bmw-winterwheels-2018

ENDELIG VINTER!

Opplev kjøregleden uavhengig av vær og føre. Med BMW originale vinterhjul får du optimale dekk til din BMW, inkludert 3-års dekkforsikring.

ENDELIG VINTER!

Opplev kjøregleden uavhengig av vær og føre. Med BMW originale vinterhjul får du optimale dekk til din BMW, inkludert 3-års dekkforsikring.

ENDELIG VINTER!Opplev kjøregleden uavhengig av vær og føre. Med BMW originale vinterhjul får du optimale dekk til din BMW, inkludert 3-års dekkforsikring.
Vinterdekk
Dekktabell

FINN RIKTIG VINTERDEKK.

De forskjellige dekkene utmerker seg på ulike overflater. Velg de som passer best for de omgivelsene du vanligvis kjører i.

 • Europeiske piggfrie dekk.

  Vinterdekk med optimalt grep og stabilitet på både tørr og våt asfalt. Utmerkede kjøreegenskaper også på snø.

 • Nordiske piggfrie dekk.

  Piggfrie vinterdekk spesielt utviklet for nordiske forhold. Optimalt grep på is og snø, med et lavt støynivå.

 • Piggdekk.

  Disse vinterdekkene er spesielt utviklet for det nordiske klimaet. Piggene, dekkmønsteret og gummiblandingen gir maksimalt grep på is og snø.

3 års BMW dekkforsikring

3 ÅRS BMW DEKKFORSIKRING.

Vi er stolte over å kunne videreformidle vår tillit til den fremragende kvalitet du som kunde vil oppleve ved originale BMW dekk og komplette BMW hjulsett. Derfor inkluderer vi en gratis BMW dekkforsikring på alle originale BMW dekk, som du kjøper hos en autoriserte BMW partner. BMW dekkforsikring er gyldig i 36 måneder fra kjøpsdatoen og tilbyr deg omfattende beskyttelse.

 • BMW dekkforsikring omfatter.
  • Dekkskader forårsaket av en spiss gjenstand
   (f.eks. skrue eller glasskår).
  • Dekkskader forårsaket ved sammenstøt med kantstein.
  • Hærverk.
  • Tyveri.

   

  Kun dekkene forsikres. Tyveri eller skade på felgeromfattes ikke. Ved kjøp av originale BMW dekk hos forhandler autorisert av BMW AG oppnår kjøperen - i en periode på 36 måneder fra inngåelsen av kjøpsavtalen – en erstatningsgaranti for skader på dekket forårsaket av spisse gjenstander, sammenstøt med kantstein, tyveri eller hærverk fra Allianz Versicherungs-AG, Königinstraße 28, 80802 München, Tyskland. Kjøperens lovpliktige garantirettigheter gjelder stadig i tillegg til BMW sin dekkforsikring og forblir upåvirket av denne. Du kan se vilkårene og betingelsene for BMW sin dekkforsikring ved å kontakte din autoriserte BMW servicepartner.

 • Opp til 100% kostnadsdekning.

  Originale BMW dekk gir deg en garanti for topp kvalitet. Dersom uhellet skulle være ute, kontakter du enkelt og greit din autoriserte BMW servicepartner.

  BMW dekkforsikring dekker opp til 100% av kostnadene for nye dekk (eksklusiv montering). Denne 36 måneder garantien starter fra den dagen du kjøper dekkene hos din autoriserte BMW servicepartner.

  Kostnadsdekning:
  100 % det førsta året
  75 % det andre året
  50 % det tredje året

HØYERE SIKKERHET GIR MER KJØREGLEDE.

Et perfekt hjulsett danner grunnlagt for en perfekt utstyrt bil. Kun BMW-dekk stjernemerke vil gi deg den spesielle følelsen av å kjøre med dekk som passer din BMW perfekt. Dekkene må bestå omfattende tester under krevende forhold for å bli merket med stjernen.

 • Sikkerhet.

  Originale BMW-dekk med stjernemerke har toppverdier når det gjelder bremselengde både på tørr og på våt vei, kjørestabilitet i svinger og i høye hastigheter. Dekkene er tilpasset assistentsystemene på hver enkelt modell og kan leveres med nødkjøringsegenskaper (run-flat/RSC).

 • Sportslige egenskaper.

  Originale BMW-dekk med stjernemerke garanterer dynamiske og optimale kjøreegenskaper også i høye hastigheter og med en ekstra sportslig kjørestil, takket være Ultra High Performance (UHP).

 • EfficientDynamics.

  Originale BMW-dekk med stjernemerke har optimert rullemotstand og bidrar til redusert drivstofforbruk. Kjørestilen din vil også påvirke forbruket merkbart.

 • Komfort.

  Originale BMW-dekk med stjernemerke er tilpasset den enkelte modellen for å skape minst mulig støy (både inne i og utenfor kupeen), og samtidig best mulig retningsstabilitet og kjørekomfort.

DEKKTRYKKONTROLL (RDC).

Dekktrykkontrollen har en betydelig påvirkning på sikkerheten. Derfor har dekktrykkontroll (RDC) vært standard på alle BMW-modeller siden april 2014. Systemet øker sikkerheten ved å overvåke trykket og registrere trykkfall i alle fire dekkene.

 • Økt sikkerhet.

  Riktig dekktrykk reduserer faren for skader på dekkene, og øker dermed sikkerheten. Dekkene må ha korrekt trykk for å ha optimal kontaktflate mot veien og yte maksimalt ved unnamanøvrer og bremsing ved en sportslig kjørestil.

 • Kontinuerlig overvåking.

  Hvis dekktrykkontrollen registrerer et kritisk trykkfall (20 prosent under nominell verdi eller under minstetrykket på 1,7 bar), varsler den tidlig om den potensielle faren med et varselsignal. I tillegg viser systemet hvilket dekk det gjelder, på kontrolldisplayet eller instrumentdisplayet med multifunksjoner.

 • Bedre energiutnyttelse.

  Dekktrykkontrollen bidrar til lavere drivstofforbruk over tid. Siden dekk med korrekt dekktrykk har lavere rullemotstand, har dette en positiv innvirkning på forbruket. I tillegg forbygger korrekt dekktrykk unødvendig slitasje, slik at dekkenes levetid forlenges.

ORIGINALE BMW-DEKK MED NØDKJØRINGSEGENSKAPER.

Vær på den sikre siden. Originale BMW-dekk med nødkjøringsegenskaper gjør at du kan fortsette å kjøre, selv uten trykk i dekket. Du kan fortsette å kjøre i inntil 8 mil (i maksimalt 80 km/t), slik at du kommer deg til nærmeste verksted.

 • Høyere sikkerhet.

  Originale BMW-dekk med nødkjøringsegenskaper reduserer farene ved en punktering. I stedet for at du må stå utsatt til i veikanten å skifte dekk, kan du kjøre sikkert og komfortabelt videre i ca. 8 mil (i maksimalt 80 km/t) til nærmeste verksted.

 • Lavere drivstofforbruk.

  I tillegg til nødkjøringsegenskapene bidrar originale BMW-dekk med nødkjøringsegenskaper til å redusere bilens totalvekt fordi du ikke har behov for reservehjul eller Mobility-sett. Dette bidrar til å redusere forbruk og CO2-utslipp. Derfor er originale BMW-dekk med nødkjøringsegenskaper et av tiltakene i BMW EfficientDynamics.

 • Kontinuerlig overvåking.

  I flere år har alle BMW-modeller som standard vært utstyrt med en dekktrykkindikator (TDI). Den gjør det mulig å følge med på dekktrykket mens du kjører. Fra 2014 vil BMW introdusere en aktiv dekktrykkindikator som viser eksakt dekktrykk. Dette øker både sikkerheten og komforten. Korrekt dekktrykk sikrer minimalt forbruk og CO2-utslipp.

 • Mer oppbevaringsplass.

  Når bilen har originale BMW-dekk med nødkjøringsegenskaper, trenger du ikke reservehjul eller Mobility-sett. Dermed trenger du ikke plass til dette i bagasjerommet, og du får bedre plass til andre ting.

 • Optimal manøvering.

  Dekk med nødkjøringsegenskaper har forsterkede sider som gjør at bilen kan manøvreres som vanlig, og du kan kjøre den i ca. 8 mil (i maksimalt 80 km/t) selv uten trykk i dekket. Dette reduserer faren for at bilen begynner å vingle dersom et dekk punkterer i høy hastighet.