjulsdriftsystemet xDrive for optimalt veigrep i alle situasjoner. I hybriddrift aktiveres systemet og fordeler drivkreftene fra de to motorene fleksibelt og situasjonsavhengig på alle hjulene.

 • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr.

  * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

  Fra 1. januar 2020 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. WLTP, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.