SETT DEG INN.

ConnectedDrive services.

Ekstrautstyret ConnectedDrive services er nøkkelen til BMW ConnectedDrive. Her får du mange smarte tjenester og apper som gir deg informasjon og underholdning på kjøreturen. Med dette utstyret kan du pleie dine forbindelser, samtidig som du har tilgang på mange viktige funksjoner. I tillegg kan du bestille andre tjenester og apper fra BMW ConnectedDrive, som Concierge Service, Internett og RTTI, som ekstrautstyr.

UTSTYR MED MANGE MULIGHETER.

Med ekstrautstyret ConnectedDrive services får du tilgang til en rekke tjenester, blant annet den innovative A4A-teknologien fra BMW (apps for automotive). Den lar deg bruke mange smarttelefonapper i bilen og gjør at du kan styre dem med de komfortable betjeningselementene i din BMW. Opplev nye funksjoner, oppdag nye steder, få tips på reisen, ta kontoret med i bilen eller nyt underholdningen i din BMW. Alt utstyret som er oppført her, er en del av ConnectedDrive services og er tilgjengelige. Ta for deg av mangfoldet i BMW ConnectedDrive.

BMW ConnectedDrive services

Se filmen om utstyret.

LET, FINN, OPPDAG.

Bruk Google til å søke på nettet også i din BMW. Finn byens beste restauranter med anbefalinger fra BMW Online. Og bruk Min info / Send to Car til å sende adresser, viktige telefonnumre eller meldinger til bilen. Alt er mulig med ConnectedDrive services. Hold deg oppdatert hele tiden og opplev noe nytt på hver kjøretur.


Finn det du leter etter.

 • Min info / Send to Car

  Bruk Min info til å overføre personlige opplysninger til bilen via Min BMW ConnectedDrive-portalen. Planlegger du reisen med Google Maps? I så fall vil du sikkert like tjenesten Send to Car. Med den kan du enkelt sende informasjon fra Google Maps til navigasjonssystemet over Internett. Deretter kan du konsentrere deg fullt og helt om kjøringen.

DU BLIR MER AVSLAPPET ETTER EN GOD REISE.

Å reise er mer enn det å komme frem til et mål. Derfor kan du gjøre alle kjøreturer til en opplevelse. Ønsker du mer informasjon om strekningen du kjører, eller om målet? Din BMW vet om de beste stedene. Den vet hvordan været blir, og den gir deg informasjon om severdigheter før du kommer dit. Ekstrautstyret ConnectedDrive services har tjenester som er perfekte for reise og navigasjon.

Nyt alle strekninger.

 • BMW ruteplanlegger

  Enten du har tenkt deg en tur på fjellet eller langs kysten, kan du laste ned reiseruten i din BMW. Navigasjonssystemet blir din personlige guide og viser deg de beste stoppene underveis og nyttig informasjon om dem. Du kan også bruke BMW ruteportalen til å sette opp ruten på datamaskinen hjemme og overføre den til din BMW når du er ferdig.

MOBILT KONTOR.

Med BMW ConnectedDrive kan du flytte kontoret ditt ut i bilen. Å ha kontoret i bilen er både praktisk og behagelig. Med BMW ConnectedDrive kan du motta, lese og svare på e-post. Du kan diktere notater eller meldinger og sende dem. Eller du kan synkronisere data mot dataene i bilen. Hva skjer i resten av verden? Din BMW vet hva du er interessert i og leser opp siste nytt over bilens høyttalere mens du kjører. Alle disse funksjonene er en del av tjenestene fra BMW ConnectedDrive services.


Hold kontakten.

 • Diktafonfunksjon

  Ta kontoret med deg og dikter e-poster og tekstmeldinger mens du kjører. Takket være bilens nye diktafonfunksjon og offboard stemmestyring fra Nuance® blir meldingene du dikterer, konvertert til tekst (foreløpig ikke tilgjengelig på norsk). Og du kan konsentrere deg om det viktigste når du kjører, nemlig trafikken.

MUSIKK OG UNDERHOLDNING.

Du kan oppleve mye når du er på farten i din BMW. Og ved hjelp av musikkapper finner du det riktige lydsporet som gjør kjøreturen til en spesiell opplevelse. Du kan sette sammen en egen radiostasjon for turen til jobb, for handleturen eller for feriereisen. Velg fra et stort antall lydbøker eller strøm din egen musikk direkte til din BMW med utstyret ConnectedDrive services.
Finn musikken som passer med:

SOSIALE NETTVERK.

Legg ut meldinger, del lenker og tweets. Med BMW ConnectedDrive er du der det skjer selv om du sitter i bilen. Hold kontakten med venner og kolleger, få statusoppdateringer og fortell vennene dine siste nytt. Med ekstrautstyret ConnectedDrive services har du full tilgang til sosiale nettverk og går ikke glipp av noe.
Hold deg oppdatert.

 • Forutsetninger/tilgjengelighet

  Forutsetning:
  • BMW Connected App er en del av ekstrautstyret ConnectedDrive services. Denne appen er nødvendig for at du skal kunne bruke følgende funksjoner: Facebook, Twitter, kalender, nettradio, nyheter, ECO PRO Analyser. BMW Connected App er gratis og tilgjengelig fra App Store og Google PlayTM.
  Tilgjengelighet:
  • ConnectedDrive services leveres bare i kombinasjon med Navigasjonssystem Professional, Navigasjonssystem Business eller Radio Professional
  • Produktene som vises her, er ikke tilgjengelige i alle land og leveres ikke til alle BMW-modeller.

FØRERPROFILER.

Når du setter deg inn i en BMW du ikke kjører til daglig, kan du ved hjelp av førerprofilene ta med deg personlige innstillinger som seteposisjon, temperaturinnstilling, førerassistentsystemer, favorittradiostasjon og alle dine kontaktdata. Via USB-porten i hanskerommet lagrer du alle data og innstillinger på en minnepinne, og overfører dem senere til den samme bilen eller en annen bil. Du trenger dermed ikke å bruke tid på innstilling av data og funksjoner. Ta med deg dine personlige innstillinger overalt.