Den nye BMW M135i xDrive i safirsort metallic, skrått fra siden.

SPRINTEKSPERTEN.

BMW M

Den nye BMW M135i xDrive: 306 hk, 225 kW, 450 Nm.

Bedre ytelse, mer stil, større kjøreglede: Den nye BMW M135i xDrive finner du ikke – og den setter standarden. Med sitt atletiske eksteriør med sine markante detaljer som den M135i xDrive-spesifikke dobeltgrillen i nettingdesign, M-hekkspoileren eller de to 100 mm enderørene. Også på veien legger BMW M135i xDrive an tonen: Kombinasjonen av standard M-sportsdifferensial, BMW xDrive, Sport-automatgirkasse og M sportsstyring gir den beste smidigheten og kurvekjøringsegenskapene i sin klasse. Drevet av den turtallsvillige M TwinPower Turbo 4-sylindrete bensinmotoren tar BMW M135i den selvsikre BMW M135i xDrive-ytelsen og kjøredynamikken til nye høyder.

Les mer
SPRINTEKSPERTEN.Den nye BMW M135i xDrive: 306 hk, 225 kW, 450 Nm.

KJØRING UTEN KONKURRANSE.

De sportslige detaljene til BMW M135i xDrive.

Den M TwinPower Turbo 4-sylindret bensinmotoren til BMW M135i xDrive yter hele 225 kW (306 hk).

YTELSESSTERK MOTOR.

Med bare 1,998 liters slagvolum utvikler BMW M135i xDrive imponerende 225 kW (306 hk) og et dreiemoment på hele 450 Nm. Det som gir denne imponerende ytelsen er kombinasjonen av en kraftigere turbolader, optimalisert innsugsluftføring, høyeffektiv kjølepakke og M Performance eksosanlegg med spjeldstyring.

BMW M135i xDrive i safirsort metallic, skrått fra siden, parkert.

TOPP KJØREDYNAMIKK.

Samspillet mellom den doble, M TwinPower turboladete motoren, 8-girs Sport automatgirkasse med raske girskift, M sportsunderstell og BMW xDrive bringer den kjøredynamiske ytelsen opp på et helt nytt nivå.

BMW M135i xDrive interiør med M skinnratt og M sportsseter.

SPORTSLIG INTERIØR.

I kupéen til BMW M135i xDrive venter en førsteklasses sportslig atmosfære på passasjerene. De nye M-sportssetene forsterker sammen med M skinnrattet den dynamiske kjøreopplevelsen, perfekt understreket av de diskré opplyste interiørlistene. En sentral komponent på førerplassen er BMW Live Cockpit Professional med to 10,25" heldigitale skjermer – med garantert perfekt oversikt.

BMW M135i xDrive i safirsort metallic, sett skrått forfra, kjørende, med kvinne i forgrunnen.

FULLKOMMENT ATLETISK.

Markant, sportslig, suveren – fra den brede fronten med de store luftinntakene og den M135i xDrive-spesifikke dobbeltgrillen i nettingdesign, den dynamisk fallende taksilhuett med M hekkspoler, og til det markante bakpartiet med 100 mm enderør: Det utvendige designet til BMW M135i xDrive personifiserer i samspill med det markante utstyret i standard M aerodynamikkpakken maksimalt atletisk uttrykk og kjøreglede.

Kupéen i BMW M135i xDrive med atletiske M sportsseter med hodestøtte.

ATLETISKE M SPORTSSETER.

Klar, ferdig, kjøreglede: Med de ergonomisk perfeksjonerte M sportssetene for både sjåfør og passasjer er ingen kurve for krapp og ingen kjøreopplevelse for sportslig. De integrerte hodestøtten og M-logoen setter sitt markante visuelle preg på interiøret i BMW M135i xDrive. Samtidig byr M sportssetene på mange innstillingsmuligheter, slik at man kan tilpasse dem til egen kropp og bruk.

FREMHEVER SIN STERKE SIDE.

Utvendige og innvendige designhøydepunkter til BMW M135i xDrive.

Mer "Wow" per sekund: Den sportslige, progressive designen til nye BMW M135i xDrive er laget for å fange blikket på et øyeblikk. Det ekstremt markante frontpartiet med de store luftinntakene, den fremtredende dobbeltgrillen i nettingdesign og de skråmontert adaptive LED-lyskasterne gir det spesielle inntrykket. Imponerende 19'' lettmetallfelger sammen med den dynamiske linjeføringen gir bilen sitt særpregede, atletiske karakter. På hekken dominerer det brede hekkskjørtet med diffusor og to 100 mm enderør i ceriumgrått. Interiøret i BMW M135i xDrive er like overbevisende: M sportsseter, opplyste pyntelister og det store panoramataket i glass gir bilen sitt tydelige dynamiske og romslige preg.
BMW M135i xDrive i safirsort metallic, sett skrått forfra, kjørende, med kvinne i forgrunnen.
BMW M135i xDrive i safirsort metallic, skrått fra siden i fugleperspektiv, parkert.
BMW M135i xDrive i safirsort metallic, sett bakfra, parkert.
Det eksklusive interiøret i BMW M135i xDrive med belyste konturlister.
Den nye BMW M135i xDrive på video.
BMW M135i xDrive i safirsort metallic, sett skrått forfra, kjørende, med kvinne i forgrunnen.

ATLETISK INNTRYKK.

De smale adaptive LED-lyktene med sine skarpe konturer, den M-spesifiserte dobbeltgrillen i ceriumgrå nettingdesign, og det M-spesifikke frontskjørtet med sine store luftinntak preger den enormt sportslige fronten på BMW M135i xDrive.

BMW M135i xDrive i safirsort metallic, skrått fra siden i fugleperspektiv, parkert.

MUSKULØS DESIGN.

Sett fra siden kjennetegnes BMW M135i xDrive av sin lave bakkeklaring, kraftige former og skarpe horisontale linjer. Sammen med den flytende taklinjen og de markante 19'' lettmetallfelgene får man et gjennomført dynamisk totalbilde.

BMW M135i xDrive i safirsort metallic, sett bakfra, parkert.

EN STERK AVSLUTNING.

Det markerte hekkskjørtet med diffusor sørger sammen med de to store 100 mm endeskjørtene i ceriumgrå, de smale LED-baklyktene og M hekkspoileren for et modent bakparti som utstråler en selvbevisst karakter.

Det eksklusive interiøret i BMW M135i xDrive med belyste konturlister.

FØRSTEKLASSES ATMOSFÆRE.

Den romslige kupéen i BMW M135i xDrive kjennetegnes av sin førsteklasses karakter og konsekvente orientering om sjåføren. Høykvalitets utstyr, som M sportsseter, belyste konturlister eller det store panoramataket i glass gir en åpen og sportslig atmosfære. Den spesielle kupéopplevelsen avrundes av den innovative teknologien, som BMW Live Cockpit Professional eller BMW Intelligent Personal Assistant.

Den nye BMW M135i xDrive på video.