BMW 1-serie 3-dørs er en fascinerende bil. Den kompakte bilen har en markant design og er både temperamentsfull og elegant. Utseendet fremhever bilens sportslige egenskaper. Kraftige motorer sørger for uforglemmelig dynamiske øyeblikk. Du har valget mellom de sportslige og drivstofføkonomiske 3-sylindrede BMW TwinPower Turbo bensin- og dieselmotorene, de temperamentsfulle 4-sylindrede BMW TwinPower turbomotorene og den 6-sylindrede M Performance TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren i BMW M140i.

Du ender uansett opp med en motor du ikke finner maken til i kompaktklassen. Det bidrar også BMW EfficientDynamics til, en strategi som omfatter tiltak som Auto Start Stopp-funksjon, girindikator og Brake Energy Regeneration.

De samme motorene brukes også i BMW 1-serie 5-dørs, som er en perfekt hverdagsbil med ergonomisk kupé, mange oppbevaringsmuligheter og fleksibelt bagasjerom. 6-trinns manuell girkasse eller 8-trinns automatgirkasse bidrar til svært smidige kjøreegenskaper. Du kan sette ditt eget preg på bilen med utstyrsversjonene Urban Line og Sport Line eller med M Sportspakke. De smarte kommunikasjons- og underholdningsløsningene fra BMW ConnectedDrive sørger for at du holder kontakten med omverdenen og gir deg tilgang til god underholdning i bilen.

Enten du er på utkikk etter en ny eller brukt BMW 1-serie, finner du her det du trenger av informasjon, testrapporter og tilbud om finansiering og leasing. Her finner du også en forhandler der du kan bestille prøvekjøring.