EN NY FORM FOR ELEGANSE.

BMW 6-serie Gran Coupé.

EN NY FORM FOR ELEGANSE.

BMW 6-serie Gran Coupé.

EN NY FORM FOR ELEGANSE.BMW 6-serie Gran Coupé.

Nominell effekt i kW (hk) ved o/min

330 (450)/5.500

CO2-utslipp ved blandet kjøring i g/km

206–199

Akselerasjon 0–100 km/t i sek

4,6

Maks. dreiemoment (Nm) ved o/min (650i)

650/2000–4500

En langstrakt silhuett, markante hjulbuer og sidelinjer samt krominnfatninger viser tydelig hva BMW 6-serie Gran Coupé har å by på – elegante og eksklusive løsninger og temperament. På førerplassen er materialene i kupeen godt synlige, blant annet lekkert skinn, og instrumenter og skjermer er perfekt ergonomisk plassert. Eksklusive utstyrselementer fra BMW Individual gjør bilen helt unik. Et kunstverk med 4+1 seter som har plass til fem personer på kortere strekninger. Det er det ideelle stedet å nyte kraftutfoldelsen til de prisbelønnede BMW TwinPower turbomotorene fra BMW EfficientDynamics. Omfattende kamera- og assistentsystemer hjelper deg i alle kjøresituasjoner. Resultatet er ubegrenset kjøreglede i en romslig og komfortabel kupé.

FINN UT MER OM BMW 6-SERIE GRAN COUPÉ.

Design.

En bred, karakteristisk linje strekker seg fra fronten over det langstrakte panseret, løfter seg over frontruten og fortsetter over taket til den kraftfulle hekken. Fine linjer på sidene skaper et spill mellom lys og skygger som understreker den eksklusive stilen og den dynamiske elegansen til BMW 6-serie Gran Coupé. BMW 6-serie Gran Coupé er en eksklusiv tolkning av sportslig eleganse. Det kommer tydelig til uttrykk i kupeen. Lange linjer og kurvede flater skaper en behagelig romfølelse. Ekstrautstyr som BMW Individual edeltrelister i hvitflammet ask eller BMW Individual helskinninteriør i amarobrunt understreker det eksklusive inntrykket.

Komfort.

Den førerorienterte førerplassen gjør at du kan konsentrere deg om det som skjer i trafikken, og baksetene er utformet som sportslige enkeltseter. Den innvendige designen er preget av kvalitetsmaterialer, og et utmerket høyttalersystem sørger for behagelig bakgrunnsmusikk. Legg til en rekke oppbevaringsmuligheter for drikke og småsaker, og alt ligger til rette for førsteklasses kjøreglede.

Utstyr.

Med de tre utstyrspakkene Pure Excellence-design, Pure Experience-design og M Sportspakke kan du gi bilen et utseende som passer din stil. Med tilbudet fra BMW Individual får du enda mer eksklusiv kvalitet. Og med BMW Originaltilbehør enda flere praktiske løsninger.

330 kW

Den fenomenale kraften til BMW 650i danner grunnlaget for de dynamiske kjøreytelse som beveger BMW 6-serie Coupé frem over asfalten. En liten bevegelse med gasspedalen slipper løs kreftene i den 8-sylindrede BMW TwinPower turbomotoren. Motoren har to turboladere, Valvetronic, dobbel-Vanos og direkte bensininnsprøytning. 0 til 100 km/t er unnagjort på bare 4,6 sekunder. BMW 650i xDrive når samme hastighet på 4,4 sekunder. I tillegg til 450 hk og et maksimalt dreiemoment på 650 Nm, har den 8-sylindrede BMW TwinPower Turbo bensinmotoren lave forbruksverdier. Utstyrt med Auto Start Stopp-funksjon og andre tiltak fra BMW EfficientDynamics er forbruket til BMW 650i redusert til 0,86 liter per mil ved blandet kjøring (xDrive: 0,92 liter), mens den slipper ut 199 gram CO2 per km (xDrive: 215 gram). Det gjør at BMW 650i og BMW 650i xDrive som standard tilfredsstiller utslippsstandarden Euro 6.