SHOP THE LOOK

HELT NYE

i5

BMW i

DEN FØRSTE 100% ELEKTRISKE BMW i5 SEDAN.

BMW i5: Forbruk elektrisk, blandet kjøring WLTP i kWh/100 km: 18,9–16,3; Elektrisk rekkevidde, WLTP i km: 498-570

 

El. rekkevidde avhenger av kjørestil, veiforhold, utetemperatur, klimaanlegg og forhåndstemperering. Avbildet modell er vist med ekstrautstyr og kan avvike fra standarden.

HELT NYE BMW i5 SEDAN
– KJØREGLEDE BÅDE PRIVAT OG I JOBBSAMMENHENG. NÅ OGSÅ MED FIRHJULSDRIFT.

Enestående komfort og karakteristisk design som simpelthen oser av BMW. En elsket klassiker som nå også tilbys som 100 % elektrisk og med firhjulsdrift i form av BMW i5 xdrive40, tilpasset alle livets behov. Helt nye BMW i5 Sedan er bilen for deg som ikke nøyer deg med noe ordinært. Dette er en perfekt firmabil og en elektrisk fortsettelse på BMW 5-seriens legendariske historie. Du får banebrytende teknologi og enestående ytelse. Den er luksuriøs, behagelig og utrolig gøyal å kjøre. Dra til en forhandler og opplev en romslig, trygg og allsidig bil med god plass til bagasje.

TEKNISKE DATA

VARIANTER.

Modeller

M modeller

BMW M
BMW i5 eDrive40

Ytelse

250 kW (340 hk) [1]

0-100 km/t

6 s

Rekkevidde

570 km

BMW i5 Sedan: Forbruk elektrisk, blandet kjøring WLTP i kWh/100 km: 18,9–16,3; Elektrisk rekkevidde, WLTP i km: 498-570

El. rekkevidde avhenger av kjørestil, veiforhold, utetemperatur, klimaanlegg og forhåndstemperering. Avbildet modell er vist med ekstrautstyr og kan avvike fra standarden.

[1] Midlertidig økning <10 sekunder over oppgitt nominell verdi.

KONFIGURER

DIN NYE BMW i5 SEDAN.

[1] Utvendig farge Fire Red metallic forventes å være tilgjengelig fra 11/23.

ASSISTANSESYSTEMER & CONNECTIVITY.

0:00
0:00 /  0:00
Ladeoptimaliserte ruter BMW i5 Sedan G60 Battery Electric Vehicle
Tyverisikring BMW i5 Sedan G60 Battery Electric Vehicle

Alltid i rett kjørefelt og på rett avstand.

Driving Assistant Professional holder deg trygt i kjørefeltet og på riktig avstand i hastigheter opptil 210 km/t. Dette er spesielt nyttig i saktegående trafikk. Om nødvendig bremser din BMW ned til stillestående og kjører videre igjen av seg selv.

Din BMW parkerer for deg.

Parkering, uten at du er om bord. Parking Assistant Professional parkerer og kjører din BMW ut fra parkering automatisk. Du utfører den opptil 200 m lange manøveren én gang og lagrer den.

Service – nøyaktig når du trenger det.

Alltid i forkant. Enten det er en kommende service eller dekkslitasje: Vi kontakter deg på et tidlig tidspunkt. Du kan bestille time direkte via meldingen i My BMW App. For en avslappende videre reise.

Lading uten omveier.

Ladeoptimaliserte ruter foreslår de beste ladealternativene langs din rute. Via BMW Maps eller fra My BMW Appen. Hvis du vil, også nær din favorittrestaurant.

Ditt øyenvitne om bord.

Hold øye med BMW i5 Sedan selv på avstand. Ved et innbrudd registrerer innendørs og utendørs kameraer forbrytelsen. Ved nødstilfelle vil du bli automatisk varslet.

Se mer enn det som er foran deg.

BMW Live Cockpit Professional projiserer viktig informasjon direkte inn i ditt synsfelt, uten at du trenger å ta øynene fra veien. Augmented View beriker veien foran deg live med grafiske merknader som gjør det lettere for deg å navigere.

Mer enn bare en nøkkel.

Med BMW Digital Key Plus kan du bruke din smarttelefon som bilnøkkel og dele den digitalt med opptil 5 personer. Så snart du nærmer deg din BMW, låses bilen opp automatisk ledsaget av en lys-icenesettelse. Avhengig av den valgte personlige profilen, tilpasser interiøret seg til dine preferanser.

HELT NYE

BMW i5 SEDAN – 100% ELEKTRISK KJØREGLEDE.

Si hei til historiens første helelektriske BMW 5-serie Sedan. Med imponerende ytelse, topp moderne teknikk og magisk kjørekomfort også på lange reiser, er dette elbilen for deg som ikke nøyer deg med noe ordinært.

REKKEVIDDE & LADING

ELEKTRISK KJØRING I NYE BMW i5 SEDAN.

BEKYMRINGSFRITT TIL MÅLET: KJØRING OG LADING MED BMW i5 SEDAN.

Mer informasjon

Eksempel på rute

Stopp

Nødvendige ladestopp

Dette er det anslåtte antallet ladestopp du trenger langs din rute. 

 

Bare reelle eksisterende ladepunkter tas i betraktning (status: 25.04.2023) med kortest mulige omveier og et start-ladenivå på 100 %.

 

High-Power ladestasjoner (f.eks. fra IONITY-nettverket) er å foretrekke fordi du lader ditt kjøretøy der med maksimal ladeeffekt.

Gjenværende batteriladningsnivå

Sifrene som angis er batteriets gjenværende ladningsnivå ved ankomst, om batteriet var ladet til 100% i begynnelsen av reisen.

t

Total ladetid

Dette er hvor lang tid det vil ta å lade på ruten din totalt. Bare reelle eksisterende ladepunkter tas i betraktning (status: 25.04.2023) med kortest mulige omveier og et start-ladenivå på 100 %. 

High-Power ladestasjoner (f.eks. fra IONITY-nettverket) er å foretrekke fordi du lader ditt kjøretøy der med maksimal ladeeffekt.

t

Total reisetid inkl. lading

Den oppgitte reisetiden er summen av estimert reisetid pluss ladetid, hvis du trenger ladepauser på din rute.

Dette forutsetter at du reiser på den raskeste ruten uten trafikkhindringer eller andre forsinkelser.

Ladeytelsen avhenger av ladetilstand, omgivelsestemperatur, individuell kjøreprofil og bruk av andre forbrukere samt det valgte kjøretøyet. Ladetidene gjelder for omgivelsestemperaturer på 23 °C etter forrige kjøring og kan variere avhengig av bruksatferd. Verdiene som vises er eksempelverdier for basiskonfigurasjonen til den valgte modellen. Verdiene kan avvike for andre utstyrsvarianter av kjøretøyet.

 

Med My BMW appen kan du følge med på rekkevidde og ladestatus når som helst og hvor som helst. Ladeoptimaliserte ruter kan også enkelt planlegges og sendes til kjøretøyet. Last ned appen nå og prøv den i demomodus.

Mer informasjon

Ladetider for

Offentlig lading

Lynlader

Du kan lade BMW i5 ekstra raskt på en lynladestasjon (f.eks. en av ladestasjonene i nettverket til IONITY) Likestrømmen (DC) som tilbys på disse ladestasjonene gir en vesentlig høyere ladekapasitet enn vekselstrøm (AC), som du blant annet får hjemme. Det er årsaken til at ladestasjoner som disse er spesielt godt egnet for lading når du er ute på tur.

Hurtiglader

Hvis du trenger å lade raskt i byen, eller mens du er på tur, er en hurtigladestasjon det rette valget. Dette fordi likestrømmen (DC) som tilbys på disse ladestasjonene gir en høyere ladekapasitet enn vekselstrøm (AC), som du blant annet får hjemme. Det er årsaken til at ladestasjoner som disse er spesielt godt egnet for lading når du er på reise.

På skjermen kan du se estimert ladetid for å lade fra 10 til 80 % med en ladeeffekt på 50 kW. Ladingen går raskest, og du tar også best vare på batteriet ved å holde ladingen på dette nivået.

Ved å ta en titt på kartet vil du se en oversikt over alle ladestasjonene som er en del av BMWs ladenettverk. (Gyldig per 22/03/2023)

Normallader

Du kan finne offentlige ladestasjoner med vekselstrøm (AC) nesten over alt. Disse er godt egnet for vanlig lading over lengre tid – som lading over natten eller mens du er på jobb. På skjermen vil du se minimumstiden som det tar å lade batteriet fra 0 til 100 % med en maks ladeeffekt på 22 kW. Ladehastigheten avhenger av utstyret på bilen.

Ta en titt på kartet og se de mange ladestasjonene som er en del av BMWs ladenettverk. (Gyldig per 22/03/2023)

Lade hjemme

Ladeboks / Flexible Charger

Hjemme kan du lade BMW i5 med en ladeboks eller en Flexible Charger.

Begge bruker vekselstrøm (AC). Avhengig av bilen, spesialutstyr og markedet vil en ladeboks kunne gi en maks ladeeffekt på 22 kW, mens Flexible Charger vil gi maks 11 kW.

På skjermen kan du se minimumstiden det tar å lade batteriet fra 0 til 100 % med en ladeeffekt på 11 kW.

Ladekapasiteten avhenger av landingsnivå, omgivelsestemperatur, din kjørestil, om du bruker ulike funksjoner i bilen, samt hvilken type elbil du har. Landingstiden er beregnet på en omgivelsestemperatur på 23 C, etter tidligere reise. Tiden kan avvike i forhold til bruk.

Bruk My BMW App til å finne ladestasjoner, i tillegg til å planlegge, sjekke og styre ladeoppgavene. Både hjemme og på reise. Opplev alle funksjonene til My BMW App i demonstrasjon modus.

 

LADEALTERNATIVER.

Design

EKSTERIØR-HØYDEPUNKTER.

INTERIØRDESIGN.

INTERIØR-HØYDEPUNKTER.

BMW FINANCIAL SERVICES

FINANSIERINGS-LØSNINGER FOR BMW i5 SEDAN.

Uansett billån eller leasing er alle våre tilbud tilpasset dine ønsker og behov.

AKTUELLE SPØRSMÅL OM DEN NYE BMW i5 SEDAN.