BMW iX i20 2021 elektrisk SUV BMW iX xDrive50 Aventurinrød foran kysten

Fra 795.000 kr

Fully Charged lanseringsmodell

Elektrisk

Drivstofftype

THE iX

BMW i

Den nye BMW iX.

Fra 795.000 kr

Fully Charged lanseringsmodell

Elektrisk

Drivstofftype

THE iX Den nye BMW iX.

DEN FØRSTE BMW iX: PIONER I EN NY TIDSALDER.

Oppstått fra en visjon. Skapt for elektromobilitet. Takket være effektiv BMW eDrive-teknologi og sin helelektriske firehjulsdrift oppnår BMW iX eksepsjonell rekkevidde og imponerende akselerasjon fra stillestående. Det intelligente BMW-operativsystemet 8 holder seg alltid opp da tert og kan betjenes helt intuitivt.

Les mer

SAMMENLIGN BMW iX xDRIVE40 OG BMW iX xDRIVE50.

BMW iX Fully Charged

Med Fully Charged Launch Edition tilbyr vi en lanseringsmodell med mengder av utstyr for økt komfort, sikkerhet, design og funksjonalitet. Innholdet inkluderer bl.a:
 • Innovation: De mest avanserte førerassistentene inkludert Automatic Cruise Control med Stop&Go, samt Head-Up Display og BMW Laserlight
 • Comfort: Comfort Access, Surround View, 4-soners klimaautomatikk og oppvarmede dører, ratt og instrumentpanel
 • Exclusive: Digitalt dimbart panoramatak, solbeskyttende ruter og eksklusive interiørdetaljer i krystall og FSC sertifisert tre
 • Elektrisk utfellbart tilhengerfeste
 • 21’’ Air Performance lettmetallfelger
 • Metallic lakk
 • iX xDrive40 Fully Charged Launch Edition fra 795.000
 • iX xDrive50 Fully Charged Launch Edition fra 935.000
BMW iX i20 2021, sähköinen SUV, BMW iX xDrive50, tiedot

BMW iX xDrive50

 • Mer enn 600 km* rekkevidde
 • Fra 0 til 100km/t på under 5 sekunder.
 • Hurtiglade mer enn 120 km på 10 minutter
 • Pris fra kr 799.000*
Fakta om BMW iX i20 2021 elektrisk SUV BMW iX xDrive50

BMW iX xDrive40

 • Mer enn 400 km* rekkevidde
 • Fra 0 til 100km/t på litt over 6 sekunder.
 • Hurtiglade mer enn 90 km på 10 minutter
 • Pris fra kr 659.000*
Fakta om BMW iX i20 2021 elektrisk SUV BMW iX xDrive40
 • BMW iX Fully Charged
 • BMW iX xDrive50
 • BMW iX xDrive40

VÆR EN AV DE FØRSTE.

Ved å trykke på send inn, vil du sikkre deg en av de første helelektriske BMW iX som kommer til Norge i år. Din valgte forhandler vil kontakte deg og svare på eventuelle spørsmål. Produksjonen av BMW iX starter til sommeren og de første bilene vil være tilgjengelige for levering i slutten av 2021.

Les mer

OVER 600 KM* REKKEVIDDE.

BMW iX i20 2021 elektrisk SUV BMW iX xDrive50 Aventurinrød kjører på veien rekkevidde

Med en rekkevidde på over 600 km* er BMW iX xDrive50 (BMW iX xDrive40: over 400 km*) ideell for bykjøring og for lange reiser, og er derfor et kjøretøy for hverdagsbruk. Takket være den meget effektive konstruksjonen har den utmerkede aerodynamiske egenskaper. Dette vises også tydelig i det lave energiforbruket på mindre enn 21 kW/t og den enestående cw-verdien på bare 0,25, som er uovertruffen i sitt bilsegment.

OVER 500 HK*.

BMW iX i20 2021 elektrisk SUV BMW iX xDrive50 Aventurinrød kjørende på veien Performance

Med to kraftige elektriske motorer og den elektriske firehjulsdriften BMW xDrive, tilbyr BMW iX enestående elektrisk Performance: Med over 500 hk* akselererer BMW iX xDrive50 fra 0 til 100 km/t på under 5 sekunder (BMW iX xDrive40: over 300 hk *; 0-100 km/t på 6 sekunder). Det umiddelbart tilgjengelige dreiemomentet og den trinnløse akselerasjonen fra stillestående gjør at BMW iX reagerer presist og spontant på hver bevegelse av gasspedalen. Samtidig viser SAV-en bemerkelsesverdig selvsikker og typisk elektrisk kjøreadferd.

HOLISTISK BÆREKRAFT-KONSEPT.

BMW iX i20 2021 elektrisk SUV Kupé Suite Bærekraft

Takket være det omfattende bærekraftkonseptet ligger BMW iX 45% under en sammenlignbar motorisert SAV med en dieselmotor i en sammenligning av klimagassutslipp gjennom hele livssyklusen. Grunnen til dette er tiltak som bruk av utelukkende fornybare energikilder under produksjon og bruk av naturlige materialer og resirkulater i interiøret. Eksempler er naturlig olivenblad-garvet Castanea-skinn eller gulvmatter laget av 100% Econyl .

BMW iX i20 2021 elektrisk SUV ladetid

120 KM REKKEVIDDE PÅ UNDER 10 MINUTTER.

BMW iX i20 2021 elektrisk SUV BMW iX xDrive50 Aventurinrød lader ved en BMW Wallbox Lading

Med en ladeeffekt på opptil 200 kW (BMW iX xDrive40: opptil 150 kW), lader du batteriet i BMW iX-på offentlige hurtigladestasjoner fra 10 til 80% av den totale kapasiteten på under 40 minutter. Hjemme kan du enkelt bringe BMW iX xDrive50 tilbake til 100% batteriladenivå på under 11 timer ved hjelp av BMW Wallbox med opptil 11 kW (BMW iX xDrive40: på under 8 timer). BMW Flexible Fast Charger (hovedsakelig for midlertidig lading ), Mode 3-ladekabelen for offentlig lading og BMW Charging-kort med tilgang til det offentlige ladenettverket til BMW Charging under attraktive betingelser er allerede inkludert i leveransen.  

EN VERDEN AV BMW iX.

Det er vanskelig å sette seg inn i alt det nye og spennende BMW iX byr på kun ved hjelp av noen få linjer. Derfor har vi laget et univers av artikler som fordyper seg i alt fra det nye designet og den innovative teknologien til den bærekraftige produksjonen slik at du kan finne alt på et sted.

BMW iX

Materiale av resirkulerte fiskegarn pryder innsiden av BMW iX.

Italienske Aquafil har utviklet et bærekraftig materiale som er laget av resirkulerte fiskegarn og som benyttes på innsiden av helt nye BMW iX.
Les mer
BMW iX Exterior

BMW iX og fremtidens eksteriørdesign.

Med sine tydelige linjer og detaljer har BMW iX fokusert på brukeren og fremtidens mobilitet. Bilen er ren og strippet, men fortsatt varm og innbydende.
Les mer
IPA

Nye digitale løsninger i BMW iX.

Utstyrt med et digitalt interaktivt system som lar deg kommunisere ved hjelp av kroppsspråk.
Les mer
BMW iX vintertest

BMW iX på Norgesbesøk til Nordkapp.

I tradisjonens tro, testes også protorypen av BMW iX under arktiske forhold - denne gangen gikk turen til Nordkapp.
Les mer
Nytenkende design møter Shy Tech – nye BMW iX.

Nytenkende design møter Shy Tech i helt nye BMW iX.

Med sitt design, kupé, den luksuriøse loungeatmosfæren sammen med de innovative Shy Tech-funksjonene gir BMW iX deg en helt ny opplevelse.
Les mer
BMW iX – fokus på bærekraft.

BMW iX – fokus på bærekraft.

THE iX åpner døren til neste nivå innen helelektrisk kjøreglede, designet med en helhetlig tilnærming til bærekraft gjennom hele produksjonskjeden.
Les mer

NY MÅTE Å TENKE DESIGN PÅ.

BMW iX i20 2021 elektrisk SUV BMW iX xDrive50 Aventurinrød sett fra siden Eksteriør

Store overflater med få karaktersterke linjer gir BMW iX sin unike monolitiske form. Hver detalj passer sømløst inn i det moderne formspråket og får kjøretøyet til å se ut som det var laget av ett stykke. Dette aerodynamisk svært effektive overflatedesignet, sammen med spesifikke funksjoner som vinduets grafikk i sideområdet som smalner mot hekken, "Streamflow", er i stor grad ansvarlig for den fremragende cw-verdien på bare 0,25. For første gang kan du finne dørhåndtak som flukter med karosseriet og rammeløse dører på en BMW SAV, og den viser sin pionerånd ved første øyekast.

SHY TECH KONSEPT.

BMW iX i20 2021 elektrisk SUV BMW iX xDrive50 Aventurinrød sett forfra BMW nyre Shy Tech

Shy Tech konseptet setter passasjerene først og lar den moderne teknologien i BMW iX ligge i bakgrunnen til det er nødvendig eller eksplisitt ønsket. Denne usynlige intelligensen kan oppleves i mange detaljer utvendig og innvendig: For eksempel i nyrene, som fungerer som en intelligensflate som inneholder kamerateknologi, radarfunksjoner, toppmoderne sensorteknologi og varmeelementer. Eller i de usynlig innebygde høyttalerne til audiosystemet og det reduserte knappekonseptet i kupeen.

HØYDEPUNKTER I EKSTERIØRDESIGN.

BMW iX elektrisk SUV Aventurinrød i20 sett forfra

Frontdesign.

Fronten på BMW iX har blitt tolket på nytt i en fremtidsrettet stil.. Spesielt understreker den vertikalt justerte BMW-nyren det progressive utseendet, i kombinasjon med de smaleste doble frontlyktene noensinne produsert av BMW i serieproduksjon.
BMW iX elektrisk SUV Aventurinrød i20 Sett fra siden

Sett fra siden.

De sjenerøse, rektangulære konturene rundt hjulbuene plasserer hjulene trygt i sentrum og minner om de første BMW X-modellene. Dørhåndtak som flukter med karosseriet, rammeløse dører og vindusgrafikk som smalner mot hekken, "Streamflow", er harmonisk integrert i utseendet og gir modernitet.
BMW iX elektrisk SUV Aventurinrød i20 Sett bakfra

Hekkdesign.

Store flater, de smaleste baklysene i BMW Group og den sømløst integrerte bakluken sikrer en moderne tilstedeværelse. De store diffusorelementene optimaliserer de aerodynamiske egenskapene og forbedrer rekkevidden sammen med det flate understellet.

DITT FAVORITTSTED PÅ HJUL.

BMW iX i20 2021 elektrisk SUV Kupé Suite skinn Castanea

Interiøret t BMW iX er et unikt sted å slappe av med en arkitektur basert på moderne interiørdesign. Bilens elementer, som det flate dashbordet med det store BMW Curved Displayet, eller de slanke setene, som ser ut som møbler med sitt høykvalitets valg av farger og materialer. Den frittstående svevende midtkonsollen, mangelen på midttunnel og det største panoramaglasstaket som noen gang er installert i en BMW, skaper også en imponerende romfølelse som inviterer deg til å dvele.

BMW iDRIVE.

BMW iX i20 2021 elektrisk SUV BMW iDrive multikontroller kupé Suite Cockpit

Den nye BMW iDrive lar deg fordype deg i en fullstendig ny helhetlig interiøropplevelse og for første gang kommunisere med din BMW på en naturlig og emosjonell måte. Bli kjent med din intelligente digitale assistenten som reagerer på din stemme og dine bevegelser og gjør ditt opphold i BMW iX så behagelig som mulig. I tillegg til det haptiske BMW iDrive-brukergrensesnittet, kan du kontrollere hele infotainment-systemet til BMW iX mer naturlig enn noen gang før.

HØYDEPUNKTER I INTERIØRDESIGN.

BMW iX i20 elektrisk SUV Cockpit interiørdesign Suite Castanea

Redusert innvendig design.

Interiørdesignet er preget av modernitet og reduksjon til det viktigste, for eksempel skjermene og betjeningselementene. Som det sentrale betjeningselementet er iDrive multicontrolleren i glass innrammet av et elegant kontrollpanel på midtkonsollen laget av FSC-sertifisert tre. Med sin aktive haptiske funksjon og berøringsbetjening erstatter dette konvensjonelle brytere for valg av iDrive-menyer.
BMW iX i20 elektrisk SUV Baksete interiørdesign Suite Castanea

Baksetene utformet som Lounge-seter.

Setebenken bak gir god plass og en avslappet salongatmosfære takket være utelatelsen av sentertunnelen og den homogene overgangen fra sideseter til dørbekledning. Baksetene har også setevarme som tilleggsutstyr og 3D-høyttalere integrert i nakkestøttene. Bakseteryggen kan deles i forholdet 40 : 20 : 40, slik at bagasjerommet kan utvides.
BMW iX i20 elektrisk SUV Panoramatak i glass Kupé

Panoramatak i glass.

Det gjennomgående Sky Lounge panoramataket i glass skaper en åpen romfølelse og en avslappet Lounge-atmosfære i kupeen. Den kan skyggelegges elektrokromatisk for mer privatliv, og takket være mangelen på en indre takhimmel, har passasjerene enda mer takhøyde og en moderne atmosfære.
BMW iX i20 elektrisk SUV BMW Curved Display Kupé

BMW Curved Display.

BMW Curved Display, som har blitt installert i serieproduksjon for første gang, blir den heldigitale scenen i BMW iX som et sentralt visnings- og betjeningselement. Informasjonsdisplayet på 12,3" smelter sammen med kontrolldisplayet på 14,9″ for å danne en enkelt skjermenhet og fungerer som en fritt svevende bilderamme på instrumentpanelet.

OPPLEV BMW iX PÅ VIDEO.

BMW iX i20 2021 elektrisk SUV Video

FÅ SISTE NYTT OM BMW iX.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for oppdateringer og siste nytt om THE iX. 

Så fort det blir mulig å bygge bilen i vår konfigurator eller bestille din egen bil, vil du være blant de første som får denne muligheten. 
I mellomtiden kan du holde deg oppdatert med spennende artikler om den innovative teknologien, følge med på reisen mot lanseringen og mye mer.  

Les mer

SPØRSMÅL OG SVAR:

 • Vil det være flere rekkevidde- / motorvarianter?
 • Hva koster en BMW iX?
 • Hva er DC + AC-ladekapasitet?
 • Hva er maksvekt på tilhenger?
 • Er det plass til to ISOfix barneseter på 2. seterad + et ikke-ISOfix barnesete i midten?
 • Når blir de første bilene levert til kunder?
 • Vil det være mulig å bestille BMW iX med komfortseter med korsryggstøtte, justerbar lårstøtte osv?
 • Vil det være mulig å montere en skiboks / takstativ?
 • Vil en varmepumpe være standardutstyr?
 • Hva er det elektriske forbruket?
 • Hva er bakkeklaringen til iX?
 • Vil oppvarmet ratt være tilgjengelig?
 • Hvor stort er bagasjerommet?
 • Vil interiørkvaliteten være lik i3 eller andre modeller?
 • Vil det være plass til et hundebur?
 • Vil BMW iX tilbys med luftfjæring med justerbar kjørehøyde?
 • Vil bare bronsedetaljene bli tilbudt?
 • Hvilke fargekombinasjoner er tilgjengelige for interiøret?
 • Er BMW iX Android Auto og Apple Carplay kompatible?
 • Hvordan er innvendige dimensjoner sammenlignet med en BMW X5?
BMW i4

THE i4

Den første helelektriske BMW Gran Coupé med en rekkevidde på opptil 600 kilometer*.