BMW Connected

PÅ NETT NÅR DU ER PÅ FARTEN.

BMW Connected-funksjoner.

PÅ NETT NÅR DU ER PÅ FARTEN.

BMW Connected-funksjoner.

PÅ NETT NÅR DU ER PÅ FARTEN.BMW Connected-funksjoner.

BMW Connected organiserer reiseoversikten din og hjelper deg å planlegge neste kjøretur uansett om den er til et jobbmøte eller en privat avtale. BMW Connected blir en naturlig del av hverdagen, er alltid oppdatert og tilgjengelig på alle enhetene dine. Se selv og bli kjent med din personlige reiseassistent.

BMW CONNECTED OVERFØRINGSFUNKSJON.

Det er enkelt å overføre reisemål til bilen fra smarttelefonapper, som Yelp, Apple Maps og Google Maps, og fra Internett. Selv avtaler lagret i kalenderen på smarttelefonen, inkl. ønsket ankomsttid overføres automatisk til BMW Connected. Basert på trafikksituasjonen beregnes anbefalt starttidspunkt. Med et klikk kan ønsket mål overføres til navigasjonssystemet som er integrert i bilen.

MELDING OM STARTTIDSPUNKT

Ved hjelp av iPhone eller Apple Watch kan BMW Connected varsle deg om det ideelle starttidspunktet for at du skal nå frem til målet i tide. Systemet beregner foreslått starttidspunkt basert på posisjon og trafikkinformasjon i sanntid.

DØR-TIL-DØR-NAVIGASJON

Med tjenesten dør-til-dør-navigasjon i BMW Connected-appen kommer du frem i tide. Ved hjelp av iPhone eller tilhørende Apple Watch kan den føre deg det siste stykket frem til målet til fots etter at du har parkert bilen.

OVERFØRE INNLÆRTE MÅL.

BMW Connected-appen registrerer kjørevanene dine og kan overføre mål du ofte kjører til, automatisk til din personlige reiseoversikt hvis du ønsker det. Dermed trenger du ikke legge dem inn manuelt. Målene overføres til det integrerte navigasjonssystemet i bilen med et tastetrykk.

REMOTE SERVICES.

Med Remote Services i BMW Connected-appen (tilgjengelig i Apple App Store) kan du fjernstyre ulike funksjoner i bilen, for eksempel låsing/opplåsing av bilen. I tillegg gjør appen og BMW ConnectedDrive-kundeportalen det mulig å se informasjon om bilen, som rekkevidde og statusen til vinduer og dører. En programmerbar timer for klimaanlegg og lading sørger for at BMW i har perfekt temperatur og fulladet batteri når du trenger det, for eksempel når du skal dra på jobb.
 

Informasjonen omfatter også visning av bilens posisjon. I tillegg kan hornet eller lyshornet brukes til å vise hvor bilen står, og bilens posisjon kan vises på kartet i BMW Connected-appen. Det gir deg full oversikt over bilen, også når du er langt unna. Bruk av funksjonene forutsetter at Remote Services aktiveres via BMW ConnectedDrive-kundeportalen på www.bmw-connecteddrive.com.