EN NY FORM FOR ELEGANSE.

BMW 6-serie Gran Coupé.

EN NY FORM FOR ELEGANSE.BMW 6-serie Gran Coupé.

Nominell effekt i kW (hk) ved o/min

330 (450)/5.500

CO2-utslipp ved blandet kjøring i g/km

206–199

Akselerasjon 0–100 km/t i sek

4,6

Maks. dreiemoment (Nm) ved o/min (650i)

650/2000–4500

En langstrakt silhuett, markante hjulbuer og sidelinjer samt krominnfatninger viser tydelig hva BMW 6-serie Gran Coupé har å by på – elegante og eksklusive løsninger og temperament. På førerplassen er materialene i kupeen godt synlige, blant annet lekkert skinn, og instrumenter og skjermer er perfekt ergonomisk plassert. Eksklusive utstyrselementer fra BMW Individual gjør bilen helt unik. Et kunstverk med 4+1 seter som har plass til fem personer på kortere strekninger. Det er det ideelle stedet å nyte kraftutfoldelsen til de prisbelønnede BMW TwinPower turbomotorene fra BMW EfficientDynamics. Omfattende kamera- og assistentsystemer hjelper deg i alle kjøresituasjoner. Resultatet er ubegrenset kjøreglede i en romslig og komfortabel kupé.

FINN UT MER OM BMW 6-SERIE GRAN COUPÉ.

Design.

En bred, karakteristisk linje strekker seg fra fronten over det langstrakte panseret, løfter seg over frontruten og fortsetter over taket til den kraftfulle hekken. Fine linjer på sidene skaper et spill mellom lys og skygger som understreker den eksklusive stilen og den dynamiske elegansen til BMW 6-serie Gran Coupé. BMW 6-serie Gran Coupé er en eksklusiv tolkning av sportslig eleganse. Det kommer tydelig til uttrykk i kupeen. Lange linjer og kurvede flater skaper en behagelig romfølelse. Ekstrautstyr som BMW Individual edeltrelister i hvitflammet ask eller BMW Individual helskinninteriør i amarobrunt understreker det eksklusive inntrykket.
Les mer

Komfort.

Den førerorienterte førerplassen gjør at du kan konsentrere deg om det som skjer i trafikken, og baksetene er utformet som sportslige enkeltseter. Den innvendige designen er preget av kvalitetsmaterialer, og et utmerket høyttalersystem sørger for behagelig bakgrunnsmusikk. Legg til en rekke oppbevaringsmuligheter for drikke og småsaker, og alt ligger til rette for førsteklasses kjøreglede.
Les mer

Utstyr.

Med de tre utstyrspakkene Pure Excellence-design, Pure Experience-design og M Sportspakke kan du gi bilen et utseende som passer din stil. Med tilbudet fra BMW Individual får du enda mer eksklusiv kvalitet. Og med BMW Originaltilbehør enda flere praktiske løsninger.
Les mer