BMW Z4 G29 2022 Thundernight
DrivstofftypeBensin

THE NEW Z4

DEN NYE BMW Z4 ROADSTER.

DrivstofftypeBensin
THE NEW Z4DEN NYE BMW Z4 ROADSTER.

BMW Z4 kombinerer dynamikken til en sportsbil med friheten til en roadster. Oppdag:

 

  • Progressiv estetikk i ikonisk roadster-design
  • Kraftig kjøredynamikk med opptil 250 kW (340 hk) og høypresis håndtering
  • Standard M aerodynamikkpakke for optimalisert effektivitet og dynamikk
Les mer

M AERODYNAMIKKPAKKE.

BMW Z4 G29 2022 Thundernight M aerodynamikkpakke

Den seriemessige M aerodynamikkpakken optimerer de aerodynamiske egenskapene og gir roadsteren en enda mer dynamisk tilstedeværelse.

 

  • M spesifikke frontskjørt, hekkskjørt og sideskjørt i bilens farge 
  • Frontgrill i høyglanset krom med BMW frontgrill i nettingdesign
  • Diffusorinnsats i Dark Shadow metallic

DESIGNHØYDEPUNKTENE TIL BMW Z4 ROADSTER.

EKSTERIØRDESIGNET TIL BMW Z4 ROADSTER.

BMW Z4 Roadster (G29) sett skrått bakfra i fugleperspektiv kjørende
BMW Z4 G29 2022 Thundernight sett forfra

Frontdesign.

BMW frontgrillen med sin spesielt brede og flate form understreker kjøretøyets sportslige holdning, mens det racinginspirerte nettingdesignet formidler en spesiell dybde og verdi.
BMW Z4 G29 2022 Thundernight Sett fra siden

Sidedesign.

Den definerte karakterlinjen over den bakre hjulbuen skaper spenningsladede overflater. Den markante Air Breather reduserer luftturbulens og understreker visuelt kjøretøyets atletiske karakter. Den sorte stoffkalesjen føyer seg harmonisk inn i linjene.

BMW Z4 G29 2022 Thundernight Sett bakfra

Hekkdesign.

Baklysene er ekstremt smale og strekker seg langt ut på siden av kjøretøyet. Spoileren dannes harmonisk ut fra flatene. Diffusoren og de fritt formede enderørsdekslene fullfører formelt det atletiske utseendet bakfra mot veien.

INTERIØRDESIGNET TIL BMW Z4 ROADSTER.

BMW Z4 G29 2022 M sportsseter for fører og passasjer

M sportsseter for fører og passasjer.

M sportsseter foran med integrerte hodestøtter har dype sitteflater og høye sete- og ryggvanger som gir god sidestøtte selv i krappe svinger. I tillegg kan førersetet og passasjersetet, avhengig av utstyret, tilpasses individuelt til kroppsstørrelsen takket være den integrerte justeringen av seteryggbredden.

BMW Z4 G29 2022 Bakgrunnsbelysning

Bakgrunnsbelysning.

Bakgrunnsbelysningen skaper en avslappet og behagelig stemning i kupeen. Du kan velge mellom 11 forhåndsdefinerte lysinnstillinger i seks farger med kontur- og bakgrunnsbelysning i instrumentpanelet, dørkledningene og midtkonsollen.

BMW Z4 G29 2022 Harman Kardon surroundsystem

Harman Kardon surroundlydsystem.

Harman Kardon surroundlydsystemet utmerker seg med 408-watts digitalforsterker, syv kanaler og 12 høyttalere. Det skaper et differensiert lydbilde som fyller hele kupeen. En bilspesifikk og hastighetsavhengig equalizer kompenserer effektivt for kjørestøy.

KJØREDYNAMIKK-HØYDEPUNKTENE TIL BMW Z4 ROADSTER.

BMW Z4 G29 2022 M sportsdifferensial

M sportsdifferensial.

M sportsdifferensial gir økt veigrep og kjørestabilitet når du skifter kjørefelt, akselererer ut av svinger eller holder høy hastighet gjennom svinger, og når du kjører på ulike underlag. Det økte veigrepet skyldes en elektronisk lamellsperre som reduserer turtallsforskjeller mellom bakhjulene.

BMW Z4 G29 2022 M sportsbremser

M sportsbremser.

M sportsbremser med faste 4-stemplers bremsekalipere foran og ettstempels kalipere bak i blått med M-logo har større bremseskiver og dermed større bremseeffekt. 

BMW Z4 G29 2022 Variabel sportsstyring

Variabel sportsstyring.

Variabel sportsstyring med Servotronic sikrer rask respons og smidige kjøreegenskaper uten at du må bruke så mye kraft når du dreier på rattet. Styringen tilpasser rattutvekslingen i forhold til rattutslaget. Dette gjør det lettere å manøvrere ved sportslig kjøring og reduserer den nødvendige styrekraften når du parkerer og svinger av veien.

FØRERASSISTANSESYSTEMENE TIL BMW Z4 ROADSTER.

BMW Z4 G29 2022 Driving assistant

Driving Assistant.

Sikkerhetspakken Driving Assistant omfatter de kamerabaserte systemene frontkollisjonsvarsling med bremsefunksjon, Speed Limit Assist inkludert Speed Limit Info med visning av forbikjøringsforbud og proaktiv funksjon samt Lane Departure Warning. I tillegg inneholder den det radarbaserte utstyret varsling om kryssende trafikk bak, Lane Change Warning og varsling om påkjørsel bakfra.

BMW Z4 G29 2022 Parkeringsassistent

Parkeringsassistent.

Parkeringsassistenten gjør det enklere å parkere bilen. Ryggekameraet gir bedre sikt bakover. Active park distance control gir bedre beskyttelse mot skader ved parkering. Parkeringsassistenten parkerer bilen automatisk og kjører den automatisk ut av parkeringsluker parallelt med og på tvers av veibanen. Ryggeassistenten hjelper deg under rygging, f.eks. i trange gater.

BMW Z4 G29 2022 BMW Head-Up Display

BMW Head-Up Display.

BMW Head-Up Display i farger projiserer relevante kjøredata i førerens synsfelt. Dette gjør det lettere å fokusere på det som skjer i trafikken. Her vises blant annet bilens hastighet og, utstyrsavhengig, navigasjonsmeldinger og Speed Limit Info inkl. visning av forbikjøringsforbud. I tillegg kan telefon- og underholdningsinformasjon vises.

DIGITALE HØYDEPUNKTER I BMW Z4 ROADSTER.

BMW Z4 G29 2022 BMW Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.

Ville det ikke vært fantastisk hvis din BMW også var din personlige kjøretøyekspert? Med BMW Intelligent Personal Assistant kan du kommunisere med din BMW. Si helt naturlige kommandoer for å betjene tallrike kjøretøyfunksjoner. Den kan forklare emner knyttet til kjøretøyet og hjelper deg å bli bedre kjent med din BMW.

Finn ut mer
BMW Z4 G29 2022 BMW Operating System 7

BMW Operating System 7.

Det innovative betjeningskonseptet BMW Operating System 7 legger til rette for en enda enklere betjening av kjøretøyets funksjoner f.eks. med stemmestyring, berøringsskjerm og iDrive-styring. I den forbindelse har multikontrollen fått nye funksjoner. Slik er det nå mulig å velge app-menyen direkte.

Finn ut mer
BMW Z4 G29 2022 Connected Music

Connected Music.

Lytt til din favorittmusikk uansett hvor du befinner deg. Velg klassisk på motorveien, jazz i køtrafikken og pop mens du cruiser. Med Connected Music med Spotify kan du streame millioner av sanger ubegrenset og direkte via det innebygde SIM-kortet i kjøretøyet via BMW-musikkpartneren Spotify.

Finn ut mer

TEKNISKE DATA FOR BMW Z4 ROADSTER.

BMW Z4 sDrive20i.

Effekt i kW (hk) ved o/min:

145 (197) / 4500 - 6500

Akselerasjon fra 0 til 100 km/t i sek:

6,8

Drivstofforbruk, blandet kjøring, i l/100km:

7,3–7,4

CO₂-utslipp ved blandet kjøring i g/km:

164–167

BMW Z4 G29 2022 Teknisk dataskisse