HELT NYE

i5

BMW i

DEN FØRSTE 100% ELEKTRISKE BMW i5.

 

BMW i5: Forbruk elektrisk, blandet kjøring WLTP i kWh/100 km: 18,9–16,3; Elektrisk rekkevidde, WLTP i km: 498-570

El. rekkevidde avhenger av kjørestil, veiforhold, utetemperatur, klimaanlegg og forhåndstemperering. Avbildet modell er vist med ekstrautstyr og kan avvike fra standarden.

TEKNISKE DATA

VARIANTER.

Modeller

M modeller

BMW M
BMW i5 eDrive40

Ytelse

250 kW (340 hk) [1]

0-100 km/t

6 s

Rekkevidde

570 km

BMW i5: Forbruk elektrisk, blandet kjøring WLTP i kWh/100 km: 18,9–16,3; Elektrisk rekkevidde, WLTP i km: 498-570

El. rekkevidde avhenger av kjørestil, veiforhold, utetemperatur, klimaanlegg og forhåndstemperering. Avbildet modell er vist med ekstrautstyr og kan avvike fra standarden.

[1] Midlertidig økning <10 sekunder over oppgitt nominell verdi.

KONFIGURER

DIN NYE BMW i5 SEDAN.

  Plassholder for informasjonsinnhold

  [1] Utvendig farge Fire Red metallic forventes å være tilgjengelig fra 11/23.

  TEKNOLOGIEN

  SIKKERHETS- OG KOMFORTSYSTEMER.

  ASSISTANSESYSTEMER & CONNECTIVITY.

  HELT NYE

  BMW i5 – 100% ELEKTRISK KJØREGLEDE.

  Si hei til historiens første helelektriske BMW 5-serie Sedan. Med imponerende ytelse, topp moderne teknikk og magisk kjørekomfort også på lange reiser, er dette elbilen for deg som ikke nøyer deg med noe ordinært.

  REKKEVIDDE & LADING

  ELEKTRISK KJØRING I NYE BMW i5.

  BEKYMRINGSLØS TIL DESTINASJONEN: KJØRING & LADING MED BMW i5.

  Mer informasjon

  Eksempel på rute

  Stopp

  Nødvendige ladestopp

  Dette er det anslåtte antallet ladestopp du trenger langs din rute. 

   

  Bare reelle eksisterende ladepunkter tas i betraktning (status: 25.04.2023) med kortest mulige omveier og et start-ladenivå på 100 %.

   

  High-Power ladestasjoner (f.eks. fra IONITY-nettverket) er å foretrekke fordi du lader ditt kjøretøy der med maksimal ladeeffekt.

  Gjenværende batteriladningsnivå

  Sifrene som angis er batteriets gjenværende ladningsnivå ved ankomst, om batteriet var ladet til 100% i begynnelsen av reisen.

  t

  Total ladetid

  Dette er hvor lang tid det vil ta å lade på ruten din totalt. Bare reelle eksisterende ladepunkter tas i betraktning (status: 25.04.2023) med kortest mulige omveier og et start-ladenivå på 100 %. 

  High-Power ladestasjoner (f.eks. fra IONITY-nettverket) er å foretrekke fordi du lader ditt kjøretøy der med maksimal ladeeffekt.

  t

  Total reisetid inkl. lading

  Den oppgitte reisetiden er summen av estimert reisetid pluss ladetid, hvis du trenger ladepauser på din rute.

  Dette forutsetter at du reiser på den raskeste ruten uten trafikkhindringer eller andre forsinkelser.

  Ladeytelsen avhenger av ladetilstand, omgivelsestemperatur, individuell kjøreprofil og bruk av andre forbrukere samt det valgte kjøretøyet. Ladetidene gjelder for omgivelsestemperaturer på 23 °C etter forrige kjøring og kan variere avhengig av bruksatferd. Verdiene som vises er eksempelverdier for basiskonfigurasjonen til den valgte modellen. Verdiene kan avvike for andre utstyrsvarianter av kjøretøyet.

   

  Med My BMW appen kan du følge med på rekkevidde og ladestatus når som helst og hvor som helst. Ladeoptimaliserte ruter kan også enkelt planlegges og sendes til kjøretøyet. Last ned appen nå og prøv den i demomodus.

  Mer informasjon

  Ladetider for

  Offentlig lading

  Lynlader

  Du kan lade BMW i5 ekstra raskt på en lynladestasjon (f.eks. en av ladestasjonene i nettverket til IONITY) Likestrømmen (DC) som tilbys på disse ladestasjonene gir en vesentlig høyere ladekapasitet enn vekselstrøm (AC), som du blant annet får hjemme. Det er årsaken til at ladestasjoner som disse er spesielt godt egnet for lading når du er ute på tur.

  Hurtiglader

  Hvis du trenger å lade raskt i byen, eller mens du er på tur, er en hurtigladestasjon det rette valget. Dette fordi likestrømmen (DC) som tilbys på disse ladestasjonene gir en høyere ladekapasitet enn vekselstrøm (AC), som du blant annet får hjemme. Det er årsaken til at ladestasjoner som disse er spesielt godt egnet for lading når du er på reise.

  På skjermen kan du se estimert ladetid for å lade fra 10 til 80 % med en ladeeffekt på 50 kW. Ladingen går raskest, og du tar også best vare på batteriet ved å holde ladingen på dette nivået.

  Ved å ta en titt på kartet vil du se en oversikt over alle ladestasjonene som er en del av BMWs ladenettverk. (Gyldig per 22/03/2023)

  Normallader

  Du kan finne offentlige ladestasjoner med vekselstrøm (AC) nesten over alt. Disse er godt egnet for vanlig lading over lengre tid – som lading over natten eller mens du er på jobb. På skjermen vil du se minimumstiden som det tar å lade batteriet fra 0 til 100 % med en maks ladeeffekt på 22 kW. Ladehastigheten avhenger av utstyret på bilen.

  Ta en titt på kartet og se de mange ladestasjonene som er en del av BMWs ladenettverk. (Gyldig per 22/03/2023)

  Lade hjemme

  Ladeboks / Flexible Charger

  Hjemme kan du lade BMW i5 med en ladeboks eller en Flexible Charger.

  Begge bruker vekselstrøm (AC). Avhengig av bilen, spesialutstyr og markedet vil en ladeboks kunne gi en maks ladeeffekt på 22 kW, mens Flexible Charger vil gi maks 11 kW.

  På skjermen kan du se minimumstiden det tar å lade batteriet fra 0 til 100 % med en ladeeffekt på 11 kW.

  Ladekapasiteten avhenger av landingsnivå, omgivelsestemperatur, din kjørestil, om du bruker ulike funksjoner i bilen, samt hvilken type elbil du har. Landingstiden er beregnet på en omgivelsestemperatur på 23 C, etter tidligere reise. Tiden kan avvike i forhold til bruk.

  Bruk My BMW App til å finne ladestasjoner, i tillegg til å planlegge, sjekke og styre ladeoppgavene. Både hjemme og på reise. Opplev alle funksjonene til My BMW App i demonstrasjon modus.

   

  LADEALTERNATIVER.

  Design

  EKSTERIØR-HØYDEPUNKTER.

  INTERIØRDESIGN.

  INTERIØR-HØYDEPUNKTER.

  BMW FINANCIAL SERVICES

  FINANSIERINGS-LØSNINGER FOR BMW i5.

  Uansett billån eller leasing er alle våre tilbud tilpasset dine ønsker og behov.

  AKTUELLE SPØRSMÅL OM DEN NYE BMW i5.