BMW XM G09 PHEV Sett forfra i mørk omgivelse
DrivstofftypeHybrid

THE XM

BMW XM G09 PHEV Sett forfra i mørk omgivelse

DEN FØRSTE BMW XM.

DrivstofftypeHybrid
THE XMDEN FØRSTE BMW XM.

DEN ALLER FØRSTE BMW XM.

Eksklusiv, expressiv, elektrifisert: Kjøretøykonseptet til den nye BMW XM kombinerer imponerende tilstedeværelse med High Performance til en BMW M og kraftig Plug-in hybrid-teknologi i den nyeste generasjonen:

 • Ultimate elektrifisert M Power 480 kW (653 hk) som Plug-in hybrid takket være nyutviklet V8-motor
 • Expressivitet i design: Ekstrovert og ikonisk formspråk
 • Luksus i interiøret: M Lounge bak i kupéen, skulpturell, indirekte belyst innertka og edle materialer som vintage skinn
Les mer

OPPDAG DEN NYE BMW XM.

Motor, drivverk og ytelse.

BMW XM.

Den perfekte kombinasjonen av High-Performance til en BMW M og innovasjon til en Plug-in hybrid.
 • BMW M Hybrid, første elektrifiserte M High Performance drivverk
 • M TwinPower Turbo V8-sylindret bensinmotor
 • Adaptivt M sportsunderstell Professional for High Performance kjøredynamikk
 • M xDrive med M sportsdifferensial
 • 480 kW (653 hk), dreiemoment 800 Nm, akselerasjon 0–100 km/h in 4,3 s
BMW XM G09 Sett skrått forfra

EKSTERIØRDESIGNET TIL NYE BMW XM.

BMW XM G09 Eksteriørdesign høydepunkter
BMW XM G09 Eksteriør sett forfra

Frontdesign.

Den ikoniske fronten i stil med BMW luksusklassen imponerer med iscenesettelsen av frontgrillbelysningen "Iconic Glow" med tynne M typiske dagskjørelys. Den markante frontgrillen formidler luksus og eksklusivitet gjennom den integrerte BMW XM-logoen og eksklusive aksenter i Night Gold. Det kraftig skulpturerte panseret går flytende over i to Powerdomes.

BMW XM G09 Eksteriør sett fra siden

Sett fra siden.

Sett fra siden kombinerer karakterfullt design i stil med en coupé med kraftige proporsjoner og designhøydepunkter som de mørkeste vinduene i hele BMW-modellserien. Både de eksklusive 23'' lettmetallfelgene og aksentbandet, som gjør utformingen til den nye BMW XM unik, ser spesielt eksklusiv i aksentfarge Night Gold.

BMW XM G09 Eksteriør sett bakfra

Hekkdesign.

De vertikale, sekskantede M doble enderør gir hekken med gullfargede diffusor-aksenter og den nye XM-logoen uttrykket for unik tilstedeværelse. BMW-logoene laseret på begge sider av bakvinduet refererer til den siste "M only" -modellen – BMW M1. De omløpende baklysene sammen med hjulhusene, understreker den robuste, brede fremtoningen.

INTERIØRDESIGNET TIL NYE BMW XM.

BMW XM G09 Interiør designhøydepunkter
BMW XM G09 Interiør belyst innertak

Belyst innertak.

Det indirekte opplyste innertaket imponerer med en tredimensjonal prismestruktur. Gjennom stemningsfull bakgrunnsbelysning er de forskjellige lysdesignene som velkomstscenarioet imponerende iscenesatt. Avhengig av kjøremodus og stemning kan fargevalget tilpasses individuelle behov.

BMW XM G09 Interiør bakseter M Lounge

M Lounge.

M Lounge skaper en ekstra romfølelse. Seteputen i ett stykke og detaljer som for eksempel diamantformede strukturer i nakkestøttene og sømmene, formidler komfort og luksus. Sammen med det skulpturelle, indirekte belyste innertaket, mørke ruter og komfortputer skaper dette en ny romfølelse.

BMW XM G09 Interiør Individual “Merinoskinn” med eksklusivomfang i Walknappa Vintage Coffee

Eksklusivt Vintage skinn.

Det nye skinnet med vintagekarakter fascinerer med sin naturlige struktur og kvalitet og setter elegante aksenter i dørkledningene og instrumentpanelet. Materialet brukes eksklusivt i nye BMW XM for første gang og er unikt og individuelt i hvert kjøretøy takket være de spesielle bearbeidings- og etterbehandlingsprosessene.

KJØREDYNAMIKKEN TIL NYE BMW XM.

BMW XM G09 Kjøredynamikk høydepunkter
BMW XM G09 V8 Plug-in-hybrid kjørende

8-sylindret-Plug-in-hybrid motor.

Den 8-sylindrede Plug-in hybridmotoren står for ren kjøreglede, overlegen kraftutvikling og den markante M-typiske lyden. Takket være det virtuose samspillet med en kraftig 145 kW elektrisk motor, skyver 4,4-liters V8-eren til BMW XM seg ukuelig fremover – ikke minst takket være to turboladere, fullvariabel Valvetronic-ventilstyring og High Precision Injection.

BMW XM G09 Plug-in-hybrid Sett fra siden foran bygning

Professional adaptivt M understell.

Adaptivt M sportsunderstell Professional imponerer med sportslig kjøredynamikk uten å ofre komforten. Den integrerte aktive styringen stabiliserer kjøretøyet ved høyere hastigheter og reduserer samtidig vendekretsen. Aktive stabilisatorer reduserer karosseribevegelser og forbedrer dermed kjøredynamikken og komforten.

BMW XM G09 Sett bakfra kjørende i urban omgivelse

M sportsdifferensial.

M sportdifferensialen bringer kjøretøyets ytelse optimalt på veien. Den fordeler drivkraften variabelt mellom bakhjulene og forbedrer dermed trekkraften og kjørestabiliteten i ulike situasjoner – enten ved akselerasjon ut av kurver, ved høye hastigheter i svinger eller ved ulike kjørebaneforhold.

DEN NYE BMW XM LABEL RED.

BMW XM G09 Label Red

Den nye BMW XM Label Red* er planlagt leveringsklar fra siste del av 2023:
 

 • Ytterligere økt dynamikk takket være 550 kW (748 hk) og 1000 Nm
 • I eksteriøret gir overflater i aksentfargen Toronto Red i kontrast til kjøretøyfargen i Frozen Carbon Black matt et imponerende inntrykk
 • I interiøret gir fargevalget i rødt/sort et spesielt imponerende uttrykk og trekker i kombinasjon med edition-spesifikke detaljer full oppmerksomhet

* Foreløpig informasjon og presentasjon

ELEKTRISK KJØREOPPLEVELSE I NYE BMW XM.

Innovativ teknologi når det gjelder elektrisk kjøring og lading.

Det beste fra to verdener: Den nye BMW XM Plug-in-hybrid.

 • Over 82–88 km elektrisk rekkevidde (WLTP) og intelligente kjøremodus for full fleksibilitet
 • Maksimal kjøreglede ved høyeste effektivitet
 • Kraftig forbrenningsmotor med 360 kW (489 hk) og BMW eDrive drivverk med 145 kW (197 hk)
BMW XM G09 PHEV elektrisk kjøring
BMW XM G09 Plug-in-hybrid M hybrid

M hybrid.

Skift mellom elektrisk drift og hybridmodus med knappetrykk i kombinasjon med en elektromotor og en kraftig V8-motor. Intelligente kjøremoduser optimaliserer kjøreopplevelsen.
Finn ut mer
BMW XM G09 Plug-in-hybrid rekkevidde

Inntil 82–88 km rekkevidde med den nye BMW XM.

Det effektive BMW eDrive-drivverket med 145 kW (197 hk) muliggjør opptil 82–88 km WLTP elektrisk kjøring. Det betyr at du er nesten lydløs og lokalt utslippsfri underveis.

Finn ut mer
BMW XM G09 Plug-in-hybrid BMW Charging

BMW Charging.

Om hjemme eller på veien: BMW Charging tilbyr deg skreddersydde ladeløsninger for enhver situasjon. Lad over hele Europa i et av de største og stadig voksende offentlige ladenettverkene. Sjekk ladestatusen til din BMW din og planlegg reisene dine enkelt fra My BMW App.
Finn ut mer

COCKPIT OG TEKNOLOGIER I NYE BMW XM.

BMW XM G09 Cockpit og teknologier
BMW XM G09 M spesifikt visningskonsept med BMW Operating System 8

M spesifikt visningskonsept med BMW Operating System 8.

BMW Operating System 8 gjør skjermene til den M-spesifikke, multifunksjonelle instrumentdisplayet i cockpiten spesielt dynamisk. Avhengig av kjøresituasjonen, skifter den mellom de tre forskjellige innstillingene Sport, Road eller Track og prioriterer skjermene som er ønsket for kjørestilen for sjåføren.

BMW XM G09 BMW Curved Display

BMW Curved Display.

BMW Curved Display i én enhet viser informasjon om ditt kjøretøy på en stor og oversiktlig måte. Den kombinerer et 12,3” instrumentdisplay med et 14,9” berørings-kontrolldisplay. Betjeningen er ergonomisk optimalisert og intuitiv. Takket være den stilige integreringen i dashbordet er Curved Display også et blikkfang.

BMW XM G09 M oppsett

M oppsett.

Med M oppsett kan du tilpasse kjøreopplevelsen etter ønske. Konfigurer kjøredynamiske parametere i henhold til dine individuelle krav. Drivverket, chassiset, styringen, bremsene, energigjenvinningen og firehjulsdriftsystemet M xDrive kan stilles inn. Hent frem din lagrede konfigurasjon enkelt ved å bruke multifunksjonsknappene M1 og M2.

BMW XM G09 personlig eSIM

Personlig eSIM.

Enten det gjelder telefoni eller databruk – med personal eSIM kan du også bruke mobilabonnementet i din BMW. Din smarttelefon trenger ikke å befinne seg i kjøretøyet. Du drar nytte av bedre mottak fordi du automatisk bruker kjøretøyets utvendige antenner. Bedre tilkoblingsmuligheter: Din BMW er 5G-kompatibel og tilbyr Wi-Fi hotspot.

BMW XM G09 komforttilgang

Komforttilgang.

Spar deg selv bryet med å gripe etter kjøretøynøkkelen: Med komforttilgang låser ditt M kjøretøy opp dørene automatisk. Kjøretøyet kjenner deg igjen på nøkkelen langveis fra – du trenger ikke lenger å lete i lommene. I stedet for en klassisk nøkkel, kan du også bruke en kompatibel smarttelefon som Digital Key Plus eller Key Card.

BMW XM G09 Plass for trådløs lading

Plass for trådløs lading.

Mer orden, mer komfort: Med plassen for trådløs lading kan du lade din smarttelefon trådløst og komfortabelt. Den utvidede lagringsplassen har også plass til større enheter – innenfor rekkevidde og uten irriterende tildekking og kabelrot. Og alt dette med størst mulig sikkerhet: Den innebygde kjølingen beskytter din enhet mot overoppheting.

BMW XM G09 Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

Et ekte allround-talent: Driving Assistant Professional holder ikke bare ønsket hastighet og avstand til kjøretøyet foran, men holder også din BMW i kjørefeltet gjennom styreinngrep. Dette minker belastningen, spesielt på lengre reiser. Andre funksjoner hjelper deg med å unngå kollisjoner og hastighetsoverskridelser.

BMW XM G09 Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus.

Parkeringsassistent Plus gjør det enklere å parkere og manøvrere bilen. Utstyret omfatter Surround-View-systemet med Top View, Panorama View, Remote 3D View samt sideparkeringshjelp, nødbremsfunksjonen Active Park Distance Control, BMW Drive Recorder og parkeringsassistent som parkerer bilen automatisk parallelt med og på tvers av veibanen, og ryggeassistent.

BMW XM G09 Håndfri kjøring opp til 60 km/t

Håndfri kjøring opp til 60 km/t.

Med Driving Assistant Professional er det mulig å ta hendene fra rattet i hastigheter på opptil 60 km/t på motorveien. Førerens oppmerksomhet overvåkes av kamera for å sikre full sikkerhet til enhver tid.

BMW ORIGINALTILBEHØR FOR NYE BMW XM.

Med BMW originaltilbehør kan du tilpasse din BMW til dine personlige ønsker: Produktene er perfekt tilpasset den nye BMW XM når det gjelder kvalitet, design og ytelsesevne.

BMW XM G09 BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro.

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro består av høykvalitets QHD og Full HD kameraer som holder øye med hva som skjer foran og bak kjøretøyet, også når det er parkert. Ved risting og uvanlige bevegelser utenfor kjøretøyet tar systemet automatisk opp hendelsen og dokumenterer på den måten mulige ulykker eller innbrudd(sforsøk).

BMW XM G09 Bakmontert sykkelstativ Pro 2.0

Hekkmontert sykkelstativ Pro 2.0

Det bakmonterte BMW sykkelstativet Pro 2.0 er lett og solid og kan lastes med inntil 60 kg. Det er svært enkelt å bruke og har plass til to sykler/E-Bikes (kan utvides med feste for en tredje sykkel). En vippefunksjon gjør at du har enkel tilgang til bagasjerommet.

BMW XM G09 BMW Nettbrettholder Pro

BMW Nettbrettholder Pro.

Sikkert hold for nettbrett med BMW Safety Case (Beskyttelseshylster). Holderen, som kan justeres til ulike posisjoner og vinkler, er festet til ekstrautstyret “Travel & Comfort” eller til baseholderen.

TEKNISKE DATA FOR NYE BMW XM.

BMW XM.

Effekt i kW (hk) ved o/min:

480 (653)

Akselerasjon fra 0 til 100 km/t i sek:

4,3

Drivstofforbruk, blandet kjøring, i l/100km:  

1,6–1,5

CO₂-utslipp ved blandet kjøring i g/km:

36–33

BMW XM G09 sett skrått fra siden stående