"UNNGÅ UFRIVILLIGE STOPP I FERIEN.”

Med BMW oljeservice og original BMW motorolje kan du trygt nyte bilferien.

Din BMW følger deg uansett hvordan hverdagen din ser ut, og det merkes. Beskytt bilen med original BMW motorolje som gir høy effekt og lang levetid. Med original BMW motorolje og oljeservice går motoren knirkefritt.

Les mer
"UNNGÅ UFRIVILLIGE STOPP I FERIEN.”Med BMW oljeservice og original BMW motorolje kan du trygt nyte bilferien.

BESTILL VERKSTEDTIME PÅ NETT.

Ditt BMW-verksted svarer gjerne på spørsmål om produktene og tjenestene som får BMW-motoren til å yte optimalt i hele motorens levetid. Du kan avtale tidspunkt hos din BMW-forhandler på nett.

DEN BESTE OLJEN FOR BMW-MOTORER.

BMW TwinPower Turbo motorolje er spesielt tilpasset BMW-motorenes egenskaper og gir full kraftutfoldelse med høy virkningsgrad. Oljen har optimale viskositetsegenskaper og bidrar dermed til bedre kaldstartegenskaper og konstant effekt. Original BMW motorolje inneholder også beskyttelse mot korrosjon og slitasje. Den bidrar til å holde motoren nesten like ren som da den var ny, og til å forlenge motorens levetid.

Les mer

BMW TwinPower Turbo Silver.

BMW TwinPower Turbo Silver er en motorolje for bærekraftig kjøreglede. Den bidrar til høy motorytelse, til å holde vesentlige motorkomponenter rene og til beskyttelse av motoren.
Les mer

BMW TwinPower Turbo Gold.

BMW TwinPower Turbo Gold setter nye standarder. Motoroljen i kategorien Gold bidrar til høy motoreffekt og til beskyttelse av motoren. Olje med FE på etiketten (FE = fuel economy) viser seg ifølge NEDC å redusere drivstofforbruket sammenlignet med BMW Longlife-01-motorolje.
Les mer

BMW M TwinPower Turbo.

BMW M TwinPower Turbo øker adrenalinnivået. Motorolje i kategorien M TwinPower Turbo er tilpasset de spesielle kravene til BMW M høyeffektsmotorer og byr på fremragende beskyttelse av lagrene, selv under ekstreme ytelsesforhold og i billøp.
Les mer
  • Fem fordeler med original BMW motorolje.

FOR VARIG MOTOREFFEKT.

Original BMW motorolje.

Original BMW motorolje er utviklet spesielt for BMW-motorene for å utnytte potensialet for ytelse, effektivitet og levetid til det fulle. Nyt godt av fordelene med original BMW motorolje og den omfattende kompetansen til vårt fagpersonale når du leverer din BMW til service.

Les mer

FOR VARIG MOTOREFFEKT.

Original BMW motorolje.