BMW X1 er den perfekte bilen for alle som liker å gå sine egne veier. Bilens SAV-proporsjoner gir et imponerende ytre, mens kupeen er svært fleksibel. Med utstyrsversjonene BMW xLine og BMW Sport Line setter du ditt eget preg på den innvendige og utvendige designen. Kombinasjonen av løsninger fra BMW EfficientDynamics og effektive bensin- og dieselmotorer gir BMW X1 lave forbruks- og utslippsverdier.
BMW X3 var i sin tid den første sports activity vehicle og dermed den første modellen i denne klassen. Den nyeste generasjonen av denne allsidige bilen holder tradisjonen ved like – BMW X3 er en komfortabel og fleksibel følgesvenn i hverdagen og ideell på lengre reiser. Den utvendige designen er preget av den typiske BMW X-stilen, mens kupeen er preget av utvalgte materialer av høy kvalitet. Og sist, men ikke minst har BMW X3 økonomiske BMW TwinPower Turbo diesel- og bensinmotorer.
BMW X4 vekker oppmerksomhet overalt. Med sin uttrykksfulle design kombinerer den livsstil og kjøreytelser. Denne modellen forener kraften til en typisk X-modell med utseendet til en klassisk coupé på en måte som er enestående i dette segmentet. Den kraftfulle BMW TwinPower-turbomotoren og standardutstyret, som variabel sportsstyring og performance control, avslører at BMW X4 har en impulsiv karakter.
Tredje generasjon BMW X5 er en luksuriøs SAV (sports activity vehicle) som tilfredsstiller de høyeste krav. Dette skyldes ikke minst de mange intelligente teknologiske løsningene som hever bilens drivstofføkonomi, dynamikk, komfort og fleksibilitet til et helt nytt nivå, selv når du kjører i ulendt terreng.
Kraftfull og atletisk. Like sportslig som en X-modell, like elegant som en coupé – BMW X6 sprenger alle grenser. De kraftige BMW TwinPower-turbomotorene fra BMW EfficientDynamics kombinerer dynamiske kjøreytelser med gunstig forbruk, mens BMW xDrive overfører kreftene til veien. Unike løsninger som Pure Extravagance-design og lekre materialer gjør dette til en bil som garantert blir lagt merke til. Samtidig er den overraskende praktisk.
Enten du er på utkikk etter en ny eller brukt BMW X-modell, finner du det du trenger av informasjon, testrapporter og tilbud om finansiering og leasing her. Selvsagt finner du også en forhandler der du kan bestille prøvekjøring.