BMW 1-serie F40

BMW 1-SERIEN.

BMW 1-SERIEN.

Den nye BMW 1-serien presenterer seg sportslig og selvbevisst: Med sin framragende design uthever den seg fra massen allerede ved første blikk. Moderne drivverks- og understellsteknologi garanterer dynamikk og smidighet. Innovativ teknologi og førerassistentsystem sørger for maksimal sikkerhet og komfort.
 

Drivverket til BMW 1-serie setter målestokken i kompaktklassen. Samspillet av effektive BMW TwinPower Turbo motorer, forhjulsdrift og presis tilpasset understellsteknologi sørger for høy kjøredynamikk og smidighet – støttet av konsekvent konsept for lav vekt og effektivitetsøkende BMW EfficientDynamics-tiltak som standard ECO PRO-modus. De tilgjengelige førerassistentsystemene og digitale tjenestene gir samtidig mest mulig sikkerhet og komfort.

 

Det progressive eksteriør-designet til den nye 1-serien understreker med tydelige kjennetegn den sportslige karakteren til bilen. Passasjerene forventer en kupé av like høy kvalitet og med god plass, mens den førerorienterte førerplassen innbyr til dynamisk kjøring. Den nye BMW 1-serie finnes i modellvariantene M Sport, Sport Line, Luxury Line og Advantage. Det brede tilbudet av designutstyr, drivverks- og understellskomponenter og innovativ teknologi gjør det mulig med en ytterligere individualisering av denne sportslige BMW kompaktbilen.
 

Enten du er på utkikk etter en ny eller brukt BMW 1-serie, finner du her det du trenger av informasjon, testrapporter og tilbud om finansiering og leasing. Her finner du også en forhandler der du kan bestille prøvekjøring.

 

Les mer