LETER DU ETTER VÅRE PRISER?

Vi produserer ikke lengre prislister i PDF-format. I stede henviser vi til vår konfigurator der du kan bygge din egen BMW. I den finner du alle prislister på våre modeller, både på grunnmodellen og alt ekstrautstyr. Dessuten kan du enkelt se hvilke utstyr som kan legges til på de ulike modellene. Når du bygger din BMW i konfiguratoren, er prisene listepriser og kampanjepriser er ikke inkludert. Kontakt forhandleren for å få et pristilbud. Blant våre tilgjengelige biler kan du se biler som allerede finnes hos våre forhandlere. Uansett om du bygger din egen BMW eller finner en interessant bil hos en forhandler, kan du enkelt melde din interesse online.
Bygg din BMW

Bygg din BMW.

Bygg din BMW og se priser på alle våre modeller og ekstrautstyr. Når du er ferdig kan du sende konfigurasjonen din til en av våre forhandlere for å få et prisforslag eller matche det mot tilgjengelige biler. Vær obs på at tilgjengeligheten varierer basert på hvilken modell du har bygget.

Bygg din BMW
Se tilgjengelige biler

Nye biler tilgjengelig.

Se biler tilgjengelig hos våre forhandlere og registrer din interesse for en bestemt bil. Du kan også se biler som er på vei og snart vil være hos forhandleren. Filtrer på din favorittfarge, pris, drivstoff eller akkurat det utstyret du trenger. Hvis du trenger hjelp til å finne riktig BMW, kan du filtrere frem en matchende bil basert på dine behov og ønsker.

Se tilgjengelige biler
Finn riktig finansiering

Finn riktig finansiering.

Uansett om du leter etter din neste BMW som privatperson eller bedriftskunde, hjelper vi deg med å finne den rette finansieringen for deg. Les mer om hvilke alternativer som finnes og se aktuelle forslag for respektive finansieringsløsninger. 

Finansieringsløsninger