TOPPYTELSER.

BMW M550d xDrive Touring.

BMW MPerformance

TOPPYTELSER.

BMW M550d xDrive Touring.

TOPPYTELSER.BMW M550d xDrive Touring.

Designen oser av adrenalin og motorkraft. Kombinert med knivskarp presisjon og fremragende smidighet gir det sportslig kjøreopplevelser av en annen dimensjon. BMW M550d xDrive er stilfull, allsidig og kraftfull.

Finn ut mer

GRENSELØSE KREFTER.

GRENSELØSE KREFTER.

Den 6-sylindrede M Performance TwinPower Turbo dieselmotoren i BMW M550d xDrive Touring har imponerende kjøreytelser. Det intelligente firehjulsdriftsystemet BMW xDrive sørger for optimal fordeling av drivkraft i alle situasjoner, og den fete lyden fra det sportslige eksosanlegget gir deg garantert gåsehud.

Finn ut mer

100 PROSENT ADRENALIN.

100 PROSENT ADRENALIN.

Kjøredynamikken til BMW M550d xDrive Touring byr på perfekt veigrep og presis respons. M sportsfjæring (standard) som er senket med 10 mm og spesialtilpasset M Performance, er et viktig bidrag til dette. I tillegg sørger integrert Active Steering og ekstra kraftige M sportsbremser for at du har full kontroll over alle kreftene. Du får optimal kjøredynamikk og tilpasningsmuligheter med Professional adaptivt M sportsunderstell (ekstrautstyr) som kun leveres til BMW 5-serie M Performance-modellene.

Finn ut mer

ET OVERLEGENT UTTRYKK.

BMW M550d xDrive Touring kar en kraftfull design. Større luftinntak, eksklusive detaljer og M aerodynamikkpakke skaper det ekstra sportslige utseendet til M Performance-modellen. Ønsker du flere sportslige elementer, kan du velge grillramme, air breather, speilhus og modellogo i signaturfargen ceriumgrått. En egen felgdesign på 19" eller 20" til BMW 5-serie M Performance-modellene runder av den utvendige designen.

KRAFTFULLE DETALJER.

Den innvendige designen i BMWM550d xDrive Touring har en utpreget sportslig stil. Designelementer, som M ratt i kvalitetsskinn, spesielle innstigningslister med modellbetegnelse og instrumentpanel med digital modellbetegnelse viser at denne modellen er i en klasse for seg.

INTENS KJØREGLEDE.

M Performance-modellene står for sportslige ytelser. De imponerer med lekker design og usedvanlig høy motorkraft. Presis retningsstabilitet og smidige kjøreegenskaper legger til rette for ekte kjøreglede. BMW M Performance-modeller. Intens kjøreglede.

Finn ut mer
  • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

    Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

    * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

    Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.