KRAFTPAKKE.

BMW M140i: 340 hk.

KRAFTPAKKE.

BMW M140i: 340 hk.

KRAFTPAKKE.BMW M140i: 340 hk.

BMW M140i setter sitt preg på kompaktklassen med sportslig kjøreglede. Nyt følelsen når hendene griper om rattet og foten trår inn gasspedalen. De mange M Performance-komponentene, fra motor og chassis til design, arbeider i et perfekt samspill og skaper adrenalinfylte kjøreopplevelser, spesielt på svingete landeveier.

Finn ut mer

SIXPACK.

6-sylindret M Performance TwinPower Turbo bensin-rekkemotor.

SIXPACK.

6-sylindret M Performance TwinPower Turbo bensin-rekkemotor.

Den effektive drivstoffutnyttelsen er kombinert med imponerende ytelser. Den 6-sylindrede M Performance TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren utmerker seg med overlegen kraftutfoldelse, silkemyk motorgange og fet motorlyd. Dobbel-Vanos, Valvetronic, High Precision Injection og TwinScroll turbolader gir den en effekt på 340 hk og et forbruk ved blandet kjøring på kun 0,78 liter per mil.

Finn ut mer

FARTSHOLDER.

BMW M140i har en fremragende kjøredynamikk og mange avanserte komponenter som gir intens kjøreglede. Senket M sportsunderstell og variabel sportsstyring gir bilen smidige kjøreegenskaper og overfører de imponerende kreftene presist til veien. M sportsbremsene er selvfølgelig utviklet for ekstrem belastning. Den 8-trinns sports-automatgirkassen girer svært raskt, slik at bilen raskt kommer opp i høy hastighet.

 • Variabel sportsstyring

  Variabel sportsstyring med Servotronic sikrer rask respons og smidige kjøreegenskaper uten at du må bruke så mye kraft når du dreier på rattet. Styringen tilpasser rattutvekslingen i forhold til rattutslaget. Dette gjør det lettere å manøvrere ved sportslig kjøring og reduserer den nødvendige styrekraften når du parkerer og svinger av veien.

 • M sportsfjæring

  På biler med bakhjulsdrift er M sportsunderstell senket med ca. 10 millimeter og har en sportslig chassiskarakteristikk. Den har kortere fjærer, stivere demperinnstilling og hardere stabilisatorer. Til sammen gir dette en mer direkte chassiskarakteristikk som favoriserer en sportslig kjørestil.

 • xDrive

  xDrive, det intelligente firehjulsdriftsystemet fra BMW, fordeler drivkraften fleksibelt og trinnløst mellom for- og bakaksel. Det gir bedre veigrep, kjøredynamikk og sikkerhet i alle situasjoner. Den elektronisk styrte kraftfordelingen motvirker også over- og understyring i svinger og bidrar dermed til smidigere styring.

 • 8-trinns sports-automatgirkasse

  Den 8-trinns sports-automatgirkassen kan gire automatisk, eller du kan gire manuelt med girhendlene på rattet eller velgerspaken. Den tilpasser seg kjørestilen uansett om den er rolig eller dynamisk. Du kan også aktivere funksjonen launch control. I SPORT+-modus er giringen optimert for maksimal ytelse.

UTFORMET FOR FART.

Foran kjennetegnes BMW M140i av større luftinntak fra M aerodynamikkpakken med designelementer i ferrisgrått. De aerodynamiske speilhusene er også ferrisgrå. 18" M lettmetallfelger 719 M i Jet Black og enderør på begge sider i sort krom avrunder det dynamiske utseendet. I kupeen finner du M sportsseter, M skinnratt (standardutstyr), M fotstøtter og M interiørlister. Eksklusive detaljer som M Performance innstigningslister og M Performance instrumenter understreker den sportslige stilen.

EN KRAFTFULL FAMILIE.

EN KRAFTFULL FAMILIE.

M Performance-modellene imponerer med kraftfulle ytelser. De byr på maksimal kjøredynamikk uten å ofre komforten og har en enestående design. BMW M Performance-modeller. Intens kjøreglede.

Finn ut mer