BMW 3-serie sedan BMW 330i sedan G20 portimaoblå metallic sett skrått forfra

THE 3

BMW 3-SERIE SEDAN: MODELLER OG UTSTYR

Sportslig kjøreglede: Det har BMW 3-serie stått for i mer enn 6 generasjoner. Et stort utvalg av ekstrautstyr innenfor design, kjøredynamikk, førerassistentsystemer og tilkoblingsmuligheter tilbyr det optimale av sportslig individualitet. BMW 330d med hybriddrift setter banebrytende standarder – for garantert maksimal kjøreglede med betydelig reduserte CO2-utslipp.

Les mer
THE 3BMW 3-SERIE SEDAN: MODELLER OG UTSTYR

BESTILL PRØVEKJØRING.

Bestill prøvekjøring av helt nye BMW 330e ved å fylle ut skjemaet nedenfor.

MODELLER AV BMW 3-SERIE SEDAN.

ALLTID I TOPPFORM.

Modell Sport Line

Med modell Sport Line fremstår bilen som enda sportsligere. Markante utvendige og innvendige elementer i høyglanset sort gir den et ekstra sportslig utseende. Sportsseter foran i sort stoff/Sensatec-kombinasjon sørger for maksimal komfort og sidestøtte. Sport Line omfatter også modell Advantage bakgrunnsbelysning og LED-tåkelys.

BMW 3-serie Sedan som Modell Sport Line sett fra siden stående

Med modell Sport Line fremstår bilen som enda sportsligere. Markante utvendige og innvendige elementer i høyglanset sort gir den et ekstra sportslig utseende. Sportsseter foran i sort stoff/Sensatec-kombinasjon sørger for maksimal komfort og sidestøtte. Sport Line omfatter også modell Advantage bakgrunnsbelysning og LED-tåkelys.

   

 • Utvendig design

 • Innvendig design

Modell Luxury Line

Modell Luxury Line bringer frem bilens elegante side. Elegante designelementer i høyglanset krom preger den utvendige designen. Kupeen er også gjennomført elegant med setetrekk i kvalitetsskinn og smakfulle interiørlister.

BMW 3-serie Sedan som Modell Luxury Line sett fra siden stående

Modell Luxury Line bringer frem bilens elegante side. Elegante designelementer i høyglanset krom preger den utvendige designen. Kupeen er også gjennomført elegant med setetrekk i kvalitetsskinn og smakfulle interiørlister.

 • Utvendig design

 • Innvendig design

Modell M Sport

Modell M Sport forsterker bilens sportslige preg. Mange innvendige og utvendige elementer preger utseendet til modell M Sport og bidrar til å øke kjøregleden. M sportsunderstell M sportsbremser og M aerodynamikkpakke optimerer bilens kjøredynamikk.

BMW 3-serie Sedan som Modell M Sport sett fra siden stående

Modell M Sport forsterker bilens sportslige preg. Mange innvendige og utvendige elementer preger utseendet til modell M Sport og bidrar til å øke kjøregleden. M sportsunderstell M sportsbremser og M aerodynamikkpakke optimerer bilens kjøredynamikk.

 • Utvendig design

 • Innvendig design

NOW WE'RE TALKING.

Tilkoblingsmuligheter i den nye BMW 3-serie Sedan.

Med de magiske ordene Hey BMW og den nye Connectivity-teknologien kan du kommunisere med din BMW 3-serie. Med teknologipakken BMW ConnectedDrive, tjenester som Connected Music og Remote Software Upgrade er du på nett med din BMW og omverdenen.

Nærbilde av skjermene på førerplassen i BMW 3-serie Sedan med BMW intelligent personlig assistent sett forfra.

BMW intelligent personlig assistent.

Hey BMW!* Hadde det ikke vært fantastisk om din BMW var som en personlig assistent? Med BMW intelligent personlig assistent kan du kommunisere med din BMW på en ny og enkel måte. Den gjenkjenner deg, lærer, slik at den blir stadig bedre, og hjelper deg i mange situasjoner. Du kan gi den et eget aktiveringsord. Den kan forklare alt om bilen og hjelper deg å bli bedre kjent med din BMW. *Språkfunksjonen er per i dag ikke tilgjengelig på norsk.
Nærbilde av skjermene på førerplassen i BMW 3-serie Sedan med Connected Music.

Connected Music.

Lytt til favorittmusikken din når du er på farten. Velg klassisk jazz pop eller noe annet du liker. Med Connected Music kan du ubegrenset strømme musikk gjennom SIM-kortet som er montert i bilen. Velg blant 30 millioner sanger fra BMWs musikkpartnere Deezer og Napster.
Nærbilde av skjermene på førerplassen i BMW 3-serie Sedan med Connected Command.

Connected Command.

Når du vil konsentrere deg fullt og helt om kjøringen, kan du la passasjerene styre andre funksjoner med Connected Command. Ved hjelp av BMW Connected-appen kan du gi passasjerene tilgang til underholdnings- og navigasjonssystemet. Du kan også la dem stille inn klimaanlegget.
Nærbilde av skjermene på førerplassen i BMW 3-serie Sedan med Automate My Habits.

Automate My Habits.

Hvis du alltid setter setevarmen på trinn tre når det er kaldt, lærer den smarte funksjonen Automate My Habits dette og gjør det automatisk for deg hvis du ønsker det. Det betyr at du kan nyte kjøreturen mens din BMW sørger for komforten. Flere automatiske funksjoner blir lansert i fremtiden.
Nærbilde av skjermene på førerplassen i BMW 3-serie Sedan med Caring Car.

Caring Car.

Hold deg våken og opplagt, eller kvitt deg med stresset. Med Caring Car tar din BMW seg av deg. Når du sier: "Hey BMW, I'm tired", eller "Hey BMW, I'm feeling stressed"*, aktiverer BMW intelligent personlig assistent Caring Car Vitalize- eller Relax-programmet som stimulerer sansene med et samspill mellom ulike kupéfunksjoner. *Språkfunksjonen er per i dag ikke tilgjengelig på norsk.
Nærbilde av skjermene på førerplassen i BMW 3-serie Sedan med Remote Software Upgrade.

Remote Software Upgrade.

Ønsker du å holde din BMW oppdatert med den nyeste programvaren? Med Remote programvareoppdatering er din BMW alltid oppdatert. Det er sikkert og praktisk uten at du må innom et BMW-verksted. Oppdateringene installeres trådløst akkurat som på smarttelefonen.
Nærbilde av skjermene på førerplassen i BMW 3-serie Sedan med Professional Connected-pakke.

Professional Connected-pakke.

Du trenger ikke velge mellom tjenestene Concierge Service Remote Services og Connected-navigasjonstjenestene RTTI (trafikkinformasjon i sanntid) og parkeringsplassassistent du kan få alle. Med Professional Connected-pakken kan du få disse tjenestene fra BMW ConnectedDrive samt flere andre tjenester og prøve dem gratis. Avtalen løper over tre år.
Nærbilde av skjermene på førerplassen i BMW 3-serie Sedan med forberedelse for Apple CarPlay®.

Forberedelse for Apple CarPlay®.

Du kan bruke funksjoner på din iPhone og betjene dem som vanlig i bilen. Med forberedelse for Apple CarPlay® har du trådløs tilgang til telefonfunksjoner iMessage WhatsApp TuneIn Spotify og Apple Music. Ved hjelp av taletasten på rattet kan du bruke Apples taleassistent Siri. Abonnementet varer ett år.

ASSISTENTSYSTEMER OG TILKOBLINGSMULGHETER I BMW 3-SERIE SEDAN.

Innovasjon i øyenhøyde.

BMW 3-serie har en rekke smarte førerassistentsystemer og innovativ teknologi som gjør livet enklere for deg. Med BMW Live Cockpit Professional og det digitale kombiinstrumentet på 12,3 tommer har du tilgang til all informasjon på ett sted, blant annet fra køassistenten, parkeringsassistenten og Gesture Control.

BMW 3-serie sedan BMW 330i førerassistentsystemer, tilkoblingsmuligheter
Nærbilde av skjermene på førerplassen i BMW 3-serie Sedan med BMW Live Cockpit Professional sett forfra.

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigasjonsfunksjon viser informasjon på et 10,25-tommers kontrolldisplay med høy oppløsning og berøringsfunksjon samt et digitalt kombiinstrument på 12,3 tommer. BMW Operating System 7.0 kan blant annet betjenes med iDrive-multikontrollen med Touchfunksjon.
Nærbilde av skjermene på førerplassen i BMW 3-serie Sedan med BMW Gesture Control.

BMW Gesture Control.

Med BMW Gesture Control kan du styre spesielt definerte funksjoner med håndbevegelser. Systemet kan gjenkjenne håndbevegelser for visse betjeningsfunksjoner. Det registrerer for eksempel sveipe- og pekebevegelser som du blant annet kan bruke for å motta eller avvise et anrop og du kan regulere volumet ved å snurre med pekefingeren.
Nærbilde av skjermene på førerplassen i BMW 3-serie Sedan med BMW operativsystem 7.0 sett forfra.

BMW operativsystem 7.0.

Det innovative betjeningskonseptet BMW Operating System 7.0 legger til rette for enkel og intuitiv betjening av bilens funksjoner, blant annet med håndbevegelser, berøringsskjerm og iDrive-multikontroll. I den forbindelse har multikontrollen fått nye funksjoner. Når er det f.eks. mulig å velge alle digitale tjenester, som apper, direkte.
Nærbilde av skjermene på førerplassen i BMW 3-serie Sedan med parkeringsassistent Plus.

Parkeringsassistent Plus.

Parking Assistant Plus gjør det enklere å parkere og manøvrere bilen. Den omfatter Surround View-systemet inkl. Top View, Panorama View og Remote 3D View samt parkeringshjelp på siden, nøbremsefunksjon Active Park Distance Control og parkeringsassistent som parkerer bilen automatisk parallelt med og på tvers av veibanen, og ryggeassistent.
Nærbilde av halve rattet og frontruten til BMW 3-serie Sedan med BMW Head-Up Display sett forfra.

BMW Head-Up Display.

Et stort BMW Head-Up Display i farger viser relevante kjøredata i synsfeltet ditt. Dette gjør det lettere å fokusere på det som skjer i trafikken. Avhengig av bilens utstyrvises her bilens hastighet, navigasjonsmeldinger, gjeldende fartsgrenser (Speed Limit Info) inkludert visning av forbikjøringsforbud samt telefon- og underholdningslister.
Nærbilde av skjermene på førerplassen i BMW 3-serie Sedan med BMW Intelligent Personal Assistant sett forfra.

BMW Intelligent Personal Assistant.

"Hey, BMW. Who are you?"* Hadde det ikke vært fantastisk om din BMW var som en personlig assistent? Med BMW Intelligent Personal Assistant kan du kommunisere med din BMW på en ny og enkel måte. Den gjenkjenner deg, lærer, slik at den blir stadig bedre, og hjelper deg i mange situasjoner. Du kan gi den et eget aktiveringsord. Den kan forklare alt om bilen og hjelper deg å bli bedre kjent med din BMW. *Språkfunksjonen er per i dag ikke tilgjengelig på norsk.
Nærbilde av skjermene på førerplassen i BMW 3-serie Sedan med Connected Music.

Connected Music.

Lytt til favorittmusikken din når du er på farten. Velg klassisk, jazz, pop eller noe annet du liker. Med Connected Music kan du ubegrenset strømme musikk gjennom SIM-kortet som er montert i bilen. Velg blant 30 millioner sanger fra BMWs musikkpartnere Deezer og Napster.
Nærbilde av skjermene på førerplassen i BMW 3-serie Sedan med Connected Command.

Connected Command.

Når du vil konsentrere deg fullt og helt om kjøringen, Deretter overleveres vel kommandoen til dine passasjerer. med Connected Command. Ved hjelp av BMW Connected-appen kan du gi passasjerene tilgang til underholdnings- og navigasjonssystemet. Du kan også la dem stille inn klimaanlegget.
Nærbilde av skjermene på førerplassen i BMW 3-serie Sedan med Automate My Habits.

Automate My Habits.

Hvis du alltid setter setevarmen på trinn tre når det er kaldt, lærer den smarte funksjonen Automate My Habits dette og gjør det automatisk for deg hvis du ønsker det. Det betyr at du kan nyte kjøreturen mens din BMW sørger for komforten. Flere automatiske funksjoner blir lansert i fremtiden.
Nærbilde av skjermene på førerplassen i BMW 3-serie Sedan med Caring Car.

Caring Car.

Hold deg våken og opplagt, eller kvitt deg med stresset. Med Caring Car tar din BMW seg av deg. Når du sier: "Hey BMW, I'm tired", eller "Hey BMW, I'm feeling stressed"*, aktiverer BMW intelligent personlig assistent Caring Car Vitalize- eller Relax-programmet som stimulerer sansene med et samspill mellom ulike kupéfunksjoner. *Språkfunksjonen er per i dag ikke tilgjengelig på norsk.
Nærbilde av skjermene på førerplassen i BMW 3-serie Sedan med Remote Software Upgrade.

Remote Software Upgrade.

Ønsker du å holde din BMW oppdatert med den nyeste programvaren? Med Remote Software Upgrade er din BMW alltid oppdatert. Oppdateringene installeres trådløst akkurat som på smarttelefonen. På denne måten kan også andre funksjoner i bilen din låses opp.
Nærbilde forfra av skjermene på førerplassen i BMW 3-serie Sedan med Connected-pakke Professional.

Connected Package Professional.

Du trenger ikke velge mellom tjenestene Concierge Service, Remote Services og Connected-navigasjonstjenestene RTTI (trafikkinformasjon i sanntid) og parkeringsplassassistent, du kan få alle. Med Professional Connected-pakken kan du få disse tjenestene fra BMW ConnectedDrive samt flere andre tjenester og prøve dem gratis. Avtalen løper over tre år.
Nærbilde av skjermene på førerplassen i BMW 3-serie Sedan med forberedelse for Apple CarPlay®.

Klargjort for Apple CarPlay®.

Du kan bruke funksjoner på din iPhone og betjene dem som vanlig i bilen. Med forberedelse for Apple CarPlay® har du trådløs tilgang til telefonfunksjoner, iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify og Apple Music. Ved hjelp av taletasten på rattet kan du bruke Apples taleassistent Siri. Abonnementet varer ett år.

KJØREDYNAMIKKEN TIL BMW 3-SERIE SEDAN.

Perfeksjonisme i aksjon.

BMW 3-serie Sedan ligger perfekt på veien og har sportslige og smidige kjøreegenskaper som gjør den ekstra dynamisk. Videreutviklede og enda kraftigere motorer, chassiskomponenter som er perfekt tilpasset motorene, og optimert vektfordeling gjør den til den perfekte sportssedanen.

Hekken på BMW 3-serie Sedan sett i lav vinkel fra siden.

M sportsdifferensial.

M sportsdifferensial gir økt veigrep og kjørestabilitet når du skifter kjørefelt, akselererer ut av svinger eller holder høy hastighet gjennom svinger, og når du kjører på ulike underlag. Det økte veigrepet skyldes en elektronisk lamellsperre som reduserer turtallsforskjeller mellom bakhjulene.
Nærbilde av hjul på BMW 3-serie Sedan med M sportsbremser.

M sportsbremser.

M sportsbremser med faste 4-stemplers bremsekalipere foran og ettstempels kalipere bak i blått med M-logo har større bremseskiver og dermed større bremseeffekt.
BMW 3-serie Sedan med adaptivt M sportsunderstell i fart, sett skrått bakfra.

Adaptivt M sportsunderstell.

Adaptivt M sportsunderstell er senket med ti millimeter og tilpasses elektronisk etter kjøreforholdene og kjøresituasjonen. Du kan også tilpasse chassiskarakteristikken til en komfortabel eller sportslig kjørestil med Driving experience-knappen.
Nærbilde av førerplassen i BMW 3-serie Sedan med ratt med variabel sportsstyring sett fra siden.

Variabel sportsstyring.

Variabel sportsstyring med Servotronic sikrer rask respons og smidige kjøreegenskaper uten at du må bruke så mye kraft når du dreier på rattet. Styringen tilpasser rattutvekslingen i forhold til rattutslaget. Dette gjør det lettere å manøvrere ved sportslig kjøring og reduserer den nødvendige styrekraften når du parkerer og svinger av veien.
Nærbilde av midtkonsollen i BMW 3-serie Sedan med velgerspakkule og sports-automatgirkasse sett ovenfra.

Sports-automatgirkasse.

Den 8-trinns sports-automatgirkassen legger til rette for ekstra sportslig giring. Du kan velge automatisk giring eller gire manuelt med velgerspaken eller girhendlene på rattet uansett om du har en rolig eller dynamisk kjørestil. I SPORT-modus og med velgerspaken i S/M-sporet til venstre er giringen optimert for toppytelse.
Nærbilde av 4-sylindret BMW TwinPower Turbo bensinmotor i BMW 3-serie Sedan.

4-sylindret BMW TwinPower Turbo bensinmotor.

Den nye generasjonen 4-sylindret BMW TwinPower Turbo bensinmotor har et slagvolum på 2,0 liter og gir garantert maksimal kjøreglede. Motoren har temperamentsfull kraftutfoldelse og spontan respons helt fra det lave turtallsområdet. I tillegg er den økonomisk og har lave utslipp av skadestoffer.

KOMFORT I BMW 3-SERIE SEDAN.

Oppnår et nytt nivå.

Også når det gjelder komfort har BMW 3-serie blitt romsligere og mer praktisk. Mange detaljer bidrar til å gjøre hverdagen mer behagelig, blant annet opplåsing av bilen med smarttelefonen, lydisolerende glass og et intelligent gjennomlastingssystem.

BMW 3-serie Sedan sett skrått fra siden på asfalten i byen med forbipasserende.
Nærbilde av en Samsung-telefon som holdes foran dørhåndtaket på førerdøren på BMW 3-serie Sedan.

Digital nøkkel.

Du trenger ikke sette inn nøkkelen når du har med deg smarttelefonen. Med den digitale nøkkelen kan du låse og låse opp din BMW og starte motoren. Last ned den digitale nøkkelen på Android-smarttelefonen med BMW Connected-appen og del den med familie og venner.Abonnementet varer ett år.
Nærbilde av venstre hovedlykt med BMW laserlys sett fra siden.

BMW laserlys.

I laserfjernlysmodus lyser adaptive BMW laserlys inntil 530 meter. Det er nesten dobbelt så langt som vanlige lykter. Det gir bedre sikt og dermed økt sikkerhet. Blå detaljer og BMW Laser-signaturen i lyktene fremhever bilens avanserte teknologi og sportslige preg.
Frontrute og sidevindu på førersiden av BMW 3-serie Sedan med lydisolerende BMW glass sett skrått fra siden.

Lydisolerende glass.

Det lydisolerende glasset i sidevinduene foran supplerer det lydisolerende glasset i frontruten (standardutstyr) og reduserer støynivået i kupeen merkbart. Det minimerer vindstøy og omgivelsesstøy som støy fra motor dekk og vindusviskere. Det er fordel når du hører på musikk eller bruker handsfreeanlegget.
BMW 3-serie Sedan med fører som åpner bakluken med den automatiske baklukebetjeningen sett skrått bakfra.

Automatisk baklukebetjening.

Med automatisk baklukebetjening kan du åpne og lukke bakluken ved å trykke på den lett tilgjengelige tasten i dørkledningen eller på bilnøkkelen. Bakluken kan fortsatt åpnes på vanlig måte fra utsiden med baklukehåndtaket og lukkes med tasten i kledningen på bakluken.
BMW 3-serie Sedan med lukket glasstak sett skrått ovenfra.

Glasstak.

Glasstaket med skyve- og hevefunksjon, elektrisk solskjerm, klembeskyttelse og komfortåpning/-lukking gjør at du kan regulere hvor mye frisk luft som kommer inn, slik at det blir et behagelig klima i kupeen. Den integrerte vindavviseren hindrer trekk og reduserer vindstøyen.
Førerplassen i BMW 3-serie Sedan med fotrommet belyst av blå bakgrunnsbelysning sett forfra.

Bakgrunnsbelysning.

Bakgrunnsbelysningen inkludert konturbelysning i for- og bakdørene skaper en avslappet og behagelig stemning i kupeen. Seks lysdesigner som kan dimmes inneholder også en dynamisk funksjon i fire situasjoner. Welcome Light Carpet lyser opp området foran bildørene ved inn- og utstigning.
Nærbilde av innsiden av belyst fordør på passasjersiden med høyttaler i Harman Kardon surroundlydsystemet.

Harman Kardon surroundlydsystem.

Harman Kardon surroundlydsystemet utmerker seg med 464-watts digitalforsterker ni kanaler og 16 høyttalere. Det skaper et differensiert lydbilde som fyller hele kupeen. En bilspesifikk og hastighetsavhengig equalizer kompenserer effektivt for kjørestøy.
Nærbilde av åpent bagasjerom med bakseteryggene delvis lagt ned.

Gjennomlastingssystem.

Gjennomlastingssystemet med bakseterygg som kan deles og legges ned i forholdet 40:20:40 er svært fleksibelt. Det er for eksempel god plass til lange gjenstander som ski og snowboard selv om det sitter to personer i baksetet. I tillegg er det to praktiske koppholdere i midtarmlenet.
Nærbilde av sorte sportsseter foran sett fra siden.

Sportsseter foran.

Sportssetene foran har høyere sidevanger og manuell justering av lårstøtten noe som gir god sidestøtte. I tillegg kan setene justeres manuelt i lengderetningen. Setevinkelen kan også justeres manuelt mens bredden på seteryggen har elektrisk justering.
Nærbilde av baksetene med setevarme foran og bak sett fra siden.

Setevarme foran og bak.

Setevarmen varmer opp sitteputen og seteryggen på setene foran og bak og kan reguleres separat for hvert sete i tre trinn. Du trenger bare trykke på en knapp og setevarmen sørger for behagelig varme før motoren når driftstemperatur selv når det er svært kaldt ute.
BMW 330e Sedan

BMW 3-SERIE SEDAN PLUG-IN HYBRID – NÅ OGSÅ MED xDRIVE.

Nye BMW 330e Sedan setter en ny standard for ladbare hybrider. Den historiske kjøregleden er hele tiden til stede, men er nå også toppet med den nyeste teknologien, både i kupéen og under panseret. Kjenn trykket mens du akselererer fra 0-100 km/t på 6 sekunder og nyt den nye og kraftigere TwinPower Turbo bensinmotoren. Sammen med BMW eDrive og BMW Efficient-Dynamics-teknologi får du ytelse og kjøreegenskaper i verdensklasse. Med BMW 330e xDrive Sedan får du også firehjulsdrift for en kjøreopplevelse utenom det vanlige.

I bilen er du omgitt av eleganse og luksus med intelligente assistansesystemer og de nyeste tekniske løsningene.

 

Bestill din BMW 3-serie Sedan som Plug-in Hybrid allerede i dag fra en av våre forhandlere.

FULLSTENDIG KLIMAAVTRYKK.

BMW 330e SEDAN

Ladehybrider er ikke bare et godt valg i form av lavere CO2-utslipp og drivstofforbruk ved kjøring. Som et ledd i vårt overgripende miljøarbeid har vi undersøkt det fullstendige klimaavtrykket hos våre ladehybrider, hele veien fra produksjon av råmaterialene og produksjonen, til bruk og gjenvinning. *Resultatet viser at BMW 330e Sedan med hjelp fra fornybare energikilder har opp til 60% lavere CO2-utslipp enn BMW 330i Sedan.

 • Bilkonsept
 • Rekkevidde og lading
 • Intelligent energistyring
 • Kjøremoduser
 • Tilkoblingsmuligheter
 • XtraBoost
 • Mild-hybrid-teknologi

FÅ ET PRISTILBUD.

TEKNISKE DATA. (WLTP*)

Systemeffekt

Systemeffekt i kW (hk) 215 (292)
Maks. dreiemoment (Nm) 420

BMW eDrive

Elektrisk kraft kW (hk) 83 / 113
Maks. dreiemoment (Nm) ved o/min 265

Motor

Sylindre/ Ventiler per sylinder 4 / 4
Teknisk kapasitet i cm³ 1 998
Slag/boring i mm 94,6 / 82
Effekt på forbrenningsmotoren i kW (hk) 135 (184) / 5000-6500
Maks. dreiemoment (Nm) ved o/min 300 / 1350-4000
Kompresjon:1 11

Rekkevidde og lading

Elektrisk rekkevidde i km 56 - 60
Batteritype Li-Ion
Batterikapasitet (kWh) 11,15
Ladevarighet AC 2,6
Ladevarighet i t (Wallbox / offentlig lading med 3,7 kW på 100% av maks. kapasitet) 3,6
Ladevarighet i t (stikkontakt 230 V / 12,5 A ved 80% av maks. kapasitet) 4,3
Ladevarighet i t (stikkontakt 230 V / 12,5 A ved 100% av maks. kapasitet) 6

Ytelse

Topphastighet (km/h) 230
Topphastighet elektrisk (km/h) 140
Akselerasjon (sek 0-100 km/h) 5,8

Målinger

Lengde/bredde/høyde 4 709 / 1 827 / 1 444
Bredde inkl. speil (fører / passasjerside) i mm 2068 (1040 / 1028)
Akselavstand i mm/Svingradius i m 2 851 / 11,4
Ground clearance in mm 147

Vekt

Vekt uten last i kg 1 845
Maks vekt i kg 2 300
Tillatt last i kg 530
Tillatt aksellast foran/bak i kg 1 035 / 1 315
Tillatt ubremset tilhengerlast / trekkbar last i kg 750 / 75
Tillatt bremset tilhengerlast opp til 12 % / 8 % helning i kg 1 500 / 1 500
Bagasjeromskapasitet min. -maks i l 375

Felger

Dekk foran 225/50 R17 98 Y XL
Dekk bak 225/50 R17 98 Y XL
Felg, foran 7,5Jx17 LM
Felg, bak 7,5Jx17 LM

Forbruk

Elektrisk forbruk kombinert i kWh/100 km 20,9 - 22,8
Drivstofforbruk vektet (l/100 km) 1,3 - 1,6
Elektrisk forbruk AC vektet (kWh/100km) 16,5 - 17,5
Tankinnhold i l 40

CO₂-utslipp

CO₂ vektet (g/km) 30 - 36

Sammenligne kjøretøy