BMW 3-serie Sedan byr på mer kjøredynamikk, mer kjøreglede og flere innovasjoner. Den er selve symbolet på en sportssedan. Syvende generasjon er enda sterkere og mer effektiv og individuell enn før. Bilen drives av kraftige 6-, 4- og 3-sylindrede motorer med moderne BMW EfficientDynamics-teknologi. Resultatet er en Sedan med imponerende dynamikk og lavt forbruk. Og som høydepunkt: de 2 modellene til BMW 3-serie sedan* med plug-in-hybriddrift,der alle kombinereren 4-sylindret bensinmotor med innovativ BMW eDrive Teknologi. Det intelligente firehjulsdriftsystemet BMW xDrive med prioritert bakhjulsdrift sørger for kjøreglede på alle veier, gjennom alle svinger og i alle kjøresituasjoner.

* BMW 330e xDrive tilgjengelig fra 07/2020. Dataene er foreløpige.    

BMW 3-serie Touring inspirerer til oppdagelsesreiser. Fleksible løsninger og innovativ teknologi er kombinert med et sportslig utseende. Familieferie, helgetur eller handletur – ingen utfordring er stor nok for den. BMW TwinPower Turbo bensin- og dieselmotorene leverer det beste av ytelse og kjøredynamikk med samtidig betydelig redusert forbruk.

Som aller første BMW Touring med hybriddrift kjører BMW 330eog 330e xDrive* allerede i dag med morgendagens drøm og forener maksimal kjøreglede med betydelig reduserte CO2-utslipp. Dette er mulig på grunn av det banebrytende elektriske drivkonseptet BMW eDrive, som begeistrer med imponerende kjøredynamikk – og en ren elektrisk rekkevidde fra opptil 65 km som tilbakelegges helt uten utslipp.

* Leveres fra juli 2020. Dataene er foreløpige.

En allsidig karakter full av ideer og mål: BMW 3-serie Gran Turismo kombinerer sportslig design og heftig kjøredynamikk med smarte løsninger og en romslig utforming. Den coupéinspirerte taklinjen avslører hvor sportslig den er på veien. BMW 3-serie Gran Turismo: uttrykksfull. Allsidig. Fascinerende.


Enten du er på utkikk etter en ny eller brukt BMW 3-serie, finner du her det du trenger av informasjon, testrapporter og tilbud om finansiering og leasing. Her finner du også en forhandler der du kan bestille prøvekjøring.

Les mer