BMW X1 er den perfekte bilen for alle som liker å gå sine egne veier. Bilens SAV-proporsjoner gir et imponerende ytre, mens kupeen er svært fleksibel. Med utstyrsversjonene BMW xLine og BMW Sport Line setter du ditt eget preg på den innvendige og utvendige designen. Kombinasjonen av løsninger fra BMW EfficientDynamics og effektive bensin- og dieselmotorer gir BMW X1 lave forbruks- og utslippsverdier.


BMW X2 er en nyhet og allerede uerstattelig. Den mest ekstroverte modellen i BMW X-familien er ideell for alle som gjerne prøver nye veier og setter pris på smidig kjøredynamikk, presis styring og førsteklasses tilkoblingsmuligheter. Til BMW X2 leveres for første gang M Sport X-pakken. Den kombinerer de dynamiske elementene i M Sportspakke med de spesielle egenskapene til BMW X-modellene. Pakken gir bilen et umiskjennelig sportslig preg. Gjør deg klar til å møte BMW X2.


BMW X3 var i sin tid den første sports activity vehicle og dermed den første modellen i denne klassen. Den nye generasjonen fortsetter å slå an tonen i dette segmentet. Med nyskapende funksjoner som delvis automatisert kjøring og xDrive intelligent firehjulsdrift setter BMW X3 en ny standard for kjøreglede. Den utvendige og innvendige designen skiller bilen fra mengden, og de kraftige BMW TwinPower Turbo bensin- og dieselmotorene leverer imponerende ytelse. Alltid klar for nye eventyr.

BMW X4 vekker oppmerksomhet overalt. Med sin uttrykksfulle design kombinerer den livsstil og kjøreytelser. Denne modellen forener kraften til en typisk X-modell med utseendet til en klassisk coupé på en måte som er enestående i dette segmentet. Den kraftfulle BMW TwinPower-turbomotoren og standardutstyret, som variabel sportsstyring og performance control, avslører at BMW X4 har en impulsiv karakter.

Tredje generasjon BMW X5 er en luksuriøs SAV (sports activity vehicle) som tilfredsstiller de høyeste krav. Dette skyldes ikke minst de mange intelligente teknologiske løsningene som hever bilens drivstofføkonomi, dynamikk, komfort og fleksibilitet til et helt nytt nivå, selv når du kjører i ulendt terreng.

Kraftfull og atletisk. Like sportslig som en X-modell, like elegant som en coupé – BMW X6 sprenger alle grenser. De kraftige BMW TwinPower-turbomotorene fra BMW EfficientDynamics kombinerer dynamiske kjøreytelser med gunstig forbruk, mens BMW xDrive overfører kreftene til veien. Unike løsninger som Pure Extravagance-design og lekre materialer gjør dette til en bil som garantert blir lagt merke til. Samtidig er den overraskende praktisk.

Enten du er på utkikk etter en ny eller brukt BMW X-modell, finner du det du trenger av informasjon, testrapporter og tilbud om finansiering og leasing her. Selvsagt finner du også en forhandler der du kan bestille prøvekjøring.